Commentaar: Europa, een inferno voor Joden

Screenshot_46

(Door: Martin van Vliet)

Na Brussel,vier joodse slachtoffers,Parijs, eveneens vier joodse slachtoffers in een koosjere supermarkt, nu weer een dode en drie gewonden na een aanslag in Kopenhagen op een synagoge. Het zal niemand meer verbazen dat zeventig jaar na Auschwitz de Joden weer massaal Europa uitvluchten. Het antisemitisme is het ergst in Frankrijk, direct gevolgd door Engeland, met als goede derde en vierde Nederland en Duitsland. Joden moeten bewaakt worden door het leger. Zij moeten hun keppeltjes en gebedskoorden verbergen. Joodse moeders durven hun kinderen niet naar hun joodse scholen te brengen. Na de aanslag op Charlie Hebdo werden de joodse scholen uit angst voor een aanslag gesloten. Dat is sinds de Duitse bezetting niet meer voorgekomen.

Hoe kon Europa zo diep zinken?

Twee jaar geleden al voorspelde Frits Bolkestein dat Joden geen toekomst meer in Europa hadden en Leon de Winter schreef met veel cynisme: “Europa gefeliciteerd, Joden eruit en moslims erin.” Want we kunnen er niet omheen dat de vervolging van Joden bijna uitsluitend een gevolg is van het moslim-antisemitisme.

Pat Condell zegt het onomwonden. Joden zijn de nieuwe Joden en moslims zijn de nieuwe nazi’s. Jodenhaat wordt vermomd als Israël-kritiek, lees Israël-haat. Maar moslims haten Israël alleen maar, omdat het een joodse staat is, dus Jodenhaat en Israël-haat is eigenlijk hetzelfde.

De media betichten de PVV en het FN ervan dat zij antisemitisme aanwakkeren en halen alles uit de kast om vol te blijven houden dat de islam een religie van vrede is. Maar bijna overal waar de islam is, is oorlog. In het Midden-Oosten, in Afrika en in Azië.

Ook in veel steden in Europese landen, zoals in Frankrijk en Zweden, waar veel moslims wonen, is sprake van ernstige problemen. Maar de media willen ons laten geloven dat onze Nederlandse en Europese moslims vredelievend zijn en een aanwinst voor onze maatschappij.

Welnu. Sinds ISIS en Charlie Hebdo gelooft zelfs de D66-kiezer het niet meer.

Paradox

Hoe gek het ook klinkt, de ontstane en onhoudbare situatie in Europa is tot stand gekomen wegens het schuldgevoel van Europa naar de Joden toe. Dit werd recentelijk treffend verwoord door de Duitse president. Op 27 januari sprak president Gauck de Bondsdag toe naar aanleiding van de bevrijding van Auschwitz op 27 januari 1945. Sinds 1996 is de 27ste januari een officiële gedenkdag in Duitsland voor de slachtoffers van het nationaalsocialisme.

“Gauck zei dat Auschwitz onvermijdelijk deel uitmaakt van de Duitse identiteit, dat de nazitijd een cultuurbreuk betekende, maar dat na de schuld en schaamte een nieuw credo kan ontstaan: dat Duitsland zich verplicht slachtoffers van oorlog en geweld asiel te bieden. Dat Duitsland een land hoort te zijn waar mensen met verschillende religies uit verschillende culturen moeten kunnen samenleven.”

De president zei dat vanwege de schuld en schaamte over Auschwitz Duitsland verplicht is de slachtoffers van oorlog en geweld asiel te bieden. En ja, Duitsland hoort een land te zijn waar mensen van verschillende religies uit verschillende culturen moeten kunnen samenleven.

Ja, meneer de president, maar wat als de door u toegelaten massa’s immigranten uit moslimculturen niet met Joden en zelfs met christenen willen samenleven en de samenleving met hun agressieve en subversieve houding verzieken? Erdoğan moedigt de Turken in uw land aan om niet te integreren en de imams beschrijven de westerse cultuur als inferieur aan de sharia. Dus ontstaat er de paradoxale situatie, waarin vanwege het Duitse schuldgevoel ten opzichte van de Joden miljoenen moslims in Europa worden opgenomen die onze manier van leven afwijzen, en vervolgens de Europese Joden bedreigen en verjagen.

En dit mag vervolgens niet benoemd worden vanwege politieke correctheid. Want, zoals het riedeltje luidt, niet alle moslims zijn slecht, niet alle moslims zijn aanhangers van ISIS enz.

Dat kan wel zo zijn, maar zoals de Libanese Brigitte Gabriel het zegt; een substantiële minderheid van moslims kan zijn wil aan de meerderheid opleggen. Niet alle Russen waren aanhangers van Lenin en Stalin en toch hielden zij het hele volk meer dan zestig jaar in hun macht. Niet alle Duitsers waren nationaalsocialisten, maar de Nazi’s tiranniseerden hun land en Europa lange tijd. Het argument dat er ook goede en aangepaste moslims zijn, kan dus geen reden zijn om de democratie niet te hoeven beschermen tegen ongewenste uitwassen van de islam.

Dat is ook in het belang van de moderne moslim. En hoewel je een moslim die van Joden en/of Israël houdt met een vergrootglas moet zoeken, is men bang om islamitisch antisemitisme te benoemen. Mede daarom is dit immense probleem vooralsnog onoplosbaar.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antizionisme, Barbarisme, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Commentaar: Europa, een inferno voor Joden

 1. delamontagne zegt:

  In tegenstelling tot haar koningin Margaretha, die het WEL weet, weet zij van niets………!
  Deense premier ‘opgelucht’; motief dader nog onduidelijk

  UPDATE Het motief van de dader van de aanslagen in Koppenhagen is nog niet duidelijk. Dat heeft de premier van Denemarken, Helle Thorning-Schmid, vanmorgen verklaard tijdens een persbijeenkomst. Ze zei opgelucht te zijn dat de vermoedelijke dader door de politie is uitgeschakeld.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Europa kon zo diep zinken dankzij POCO LINXE GUTMENSCHEN, een inferno vr Joden http://wp.me/p1O7aM-lxO via @wordpressdotcom

  Like

 3. Vederso zegt:

  Mijn vraag is: kan iemand de regering van NL. aanklagen voor het niet voldoende bescherming bieden bij een terreurdaad? Dat is in Parijs aan de orde en nu ook in Kopenhagen en zeer waarschijnlijk in de nabije toekomst ook in Nederland.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Niet alleen in Europa maar overal in de Wereld buiten Kanaan zulle de joden het heel moeilijk hebben Lucas 10 UITZENDING DER 70.vers 1-20

  Like

 5. 70 jaar krokodillen tranen huilen heeft het doodzieke Europa niet genezen van Jodenhaat ,gelukkig heeft De God van Israël Die zich heeft geopenbaard in Zijn Zoon Yeshua Hamasiach alles onder controle ,wat je niet kunt zeggen van die gestoorde allah met zijn bloedvergietende profeetje de massamoordenaar mohammed,misschien is het eens goed om voor eens en altijd met die rottige islam af te rekenen te beginnen in de Nederlandse instituties en met die achterlijke politieke partijen die nog steeds bijval verlenen aan deze aantoonbare gewelddadige religie!p.s. Ik houd van moslims ,maar ik verwerp hun religie!shalom van Léon van Duren

  Like

  • benkok zegt:

   Dag Leon, je spreekt taal naar mijn hart; kom es langs op tora-yeshua.nl, dan praten we verder als je dat wil.
   Shalom
   Ben Kok (joods-chr pastor)

   Like

   • BertG. zegt:

    Ook aan het zieltjes winnen op de zondag morgen Ben?
    Ja, het werk/de goddelijke opdracht gaat door natuurlijk.

    Like

   • benkok zegt:

    Hi Bert,
    Ja ik praat graag met Geestverwanten. Maar ook met geestverwanten, dus wees net zo welkom op onze site.
    De enige site onder de 6000 kerkelijke en 50 synagogale sites in Nederland, die de islam ontmaskert, met liefde overigens voor de moslimmedemens, die ook vaak gedwongen gevangen zit in die islamellende.
    Er zijn er gelukkig ook die er uit willen ontsnappen en dat is heel bemoedigend, zeker als ze na een verdere zoektocht Yeshua aanvaarden als de enige weg tot de Schepper.
    Dat mocht ik vorige week meemaken, echt tof!
    En verder alle waardering voor de meestal seculiere sites, die wel doen wat de kerken en synagoges nalaten: islam ontmaskeren als een totalitair duivels systeem.
    Shalom,
    Ben

    Like

   • BertG. zegt:

    Zal ik je een geheimpje vertellen.
    Ik kom er helemaal zelf uit. Onvoorstelbaar voor jou.

    Like

   • benkok zegt:

    Hi die Bert G.,
    Ik kan me best voorstellen dat jij denkt er zelf wel uit te komen, zou ik ook denken als ik niet wist dat JHWH bestaat en van ons houdt, zelfs in mensengestalte ons verscheen om voor ons de doodstraf te dragen.
    Bovendien zul je er zelf wel moeten uit komen, want wie doet dat anders voor je?
    Alleen heb ik dan nog 1 vraag: het je enig idee hoe je “er uit komt”, oftewel hoe je de toekomst van de wereld ziet met al die islamisering, bankencrises, milieuellende, ebola, noem het maar op en of je nog enig idee hebt over jouw leven na de dood.
    Of is dood gewoon dood?
    Ik ben benieuwd, leer altijd graag bij.
    Shalom
    Ben

    Like

  • Driek zegt:

   Léon van Duren zegt: 70 jaar krokodillen tranen huilen heeft het doodzieke Europa niet genezen van Jodenhaat ,gelukkig heeft De God van Israël Die zich heeft geopenbaard in Zijn Zoon Yeshua Hamasiach alles onder controle ,

   Ik houd van moslims ,maar ik verwerp hun religie!shalom van Léon van Duren.

   Beste meneer van Duren, ik kan er geen touw aan vastknopen, u houdt van moslims? Nou ja, laat maar zitten, ik denk dat benkok het beter begrijpt dan ik.

   Like

  • Jaantje zegt:

   Moslim betekend en is letterlijk een volger van Mohamed.
   U bedoeld u houd van de Arabische volkeren/mensen.

   Like

   • benkok zegt:

    Hi Jaantje,
    “moslim” betekent “onderworpene” (aan de koranAllah afgod) .
    “islam” betekent “onderwerping”.
    En verder is het Bijbels om je naaste lief te hebben en dat is elk mens; je toont bijv. je liefde voor de moslimmedemens door met hem/haar in gesprek te gaan en hem/haar te helpen de duisternis van dat duivelse systeem te onderkennen.
    Shalom
    Ben

    Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  De georkestreerde massa raddraaierij in Parijs na de aanslag op Charlie Hebdo, luidde het einde in van de vrije meningsuiting in het westen. Over de herhaling in Kopenhagen, twee aanslagen met twee doden, wordt nauwelijks nog iets meer gezegd dan dat het over een ‘jonge schutter’ gaat. Dat het over een Joodse synagoge gaat, hoor je nauwelijks.
  Charlie Hebdo heeft gewerkt, en is misbruikt om Pegida de mond te snoeren. Der Islam gehört zu Deutschland, wie der Faschismus!

  Like

 8. Roni zegt:

  Hoelang al, met medeweten van alle politici in Nederland, mogen echte Nederlanders in hun eigen land al uitgemaakt worden voor varkens, ongelovigen, honden, blanke kuthoeren, aidslijers, enz door de massaal geimporteerde onaangepaste moslims waarvoor in ELK opzicht wel uitzonderingen worden bedacht en als regels worden opgesteld.
  Binnenkort gaat er hoogstwaarschijnlijk een wet aangenomen worden die het hebben van kritiek op de zogenaamde Religie van Vrede ons verder zal beperken in het hebben van realistische waarnemingen en die naar buiten mogen ventileren.
  Hoeveel bruiner kan Nederland nog worden? Of hoeveel bloedroder?
  Waar kunnen wij echte Nederlanders wat betreft ONS land nog trots op zijn hedentendage, ik weet het niet meer. Iemand een suggestie?
  Gaat toch heen Sekte van Satan.

  Like

 9. Antivenin zegt:

  Ergens begin ik het gevoel te krijgen dat onze elite het wel prima vindt dat de Joden uit Europa ophoepelen. En als Iran straks na jaren doorzichtig liegen en bedriegen de bom krijgt en die op Israël gooit, zullen we een hoop krokodillentranen en geweeklaag te zien krijgen, maar verder niets. Sherlock Holmes zei het al: Als je alle mogelijkheden hebt geëlimineerd, dan moet wat er overblijft, al is het nog zo onwaarschijnlijk, wel de waarheid zijn. Misschien moeten we er maar gewoon vanuit gaan dat de heersende klasse net zo antisemitsch is als de moslims die ze tegen elke logica in met open armen blijven verwelkomen. Het is Hitler niet gelukt het Joodse volk te vernietigen, misschien is de georchestreerde invasie van de islam in Europa gewoon de volgende poging…

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Zelfs de D66-kiezer gelooft het niet meer. ????? Waar halen die dan ineens de hersens vandaan, dat waardeloze wegkijk volkje ????

  Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Een belangrijke constatering. De Joden van nu zijn de Joden van toen. De moslims van nu zijn de nazi’s van toen. We weten allemaal wat het Nazisme heeft voortgebracht. Deze instroom van moslims moet gestopt worden. Tegen elke prijs!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Perfide Albion; Deze instroom van moslims moet gestopt worden. Tegen elke prijs! Wie zal in staat zijn deze invasie nog te kunnen stoppen ? De enigen die dat nog kunnen, de PVV en Geert Wilders, die willen wel, maar ze worden continu weg gebasht. Wie het weet mag het zeggen !

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Het democratische proces is maar een klein onderdeel van deze strijd. Onze rechtstaat/democratie is weinig geschikt om deze oorlog te voeren.

    Er zijn andere manieren. Alleen al het vers van het zwaard is juridisch voldoende om jezelf te verdedigen en een beroep te doen op noodweer exces. We pakken ze gewoon met hun eigen waanzin.

    Like

 12. Willie zegt:

  Kunnen die Joden nu ook niet eens zichzelf beschermen??
  Schaf u een pistool aan ende eerste makaak die u wil aanvallen : gewoon kapot schieten, dat is t enige dat nog rest

  Like

 13. ildiko zegt:

  er is geen Allah, of Mohammed of wie dan ook, er is maar een diepe moeras van idioten die zwart van haat zijn. Ik wens voor deze middeleeuwse haat apen, monsters, fascisten de hel waar ze lekker zich kunnen uitleven, waar ze geen last van joden of christenen of anders denkende hebben, omdat ze in de hemelse paradijs zijn.

  Like

 14. Jade zegt:

  In `41- `45 keken wij Nederlanders toe, en nu weer…
  Wat een schande, ik heb er gewoon geen woorden voor…

  Like

 15. Anna zegt:

  Het is een gevecht in de hemelse gewesten.
  De God van de Bijbel die borg staat voor zijn volk Israël waarbij door de komst van de Messias Jesus Christus ook de christenen ” ingelijfd” zijn ( Christenen zijn mede burgers en mede erfgenamen geworden van het Joodse gedachtengoed en de Joodse geschriften)
  De krachten van deze ware God moeten strijden tegen de krachten van de satan, dat zijn, de krachten van de islam de krachten van de Koran de krachten van Mohammed. Een ieder die niets van de Bijbel en van God wil weten ( of weet dit zijn de meeste politici) zal dit niet zien en zal moslims met hun religie als goed willende mensen blijven zien ( en helaas kunnen de mensen moslims zelf er ook niets aan doen dat ze zo gehersenspoeld zijn en geleerd worden te haten helaas dat ze in een moslim gezin geboren zij want hun religie zegt dat ze superieur zijn aan de Joden en christenen; volgens hun is onze christelijke godsdienst achterhaald) en moeten wij ons ( christenen en niet gelovigen) allen onderwerpen aan de islam. ( dat bedoelen ze met het wereld wijde kalifaat)God in de hemel zal dat niet laten gebeuren God heeft nog grote plannen met deze wereld en ZIJN volk Israël. Jezus zal wederkomen in Jeruzalem, de islam weet dat ook en daarom zullen ze al het mogelijke doen om de joden uit te roeien en Israel in te nemen of op zijn minst te vernietigen. Dat de God van de Bijbel zijn plan niet kan volvoeren. Het zijn dus de Geesten van de God van de joden en christenen; ….. en Allah de islam ” god” in de lucht die het heel druk hebben en tegen elkaar strijden. Helaas heeft de satanische god zijn ” grondleger” paraat om Allah een handje te helpen. Dit gevecht en deze stijd zal volgens de Bijbel nog toenemen en wereldwijd zeer ernstige vormen aan gaan nemen.

  Like

  • benkok zegt:

   Hi Anna,
   Inderdaad een geestelijke strijd, met heel veel herkenbaars hier in de zichtbare wereld.
   Wat vind jij van het feit, dat er geen enkele kerk of synagoge is,die op de eigen website de islam ontmaskert en gelijktijdig het evangelie verkondigt?
   Heb jij een kerk of gemeente, waar je je thuis voelt in die zin?
   Shalom,
   Ben
   tora-yeshua.nl

   Like

 16. Inge zegt:

  Wellicht om bij elke (!) haathut met een hele grote groep Nederlanders én Joden de Hatikvah gaan zingen, elke week op dezelfde dag en dezelfde tijd. Als we dan toch zo stoer praten dan ook daden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s