WE STAAN MACHTELOOS

Screenshot_15

(Door: Martha N.)

Staan we inderdaad machteloos en moeten we toezien hoe ons Vaderland, gedwongen door de EU, vol stroomt met mensen die zich vluchtelingen noemen? Wat denkt u als kiezer van Nederland? Is het niet beter de grenzen te sluiten, weer baas in eigen land te worden en het geld in de eigen zak te houden? Nederland kan opnieuw een rijk land worden, nu zijn er alleen maar schulden en verplichtingen. Grenzen dicht voor nog meer vreemdelingen, dat wil zeggen “vluchtelingen”.

Kijkt u wel eens naar wat er in die boten zit? Over het algemeen allemaal sterke, jonge kerels die duizenden euro´s betalen om mee te mogen op een zgn. zinkend schip. En dan de mooie kreet in de kranten of op de radio: “800 vluchtelingen van zinkend schip gered”. Het enige schip dat zinkt, dat zijn wij, de mensen die al die nepvluchtelingen op moeten vangen. Ons land is net als die vluchtelingen een boot, overvol, die op het punt staat te zinken.

Het verhaal over de bootvluchtelingen op het “Spookschip” klopt van geen kanten. Hadden we verwacht dat het wel klopte? Mensen die hier nog intrappen… nou ja!

13-02-2015: Zeker drie migrantenboten met vluchtelingen in moeilijkheden.
13-02-2015: Italiaanse kustwacht redt 700 bootvluchtelingen.
15-02-2015: Duizend vluchtelingen gered voor eiland Lampedusa.
15-02-2015: Opnieuw honderden bootvluchtelingen gered.

VN stelt voor bootvluchtelingen proportioneel te verdelen over Europa. Daar hebben we de VN niet voor nodig, dat gaat vanzelf. Misschien kunnen we ze allemaal naar de VN sturen, daar is plaats genoeg.

In totaal vroegen in 2014 in Nederland 24.000 mensen asiel aan. Het ging daarbij vooral om Syriërs en Palestijnen uit Syrië. (Nou, die moet je hebben, dat zijn de goeie). Het aantal asielaanvragen in 2014 was nog eens 4.000 maal hoger geweest als de wijziging in de regels omtrent na reizende gezinsleden niet was doorgevoerd. Deze hoeven sinds maart 2014 geen asielverzoek meer in te dienen, maar krijgen direct een verblijfsvergunning.

En hier zit nu de kneep! 24.000, ach dat valt wel mee, denkt men… slechts 4000 na reizende familieleden? Kom nou, wanneer iedere asielzoeker een vrouw en soms meerdere heeft, drie kinderen, een opa en een oma, op hoeveel komen we dan per jaar uit? En die blijven buiten de cijfers! We kunnen op zijn minst het getal van 24.000 verdriedubbelen. Al deze mensen krijgen een uitkering, een huisje, kleding, zakgeld en ga zo maar door, alles gratis!

Er komt van alles op ons af, rijp, maar vooral rot, en we zijn verplicht alles en iedereen toe te laten. Moskeeën rijzen als paddenstoelen uit de grond. Daar is wel geld voor, want ook hier komt subsidie aan te pas.

Geen geld voor eigen volk, dat kan verrekken! Voor de mensen en boeren uit Groningen, die in een aardbevingsgebied wonen, scheuren in hun huizen hebben die onverkoopbaar zijn geworden vanwege het gevaar, daarvoor is geen geld. Aardgas wordt gewonnen, dik geld verdiend, maar de eigen mensen kunnen verrotten. Ja, dat heb je wanneer je op de PvdA stemt of op al die andere huichelachtige partijen. Denk maar niet dat er verbetering zal komen door op de VVD of D66 te stemmen, het zal alleen maar erger worden! Groningers kunnen verrekken, voor alles is geld, maar niet voor de eigen mensen! Waarbij het meeste geld weggesmeten wordt aan bijdragen aan de EU, aan vluchtelingenhulp en duistere doelen, waarvan niet na te gaan is waar ons geld is gebleven.

Screenshot_16

Geld voor bestrijding Ebola in het niets verdwenen!

Misschien dat u in een weemoedige bui ook gereageerd hebt op de oproep om geld te doneren ter bestrijding van de Ebola in een aantal Afrikaanse landen. Dan hebben wij slecht nieuws voor u, ofschoon u het natuurlijk had moeten weten. Het gedoneerde geld komt gewoon niet aan bij die mannen en vrouwen ter plekke die zich voor de bestrijding van Ebola inzetten. Maar nog erger, niemand weet, in feite, waar het geld naar toe gegaan is en of het inderdaad wel betaald is.

Dan krijgen we de bedreiging door ISIS, die dreigt met een invasie. En dat doen ze, als ze er al niet mee bezig zijn. Wie kan dit controleren? Zeker niet de veiligheidsdiensten, die komen overal te laat… hoewel mogelijke gevaarlijke aanslagplegers goed in de gaten worden gehouden, ja hoor.

Haatimans kregen gewoon een visum, hoe haal je het in je hersens! Na een uitvoerig bericht in de krant kon minister Koenders er niet meer onderuit: Spectaculaire ingreep Koenders… Visum “haatimans” ingetrokken. Ik zou dat spectaculaire maar weglaten. Het had nooit mogen gebeuren! In ieder geval hebben we nu kunnen zien wat een screening waard is.

De mooipraterij is alweer begonnen, want 18 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten

Het gaat weer beter met Nederland, minder werkelozen, meer banen, huizenmarkt aangetrokken, gezondheidszorg de beste van de hele wereld en ga zo maar door. Misschien herinneren sommige kiezers de beloften nog, die list en bedrog bleken, bedrieglijke mooipraterij, met gemanipuleerde peilingen, waar ze metershoog intrapten? Gaat men het nu weer doen en nu D66 aanbidden met Pechtold als president? OF heeft men geleerd?

Mensen die denken: “Ik ga niet stemmen”, want het helpt toch niets, niet doen. Juist WEL gaan stemmen! Laat Uw land niet in de steek en toon Uw ongenoegen met de gang van zaken door uw stem uit te brengen op een partij die VOOR Nederland en het behoud van eigen cultuur en waarden is.

Een partij die TEGEN de EU is! Een partij, die WEL oren voor de problemen van Groningers heeft.

De EU en onze regeringsleiders hebben reeds genoeg kapot gemaakt.

Gelezen in:

www.geennieuws.com

www.hln.be

www.telegraaf.nl

PVV normale grootteDoor:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op WE STAAN MACHTELOOS

  1. Jean zegt:

    Martha, en uiteraard alle illegalen, criminelen en steuntrekkers van vreede origine massaal naar de grote zandbak in noord Afrika, daar spreken ze HUN taal, daar beleven ze HUN religie, daar kunnen ze dfokken gelijk de bonobo’s enz. Zij blij en wij zeeeeeer blij.

    Like

  2. bigljohn zegt:

    In totaal vroegen in 2014 in Nederland 24.000 mensen asiel aan…..Werkelijk ???? In totaal kwamen er volgens de MSM media in 2014 182000 vreemden ons land binnen die voor 95% allemaal mogen blijven. Als die nu eens al hun familieleden ook nog eens laten overkomen, en ook nog eens het – gaat en vermenigvuldigt u – principe hanteren, zijn er over 25 jaar, alleen al van deze groep 1000.000 nieuwkomers. Maar dat getal van die instroom van 182000 kan fictief zijn, kan ook hoger zijn. En zo elk jaar weer opnieuw met steeds meer gelukszoekers. Gaat en vermenigvuldigt u staat er in de bijbel. Heel toepasselijk. Zij komen met hele volkstammen tegelijk uit Afrika en omstreken om zich alhier te gaan vermenigvuldigen. Wel een reden om bang te zijn, want volgens mij is er nu al geen weg meer terug ! En dat is geen pessimisme, maar realisme.

    Like

    • Joost Visser zegt:

      Die 182.000 immigranten bestaat uit reimmigratie van Nederlanders, andere EU-landen etc. Die 24.000 is het aantal geregistreerde nieuwe vluchtelingen. De crux is dat niet te achterhalen is hoeveel nederlandse immigranten twee paspoorten hebben. Ik ben bang dat het volgende aan de hand is. Het merendeel van de immigranten is vanuit nederland naar de thuisbasis gegaan en komt terug vanwege finánciele redenen en autochtone Nederlanders met geld en kennis vertrekken. Dus een substitutie van geld en kennis in armoe en domheid. Dit gaat macro-economisch tot een debacle leiden.

      Like

  3. koddebeier zegt:

    De bevolking moet een bindend referendum eisen !!!!!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @koddebeier: 14.36. uur, op 19/02. Dat bindend referendum beste koddebeier, dat kunnen we onder onze hakken schrijven! Dat gaan de vuile volksverraders van vooral VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66 NOOIT GOED vinden! Mark my words!

      Like

  4. beatsme zegt:

    De EU is ooit opgericht als staf orgaan. Dat functioneerde prima. Een supranationaal orgaan, waar gezamenlijk een aantal zaken werden aangepakt.
    Na de :stille” coup, waarbij diverse referenda op slinkse wijze in verdragen werden omzeild, ontstond een orgaan met veel lijnbevoegdheden, welke steeds meer macht naar zich toe trekt.

    Alle idealen vanuit de kaboutertijd -de wereldvrede, de vredesmacht, de liefdesboodschap- met daarnaast het religieus humanistische EU-concilie te Brussel als nieuwe Pauselijke hoofdstad van een geografisch ongebreideld uit te breiden Europa, werken maar ten dele.
    Waar het werkt is met name de functie die de oude EU staf had. De nieuwe bevoegdheden na de verdragscoup leveren immers op steeds meer fronten steeds grotere gezwellen gevuld met ellende op.

    Inmiddels is er zo een massa aan fel in hun gelijk gelovende EU-kabouters gekloond, dat we nog wel veel meer last zullen krijgen van die onrealistische psychedelische kaasboerderij dromen van die kabouters.

    Like

  5. EdBos zegt:

    Prima stuk. Ik mis nog de ouwetjes en de chronisch zieken die nog meer uitgeknepen worden dan de andere burgers en de steeds slechter wordende arbeidsvoorwaarden. Terug naar 1930. En maar volhouden dat het goed gaat. Maar je houdt het niet tegen als de sukkels weer braaf op D66 gaan stemmen.

    Like

  6. Frans de Wit zegt:

    Staat er weer netjes verwoord op, ik wordt er alleen allemaal zo moedeloos van, alles wat jullie schrijven is ook gewoon waar. Maar hoe berijkt je toch die domme mensen die niet luisteren willen. Er is maar 1 oplossing en dat is een soort A-Team oprichten. een geheim genoodschap, dat in het geniep op de achtergrond werkt. En die mensen de boel aan laten pakken. Dus een soort schuilpartij net zoals Loesje, schrijft en tekend.

    Like

  7. Buffalo Bill zegt:

    Uitstekend stuk! Dit moet zoveel mogelijk verspreid worden en dan vooral onder volk dat vorige keer D66/PvdA/D66/CDA heeft gestemd want de lezers van dit blog waren al overtuigd. Zet het op andere media en websites, laat een print achter in het OV of ergens anders, deel het uit etc.

    Like

    • Martha N zegt:

      Buffalo Bill, mijn stukken worden door de media genegeerd. Heb het vaak genoeg geprobeerd.

      Like

      • Willemientje zegt:

        ze worden ongelofelijk veel gedeeld op facebook, dat is helaas geen MSM , maar het bereik is ook behoorlijk, iedereen die dit op facebook deelt heeft fam of vrienden die vinden dat het wel meevalt, maar die dan toch dit soort artikelen lezen op jou tijdlijn, er worden er steeds meer wakker, en daar gaat het om,

        veel mensen weten gewoon niet wat er loos is, die kijken het journaal, lezen de krant, en denken net als ik jaren geleden ook dacht dat ze goed op de hoogte zijn, maar ook bij die mensen groeit heel langzaam het wantrouwen, en juist dit soort artikelen kan ze over de streep trekken, en elk wakker persoon gaat ook anderen er van proberen te overtuigen, het gaat langzaam, te langzaam, maar het gebeurt wel

        Like

      • toestroom zegt:

        Martha N Facebook148 Twitter11

        Like

  8. lucky bee zegt:

    Al die vluchtelingen zijn gevlucht voor hun eigen geloof; waar om moeten wij om ze zorgen,zemoeten hun geloof dumpen en de onze nemen, dan zijn ze geloofwaardig.

    Like

  9. Het zijn er veel en veel meer dan de officiele cijfers ons willen doen geloven!Hoe kan het anders dat je over de kopvodden en haatbaarden kunt lopen,terwijl je een Nederlander moet zoeken?Zelfs in een kleine stad;laat staan in grote steden!

    Like

  10. reageerbuis zegt:

    Wij hebben nog geleerd: Vrouwen en kinderen eerst! Maar die boten zitten vol met mannen. Dat geeft al aan dat het vluchtverhaal niet klopt. Je laat niet je gezin in ellende achter.

    Like

  11. Tistochwat zegt:

    “Geen geld voor eigen volk, dat kan verrekken!”

    Dat werd me ook vandaag weer schrijnend duidelijk gemaakt toen ik bij mijn arme hoogbejaarde ouders was. Ze krijgen maar 50 minuten huishoudelijke hulp per week, maar dat is absoluut niet voldoende om hun kamer hygiënisch schoon te houden. Alles is smoezelig en ik kan het lichamelijk en psychisch ook niet aan om daar de boel te gaan uitmesten.
    De volgende keer ga ik hun kammen maar eens schoonmaken; die zien er ook niet uit.
    Tja, geen geld voor de Hollander hè? ALLES MOET NAAR DE ‘ASIELZOEKER’!!!

    Ik zag vanmiddag op een brief van het pensioenfonds dat mijn vader zijn karige pensioentje uitbetaalt. Het gaat om een schijntje en het bedrag is nog bruto ook; mijn vader moet er nog premies en belasting over betalen!
    Die man heeft zich zijn hele leven krom gewerkt in een deprimerende fabriek en hij heeft al die jaren betaald voor zijn pensioen…

    Ik word er zo ontzettend verdrietig door; het is zó onrechtvaardig!!!
    De ‘socialisten’ maken van mij, een veel te zachtaardige persoon, een mens die is gaan haten, haten, HATEN!!!

    😦 😦 😦 😦 😦

    Like

  12. Anneke zegt:

    Weer een heel goed stuk Martha en zoals jij al aangeeft, wij staan machteloos, maar als ik zo om mij heen kijk en luister merk ik dat er meer ogen open gaan, maar ik ben bang dat het er nog niet genoeg zijn. De geschiedenis herhaald zich keer op keer en niemand wil hier iets aan veranderen, maar zoals het nu gaat kan het niet meer en moeten wij toch op de een of andere manier in opstand komen. De EU is er op uit om een oorlog te beginnen tegen Poetin, laten wij hem liever als bondgenoot zien en dan samen de IS aanpakken. Maar dat komt de heren in Brussel en USA niet uit, zij hebben een bedoeling die wij niet weten en niet begrijpen. Het volk wordt gehersenspoelt door de media en wat die zgn leiders ons willen laten weten. Maar er is 1 ding zeker, de volkeren zijn hier de dupe van…..en hoelang pikken wij dit nog……

    Like

  13. Pingback: WE STAAN MACHTELOOS | Identitair Verzet Limburg & Peter de Realist Verzetsstrijders

  14. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Nareizende gezinsleden krijgen automatisch een verblijfsvergunning?? Wha?? Holy Shit. Dit gaat hier heven, jongens.

    Like

  15. pineut zegt:

    De droge officiële cijfertjes van Asielzoekers die naar Europa komen (Juli 2014) http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Asylum_statistics

    In de verschillende grafieken staan per land de aantallen vermeld. Het is nogal wat leeswerk maar ik ga er van uit dat de cijfers “betrouwbaar” zijn. De volgende update staat gepland voor Mei 2015. Dan kunnen we dus pas zien hoe groot de aantallen werkelijk zijn. Daar komt nog bij dat in de EU is afgesproken dat “vluchtelingen” uit bepaalde specifieke landen zoals bijv. Syrië vrijwel direct een permanente verblijfsvergunning krijgen. Dat geldt dus voor alle deelnemende landen, waarvan Duitsland tot nu toe de meeste vluchtelingen moet huisvesten. (tabel 2)

    In Nederland zagen we dit effect al in de vorm van het vergeven van huurhuizen binnen 4 weken en het flink uitbreiden van opvanglocaties. Dat laatste is overigens nog een heet hangijzer omdat de EU voor de bevolking verzwijgt wat de werkelijke aantallen vluchtelingen in de specifieke regio’s zijn. Alleen al vanuit Syrië & Irak zijn er rond de 1.5 Miljoen mensen op de vlucht geslagen voor het sektarische geweld en de terreur van ISIS. Een groot deel is in de omliggende landen in erbarmelijke tentenkampen opgevangen en vandaaruit opereren de mensensmokkelaars.

    Voor Afrika idem dito, vanuit de diverse landen in Centraal Afrika hoopt men via de Noord Afrikaanse landen de overtocht naar Europa te kunnen maken. Het is bekend dat daar speciale routes voor zijn, ook al eens in de media getoond, waar vrijwel niets tegen gedaan wordt. Laat staan dat men dat überhaupt kan. De echte grote volksverhuizing van massa’s mensen moet echter nog op gang komen zodra, zowel ISIS als diverse andere terreur groepen, hun territoria uitbreiden en het geweld evenredig erger en extremistischer wordt.

    U dacht dat het allemaal al erg was ? Vergeet het maar
    Het is zoals ISIS het zelf al zei, de echte Nachtmerrie moet nog beginnen.

    Vr. Gr. Pineut

    Like

Plaats een reactie