Wilders: Minister-president en Koning naar herdenking Armeense genocide

Screenshot_53

Geert Wilders roept de Koning en premier Mark Rutte op naar de honderdste herdenking van de Armeense genocide te gaan op 24 april. Hij zei dat vandaag tijdens een bezoek aan de Armeense gemeenschap in Almelo waar hij een krans heeft gelegd bij het monument ter nagedachtenis aan de vele slachtoffers. Wilders: “Het is belangrijk dat deze volkerenmoord nooit wordt vergeten!” Lees hieronder de volledige spreektekst van Geert Wilders:

Spreektekst Geert Wilders bij Kranslegging monument Armeense genocide op 2 maart 2015

Beste vrienden,

Ik ben er trots op vandaag bij u in Almelo te mogen zijn. Ik ben er ontzettend trots op dat ik zojuist een krans heb mogen leggen bij het indrukwekkende monument. Het monument dat is opgericht ter nagedachtenis van één van de meest gruwelijke misdaden die de mensheid heeft gekend; de Armeense genocide.

Tijdens deze afschuwelijke volkerenmoord, de Grote Misdaad -Medz Yeghern- werden op georganiseerde, gruwelijke en massale wijze Armeense mannen, vrouwen en kinderen verkracht, vermoord en uitgehongerd.

De Armeense genocide is een inktzwarte bladzijde in de wereldgeschiedenis, die altijd herdacht moet worden en die nooit vergeten mag worden. Daarbij is 24 april een hele belangrijk datum. Dan is het precies 100 jaar geleden dat de Armeense genocide in Constantinopel begon. Bij dit moment moet iedereen stil staan. Overal ter wereld. Ook de Nederlandse regering.

Screenshot_54

Daarom roep ik bij deze Premier Rutte op om maximaal respect te tonen samen met ons staatshoofd. Ik zeg tegen premier Rutte: Ga samen met de Koning naar Yerevan op 24 april en laat daarmee de Nederlandse betrokkenheid zien! Dat is erg belangrijk! U bent immers ook MP en staatshoofd van alle Armeense Nederlands. Toon uw respect en ga erheen en laat u niet tegenhouden uit angst voor de Turkse regering.

De PVV voelt zich, ik voel mij diep met u verbonden. U, uw ouders of grootouders zijn hier naartoe gekomen om de gruwelen van de islam te ontvluchten, en wilt niet dat die gruwelen zich in Nederland herhalen. Ik wil dat ook niet. Ik ben daarom blij dat we als bondgenoten samen kunnen werken.

Een waar dieptepunt was natuurlijk ook de vreselijk intimidatie door honderden Turken op deze plaats vorig jaar. Zij demonstreerden hier tegen het monument en riepen daarbij de meest vreselijke dingen. Dit bewijst dat u als Armeense gemeenschap in Nederland nog vele uitdagingen kent. Ik sta aan uw zijde om die uitdagingen het hoofd te bieden. Wij hebben u altijd gesteund, steunen u nu en zullen u altijd blijven steunen. Hartelijk dank dat u mij hier heeft ontvangen.

PVV normale grootte

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, Geert Wilders, Genocide, Islam, Islamisering, Koningshuis, Overheid, PVV, Rutte, Turkije. Bookmark de permalink .

39 reacties op Wilders: Minister-president en Koning naar herdenking Armeense genocide

  • E.J. Bron zegt:

   Daarom is het ook een uitstekende tactische zet van Geert!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je hebt gelijk:
    Uitgerekend Rutte èn WA -Minister-President èn Koning, (al krijg ik die woorden nóg zo moeilijk uit mijn toetsenbord ivm die twee) En als ze daar niet op ingaan, is het direct overduidelijk, wat voor hen prioriteit heeft en wat niet!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 3 maart 2015 om 07:44

    Als er een islamitische olieboer de kraaienmars blaast, gaat ‘zijne majes’ uiteraard wél z’n ‘medeleven’ betuigen!

    Like

   • Natuuuuuuuurlijk;ze moet aan haar aandelen van de Shell denken!Dus:vriendjes blijven met die olieboeren!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat: 16.15u.: Geen twijfel aan: Intieme vriend in dat geval, hè, die de kraaienmars blaast. (Snik, snik…..)
    Overigens: Moet-ie doen: Wèl naar zoiets en niet naar deze herdenking, dan is het meteen voor iedereen duidelijk, aan welke kant-ie staat!
    Alleen is-ie waarschijnlijk niet intelligent genoeg om zich dat te realiseren.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 3 maart 2015 om 16:32

    “Overigens: Moet-ie doen: Wèl naar zoiets en niet naar deze herdenking, dan is het meteen voor iedereen duidelijk, aan welke kant-ie staat!”

    Nou dát zou mooi zijn, maar ik vrees dat de verstokte ‘oranje-aflebberaars’ tóch gewoon blijven blèren dat ‘oranje bóóóven!’ is. Hoeveel schandalen van die dubieuze familie zijn er al niet door de vingers gezien en met de mantel der klootjesvolk-liefde bedekt?
    Je moet zelf wél enigszins kunnen nadenken om in te zien dat de ‘oranjes’ meer van islam-geld houden dan van ‘hun’ ‘onderdanen’!

    Like

  • Leo zegt:

   Zijn ze veel te arrogant voor.
   Herdenken zelfs op 4 mei liever heimelijk oud Oostfronters 1943-1945

   Like

 1. aquarius4422 zegt:

  Daarvoor zijn ze veel te laf.

  Like

 2. Tempelier zegt:

  Deze morele oproep , is een prachtige manier om te laten zien dat Rubberen Mark alleen buigt voor islam en zich niets aantrekt van de Armeniërs, Deze kan Geert zich meteen in zak steken. Maar, mocht Marktje hier toch gehoor aangeven , zet hij natuurlijk de mossel Turk in de ze*k !

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Nee, zullen ze niet doen. Ze zijn zelfs te belazerd om naar de herdenking van de Nederlandse gevallenen en burgerslachtoffers Ned. Indië te gaan. Het zou ze sieren als ze tenminste deze herdenking zouden bezoeken.

  Like

 4. tjonge zegt:

  misschien ook vragen of pegdrol ook mee komt ?

  Like

 5. 4sjun zegt:

  24/4 Constantinopel (en houdt die naam aan) vraagt niet enkel om jaarlijks wereldwijd herdenken maar ook om een beklijvende actie. Want van land en bevolking uitleverende, wegkijkende Gutmenschen valt helemaal niets te verwachten.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Het herdenken van de Armeense genocide is niet salon fähig bij meerdere leden van onze regerende politieke elite en in het bijzonder bij de hoog te paard zittende morele ridders van D66. Dan toch maar liever beleefdheid bezoeken, excuses, en steunbetuigingen aan hun vrienden in Qatar, Saoedi Arabië en de Palestijnse gebieden.

  http://www.npogeschiedenis.nl/speler.WO_VPRO_043679.html

  Like

 7. Roni zegt:

  Zou Rutteprut de Armeense kinderen aldaar aanwezig ook troosten nadat ze van de Turken minder minder minder te horen hebben gekregen .
  Als hij er al heen gaat.

  Like

 8. Wederom respect voor Wilders die opkomt voor gerechtigheid en menselijkheid.De Armeniers en Assyriers hebben aan de wieg van de beschaving gestaan.Als de wereld blijft zwijgen dan is zij medeverantwoordelijk en werkt mee aan haar ondergang.
  Is het doel van IS en Islam niet een wereld-kalifaat?Dan moet de rest vernietigd worden.Dat hebben zij ook met de christenen gedaan wereldwijd.Eens was heel de Romeinse Rijk christelijk,nu zijn zij vermoordt en verdreven uit heel Midden_Oosten.

  Like

 9. The Destruction of Cultural Heritage Should be a War Crime
  The world has changed; the law must change with it.
  WSJ.COM|DOOR ERIC GIBSON

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Komen de Islam hier aan de macht dan krijgen wij een genocide aan Nederlanders wedden?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Dat doet zowel “Willem de Overbodige”, en onze nationale Pinokkio Rutte NIET. De belangen van BILDERBERG, zijn daarvoor te groot. De moslims, en Turkije mogen NIET KRITISCH bejegend worden!

  Like

 12. Anneke zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich, keer op keer……

  Like

 13. Frans de Wit zegt:

  Zo dan, die hebben eigenlijk al meegemaakt wat er nu gaande is met die IS moordenaars. Vind dit een hele goede zet van Geert Wilders, hiermee laat die ook weer zien dat het gelul is dat die discrimineert. Hij wil alleen dat iedereen zich gedraag in een gastland en de wetten respecteert van het land. Maar zoals altijd wordt er met 2 maten gemeten…. Kijk die gasten deugen niet, daar zijn we het wel over eens, maar de gelegenheid gevers die zijn nog erger. Die horen voor eigen mensen op te komen. Maar zoals altijd voor geld doen ze alles in de politiek. En proberen continue maar de PVV onder te schoffelen. Dit duurt toch allemaal veels te lang…. Heb 1 troost en dat is dat die gasten negatief in de geschiedenis boeken terecht gaan komen. Arme nazaten, die krijgen dalijk ook weer de stempel, van het gene hun voorouders hebben gedaan.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Als ze gaan, menen ze er toch NIETS van.Doen ze dit puur voor de show….Zij kunnen beter thuis blijven, maar Wilders ga jij toch…als vertegenwoordiger vn ons NL-staatje.

  Like

 15. Philippine zegt:

  Ja, ik vind dit óók een prima actie van Geert Wilders.

  Like

 16. Dit siert Geert;volgens mij is hij de enige integere politicus:ik kan geen andere bedenken!

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  +
  +

  +
  +

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +
   Kael7777 2 maanden geleden

   Turks were bad motherfuckers. Greeks and Armenians suffered a lot at the hands of turks over the centuries to which the turks do not have the balls to come out openly and admit!!!
   +

   Like

   • Jan Wandelaar zegt:

    +
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Elia_Kazan

    De film On the Waterfront, over een heldhaftige verklikker, wordt algemeen beschouwd als Kazans antwoord naar zijn critici. Millers The Crucible, over een puritein die liever sterft dan dat hij valse beschuldigingen uit tegen een van hekserij verdachte, was hierop weer een antwoord.
    +

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s