Caroline Glick: Onmiddellijk Judea en Samaria annexeren! (+video)

Screenshot_4

(Door: Brabosh)

Journaliste en auteur Caroline Glick, auteur van het boek “The Israeli Solution: A One-State Plan for Peace in the Middle East“, zegt dat Israël ONMIDDELLIJK Judea en Samaria [op de “Westelijke Jordaanoever”] moet annexeren, in antwoord op verklaringen van de Amerikaanse president Barack Obama die onlangs dreigde om de steun van de Verenigde Staten aan Israël te willen “revaloriseren” in de Verenigde Naties.

Vaststellend dat Obama van plan is om het Amerikaanse beleid te wijzigen en aldus “Israël te dwingen zich terug te trekken achter volkomen onverdedigbare grenzen“, vertelde Glick aan Arutz Sheva dat “de tijd is gekomen voor Israël om naar buiten te komen met een alternatief beleid en het alternatieve beleid dat we moeten duidelijk maken is door de Israëlische wet en soevereiniteit toe te passen in Judea en Samaria”.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Obama, VS. Bookmark de permalink .

8 reacties op Caroline Glick: Onmiddellijk Judea en Samaria annexeren! (+video)

 1. janfreak zegt:

  Ook volkomen terecht want deze gebieden zijn tijdens de oorlog van de Arabische staten tegen Israël in 1948 ten onrechte door Jordanië ( toen nog Transjordanië) geannexeerd.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  janfreak:

  Volgens internationaal recht en oorlogsrecht MAG een staat geen gebied annexeren dat is veroverd in een aanvalsoorlog. De annexatie van Judea en Samaria door Trans-Jordanië was derhalve onrechtmatig EN DAARDOOR ONGELDIG! Als die annexatie wel rechtmatig geweest zou zijn, waarom voert (Trans-)Jordanië daar dan nu niet het bestuur?

  Israel hoeft die gebieden dus helemaal niet te annexeren; ze zijn nooit opgehouden tot Israel te behoren. Ik heb Caroline Glick ook niet horen praten over annexatie, maar over het onder Israelisch bestuur brengen en het toepassen van Israelisch recht in die gebieden. Dat is wel iets anders.

  Als Israel Judea en Samaria wèl zou annexeren zou het daarmee impliciet erkennen dat de gebieden op dit moment niet officiëel tot haar grondgebied horen. Iets dat van jou is, hoef je niet te annexeren, dat is al van jou.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens Ook de Golan hoogte ligt in Kanaan.Dus is ook Joden land.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Zou het kunnen zijn dat een eventuele volgende oorlog in het Midden Oosten, waarin Israel betrokken is, veroorzaakt wordt door ons West Europese WEGKIJKERS.
  Als we het gevaar van een totale genocide van de Joden willen keren, dan zullen we de ogen moeten openen voor de satanische vernietigingsdrift van de islam.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  rooms fascisme omHELst mohammedaans fascisme

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/31497_palestina_treedt_toe_tot_internationaal_strafhof/

  Kees Apollo, wo 01 april 2015 22:29
  Kees Kan haast niet wachten tot de terreurorganisatie Hamas en sympathisanten voor het strafhof gesleept worden.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Wat Israel betreft; al te goed is buurmans gek ! Zolang Israel zelf doorgaat met het pamperen van de vervloekte Palestijnse staat, is er van annexatie geen sprake. Israel steunt met geld en goederen cq andere hulp, de Palestijnse staat. En in overtreffende trap doet de rest van de wereld dat ook, alsmede met politieke steun, cq dwang tegen Israel. Zolang Israel de lamme goedzak speelt, zullen ze in de toekomst blijvend last krijgen met de Palestijnse staat, alsmede met de rest van de wereld. De politieke oorlog die steeds door de Palestijnen gewonnen word, kan ineens ophouden te bestaan. Maar Israel moet het zelf wel willen, annexatie van de Palestijnse staat en lak hebben aan de rest van de wereld. Maar daar is tot op heden geen spoortje van te bekennen !

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Dat zou dus het einde van Israël betekenen, nu heeft de verenigde arabische partij al 13 zetels !

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Children’s Army of Hamas – short

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s