Amerikaanse prognose: Europa wordt islamitischer

Screenshot_81

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Nee, dit is geen verlate 1 aprilgrap. Een van de meest gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksinstituten heeft nu een prognose over de ontwikkeling van religies in veel landen van de wereld uitgebracht. Het resultaat zou al diegenen tot nadenken moeten stemmen die denken dat er voor hun huisdeuren geen grote veranderingen zullen plaatsvinden.

Het PEW-onderzoeksinstituut met zetel in Washington wordt er niet van verdacht politieke propaganda of hetze te bedrijven. Het is een organisatie zonder winstoogmerk. Op 12 juli 2012 werd door het PEW Research Center een onderzoek over het vertrouwen in het kapitalisme gepubliceerd. Daarin werd bewezen dat de grote meerderheid van de mensen in de wereld het geloof in hun regeringen en in de vrije markteconomie kwijtgeraakt was. En PEW wordt er in onderzoeken ook steeds opnieuw in bevestigd dat veel mensen daar buiten geen vertrouwen meer hebben in de verslaggeving door onze media.

We wachten gespannen af of ook het nieuwste PEW-onderzoek zijn weg zal vinden in de Duitstalige media. Want de vrolijke paasboodschap wordt dit jaar door een actueel PEW-onderzoek over de toekomst van de wereldreligies overschaduwd, dat tot nadenken stemt: volgens het onderzoek zal de islam binnen enkele jaren het christendom als sterkste religie aflossen.

Het aantal geboortes in islamitische gezinnen zal tientallen jaren lang groter zijn dan in alle andere religiegroepen. Atheïsten, agnostici en andere groepen mensen zonder religie zullen over enkele jaren al wereldwijd steeds minder te zeggen hebben. En India zal Indonesië aflossen als land met de grootste islamitische bevolkingsgroep.

40% van de christenen wereldwijd zal in de toekomst volgens de PEW-prognose in Afrika ten zuiden van de Sahara leven. Van 2010 tot 2050 zal het bevolkingsaandeel van moslims in de EU van bijna 5,9% naar ongeveer 10% verdubbelen. Het aantal christenen in Europa zal dalen van 553 miljoen naar ongeveer 454 miljoen. En steeds meer landen in de wereld zullen een islamitische bevolkingsmeerderheid hebben.

Daartoe enkele voorbeelden: in Frankrijk maakten christenen in het jaar 2010 nog 63% van de bevolking uit – in het jaar 2050 zal dit nog slechts 44% zijn. En in Groot-Brittannië zal het aantal christenen van 64% in het jaar 2010 dalen naar 45% in het jaar 2050.

Wie verbaast het dan nog dat onze toppolitici nu al eens naar New York reizen en deemoedig voor de VN verkondigen: “De islam is een deel van Europa.” Tegelijkertijd rechtvaardigt de dochter van de Turkse president Erdoğan de benadeling van vrouwen in de islam. En niemand protesteert.

Het politiek linkse Britse tijdschrift “Spectator” heeft dat alles zeer nauwkeurig waargenomen en geanalyseerd. Het komt tot de conclusie: we hebben vermoedelijk een gevecht zonder te vechten opgegeven. En we hebben ook niets meer in te brengen tegen de radicale islam in Europa. Want Europa wordt op grond van de demografische ontwikkeling nu steeds islamitischer.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Demografie, Europa, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Amerikaanse prognose: Europa wordt islamitischer

  1. BertG. zegt:

    We leven hier ook tussen de grootste lul hannesen die je maar kan bedenken.
    Als dat zo blijft, dan zal het daar inderdaad op uitdraaien.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ja. Met driekwart van het kiezersvolk als lulhannes nummer één!

      Like

    • Cathja zegt:

      Het ontbreekt de Europese leiders in de eerste instantie aan de WIL om de islamisering een halt toe te roepen, en vervolgens hebben ze het LEF niet om dit te doen, want ze zijn doodsbenauwd voor de wraak van moslims, omdat ze weten dat die geweld niet schuwen. Een leven telt niet voor een moslim. Werken we hen tegen, dan kómen we ze tegen!

      Heel veel Europeanen die wél de dreiging van de islamisering van Europa zien en het ook hardop zeggen, krijgen allerlei stempels opgedrukt. Maar zij zijn wel de mensen die tegen hun wil een toekomst tegemoet gaan die ze nóch voor zichzelf, nóch voor hun kinderen en kleinkinderen wensen!

      Wat is deze wereld door-en-door verrot!! Wat krijgen we dagelijks een berg ellende onder ogen, en wat ontneemt het zicht op een duistere toekomst velen hun levensvreugde!
      Moslims hebben niet veel, maar álles op hun geweten!
      Al vele eeuwen!

      Like

      • Driek zegt:

        Cathja zegt: Wat krijgen we dagelijks een berg ellende onder ogen, en wat ontneemt het zicht op een duistere toekomst velen hun levensvreugde!

        Inderdaad, beste Cathja, het ontneemt ons de levensvreugde. Die hele islamisering maakt deel uit van een plan, want iemand bij z’n volle verstand weet natuurlijk wel, dat al die Afrikaanse asielzoekers, die hier hun hand komen ophouden, ons naar de afgrond brengen. Maar mij kwelt de vraag, waarom onze regeringsleiders dat doen. Want uiteindelijk zitten we straks met z’n allen in een onleefbare wereld.
        Ik vind trouwens de wereld toch al bijna onleefbaar, maar goed, het wordt nog veel en veel erger. Nu zal ik het ergste niet meer meemaken, maar de gedachte alleen al, dat onze hele beschaving, en onze verworven vrijheden, uiteindelijk op de vuilnisbelt van Mohammed terecht komen. Ik kan het maar niet begrijpen, waarom mensen bewust stemmen op partijen, die onze ondergang bewerkstelligen.

        Like

  2. Republikein zegt:

    Nou, nee man, als het aan ons ligt:
    1972

    2015
    http://1970bolo.blogspot.nl/2015/04/your-in-army-now.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+GedwongenRechts+%28Gedwongen+Rechts%29
    Ik ga ze verven, die eieren, wit wordt bruin en vv!
    De paashaas doet u allemaal de garoete, ook namens de Paus!
    Meneer Oud is vandaag 100 jaar geworden.

    Like

  3. Jean zegt:

    Straks draait de vleesindustrie op halal honden en worden wij Vlamingen hoerendol van dat moslimgekraai uit die raketten maar geen probleem Zaventem en Schiphol draaien op volle toeren en er is voetbal op TV, so what…
    Nog even wachten en de barbaren halen de geslepen messen boven en onze kinderen èn kleinkinderen leven onder een onmenselijke dictatuur opgelegd door kinderverkrachters en pedofielen.
    Goed bezig huichelaars, payday zal snel plaatsvinden. In Hasselt is een van die moslimnaaiers in het water gesprongen, de chantage groeide hem boven het hoofd plus de verkrachtingen maar hij was toch zo goed mijnheer hij vulde de linkerzak en verdeelde dat met de rechterzak…

    Like

    • Achiel zegt:

      Zo is het Jean en niet anders, als het zover komt dat die bruin apen hier ook maar te veel te zeggen krijgen, dan zal er een burgeroorlog uitbreken en al die collaborateurs van de islam namelijk politici, intellectuelen, en hun aanhangers of kiesvee opgeknoopt zullen worden aan den hoogste boom als straf uitgesproken door een burgerrechtbank…….
      Verhaal Joegoslavië zal zich herhalen……..

      Like

  4. Jade zegt:

    “Het komt tot de conclusie: we hebben vermoedelijk een gevecht zonder te vechten opgegeven.”
    Geweldig omschreven, wanneer delen ze de wapens eindelijk uit???
    We kunnen die fout namelijk nog goedmaken.

    Like

  5. luckybee zegt:

    He komt overeen met onze prognosen, dus niet alleen van de Amerikanen.

    Like

  6. luckybee zegt:

    Het komt overeen met onze prognozen.

    Like

  7. Pingback: Het aantal geboortes in islamitische gezinnen zal tientallen jaren lang groter zijn dan in alle andere religiegroepen. | Adriaan van Bergen

  8. En toch zit ik nog steeds vol vechtlust,maar…..ik kan het niet alleen!

    Like

    • Giny zegt:

      Yvonne, dat klopt!

      Het verbaast mij ook elke keer weer dat er zo weinig vechtlust onder
      de mensen zit!

      Like

      • ger zegt:

        giny der zit genoeg vechtlust in de mensen, maar de mensen hebben een leider nodig. en aangezien die ontbreek gebeurt er niks.

        Like

  9. Philippine zegt:

    Op weblog De Nieuwe Realist las ik net de titels van 2 columns.
    Hier gaan ze over:
    De megamoskee in Gouda komt er stiekum toch.
    Op 9 april aanstaande wordt Wilders in De Balie tot nazi uitgeroepen.
    Als dat waar is dan wordt verzet echt hopeloos.
    Tegen zo een achterbaksheid kan niemand op.

    Like

    • Niek Verheyen zegt:

      Schofterig, ‘mooi’ ge-frame-d zo vlak voor voor de rechtszaak tegen Geert. Tegen dit soort vuiligheid van links gesteund door de volstrekt karakterloze media is geen fatsoenlijk kruid meer gewassen.Dit slaat feitelijk iedere discussie dood en leidt allen maar tot verdere escalatie.

      Like

  10. Roni zegt:

    Het werd destijds toch al gezegd………Joegoslavie2 zal volgen MAAR vele malen groter en erger.

    Like

  11. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

    Like

  12. Pingback: BOINNK!!! | Tijdsgebonden nieuw-items, opgespoord door Arie Goedhart

  13. Michael Jacobs zegt:

    Het woord Islam betekent zowel figuurlijk als óók letterlijk ‘onderwerping’. Zij die zich als Moslims aan ons presenteren hopen al ons bezit en grondgebied in te nemen. Met hen valt niets te onderhandelen of te bespreken: zij zijn de vijand.

    Like

Plaats een reactie