Moslimleider wil verdubbeling Franse moskeeën

Screenshot_18

Dalil Boubakeur

PARIJS (ANP) – Dalil Boubakeur, president van de Franse moslimraad, heeft zaterdag gepleit voor verdubbeling van het aantal moskeeën in Frankrijk. Er zijn nu 2200 islamitische gebedsruimten in het West-Europese land, maar dat moet volgens Boubakeur binnen twee jaar tot ruim boven de 4000 zijn gestegen.

Boubakeur, ook rector van de moskee van Parijs, hield zijn pleidooi volgens de krant Le Figaro tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Unie van Islamitische Organisaties in Frankrijk.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", Frankrijk, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Moslimleider wil verdubbeling Franse moskeeën

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, zie je: Dat is immers precies, waar ze naar streven! Geef ze ook maar één vinger en ze beginnen gelik zó!
  Niks verdubbelen: Bevriezen en de achtergronden tot op de bodem uitzoeken, zoals Filippot zegt!
  En als uit dat laatste ongunstige bevindingen mochten voortkomen gelijk sluiten en afbreken, die hap!
  Daar hèb je weer zo ’n uiterlijk geïntegreerde moslim, die via sluikwegen zijn doel tracht te bereiken! Bij het zien van zijn foto moest ik meteen denken aan het soort uit de gelederen Aboutaleb/Marcouch!
  Houd ze in de gaten, dat omhooggevallen soort met hun vernisje van beschaving: Niet zelden zijn het de ergsten!

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  En gaat deze misselijke Dalil Boubakeur er hierna soms achteraan roepen dat er in landen in het Midden-Oosten, waar de isdam heerst, duizenden kerken moeten worden gebouwd? Ze geven hun pogingen niet op om de islam te laten overheersen in Frankrijk of Europa of meent Dalil Boubakeur ook dat alle Fransen en Europeanen zich tot de islam gaan bekeren? Ik zeg gewoon in de stijl van Wilders als het om de verdubbeling van moskeeën gaat: “Minder, minder en nog eens minder!”
  Vrijwel alle autochtoonse niet-moslims in Europa krijgen een steeds grotere en terechte afkeer van de islam en gelukkig komen ze in sommige plaatsen al in opstand tegen asielzoekerscentra’s of steken deze in brand zoals in Duitsland! En dat was allang te verwachten daar veel autochtoonse Europeanen de overwennererij betreffende de moslims meer dan zat worden en dadelijk ook deze moskeeën gaan platbranden als ze niet onmiddelijk een einde maken aan deze akelige islam-overbetutteling! Naar de bliksem met die islam en dan liever de Passion van Jezus Christus ervoor in de plaats!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Volgens hem moet de bouw van moskeeën worden bevroren in afwachting van een onderzoek naar de wijze van financiering van de gebouwen.”

  Nou, dat lijkt me niet zo’n probleem toch? Je stampt die keten gewoon uit de grond met het belastinggeld van de Europese burgers; vinden ze helemaal niet erg hoor, de moslim-dulders.
  En 4000 mosketen vind ik nog steeds wat aan de magere kant hoor; kunnen er niet meteen 10.000 van die dingen neergezet worden? Ja, zeg nu zelf: je moet toch alvast een beetje rekening houden met de toekomst?

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Moslimleider wil verdubbeling Franse moskeeën, niets nieuws onder de zon in Nederland staan méér als 450 moskeeën en die zullen in de loop der tijd óók wel verdubbeld worden. Dit over tolerante gedoe is beoogd door allerlei internationale verdragen waar gewoonweg voorbij werd gegaan aan het het feit dat niets maar dan niets werd gevraagd aan de Europese bevolkingen.

  Met andere woorden deze massale immigratie van niet westerse opvreters & kolonisten en die hun eigen identiteit tot de laatste snik bewaren is mijns inzien het paart van Troje, welk op elk gegeven moment onder leiding van de imams tot een burgeroorlog tot uitbarsting zal komen, ten spijt van alle zalvende woorden van de land vijandige politici.

  Houd er rekening mee dat dit scenario op een gegeven moment ten uitvoering gebracht wordt, naderhand is er óók geen tijd meer voor enige vorm van spijt betuigingen zoals het na de WO 2 werd gebracht ‘wir haben es nicht gewusst’. Oók al zou mijns inziens eerst massaal door de islamitische organisaties, politici, wethouders en imams het islamofascistische gerelateerde geweld tegen christenen sterk veroordeeld moeten worden.

  En óók alle misdaden welke de allochtone etnische klaplopers uitoefenen tegen joden, homo’s en de ouderen, welke een zwakke positie vormen in de totaal mislukte multiculturele maatschappij. Dan nog zou de jihad plaats vinden en de straten zullen rood van het bloed worden daar kan men gif op innemen….

  Like

 5. Jean zegt:

  Wij Europeanen willen GEEN moslims in onze westerse wereld, dat is zelfs een win-win situatie nl. minder geweld en minder kosten, dus asap die smeerlapperij verdrijven uit Europa, aan kinderverkrachters en vrouwenhaters hebben wij totaal geen enkele behoefte integendeel wij walgen van die perverse smeerlappen en waar wordt dat gepropagandeerd? Juist in die mosselketen, dus, die rotzooi tegen de grond en de barbaren eruit.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Met de opening van de eerste moskee in Nederland in 1955, kreeg de islam concreet vorm in onze publieke ruimte. Onder invloed van de snel groeiende moslimbevolking – in 2013 rond de 1 miljoen personen – is het aantal moskeeën fors toegenomen. Inmiddels telt Nederland er maar liefst meer dan 450. En dat zijn er veel. Heel veel. Wat zou het mooi zijn, een Nederland zonder moskeeën.
  .
  PVV lectuur : http://www.mosknee.nl/
  .
  En daar ben ik het mee eens. Islam, de sekte, hoort niet thuis in Europa.
  .

  Like

 7. Joshua zegt:

  Thoth: islam hoort in de hele wereld niet thuis, het is een dood en verderf IDIOTERIE, geschreven door een een aap met een herseninfarct.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Naar mijn mening heeft de Paus Fransiscus hier op niets er tegen

  Like

  • bigljohn zegt:

   Hij heeft al bouwplannen om de Sint Pieter in Rome om te bouwen naar een super mega-moskee ! God en Allah zijn volgens hem dezelfde, had hij al verkondigd, en hij hoopt dat bij de komende inval van ISIS in Italie , VOOR 2020, hij wordt verkozen tot groot kalief. Nostradames schreef het al; Rome word in het jaar 2000 ingenomen, en heeft de laatste Christelijke Paus. Alleen met het jaartal zat Nostradames er wat naast. Geen 2000, maar het jaar 2020 !

   Like

 9. Sjaak zegt:

  En wij willen dat ze allemaal inklusive tapijtvreters verdwijnen !
  En nou jij weer moslim-lul !

  Like

 10. fransLdewit zegt:

  Jo waar praten ze toch eigenlijk over? Wie heeft het gvd nu voor het zeggen in onze landen? Die gasten eisen steeds meer!! Ze moeten zich rot schamen dat stelletjes ondankbare uitvreters. Rot lekker terug naar je eiland.

  Like

 11. janfreak zegt:

  Ik ben er juist voor alle moskeeën in Europa af te breken, die horen hier niet en passen ook sowieso niet in een mooi landschap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s