Michael Mannheimer spreekt op de 1e PEGIDA-manifestatie in Stuttgart

Screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

De publicist en blogger Michael Mannheimer zal op 17 mei op de 1e PEGIDA-manifestatie in de hoofdstad van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Stuttgart, spreken. Mannheimer was tot de machtswisseling in de roodgroen geregeerde deelstaat een graag geziene spreker bij de politie van de deelstaat. Onder de Groene minister-president Winfried Kretschmann werd het de islamcriticus onmogelijk gemaakt om zijn werk op dit terrein voort te zetten. Zelfs een brief van de politieleiding, waarin men hem bedankte voor zijn werkzaamheden onder de agenten, had tot gevolg dat de desbetreffende persoon gedwongen werd overgeplaatst.

Screenshot_80Mannheimer, van het type “onbuigzaam”, geeft echter nog steeds heel betrokken informatie. Ook talrijke moorddreigingen tegen zijn persoon van islamitische zijde schrikken hem niet af. Geen wonder dus dat hij graag optreedt tijdens de 1e PEGIDA-Stuttgart, een grote stad met een van de grootste moslimaandelen in de bevolking. Hoe de links-radicale, democratievijandige geweldplegers van de Antifa & Co. ook schreeuwen, trommelen en escaleren. De waarheid zal terrein winnen, ook in Stuttgart!

Stuttgart laat op 17 mei zijn gezicht zien – voor onze vrijheid – voor ons land!

Redenen om mee te doen aan PEGIDA zijn er in Stuttgart meer dan genoeg! De tijd van zwijgen is voorbij, daarom op 17-05-2015 de straat op.

PEGIDA – Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Counterjihad, Islamkritiek, Patriottisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Michael Mannheimer spreekt op de 1e PEGIDA-manifestatie in Stuttgart

  1. Hendrik Morren zegt:

    Hoop dat Pegida goed doorzet!
    Wens ze veel succes!

    Like

  2. aquarius4422 zegt:

    Een man met moed, een zeldzaamheid in Europa.

    Like

  3. luckybee zegt:

    Ik hoop dat Daniel Cohn Bendit , eindelijk zijn mond houdt en anderen het spreken laat,Veel succes Michael Mannheimer

    Like

  4. marcelvl1976 zegt:

    Pegida is niet alleen anti-moslim, maar ook anti-joods, de oprichter Lutz Bachmann is ooit verkleed geweest als Adolf Hitler en hier word die beweging geëerd? Verder anti-moslim is ook weer zo’n allesomvattend woord. Ik ben anti-salafisme de extreem vijandige fundamentalistische vorm van Islam, als iemand de mildere vorm aanhangt en mij er verder niet mee lastig valt mijn probleem niet. Ik ondersteun geen enkel denkbeeld dat voortkomt uit die ideologie, maar hoop dat mensen zélf nadenken hoe de wereld in elkaar steekt.

    Like

Plaats een reactie