De Jan-Mulder-dimensie in de Jodenhaat

Screenshot_26

Ook als jonge voetballer was Jan Mulder in staat tot diepe gevoelens: kijk eens naar die ogen! Dat zie je tegenwoordig niet meer, een voetballer die voldoende hersens heeft om depressief te worden!

(Door: Martien Pennings)

 “ ‘Hebben ze in de Knesset al aan een atoombom gedacht?’ Maar Jan toch! ***Hoe moet ik dit verklaren? Er is een mijnheer in Iran, Amedien Jihad geheten, die de grote helper van Hamas in de Gaza is, en die mijnheer hééft waarschijnlijk al een atoombom en hij heeft uitbundig duidelijk gemaakt dat hij daarmee het liefst Joden wil massavermoorden.  Hoe komt het dan dat jij ze zo druk maakt om wat er allemaal – misschien, misschien, je weet maar nooit – aan duister-atomairs in het Jodenbrein omgaat?   Hoe komt het, Jan Mulder, dat jij zo disproportioneel geobsedeerd lijkt door de vraag hoe disproportioneel Israël misschien nog wel gaat worden ergens in de toekomst. Want de Arabische wereld, niet alleen Hamas, is al vanaf 1948 héél erg disproportioneel.” 

“Ja, Jan Mulder verdringt veel. Ik vind Jan Mulder het beste voorbeeld van de hedonistisch-narcistische, dommige, gemakzuchtige en populistische naïviteit waarmee de islam wordt verharmlost en Israël gedemoniseerd. Het schijnt zelf geen Jodenhaat waarvan de Mulders van deze wereld last hebben, maar wel vormt dat vage gezeik over Israël de biotoop waarin de Jodenhaat, vooral de islamitische Jodenhaat, kan woekeren.”

We gaan proberen uit te leggen wat dat is: de Jan-Mulder-dimensie in het antisemitisme, dus in het rijzende tij van Jodenhaat en Israëlhaat en Jodenhaat onder het mom van Israëlhaat, pardon, “Israël-kritiek”. Dat is namelijk die terloopse en vanzelfsprekende demonisering van Israël via liegen en verzwijgen, uit onwetendheid en hang naar morele zelfmanifestatie of . . . . . uit gewone Jodenhaat. Maar als je erop let, is het overal. De hersenspoeling heeft zijn werk bijna net zo grondig gedaan als in de islamitische wereld, waar de Jodenhaat openlijk uit alle poriën van de “samenleving” druipt. Hier is het subtieler, een sluipend gif, een latente kanker die zijn kans afwacht op die ene magistrale mega-uitzaaiing. Het is in alle kranten, op alle tv-zenders, bij GeenStijl, in schoolboeken, in de politiek, bij Eurocommissarissen en bij elke willekeurige voorbijganger die je op elke hoek van elke straat kunt tegenkomen en ook op alle rechte stukken: je brengt Israël ter sprake en hij of zij trekt een frons . . . . . .”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, islam-collaboratie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Marxisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Jan-Mulder-dimensie in de Jodenhaat

 1. luckybee zegt:

  Ik mag die vent niet.Hij is mij een beetje te luid.

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Ik ken Jan Mulder niet zo goed. Ik ken hem alleen van op de T.V., waar hij geregeld zijn zakken gaat vullen met oeverloos gelul over voetbal en dito wedstrijden. Waarbij meestal blijkt dat hij niet eens de moeite heeft gedaan om de competitie waarover het gaat, behoorlijk te volgen, en dan maar uit de lucht komt gevallen met zinnetjes als ‘Oh, is dat zo?’. Om de poen is het Jan voornamelijk te doen, en om niets anders. Hij hoort ook heel graag zichzelf spreken. En hij is daarbij telkens redelijk overtuigd van zijn eigen grote gelijk. Nogal het zelfingenomen type, vind ik. Ik maak hier allusie op zijn aanwezigheden in het programma Extra Time op de Belgische, links geörienteerde zender Canvas op maandagavond. Ik denk dat Jan Mulder daarom heel erg goed weet wat hij moet, mag, maar vooral zeker niet mag zeggen op al deze slinkse zenders. Zijn er wel andere? Hij hangt met name zijn huik naar de heersende politieke wind, vandaar. Deed hij dat niet, ja, dan wordt hij naar goede linkse gewoonte doodgewoon aan de kant geschoven. Gebroodroofd, zeg maar. Jan denkt dus heel commercieel. Of hij ook een eigen mening heeft, durf ik niet te zeggen. Ik heb hem nog maal enkel bezig gehoord over voetbal, over zijn politieke voorkeuren weet ik helemaal niets, maar wat ik hier lees over de onzin die hij uitkraamt m.b.t. Israël en de Joden, verbaast me eigenlijk niet. Jantje spreekt immers maar al te graag zijn broodheren naar de mond, zo blijft hij verzekerd van zijn geld opbrengende optredens op T.V. Alles in functie van het geld.
  Jan Boskamp, die had het eens bestaan om op dezelfde Belgische T.V.-zender iets te zeggen over homo’s. Ik weet niet meer waarover het juist ging, maar Boskamp heeft zich serieus en langdurige moeten excuseren etc. vooraleer hij opnieuw een kans kreeg om mee te doen met de politiek correct gezinde jongens. Sedertdien weet die ook wel beter.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Martien Pennings vraagt zich af: “Hoe komt het dat Jan Mulder zo disproportioneel geobsedeerd lijkt door de vraag: hoe disproportioneel Israël zal zich in de toekomst gedragen?”. Het is inderdaad zo dat Mijnheer Jan Mulder is het beste voorbeeld van de hedonistisch-narcistische, dommige, gemakzuchtige en populistisch naïviteit waarmee de islam wordt verhamlost en Israël gedemoniseert.
  Jan Mulder staat als metafoor voor alle mensen van zijn soort: hedonistisch-narcistisch, gemakzuchtig enz. …Maar hij is niet dom en zeker niet naïeve. Hij is een ex voetballer ..die nooit bij de echte top hoorde. Maar Jan heeft geluk gehad en hij mag in een populaire talkshow over voetbal lullen. Zodra iemand een BN’er wordt, wordt hij ook door de “schaduw mannen van de Islam” gescout.. Het is een lucratieve business als je naast voetbal ook over de “arme Palestijnen” kan lullen. Paar woorden t.b.v. de deze mensen en de kassa in een Zwitserse bank gaat rinkelen. Dezelfde transacties dat bij betaald voetbal horen, horen ook bij de media, politiek en de top v.d. universiteiten: “It is only business- nothing personal”. DEEL 2

  Like

 4. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Martien Penning stelt verder in zijn geweldige artikel dat de hersenspoeling heeft zijn werk bijna net zo grondig gedaan als in de Islamitische wereld, waar de jodenhaat openlijk uit alle poriën v.d. samenleving druipt. Inderdaad in de Islamitische wereld druipt Jodenhaat uit alle poriën van de samenleving. Niet enkel Jodenhaat, maar haat tegen iedereen die niet gediend is van hun smerige god Allah en respecteert niet zijn pedofiele pathologische profeet. Maar dat interesseert onze BN’ers niet. Ook niet de hedonistisch intellectueel Jan Mulder en zijn voetbal vrienden. Ze hebben lak aan de mensen die straks zouden in Nederland worden afgeslacht door hun Islamitische Jihad vrienden van de Hamas, Hezbollah, ISIS enz. In onze wereld “anno nu” is geen sprake van hersenspoeling; eerder van een “FIFA theologie”. Het heeft niets te maken met vrijheids van meningsuiting maar eerder met vrijheid van hebberigheid. Geld vergaren op alle mogelijke manieren. Peconia non Olet. Het is een sluipende gif en een latente kanker die zijn kans afwacht op die enen magistrale mega-uitzaaiing. Als het gezwel (of gezwellen) zal uitbarsten, zouden Jan Mulder en zijn BN vrienden allang weg zijn: onderweg naar de off shore rekening en de zon.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  “Ik heb de ethicus Jan Mulder altijd gezien als een sobere en bescheiden moraalfilosoof, wars van publiek vertoon.”

  “Mulder zelf heeft nog nooit gebruik gemaakt van het marktmechanisme: niet als profvoetballer, niet als bijzitter aan de tafel van Barend & Van Dorp en niet als aanschuiver aan al die andere tafels, bijvoorbeeld van DWDD en NOS-Studio-Voetbal en de Belgische Diabo-voetbal-talkshow.”

  Duidelijk sarcastisch, gezien de correcte conclusie “Ik vind Jan Mulder het beste voorbeeld van de hedonistisch-narcistische, dommige, gemakzuchtige en populistische naïviteit waarmee de islam wordt verharmlost en Israël gedemoniseerd.”

  De indruk die ik ervan krijg, alleen al door naar DWDD te kijken af en toe, is dat Jan Mulder gewoon een functionele spons is die alle linkse ergernissen in zich opzuigt om inderdaad ongestraft een narcistisch nummertje zeuren op te kunnen voeren over andere onderwerpen. Als hij dan verder nog iets zinnigs te zeuren zou hebben over dingen die er iets toe zouden doen, dan zou het misschien nog zin hebben om hem aan het woord te laten. Eerlijk gesproken, waar die imbeciel zich verder over druk maakt op DWDD slaat vaak nergens op, het is zelfs niet wereldschokkend om die zeurende opa te horen zwammen over al die andere academische prut die bij hem ergernis oproept. Dikdoenerij over laterale stupid shit, hij vind altijd weer iets anders dat niets ter zake doet, moe word je er van. Als hij geen linkserig fundament zou hebben, dan zou niemand de rest van zijn geleuter op de koop toe willen nemen. Dan kwam hij gewoon niet op tv. Dan was er geen vraag naar zijn “opinie”.

  Dan zou hij gewoon een opaatje zijn die in een bejaardentehuis naar aandacht zit te hengelen terwijl hij zit te neuzelen over wat hij in de krant gelezen heeft, terwijl hij alle andere bewoners horendol maakt met zijn continue gekwal.

  Het zegt tegelijk ook dat heel zijn betoog van begin tot het einde weinig origineel is ook, dus dat hij niet in staat is tot onafhankelijk denken, want hij is geheel en al gemediatiseerd. Nul komma nul intellectualiteit aan zijn betoog. Maar hij wordt wel – zowel in Vlaanderen als Nederland – door de media gepusht als het nec plus ultra van onafhankelijke intellectualiteit in het Nederlands taalgebied !

  Ik moet hem van geen kanten.

  Like

 6. Luchtpint zegt:

  Dus ben ik het tegelijk ook eens met wat Geronimo en Thomasson hierover hebben gezegd. Mulder weet waar hij mee bezig is: het draait dus zeker niet rond principes, alleen maar rond geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s