De uitkerings-jihad in Europa

                                                              Screenshot_30(Door: Soeren Kern)

In Denemarken hebben meer dan 30 Jihadisten werkloosheidsuitkeringen ter waarde van € 51,000,- terwijl zij in Syrië vechten voor IS, zo blijkt uit inlichtingendocumenten.

Deze fraude, op 18 mei gerapporteerd door Television 2 Danmark, kwam slecht zes maanden nadat de krant BT onthulde dat Denemarken werkloosheidsuitkeringen betaalde aan 28 Jihadisten die in Syrië streden aan het licht.

De onthullingen tonen aan dat islamisten hun uitbuiting van het Europese sociale zekerheidssysteem om hun eigen activiteiten te financieren, voortzetten. Dit alles kost de Europese belastingbetaler mogelijk miljoenen euro’s per jaar.

Volgens Television 2 Danmark werd de fraude ontdekt, nadat de Deense inlichtingendienst PET informatie over onbekenden Deense Jihadisten begon te delen met het ministerie van Werkgelegenheid om te bepalen of deze individuen inderdaad ww-uitkeringen ontvingen.

Gezien als percentage van de gehele bevolking is Denemarken, op België na, de op één na grootste leverancier van Europese Jihadisten. Volgens een rapport van het Centrum voor Terrorisme Analysen, onderdeel van PET, zijn sinds het begin van de burgeroorlog in 2011 minstens 115 Denen als strijders naar Syrië en Irak vertrokken. Het rapport stelt dat:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De uitkerings-jihad in Europa

  1. fransdewit zegt:

    Er is hier een heel vuil spelletje aan de gang, ten koste van alles, wie zitten hier achter?

    Like

  2. Fred zegt:

    En hoe zit het met de werkloosheidspercentages van de mossels in ’t algemeen? 60-80% bij de mannen, 100% bij de wijven? ’t Is voorwaar een hele VERRIJKING.

    Like

  3. Kraftavilqa zegt:

    Van zo’n artikel ga ik erg vloeken immigranten aan werk helpen LOL wie heeft er ooit zelfs maar gehoord van een immigrant die wilde werken at spul komt hier alleen voor de oitkering. Wat is het Arabische woord voor parasiet: “moslim”. Voorkomen dat ze weer naar het slagveld afreizen, waanzin laat hun lekker gaan opgerot staat netjes ’t enige dat je moet voorkomen is dat ze ooit naar Europa terugkeren. Godgloeiende godverdegod sorry God ik weet dat ik je naam niet ijdelijk dien te gebruiken maar je begrijpt m’n gemoed. werkloosheidspercentages van de mossels? dik over de 100% als je ook de niet-bestaande mossels onder wier naam een uitkering wordt opgestreken meetelt. ‘t Is voorwaar een hele VERRIJKING. Inderdaad voor het mosseltuig wij mogen slechts dokken, zo gaat dat in een bek-houwen-en-betalen-o-cratie. Wederom bedankt linkse habbezakkers. Ik ben niet zo van ’t haten maar het is erg moeilijk om linksers en hun muzelknuffeldieren niet te haten, trouwens ze haten mij ook zoveel is me wel duidelijk.

    Like

  4. luckybee zegt:

    Uitkering aan jihadi’s moet stoppen liever vandaag als morgen.

    Like

  5. Cathja zegt:

    Een schande voor Denemarken! En dan bedoel ik niet alleen het geld wat op de verkeerde bankrekeningen wordt gestort, maar het feit dat deze moordenaars met financiële ondersteuning van Denemarken ongehinderd hun vuile werk kunnen doen! Want…, de inkomsten worden maandelijks op de rekening bijgeschreven. Zo kunnen ze het wel een tijdje volhouden. Als er alleen al 115 personen zijn afgereisd naar het oorlogsgebied, dan heb je als land NIETS gedaan om dit te voorkomen.

    Maar laten we niet alleen naar de Denen kijken, want in heel veel Europese lidstaten zijn ze laks met het opsporen, vastzetten en de banktegoeden bevriezen van jihadisten. We moeten een vuist maken tegen die ellendelingen, en zorgen dat ze in het nauw gedreven worden. Zéker zolang ze nog binnen Europa zijn. Elke jihadist minder is winst.

    Like

    • BertG. zegt:

      Een beetje tegenstrijdige zin.

      “Als er alleen al 115 personen zijn afgereisd naar het oorlogsgebied, dan heb je als land NIETS gedaan om dit te voorkomen.”
      en
      “Zéker zolang ze nog binnen Europa zijn. Elke jihadist minder is winst.”

      Moeten we ze nou hier houden en niet laten weggaan of hadden ze ze al niet binnen moeten laten?

      Like

      • Cathja zegt:

        Net als Nederland, heeft Denemarken vele jihadisten gewoon laten vertrekken. En met ‘een schande’ bedoel ik dus twee dingen: het laten vertrekken van jihadisten, én het laten doorlopen van hun uitkeringen. Die uitkeringen hadden ze waarschijnlijk al, maar hadden stopgezet moeten worden na vertrek. Dat is bij de meesten niet gebeurd. Dat vind ik schandalig.

        Wat uw opmerking over mijn laatste zin betreft: ze ZIJN nu eenmaal hier, we moeten ze niet laten vertrekken, maar zodra duidelijk is dat ze plannen hebben voor vertrek, ze vastzetten. En uiteraard hun tegoeden stopzetten. Zolang ze vastzitten kunnen ze geen bloed vergieten. Elke ‘strijder’ is een potentieel gevaar voor ons land, maar eigenlijk voor ieder land.
        Volgens mij was ik met mijn reactie niet erg tegenstrijdig.

        Like

  6. helletocht zegt:

    Elke dag opnieuw blijkt hoe misdadig dom onze bestuurders zijn.

    Like

Plaats een reactie