Commentaar: Is Obama “de meest joodse president ooit”?

Screenshot_25

(Door: Martin van Vliet)

Volgens Jeffrey Goldberg, die voor  The Atlantic schrijft, wel. The Atlantic is een gezaghebbende stem inzake het Amerikaanse Midden-Oostenbeleid en Goldberg heeft Obama de laatste tijd meerdere malen gesproken. Golberg zegt: “In Obama’s achtergrond is  niets Joods. Hij is de zoon van een Afrikaan en een blanke, seculier ingestelde moeder; zijn religieuze overtuiging kreeg vorm in een zwarte kerk, de Trinity United Church of Christ. Maar hij is intellectueel sterk beïnvloed door Joodse denkers, veel van zijn docenten op de universiteit waren Joods en hetzelfde geldt voor zijn politieke adviseurs. Het betekent dat hij zich in wezen sterk verbonden voelt met Israël. Daarvan heeft hij ook meer dan eens getuigenis afgelegd. Maar het gaat dan wel om een Israël zoals een liberale, progressief ingestelde Jood uit Boston of New York dat ziet.”

Dat is niet het Israël van Netanyahu. Die leeft in het Midden-Oosten en is zich bewust van de gevaren die moslims in de omringende landen voor de Joodse staat behelzen. Dat is waarom volgens Goldberg Obama botst met Netanyahu. Ook ziet Obama het gevaar van Iran niet en treedt hij niet krachtig op tegen ISIS. Hij omarmt  Morsi en valt de Arabische modernist Al Sissi af in Egypte. Obama ziet geen verschil tussen sjiiten en soennieten en zo vervreemdt hij zich van de Golfstaten en laat het vuile werk in Irak opknappen door de ayatollahs van Iran. Met alle gevaren van dien.

Conclusie

Obama brengt Israël in gevaar en door zijn slappe zwalkende houding staat het gehele Midden-Oosten in brand. Het “vluchtelingenprobleem” uit Syrië en Libië hebben we aan deze president te danken. Ondertussen speelt hij golf en is hij zich niet bewust van het feit dat zijn politiek de wereld onveilig en kapot maakt. Ook zoekt hij onnodig ruzie met Poetin. Een strijd met deze laatste kan hij niet winnen. Obama is slap en Poetin heeft ijzeren ballen. Dit moeten Juncker en Timmermans  ook onder ogen zien. Gelukkig treedt Obama over 16 maanden af. Dat zal zijn beste daad zijn als president.

Obama is misschien de meeste joodse president, maar hij is net zo joods als de verraders van “Een Ander Joods Geluid”. Kortom, hij is een gevaar voor het bestaan van Israël en de vrede in de wereld. Of hij joods is of niet boeit mij niet. Hij gewoon een zeer slechte president.

Screenshot_24

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Obama. Bookmark de permalink .

19 reacties op Commentaar: Is Obama “de meest joodse president ooit”?

  1. paulzwueste zegt:

    Hoe eerder die Obama oprot des te beter! Waarom volgt hij de Kennedys niet?

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Tja, waarom niet?
      Zou het omleggen van presidenten en verdere politici sindsdien soms aanmerkelijk bemoeilijkt zijn? Je hoort er opvallend minder van!

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Theresa. Inderdaad. Obama is een drievoudige ramp voor Amerika en de rest van de vrije wereld! 1: Hij is ’n neger, dus ’n allochtonen-lover. 2: Hij is ’n moslim, dus ’n islam-lover. 3: Hij is zo links als ’n looien deur. Dus staat volkómen buiten de realiteit!

        Like

  2. Scarlatti Bombatti zegt:

    @geertwilderspvv I agree #Obama is the most worse president èver! Vote 4 @RealBenCarson & u’ll live http://wp.me/p1O7aM-nFp via @wordpressdotcom

    Like

  3. Peter Selie zegt:

    kletskoek, Obama is een Joden- en blankenhater!

    Like

  4. boorzalf zegt:

    Nee.

    Like

  5. Obama wordt steeds interessanter en boeiender en complexer maar alsmaar niet verstandiger en nou is-ie behalve moslimbroeder http://bit.ly/1ICSz7H óók nog een linkse New-York-Times-Jood (“J-street”) geworden. Ik waardeer je zeer, Martin, en je kan best gelijk hebben, maar toch geeft Obama-is-een-linkse-Jood me een smerige smaak in mijn bek . . . . . . Ja, ook ik ben wel eens onredelijk-instinctief.

    Like

  6. ieznogoedh zegt:

    Veel negers (ja, het N-woord want het is het juiste woord en alleen negatief indien de luisteraar zelf gefrustreerd is) hebben last van een minderwaardigheidscomplex. Bij obama is dat niet anders. Daar komt dan nog bij dat hij Dombo-oren heeft en gehuwd is met een vrouw met centenbak. En tot overmaat van ramp is hij dan ook nog eens niet zo rijk als hij wel zou willen èn heeft hij zijn huidige positie te danken aan liegen en bedriegen èn aan zijn huidskleur. Hij weet dat alles donders goed en dat is dan een feilloos recept voor ernstige psychologische problemen.
    Vergat ik nog even zijn (stiekeme) geloof te vermelden. Een geloof waarvan de de aanhangers, zeg maar per definitie gefrustreerd zijn doordat ze enerzijds ingelepeld krijgen dat ze de besten zijn op de wereld en anderzijds toch ook wel inzien dat ze werkelijk helemaal niets voor elkaar krijgen, behalve roven en moorden dan natuurlijk.
    Even over de gedoodverfde democratische opvolgster van obama, mevrouw clinton, die doet nu een greep naar de macht en voert daarbij aan dat ze de eerste vrouwelijk president zou worden. Dat voorspelt dan weer niet veel goeds omdat dat veel vrouwen zal aanzetten om alleen daarom al op haar te stemmen. Helaas is het zo dan veel vrouwen hun verstand in hun re.t hebben en daarmee niet verder komen dan zich elke dag vijf keer omkleden alvorens ze de deur uit kunnen.
    Beste dames, hiermee zijn natuurlijk niet die vrouwen bedoeld die wel een gezond verstand hebben. Ik weet dat van de echt slimme vrouwen hierop geen reactie zou komen want ze zouden begrijpen dat zij hiermee niet bedoeld werden.
    Overigens, op de wereldkaart waarop de gemiddelde intelligentie in landen is af te lezen, scoort de USA (eigenlijk heel Noord-, Midden- en Zuid Amerika) net zo hoog (of liever gezegd laag) als de hele strook onder China/Japan (hoogste met boven 105), Aziatisch Rusland en Europa (daar direct onder met 100) met een gemiddelde van 85 tot 90. Dat is dan dus een strook die begint met de Filipijnen, Indonesië, zuid-Oost Azië, India, Pakistan en ga zo maar door tot en met Marokko aan de Atlantische kust. Daaronder, zwart Afrika zeg maar, ligt het gemiddelde op 70.
    Dus ik heb bepaald geen hoge pet op van obama en indien de Amerikanen hun gemiddelde (85-90) eer aandoen en voor clinton kiezen, dan staat de wereld nog het een en ander te wachten.

    Like

  7. fleckie zegt:

    hij ‘doorziet ‘ook…’ het veinzen’ ,.(taqija ) van de arabieren niet

    Like

  8. fleckie zegt:

    Geert Wilders moet dan wel de kans geboden krijgen,[i.p.v. dat ze hem negeren, in de KAMER]

    Like

  9. JAN zegt:

    “In Obama’s achtergrond is niets Joods. ….”

    De halfbroer van Obama is joods maar dat is niet het punt.

    Like

  10. luckybee zegt:

    De Moeder van Barack Hussein Obama is een Kauakasierin, waarschijnlijk uit Tsetsenien, want ze heeft een voorkeur voor moslim mannen.Denk aan Obama de Kenyaan, en dan Soetorro die lid was van de Jama’a Islamia.

    Like

  11. Anna zegt:

    Dit is is nou z’ on typische Taqyia ; als moslim mag je liegen als het je zo uitkomt.
    Jezelf voordoen als joods terwijl hij moslim is. Tewalgelijk voor woorden……
    Dit zou inderdaad ( als hij zich zo voordoet) ( en ik ben hier heel voorzichtig mee) de Bijbelse antichrist kunnen zijn.

    Deze man heeft onvoldoende intelligentie om een land als Amerika te leiden.

    Hij is een simpele jongeren werker gebleven en door zijn toedoen ZAL de hele wereld zeker in het midden oosten in elkaar storten.
    Hij heeft geen greintje verantwoordelijkheids gevoel alleen zijn eigen zeer sluwe IK telt.

    Like

  12. Jan zegt:

    # De dag dag hij dit zei dreigde hij Israël in de VN niet meer te steunen
    http://news.yahoo.com/obama-netanyahu-stance-palestine-endangers-israels-credibility-183732522.html
    Overigens, Obama haat de VS, dus waarom zou hij van Israël houden. Tegen Sarkozy zei hij nadat Sarko had gezegd dat Bibi een leugenaar is, dat hij, Obama helaas iedere dag met hem te maken had:
    http://abcnews.go.com/blogs/politics/2011/11/hot-mic-catches-obama-sarko-griping-about-netanyahu/

    # Obama heeft geprobeerd de jongste verkiezingen in Israël te saboteren:
    http://www.breitbart.com/big-government/2015/01/26/obama-campaign-team-arrives-in-israel-to-defeat-netanyahu-in-march-elections/

    # Obama loog over sancties tegen Iran, dreigde Israël enkele jaren terug niet te wagen iets tegen Iran te ondernemen:
    http://www.frontpagemag.com/2015/dgreenfield/obama-lied-plans-to-lift-all-sanctions-on-iran-using-more-lies/

    Wat de hypocriet in de Klaagmuur frommelde:

    Like

  13. Jan zegt:

    Obama: “Jeruzalem behoort niet tot Israël”

    Wie in Jeruzalem is geboren is statenloos

    Unfortunately, the SCOTUS decision negates a law passed by Congress requiring the State Department to recognize Jerusalem as the capital of Israel on documents such as birth and death certificates. It’s believed that there are at least 100,000 Americans with passports identifying Israel as their birthplace, 50,000 of them with Jerusalem listed as the city of birth. So, 50,000 Americans are now “stateless” regarding their birthplace which is and always has been the eternal Jewish capital.

    http://www.debbieschlussel.com/79042/video-supreme-court-sides-w-obama-state-dept-in-dissing-israel-schlussel-taxin/#more-79042

    Like

  14. Jan zegt:

    Like

Plaats een reactie