Nederlandse Jihadisten willen terugkeren uit ISIS-gebied

Screenshot_18

(Door: Tim Engelbart)

Veel Nederlandse ISIS-strijders hebben last van heimwee en komen liever terug naar ons land. Maar dat gaat echter niet zomaar.

Er zijn enkele honderden uit Nederland afkomstige mensen verhuisd naar het zogenaamde ‘kalifaat’ dat de terreurgroepering ISIS gesticht heeft in Syrië en Irak. Vele van hen willen weer terugkomen naar ons land. Eén van de belangrijkste redenen om de AK47 aan de wilgen te willen hangen, is de strijd die ISIS ook voert met andere islamitische groeperingen in de regio zoals Al Nusra en Hezbollah.

Advocaten bevestigen ook dat ze veel verzoeken krijgen van families die hun gezinsleden willen terughalen uit Syrië en Irak, en soms zelfs van Syriëgangers zelfs. Maar de strafpleiters moeten schoorvoetend toegeven eigenlijk ook niks te kunnen doen:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nederlandse Jihadisten willen terugkeren uit ISIS-gebied

  1. luckybee zegt:

    Wij hebben ze al eens verslagen, ook dit keer zullen wij ze mores leren.

    Like

  2. Fred zegt:

    Quote: “Het ligt eraan of je op de radar staat bij de diensten en of je wordt verdacht van strafbare feiten.”

    Als ik mij niet vergis geldt hier tot dusver nog altijd het principe: “presumed innocent until proven guilty”; m.a.w. een verdenking van strafbare feiten zal volgens het gangbare strafrecht zeker niet volstaan om de toegang tot het grondgebied te ontzeggen.

    En gaan bewijzen dat ze ginder strafbare feiten gepleegd hebben? Begin er maar aan. De advocatuur zal er in alle geval beter van worden. Maar dát mag hoedanook geen verrassing zijn.

    Like

  3. Jean zegt:

    Mensen laat ze nu niet en nooit niet terug komen want we halen ons de moordenaars op ons dak, eenmaal vergiftigd met die islamitische smeerlapperij is men verloren voor het leven. Nooit of te nimmer mag een islamiet vertrouwd worden, niet voor je niet achter je zelfs niet op 100 meter rondom je.

    Like

  4. bigljohn zegt:

    Voor ons allemaal moeten ze maar daar blijven. Maar die corrupte regering en al die hulpverleners
    lopen zich natuurlijk het vuur uit de sloffen om die griezels naar hier te halen en te gerieven.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Lekker daar laten !!

    Like

  6. fransdewit zegt:

    Ach ze zijn zo zielig, ze moeten weg kwijnen is zelf verdriet, dat schorem.

    Like

  7. Sjaak zegt:

    Ik hoop dat ze tevoor verrekken deze moslim-graftak-smeerlappen !

    Like

  8. Theresa Geissler zegt:

    Nou ja, het is hoe dan ook voor één keer niet ongunstig, dat IS ze daar zèlf al ‘gegijzeld’ houdt….op straffe van executie wegens desertie.
    Ja, ja, dat k r i j g je er nou van! Mooi laten vasthouden!
    Ook niet verkeerd om te lezen, dat bv. die vuile smiecht, Pestman, niet in staat is, om iets voor die losers te betekenen. Al mag dat aan de andere kant ook alweer geen verwondering wekken, getuige het feit, dat hij er bij het Wilder-proces al niets van bakte: Op het juridische vlak is succes voor hemelfietsers nu eenmaal een schaars goed en gelukkig maar óók!

    Like

  9. Joannes den Hollander zegt:

    Hopelijk worden ze door de IS op mohammedaanse wijze gemarteld alvorens hun koppen van de rompen gescheiden worden.
    Zij die de overtocht naar Zuid Italië gehaald hebben wil ik daar op vrijwillige basis ophalen in een truck met oplegger voor varkenstransport. En varkensvoer mogen ze niet eten, dan krijgen ze niks. En zij die niet eten krijgen voor straf ook geen water. Er gaan er veel in, desnoods worden ze gestapeld. Ik trek er wel twee weken voor uit want van 10.00 tot 18.00 tijdens de heetste uren van de dag dus, zet ik de combinatie in de zon zodat ze niet afkoelen. Dan is het mij als blanke te warm om te rijden. En ‘s-nachts moet ik slapen. Dat doe ik dan het liefst hoog in de Alpen waar het dan vriest dat het kraakt zodat ze alvast weer kunnen wennen aan de Nederlandse winters. Op humane wijze zal ik ze vervolgens in Den Haag afleveren waar ze als oorlogsmisdadigers voor een oorlogstribunaal berecht zullen worden.

    Like

  10. Jaantje zegt:

    Ze kunnen wel iets doen en normaliter gebeurd dat ook.
    Waarom nu dan niet?
    Neutraliseren en
    Uitleveren aan Assad.
    Het zijn immers oorlogsmisdadigers of ondersteuners/medeplichtige daarvan.

    Like

  11. boorzalf zegt:


    Als ze niet terug kunnen, sturen we de hele familie er maar naar toe. Wel enkele reis natuurlijk. Want ja, zeg nou zelf er bestaat toch niks beter als het kalifaat. Altijd zonnig weer. Gratis slachtcursus. Mochten ze overhoop toch nog terug komen, staatsburgerschap af nemen en terug trappen naar die zandbak. Of liever de doodstraf geven. Want ze zijn en blijven verantwoordelijk voor de massa moorden op kinderen.

    Like

    • Jaantje zegt:

      Iedereen die nu of de afgelopen 2jaar naar daar vertrekt is een oorlogsmisdadiger.
      Gezien de foto’s en video’s kan je niet meer roepen broeders/slachtoffers helpen.
      Maar ben je medeplichtig en een zeer gevaarlijke misdadiger ook voor hier.

      Like

      • boorzalf zegt:

        Het zijn zeker oorlogsmisdadigers, (en psychopaten) verdienen de doodstraf. Niet meer en niet minder. Dus ook geen gevangenisstraf, kost alleen maar geld. Gewoon opruimen.

        Like

    • Dot zegt:

      Ik zie alleen jongetjes op de foto, waarschijnlijk worden de meisjes “gespaard” voor de groepsverkrachtingen of voor de handel.

      Like

  12. Thomasson zegt:

    Persoonlijk, denk ik dat de Nederlandse autoriteiten moeten niet al te happig zijn om “Nederlandse Jihadisten” uit ISIS gebieden terug te halen. Ze zijn daar uit vrije wil heen gegaan. Zoals Geert Wilders zei: “Laat ze gaan! …Met familie en Vrienden …Maar laat ze nooit meer terugkomen”. De staat moet uitsluitend een willig oor geven als er kinderen van een Nederlandse moeder mee zijn genomen. Net als de kinderen van de bekeerde “Moeder gans” uit Hilversum. De moeder met de kinderen zouden eventueel kunnen terugkeren. Maar het is voor iedereen beter als een moslim vader zou daar lekker creperen. Hij wou dat toch zo graag? Hij wou zijn “Broeders” helpen andere mensen af te slachten en even later ook Nederlanders een kopje kleiner maken. Deze man is een monster die wij hier niet moeten hebben!!!. Hetzelfde geldt voor de andere Jihadisten. De terugkerende autochtone Nederlandse (bekeerde)vrouwen hoeven niet bang te zijn dat hun manlief daar om zal komen van de honger. Bij een bende kannibalen vinden ze altijd een mogelijkheid iemand zijn kont te roosteren …konten zat!!! … http://shoebat.com/2013/05/13/new-video-shows-ritual-islamic-cannibalism/

    Like

  13. Let maar op; eerst wordt er aangifte gedaan tegen de Nederlandse staat omdat zij niks heeft gedaan om die jihadi hollandia’s tegen te houden en straks wordt er aangifte gedaan omdat ze te weinig doet om ze waar terug te halen.

    -bij moslims ben je altijd het haasje-

    Like

  14. Dot zegt:

    Ik heb ergens gelezen dat de jihadisten die terug naar Europa willen keren als deserteurs worden gezien en worden ter plaatse gefusilleerd. Ik hoop het…

    Like

  15. Jan zegt:

    ISIS slacht zichzelf af

    There’s No Downside! ISIS Execute Taliban Defectors!

    Barbaric turf war escalates in Afghanistan as ISIS execute three ‘defectors’ days after the Taliban warned terror group to stay out of the country

    Islamic State militants have executed three fighters accused of defecting to the Taliban as a brutal turf war escalates between the rival factions in Afghanistan.
    The killings come days after the Taliban sent a letter to ISIS warning them to stay out of the country, saying there is room for only ‘one flag, one leadership’ in their fight to re-establish strict Islamist rule.

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3131248/Barbaric-turf-war-escalates-Afghanistan-ISIS-execute-three-defectors-days-Taliban-warned-terror-group-stay-country.html#ixzz3dW43d4Mv

    Like

  16. ik zegt:

    Niet terug laten komen. Het was hun keus om te gaan, rechten hiermee verspeeld!

    Like

Plaats een reactie