Berlijn: Rechter vlucht – Libanese en Afghaanse clans vechten met elkaar in de rechtszaal

Screenshot_38

Vernielde bank in de arrondissementsrechtbank Berlijn

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

Hoe ver is het in Duitsland gekomen als een rechter uit de rechtszaal moet vluchten? Op dit moment gaat er nauwelijks een dag voorbij zonder melding over een vechtpartij tussen grote families. Deze keer gingen twee Libanese en Afghaanse clans in een Berlijnse rechtszaal op elkaar los. De rechter vluchtte, een agent werd gewond naar een ziekenhuis overgebracht. Men kon en kan zich niet voorstellen dat familieruzies al bij de geringste aanleiding met messen, honkbalknuppels en ijzeren stangen worden uitgevochten. Dat was de afgelopen maanden echter het geval in Hameln, Essen, Gladbeck, Bielefeld en Hamm. De afgelopen dagen gebeurde dat driemaal in Berlijn en eenmaal in Hamburg. Dat hadden de politici zich heel anders voorgesteld. Bezield door culturele verscheidenheid en een rijk gekleurd, internationaal Duitsland, werd het gastrecht toegestaan aan wie er ook maar aanklopte. Naïef en onkritisch. En wie moeten hiervoor het gelag betalen? In de eerste plaats de politie, die iedere keer maar weer een einde moet maken aan de onlusten. En uiteraard ook de burgers.

Wat in Duitsland onder de dekmantel “systeemrelevante immigratie” aan tuig rondloopt, tart iedere beschrijving. Deze aan lager wal geraakte Groenen en linksen met een wereldbeeld ver beneden niveau moeten dringend uit de politiek verwijderd en zonder loon als conciërge naar de asielonderkomens gestuurd worden. Zij zijn diegenen die nooit van z´n leven schade van het Duitse volk zullen afwenden, zoals wordt voorgeschreven door de door hen uitgesproken ambtseed (meineed).

Nu kunnen we, dankzij slappe wetten en multiculti-politici, heel cool, sexy en goedkoop rechtstreeks de democratie in Berlijn verdedigen en hoeven we daarvoor niet meer naar de Hindoekoesj te reizen! Knap gedaan, regering! Op zo´n idee moet je maar komen! Wie, als het niet Duitsland is, het land van de dichters en denkers, kan zoiets uitbroeden en dan ook nog perfect invoeren?

Gooi deze criminele clans eindelijk Duitsland uit en wel met hun hele hebben en houden (ze kunnen kiezen uit 57 islamitische landen om naartoe te gaan!). Er worden politieagenten in elkaar geslagen, werknemers van justitie worden het ziekenhuis in geslagen, artsen, verplegers en verpleegsters worden bedreigd, kinderen en scholieren moeten zich laten beledigen, volwassen autochtone Duitsers, die niet snel genoeg de andere kant uit kijken, riskeren in elkaar geschopte hoofden of messteken. Deze toestanden kan men geen verrijking noemen, maar overlast!

Over het voorval bericht “Spiegel Online

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Libanon, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Berlijn: Rechter vlucht – Libanese en Afghaanse clans vechten met elkaar in de rechtszaal

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, dat is de tol die wij moeten betalen voor de vrijwillige ondergang van de civilisatiel

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  “Overlast”??? Het is gewoon regelrechte oorlog!!! Het leger inzetten en ze afschieten!!!

  Like

 3. Sterke slotzin!
  “Deze toestanden kan men geen verrijking noemen, maar overlast!”
  Overlast: het is een extreem hard woord, maar wat gezegd moet worden, moet gezegd worden.

  Like

  • Marie zegt:

   Ik vind het helemaal geen extreem hard woord; het is een extreem harde waarheid!
   Ik vraag me wel eens af of degenen die de massa-immigratie hebben bewerkstelligd nog wel slapen? Ik hoop van niet maar ik vrees van wel!
   Nu is er ook weer sprake van dat Turkije bij de EU moet komen; zijn ze nou werkelijk van god los, hebben ze nou helemaal niets geleerd of is het de bedoeling dat Europa een groot kalifaat wordt?

   Like

 4. Jaan zegt:

  Het is jammer voor de mensen die hier niet om gevraagd hebben, maar het merendeel vraagt er gewoon om door op Mutti Merkel te stemmen of de Grünen.

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Het kan zo eenvoudig, maak een vluchtweg voor de niet-betrokkenen en sluit na de vlucht van de daartoe gerechtigden de deuren en ga als het tumult daalt eens kijken wie er gewonnen heeft en arresteer ze ter plekke om ze vervolgens aan te klagen voor de gedode en/of verwondde achterblijvers, zo snijd het mes aan twee kanten, de doden leveren verder geen last meer en de overlevenden kunnen de gevangenis in en na het uitzitten van hun straf als ongewenst vreemdeling uitgezet worden.
  Ook ingewikkeld lijkende problemen hebben vaak een simpele oplossing.

  Like

 6. Nico Kleijn zegt:

  Maar gelukkig zijn er grenzen aan wat de bevolking pikt. Die grens komt in zicht en dan zullen deze criminelen met harde hand verwijderd worden en keert de rust terug.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat is een gevecht tussen Arabieren en Afghanen.Was het in een arena geweest , kan het spannend zijn maar in een rechtzaal?

  Like

 8. Fred zegt:

  Spijtig dat die rechter er zonder kleerscheuren vanaf kwam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s