Turkije en Islamitische Staat in diepe rouw. Koerden klaar voor grote overwinning op Islamitische Staat.

Screenshot_19

(Door: “Bolo”)

Als er één volk is dat eindelijk het beloofde eigen land moet gaan krijgen dan zijn het wel de Koerden, vrijheidsstrijders en strijdsters die al decennia lang vechten tegen de Turkse dictatuur en rondzwerven in het midden oosten en daar in zo’n beetje alle landen als minderwaardig worden gezien.

En nu, nu vechten ze als wolven tegen de onderdrukking van het laffe moordzuchtige tuig dat zich islamitische staat noemt, om zichzelf en hun kinderen te beschermen tegen het grote islamitische gevaar. De Koerden lijken zo’n beetje als enige de opmars van deze islamitische terreurorganisatie te kunnen stoppen, dit tot grote ergernis van onderdrukker Erdoğan en zijn volk van genocide ontkenners die de winst van de Koerden met argusogen bekijken, angstig aangezien het knap lastig voor de Turken gaat worden om een nieuwe genocide poging op de Koerden te ondernemen terwijl de wereld toekijkt naar het reilen en zeilen van deze helden.

Lees verder>>>
DVC

(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Koerden, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

18 reacties op Turkije en Islamitische Staat in diepe rouw. Koerden klaar voor grote overwinning op Islamitische Staat.

  1. vanhetgoor zegt:

    Het NOS Journaal liet zich gisteren heel erg in de kaart kijken, doordat de Koerden die grensstad hebben veroverd is voor ISIS de toegang tot Turkije afgesloten. Met andere woorden, Turkije was de toegangspoort tot ISIS. Ik heb die Turken nooit vertrouwd, en nu zit dat tuig in de NAVO en goederen en munitie gaan vanuit Turkije naar ISIS, het is een schande!

    Like

  2. Assyrier/Syrier. zegt:

    Koerden zijn moslims die in 1915 en daarvoor samen met de Ottomanen/Turken verschillende genocides hebben gepleegd op de Christenen.Nu pretenderen zij zich voor als beschermers van minderheden om wapens en sympathie uit het westen te krijgen.Er zijn ook christelijke millities die met de Koerden vechten ook in Irak.

    Like

  3. lucky bee zegt:

    Meschien is het handig als de Koerden tot het Christendom , bekeren?Dan hebben ze niets meer met Allah te amken die ze zo wie zo altijd al benadeeld heeft?

    Like

    • lucky bee zegt:

      amken = te maken.

      Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Dat moet er, zoals met alles, natuurlijk wel bij ze ín zitten, Lucky’!
      Je redeneert nu weer net als die ouwe missionarissen/zendelingen van vroeger: “We komen die mensen het Wóórd brengen en dan bekéren ze zich toch gewoon!” Of daar innerlijke behoefte aan bestond, dat vroegen ze zich totaal niet af!

      Like

  4. Jaantje zegt:

    Hoe is het mogelijk dat een groep Koerden en het regeringsleger wel voor elkaar krijgen dat IS de pan in word gehakt en de VN en vooral Amerika die daar al jaren zwaar bewapend aanwezig zijn en bombardementen uitvoeren niet?
    Gaat er dan idd op lijken dat de VN en baas Amerika het helpen om ISIS te verslaan stiekem gebruikte om Assad en burgers te liquideren/opruimen en niet tegen ISIS bezig was/is.

    Like

  5. Marc zegt:

    Tot zover ik weet zijn Koerden oorspronkelijke bewoners van het gebied, net zoals de Armenen, Druzen en Assyriërs dat zijn.

    Like

    • Assyrier/Syrier. zegt:

      Nee,oorspronkelijk komen zij uit de richting van Iran en Afganistan.Zij hebben de christelijke inheemse Assyriers,Armeniers,en anderen verdreven en hebben hun gebied toege-eigend.
      Vb:Diyarbakir was voor WO1 overwegend christlijke,nu resten er paar lege kerken.De Armeniers en Assyriers zijn vermoordt of verdreven.

      Like

  6. peterselie1 zegt:

    Off Topic

    15 procent: bijna geen Nederlander wil vechten voor Volk & Vaderland

    We zijn dol op ons land, totdat het gevaarlijk wordt.Gallup vroeg 64.002 mensen uit 65 landen: “Wilt u vechten in een oorlog voor uw land?” Nee, zegt 85 procent van de Nederlanders. In veel landen wil 80 of 90 procent ten strijde trekken voor Volk & Vaderland. In Nederland niet. Slechts in Japan is het animo om ten strijde te trekken kleiner.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ja, nou, ik zie dat het bv. bij de Zweden 55% is, maar die laten zich tegelijkertijd dan weer compleet onder de voet lopen door de (moslim)migranten.
      Dus daar schiet je óók nogal wat mee op, zullen we zeggen!

      Like

      • joopklepzeiker zegt:

        Het is dan ook maar een flut onderzoekje van 1000 personen per land gemiddeld !!

        64.002 mensen uit 65 landen

        Like

  7. Jan zegt:

    Turkije beschuldigt Koerden van etnische zuiveringen

    Turkey’s government accused Kurdish forces battling Islamic State (ISIS) jihadists in northern Syria of carrying of “ethnic cleansing” of non-Kurdish populations, media said Tuesday.

    Deputy Prime Minister Bulent Arinc at briefing late Monday expressed alarm Kurds were trying to bring together three so-called cantons of northern Syria into a single autonomous Kurdish region, according to AFP…
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/196814#.VYAoGMZSjsE

    http://www.liveleak.com/view?i=040_1434379273

    Turkije en ISIS werkten openlijk samen en nu krijgen zij de rekening gepresenteert van hun vunzige gedrag:
    http://www.danielpipes.org/14486/turkey-isis

    Like

  8. joopklepzeiker zegt:

    Wishful thinking
    terwijl de wereld toekijkt naar het reilen en zeilen van deze helden.

    Like

  9. Jade zegt:

    Zeer benieuwd hoe Amerika hierop reageert…Waarschijnlijk schieten ze hun turkse-
    en IS- vrienden te hulp. Heeft u het nog gezien???
    5 Turken op de Bilderbergconferentie…

    Like

  10. Seculiere Turk/Vlaming zegt:

    Koerden veroveren al Turkije… Van de 80 miljoen inwoners, zijn 25 miljoen Koerdisch. dat is bijna 1 op 3 he…Over 10 jaar bestaat het Turks leger uit helft Koerdische mannen.
    Nu Turkije de grootste groep vluchtelingen ter wereld opvangen… gaat dit 1 grote mix worden. Is dat dan eigenlijk geen Ottmaans-rijk?

    Like

  11. Seculiere Turk/Vlaming zegt:

    Vergeet niet dat Turkije een zeer laag geboortecijfer heeft, lager dan die van Nederland…

    Like

  12. Jan zegt:

    US Blocks Attempts By Arab Allies To Arm Kurds With Heavy Weapons In Fight Against Islamic State…

    The United States has blocked attempts by its Middle East allies to fly heavy weapons directly to the Kurds fighting Islamic State jihadists in Iraq, The Telegraph has learnt.

    Some of America’s closest allies say President Barack Obama and other Western leaders, including David Cameron, are failing to show strategic leadership over the world’s gravest security crisis for decades.

    They now say they are willing to “go it alone” in supplying heavy weapons to the Kurds, even if means defying the Iraqi authorities and their American backers, who demand all weapons be channelled through Baghdad.

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/islamic-state/11712237/US-blocks-attempts-by-Arab-allies-to-fly-heavy-weapons-directly-to-Kurds-to-fight-Islamic-State.html

    Like

Plaats een reactie