CARTOON: De organisatie in het bejaardentehuis

Screenshot_75

Door:
“Tistochwat”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CARTOON: De organisatie in het bejaardentehuis

  1. Tistochwat zegt:

    Ik vond het een prachtig plaatje en het schreeuwde er gewoon om, om te worden voorzien van andere teksten. Het zou nog mooier zijn geweest als er meer ‘bejaarden’ op de onderste stokjes hadden gezeten omdat het nu net lijkt alsof er meer ‘handen aan het bed’ zijn dan bejaarden. Een stuk of 600 vogels onderaan zou beter overeenkomen met de werkelijkheid, maar die pasten uiteraard niet in het cartoontje.

    Like

  2. Ik geloof wel dat je het hart op de goede plaats hebt, “Tistochwat”, maar je hebt een verschrikkelijk slechte smaak.
    Bijna iedere keer als je weer eens wat grappigs hebt gevonden, zit ik met samengeknepen tenen.
    Dit is ook weer fout.
    Best mogelijk dat de hoofd-bobo en de onderbobo’s op “de handen aan het bed” schijten.
    Maar de “handen-aan-het bed” schijten dus NIET op de bejaarden.

    Like

    • Tistochwat zegt:

      @ martienpennings 20 juni 2015 om 14:02

      Mwoah, heer Pennings, daar heeft u een punt. Maar u moet het anders zien: het gaat om het idee dat de hulpeloze bejaarden nog het meest de pineut zijn. De meeste ‘handen aan het bed’ besmeuren de bejaarden uiteraard niet, hoewel er af en toe kattige types tussen zitten. Ik vind mijn smaak overigens niet verschrikkelijk slecht hoewel u dat natuurlijk zelf wél mag vinden.

      Like

      • paulzwueste zegt:

        Tistochwat. Ik vind jouw smaak voortreffelijk. Gefeliciteerd er mee.
        Er zouden meer mensen bij Bron moeten reageren met jouw smaak.
        En Pennings, je hebt het hart op de goede plaats…, maar ik wordt vaak zo moe van je geleuter.

        Like

      • BertG. zegt:

        Tistochwat, een perfecte smaak wat humor betreft. schitterend.

        Like

      • peterselie1 zegt:

        Volkomen mee eens Tistochwat óók jouw voortreffelijke photoshops worden door mij zeer op prijs gesteld.

        Like

    • peterselie1 zegt:

      Ach meneer Pennings stel je eens voor, als je daar tenminste toe in staat bent, dat men allemaal hier bij E.J. de verschrikkelijke slechte smaakpapillen hebben waarmee jij bent uitgerust. Tja ik draai de stelling even 180º om, want Tistoch wat brengt wel de broodnodige humor en kwinkslagen op dit forum in tegenstelling tot jouw humorloze eenrichtingsverkeer.

      Like

      • E.J. Bron zegt:

        Eigenlijk denk ik niet dat het aan u is om hierop een comment te geven. Ik ken zowel Martien Pennings als “Tistochwat” persoonlijk en zij zijn beide héél goed in staat om voor zichzelf op te komen!

        Nu dreigt het gevaar om, opnieuw, in een moddergooi-discussie terecht te komen, waarvoor ik pas!

        Webmaster

        Like

      • peterselie1 zegt:

        Ach E.J. wanneer de Heer Pennings een artikel leest waarvan hij vindt dat het tenenkrommend is, waarom zou ik dan af en toe géén tenenkrommende momenten mogen beleven bij het lezen van zijn commentaar op een andere reguurders. Alle dieren zijn gelijk, maar sommige zijn gelijker dan andere.

        Like

  3. Jean zegt:

    Een opmeking, nu zitten er 9 op 4 bejaarden te schijten maar in werkelijkheidzijn er dat 9 op 1 bejaarden, niet alleen figuurlijk maar werkelijk.
    Raar dat er niet op die vreemdelingen gescheten wordt??? Neen ze krijgen dadelijk een warm gezellig onderkomen en de tafel wordt gedekt, de verwarming op volle kracht en een Iphone om af te kunnen spreken waar ze gaan toeslaan.
    Ik wacht op de dag dat heel dat Afrikaans gespuis en Midden Oosten barbaren teruggestuurd worden naar Afrika en Midden Oosten dan pas zal het hier terug leefbaar en veilig worden.
    Conclusie, nu de linkse groene, rode rotzooi overal uitschakelen te beginnen met de rioolratten van d66 want dat is het grootste vergif en onbetrouwbaarste gespuis, kijk maar naar de smoel van die pechdroll, tekeningske niet nodig.

    Like

  4. Die van de ‘handen aan het bed’ lijken er nogal veel maar daarvan zit 99% met de vingers in de neus en de hand in de broek in een iets kleinere bestuurderskamer met donsige dekbedden de stagiaire te bepotelen die achter een computer op een formulier zit af te vinken hoeveel gram mevrouw Jansen vandaag weer in de pamper had zitten en of ie ververst werd of niet.en welke declaratiecode er wordt gebruikt voor de factuur. Is er ook ontbladeringsmiddel voor die wat minder opvallende bobo’s die net boven de opa’s en de opoe’s op de echte handjes aan het bed zitten te schijten?

    Like

  5. peterselie1 zegt:

    Het Nederlandse volk wordt door elke regering die het heeft gehad sinds 1848 in wat voor politieke samenstelling dan ook, gewoon ondergescheten. Stemmen helpt niet meer want de spoeling is gewoon te dun geworden, een ieder weet hoe dit komt. Wat verwacht men eigenlijk van een Tweede Kamer die samengesteld is uit 16 fracties? Welke de regering moet controleren, wie het naadje van de kous wil weten wordt óók ondergescheten…

    Like

  6. lucky bee zegt:

    De BOBO zijn meestal de graaiers uit de Marxistische partijen, ze menen dat de Dictatuur van het prolettariaat, al bij ons is geinstalleerd; vergeet het het wordt bij ons nooit gebeuren; het is net zo af te wijzen als de Islam.

    Like

  7. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws verzameld door: Arie Goedhart

Plaats een reactie