EU geeft Turkse spoorweg 220 miljoen cadeau

Screenshot_18

(Door: Johnny Quid)

De EU gaat 220 miljoen euro doneren aan Turkije, zodat het niet-EU-land de Kalin Railway Line tussen Sivas en Samsun een flinke upgrade kan geven. Er kunnen straks ruim twee keer zoveel treinen over het spoor en de reistijd wordt ingekort van negen naar vijf uur. Zelf steekt Turkije ‘slechts’ 39 miljoen euro in het project. De Europese aanbesteding is de deur al uit. Waarom geeft de EU zomaar 220 miljoen euro aan subsidie weg aan een land dat geen lidstaat is?

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, EUSSR, Krankzinnigheid, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op EU geeft Turkse spoorweg 220 miljoen cadeau

  1. jungleelephant zegt:

    Ik begrijp zo langzamerhand de dagelijkse hoofdpijn;dit is toch om ziek van te worden?Voor de eigen bevolking kan er niks,maar dan ook helemaal niks meer!En het geld gaat met bakken naar andere,liefst islamitische landen!Wat hebben wij met dat verdomde spoor te maken:Niets,profijt hebben we er ook niet van!Tijd dat er een verdwaalde bom op dat Europarlement valt,als de grote kopstukken[de maffia,dus!]aan het vergaderen zijn!Iedere dag denk je dat het niet erger kan,maar de volgende dag:ja,hoor,nog een graadje erger!Wanneer worden de kaaskoppen wakker???

    Like

    • Ad de Koning zegt:

      Je hebt helemaal gelijk, ook ik denk soms dat het niet erger kan maar het kan nog veel erger, wie weet wat ons nog te wachten staat. Ik kan maar niet begrijpen dat de mensen als ze in het stemhokje staan zonder blikken of blozen toch weer op de partijen stemmen die al het leed veroorzaken terwijl ze toch dagelijks kunnen lezen dat alleen de PVV elke keer tegen is.

      Like

  2. luckybee zegt:

    Dus niet alleen Jan Pronk speelt voor de PvdA Sinterklaas, maar de hele PvdA doet hier aan mee?

    Like

  3. Jean zegt:

    De EU misdaadoganisatie geeft 200 miljoen aan Tyrkije, kan het nog degoutanter?
    De EU geeft 450 miljoen aan Oekraine, kan het nog ziekelijker?
    De EU geeft 85 miljard aan Griekenland? Wie krijgt er een optrekje?
    Wie mag de rekeningen betalen? Wie zakt verder weg in de armoede? Wie wordt overstelpt met achterlijke perverse barbaren? Juist, WIJ.

    Like

  4. Dot zegt:

    Is het om de invasie van Turken te bespoedigen ? Wat een misselijkmakend nieuws !

    Like

Plaats een reactie