Diva’s gespot: Saoedi-Arabische Koninklijke familie zet openbaar strand af voor vakantie

Screenshot_77

(Door: Nathalie De Bisschop)

De Koninklijke familie van Saoedi-Arabië heeft serieuze diva-allures. De royals huren een luxueuze villa vlakbij een klein openbaar strandje aan de Franse Côte d’Azur en dat wilden ze niet delen met ‘het gewone volk’. Ze hebben dan maar opdracht gegeven om het strandje af te zetten en dat zet (natuurlijk) kwaad bloed bij de plaatselijke bevolking. 

De Saoedische royals en hun immense entourage hebben een villa gehuurd aan de Franse Côte d’Azur en dat zullen de inwoners van het dorpje geweten hebben. Het strandje, dat vlak naast de villa ligt, is normaal gesproken voor iedereen beschikbaar, maar de Saoedische adellijken willen zich toch liever niet mengen met het gewone volk. Ze hebben orders gegeven om het strandje af te zetten voor het publiek en alle toegangswegen te blokkeren.

Niet compleet onverwacht reageren de plaatselijke bewoners furieus. De tunnel die naar het strandje leidt, is afgezet met een hek en op een betonnen plaat die op het strand pronkt, staat te lezen dat het strand niet meer openbaar toegankelijk is. Beide acties zijn volgens plaatselijke autoriteiten compleet illegaal.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Diva’s gespot: Saoedi-Arabische Koninklijke familie zet openbaar strand af voor vakantie

  1. delamontagne zegt:

    De dorpelingen zijn het beu:”Ras-le-bol”.
    Messieurs les Saoudiens, quittez Vallauris et retournez chez vous !

    Les Romains disaient que la voix du peuple c’est la voix de Dieu.
    Vox populi, vox dei.
    ALLEEN DE STEM VAN HET VOLK GELDT.
    http://ripostelaique.com/messieurs-les-saoudiens-quittez-vallauris-et-retournez-chez-vous.html

    Like

  2. Cathja zegt:

    Onbegrijpelijk dat de Fransen zich door de Saoedi’s de wet laten voorschrijven! Openbaar strand is openbaar toegankelijk terrein, wat je niet zomaar af kunt grendelen. De arrogantie viert hoogtij bij die Saoedische familie. Zij tonen met deze eis aan dat ze macht (denken te) hebben over een ander land en volk, maar daar zou een stokje voor gestoken moeten worden. Voor de Franse overheid (landelijk en plaatselijk) zouden zij net zo behandeld moeten worden als ieder ander.
    Of beginnen we nu al te kruipen voor die (‘machtige’) islam? Het wordt toch steeds gekker met de eisen van die lui? En waarom gaan ze niet gewoon lekker in een Arabisch land aan het strand liggen?
    Zijn ze soms van plan om ‘on-islamitisch en verboden gedrag’ te verhullen, zoals roken en het gebruiken van alcohol? Door in een niet-islamitisch land hun vakantie door te brengen, kunnen ze de schijn ophouden dat ze goede moslims zijn.

    Maar: “Hoe schoner de schijn, des te vuiler de was”!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Néé, goed lezen: Dat dóen ze toch ook niet, zich de wet laten voorschrijven!
      Dat stel bráákmiddelen heeft dat, heel aanmatigend, op eigen houtje geprobeerd, maar de Fransen pikten het niet en nu wordt het weer ongedaan gemaakt.
      Ze hadden niet eens een vergunning! Ja, dat zijn ze natuurlijk in SA gewend, dat ZIJ die nergens voor nodig hebben. Maar h i e r zijn ze toevallig in Europa. Tja……
      Heel goed, dat ze nu met de neus op de feiten worden gedrukt! Eind goed al goed, in zekere zin!

      Like

      • Cathja zegt:

        Okee, ik las wel dat de burgemeester de politie opdracht heeft gegeven om het strand weer vrij te geven. Ik kon er alleen niet uit opmaken dat iedereen inmiddels weer gebruik kan maken van het strandje.
        En ja, dat de bevolking furieus was begrijp ik goed! Wie zou dat niet zijn?

        Like

      • Wachteres zegt:

        Geloof maar gerust dat de ‘royals’ uiteindelijk hun zin zullen krijgen.

        Hier is teveel geld mee gemoeid.

        Like

  3. luckybee zegt:

    Saudi Arabie is geen koninkrijk, maar een Sheichdom.Die aan het hoofd staat is geen koning maar een sheik.

    Like

    • luckybee zegt:

      Nooit beinvloedt door het Ottomaanse rijk.

      Like

      • luckybee zegt:

        Voor al na de reiss van Abdul Wahab naar het oostelijke rijk van de Islam, dat hij totaal bedorven vond, door de soefi’s en de muziek en voksdansen van mannen met vrouwen.die hand an hand gaat.

        Like

      • luckybee zegt:

        Laurens van Arabie leert ze hoe ze tegen de Turken moeten vechten.

        Like

  4. Jean zegt:

    Trap die rotzooi heel snel richting homeland want de vuiligheid brengt alleen maar ellende, dat ze gaan zwemmen in hun olie.

    Like

  5. jungleelephant zegt:

    Waar heb ik zulke streken toch ook al eerder gezien?Oh ja,W.A in Griekenland!

    Like

Plaats een reactie