Smokkelaars lyrisch over Nederland

Screenshot_30

AMSTERDAM – Syrische vluchtelingen die naar Europa komen krijgen door mensensmokkelaars een soort folder te zien waarin Nederland wordt aangeprezen. Tot in detail wordt omschreven hoe kort de wachtlijsten zijn, hoe goed de opvang is en dat de Nederlandse overheid een huis voor ze zal betalen.

Dat schrijft het AD dinsdag. Ons land wordt in de brochure in één adem genoemd met Duitsland, Zweden, Noorwegen en Denemarken, allemaal landen met een ruimhartig opvangbeleid.

Lees verder>>>
(h/t “delamontagne”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Smokkelaars lyrisch over Nederland

 1. Claudia M. zegt:

  Het AD heeft een uitgebreider artikel; http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4108964/2015/07/28/Mensensmokkelaars-prijzen-opvang-Nederland-aan.dhtml

  En Powned, http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/07/mensensmokkelaars_nl_is_pracht.html

  On topic; Hoelang denkt men dat dit goed gaat? De staatsschuld loopt dagelijks op, dit kost handenvol geld en wat als het geld straks op is? Dat moment is toch echt tanende… Onze regering i.s.m. Brussel brengt ons naar de afgrond en die nader dan iedereen denkt.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Advocaat Wil Eikelboom van de vereniging Asieladvocaten Nederland vindt juist dat Nederland trots moet zijn dat het op een lijstje staat met goede opvang. ,,Ik zou mij schamen als we op lijstjes staan van landen waar Syriërs absoluut géén asiel willen aanvragen.

  Will (Eikel)boom ! Zijn naam alleen al is programma !

  Like

 3. Cathja zegt:

  De Denen hebben tenminste een verstandig besluit genomen, door de uitkeringen flink te verlagen. “Nederland is dit vooralsnog niet van plan”. Nee, wij hebben geld zat, en kom maar binnen allemaal!
  Waarom is Nederland toch altijd zo zoetsappig bezig? Ik heb me al …tig keer afgevraagd waar het voor nodig is dat die indringers zoveel leefgeld krijgen. Ze krijgen ‘kost en inwoning’ gratis, en kleding kunnen ze bij de kledingbank ophalen. Medische zorg krijgen ze ook, en zelfs een OV-kaart! Ja, beltegoed voor hun dure mobieltjes, dat moeten ze zelf betalen. Ze moeten toch weten hoe het thuis gaat nietwaar?
  Het zou bij de registratie al meteen duidelijk gemaakt moeten worden dat ze geen al te hoge verwachtingen moeten hebben van ons land, en dat die woning wel eens lang op zich zou kunnen laten wachten. Het is beter om geen valse verwachtingen te wekken. We zijn Luilekkerland niet.
  Die ‘reclamefolder’ van Nederland geeft geen goed beeld van Nederland, maar heeft toch een aanzuigende werking. Ik vrees dan ook dat al die indringers hier nooit meer weg willen, want zeg nou zelf: in welk land is alles gratis en hoef je niet te werken voor je geld???

  Wij zullen er rekening mee moeten houden dat er wel weer een belastingverhoging aan zit te komen. Van lastenverlichting kan vast geen sprake meer zijn. Het valt wel op dat we nu niets meer horen over die meevaller van 5 miljard.
  Wordt die stilletjes in het vergeetboek gestopt, of aan niet-Nederlanders uitgegeven?

  Like

 4. Sjun Demartelaere zegt:

  Er is nog veel meer in die folder te zien dan het AD meldt,
  http://www.geennieuws.com/2015/07/eu-belooft-asielzoekers-in-brochure-gouden-bergen-bewijs/

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   I.p.v. die gouden bergen brochure zouden de eu-habbezakkers er beter aan doen een brochure te verspreiden in de ‘vluchtelinglanden’ met als inhoud: “kom niet naar Europa want het geld is op en het geduld ook.”

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Geert Wilders heeft in de 2e Kamer goede oplossingen aangegeven, doch de ons ‘regerende’ landverraders en volksverlakkers kliek gaat gewoon door met ons land te destabiliseren, versjacheren en islamiseren.
  De daaraan verbonden kosten worden klakkeloos op de schouders der werkenden gelegd en uit de ouderenzorg weggetrokken.
  De binnengehaalde parasieten worden bedolven onder uitkeringen, zorg en compleet gemeubileerde woningen, inclusief Miele en overmaatse flatscreen…
  Hoe kan het bestaan dat we dit wanbeleid nog accepteren?

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Fijn, daar kan trots op zijn………………..Zum kotzen!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Er is alleen een partij die dit alles wl en kan veranderen en dat is Wilders en de PVV. en niemand anders.

  Like

 8. JOHANNES zegt:

  Idd Luckybee en dat is ook de enige Christen in onze regering,hij is namelijk zonder gezeik VOOR ISRAEL.
  ,Gods volk,het volk van Hem die nooit laat varen het werk dat Zijn hand begon

  Like

 9. JOHANNES zegt:

  Alleen zij die nooit meer presteerden dan tegen een boom pissen of leven en vreten van een uitkering in de afgelopen 40 jaar ,en een IQ hebben van 70 of zo iets ,zijn tegen Wilders ,sterker nog,ze hebben de pest aan hem,ik hoop en weet dat doffe armoede hun lot zal zijn.T”is ze gegund,
  en laat ze uit mijn buurt blijven als het zo ver gekomen is, ik walg van dat pokke volk,dat nooit ,maar dan ook echt nooit , meer presteerde, dan alleen lul en leuter praat verkopen over prestaties die nooit geleverd zijn door de scherts figuren die over al te stom voor zijn, bah wat een klootjes volk.

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Syrische vluchtelingen doe er maar aan mee consequent bij de verkeerde naam te noemen …
  Ze zijn net zomin of evenveel Syrisch als een Marokkaan Nederlands is.

  Like

 11. Jaantje zegt:

  De groei van het economische verkeer word hier weergegeven…lol.
  Nooit gedacht dat ze dit ermee bedoelde.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  MAROKKAANSE EN ANTILLIAANSE JONGEREN ZIJN LASTIG. DE SYRIËRS, ECHTER, ZIJN WARE MONSTERS. ISIS, AL NUSRA (en andere clubs) ZIJN EEN ONLOSMAKELIJKE DEEL VAN DE SYRISCHE VOLKSMENTALITEIT EN VOLKSCULTUUR. Zij laten hun krokodillenmentaliteit direct zien vanaf het moment dat hun poten Nederlandse bodem raken. Kijk maar hoe zij zich in de AZC’s gedragen: https://www.youtube.com/watch?v=Nk1PTZBqTBU en https://www.youtube.com/watch?v=Onn2EaqqRFg. Kijk met wat voor mate van brutaliteit ze komen aanzetten in AZC Oranje? https://www.youtube.com/watch?v=8u2lzmeRozY

  Een open vraag aan premier Rutte en zijn consorten: WAAROM DOEN JULLIE NEDERLAND EN HET NEDERLANDSE VOLK DAT AAN? Al hoort het bij de “Verordnungen und Befehlen” van de bezetter de Europese Unie. De EU is iets anders dan de Derde Rijk of de Sovjet Unie. Een premier van een lidstaat heeft het recht een opdracht te weigeren als deze opdracht schade brengt aan zijn land en stelt haar bewoners in gevaar. Bij zijn aanstelling als minister president heeft Mark Rutte beloofd de belangen van Nederland altijd voorop te zetten en de welzijn van haar bewoners te verdedigen. Dat gebeurt echt niet. Het land wordt overspoelt met extreem gevaarlijke mensen waar zelfs kannibalisme voorkomt, geitenneuken en slapen met dode vrouwen zijn bij hen topsport. http://shoebat.com/2013/05/13/islamic-ritualistic-cannibalism-caught-on-film/
  Regering Rutte lijdt sterk aan de “Rotherham-Syndroom”. Politiek-correctheid gaat voor de welzijn en veiligheid van de Nederlanders en de soevereiniteit van het land. Wat heeft een land aan een laffe regering die bang is van haar eigen schaduw.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Nee dat klopt niet het zijn de immigranten in Syrië en van hier vandaan en uit de overspoelde Balkan die bendes zoals El Nusra en ISIS/IS bevolken net zoals in Servië en in de rest van de Balkan zie Albanië.
   Huurlingen / legionairs voornamelijk moslims.

   Like

  • Jaantje zegt:

   Er zijn amper Syriërs in de AZC of wilt u beweren dat degene op de bovenstaande foto Syriërs zijn?
   ik zie verschillende nationaliteiten maar geen enkele Syriër.

   Like

 13. Thomasson zegt:

  @Jaantje
  Van uw woorden kan ik begrijpen dat u deze mensen zeer oppervlakkig kent. Gelukkig maar! omdat de ervaring zal vies tegenvallen. Toevallig ziet u op de foto geen Syriërs, maar ze zijn er in overvloed …en het wordt STEEDS MEER!. Wat er is, is bar slecht. De gevaarlijke ongedierte waarmee de stad Malmo in Zweden en de immigrantenwijken in Kopenhagen en Arhus te maken hebben, zitten vol met Syriërs Libanezen en Palestijnen. Als dit gevaarlijk gespuis aan je huid zit, zou je snel heimwee krijgen naar de gasten uit de Riff. Niet te spreken over Antillianen en Turken.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Het zijn de gasten uit de Riff.
   In de grote droogte periode zijn de eersten immigranten naar de buurlanden vertrokken oa Syrië en pas later na nog zo een droge periode zijn ze door het westerse bedrijfsleven
   geronseld om hier tijdelijk als gastarbeider te werken.
   In Syrië zijn ze net als hier gebleven en behoorlijk talrijk geworden.
   De vluchtelingen die wij zien en toegang verlenen is deze groep de immigranten met net als hier 2paspoorten en gebruiken het Syrische paspoort om hier naartoe te komen..
   De autochtonen Syriërs vluchten slechts sporadisch naar het westen maar naar het noorden naar Assad en hun landgenoten.
   Verder is het niet toevallig dat op de foto’s geen Syriërs te zien zijn.
   Ook in de kampen slechts zelden en met gevaar voor het leven.
   Zoals gezegd het zijn niet de autochtonen Syriërs die hierheen vluchten maar de gebleven (we take over) gastarbeiders.

   Like

  • Jaantje zegt:

   Alle Jihadi’s vanuit het westen die daar vechten tegen Assad geven de motivatie we gaan onze broeders helpen precies zoals ze zeggen hun broeders uit de Riff en ja dat zijn Soennieten(immigranten) en die vechten tegen de autochtonen Syriërs.
   Oa woont daar een oom van Mo die hier om de hoek woont.
   Heeft zelfs familie wonen in Zweden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s