VIDEO – Nieuwe immigratiewet in Groot-Brittannië: Huurders eruit of gevangenis

(Vertaling: E.J. Bron)

Groot-Brittannië wil het met een nieuwe wet moeilijker maken voor illegale vluchtelingen om in het land te blijven. Verhuurders hebben in het vervolg de plicht om huurders zonder verblijfsvergunning voor de deur te zetten. Ook voor het plaatsen van een handtekening onder een huurcontract moeten verhuurders zich er in het vervolg van overtuigen dat hun huurder legaal in het land verblijft.

“We willen het met de wet vooral de verhuurders moeilijker maken, die willens en wetens verhuren aan illegale vluchtelingen. In het vervolg moeten zij de verblijfsstatus controleren  en als zij zich hier niet aan houden, maken ze zichzelf strafbaar”, zei de verantwoordelijke staatssecretaris Greg Clark.

Geen gerechtelijk vonnis meer nodig

Vooral in de grote steden zoals Londen leven talrijke mensen zonder verblijfsvergunning, vaak in compleet overvolle woningen. Dat is niet in de laatste plaats mogelijk, omdat er geen meldplicht bestaat zoals bijvoorbeeld in Duitsland. De nieuwe wet heeft op het oog dat in veel gevallen een simpele informatie van de autoriteiten volstaat om de verhuurder actief te laten worden – bijvoorbeeld na een afgewezen asielaanvraag. Tot nu toe was er een gerechtelijk vonnis nodig voordat iemand uit zijn woning gegooid kon worden.

Achtergrond is de vluchtelingencrisis bij de Eurotunnel tussen Engeland en Frankrijk. Talrijke vluchtelingen kamperen voor de tunnelingang bij Calais. Alleen al in de nacht naar maandag telde de politie 1.700 illegale pogingen om door de tunnel naar Groot-Brittannië te komen. De Britse regering had aangekondigd meerdere wetten aan te scherpen om het eiland voor de vluchtelingen als doel minder aantrekkelijk te maken.

Bron:
http://de.euronews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO – Nieuwe immigratiewet in Groot-Brittannië: Huurders eruit of gevangenis

 1. het moet geen kwestie worden van ja/ nee/ JA… NEEE nee nee, halen en trekken:
  inne minne mutte he…….. tien blikken oversekste afro’s.

  gewoon resoluut zeggen:

  ‘vol is vol’.
  (google naar tekst betoog in hfst:
  2.1. Janmaat mantra 1: “Vol is vol”

  basta punt uit in hele EU, en alle Avondlanden.

  alleen al in nederland zijn er al 5000 dakloze (blanke) inheemse kinderen ontstaan dankzij de hypotheek crisis en die kunnen vaak niet eens bij voedselbanken terecht of gaarkeukens en niet eens een fatsoenlijke bijstand krijgen, als dakloze blanke kindjes, die door hun eigen volk en ras nu verraden zijn. Deze arme kinderen groeien op met haat voor hun eigen ‘blanke’ moederland, en ze krijgen meer zelfhaat als zij zien dat afrikaanse profiteurs en halal parasieten miljoenen gratis kregen sedert jaren 60 al.

  Wie gaat de tijd nemen nu om deze dakloze (blanke) inheemse kinderen hier op ejbron hun zielig verhaal te laten vertellen?? de linkse, antifa media laat hen verrekken.

  dewa aapje en Wieroe.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het is nog niet veel, maar het is een begin. Er is veel meer nodig, zoals uitzetting van immigranten die de Britse wet niet respecteren, maar alleen de sharia, uitzetting van immigranten die zich schuldig hebben gemaakt aan geweld tegen politie en hulpverleners, en diegenen die hele wijken afsluiten voor de autochtone Britten. Ook mannen die er meerdere vrouwen op na houden, wat bij wet verboden is, zullen hun biezen moeten pakken. Veelwijverij hoort niet thuis in een Europees land.

  Als al die onaangepasten het land verlaten, wordt de situatie misschien beheersbaar. Maar ik vrees dat al deze maatregelen niet genomen gaan worden vanwege tegenstand binnen de regering, dus veel zal er voorlopig niet veranderen.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  STROOM!!!!OP die hekken,en een behoorlijk voltage!

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  En gelijk hebben ze!
  Alle illegalen eruit.
  Ook uit het land natuurlijk; zet ze maar op een of andere verlaten Afrikaanse kust.

  Like

 5. tjonge zegt:

  symptoombestrijding, meer niet….

  Like

 6. Jan zegt:

  Zal niet helpen. Nationaliteit afnemen en bij herhaling 25 jaar cel in Brits Guyana, ergens op de grens met Brazilië.
  In de strafkolonie wacht hen eerst kennismaking met Kafka’s ‘Egge’, ‘ein eigentümlicher Apparat’.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Cameron wilde er ook voor zorgen dat mensen die binnen kwamen pas na vijf jaar recht hadden op een uitkering.

  Allemaal mooie voorstellen, maar er komt niets van terecht:

  Mag niet van de EU

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja……Jarenlang alles laten versloffen -niet eens een meldplicht- en nu opeens stoere taal en die verhuurders er op willen pakken…..
  Ik moet nog zien, wat er in de praktijk van terecht komt. Voer eerst die mèldplicht maar eens in, zou ik zeggen.

  Like

 9. tjonge zegt:

  nogmaals, gelul voor de buhne, niet waar te maken en symptoombestrijding.
  .
  denk eens na, gaan ze een miljoen opsporingsambtenaren aannemen en razzia,s houden om de illegaal te zoeken ? dacht het niet.
  en als zouden ze dan die illegaal gevonden hebben, wat dan ? zetten ze hem op straat, en dan ?
  dan helemaal niks, gewoon weer de zoveelste illegaal op straat, want ze doen verder niks met die illegaal.
  .
  als ze nou die illegalen direct het land uit zetten, DAN zou er resultaat zijn !
  .
  maar dat doen ze dus niet…dus gelul voor de buhne…

  Like

 10. Robb zegt:

  Off topic :

  Zojuist gelezen op Nu.nl:

  “Britten drinken ruim een vijfde minder thee

  Britten zijn in de laatste vijf jaar 22 procent minder thee gaan drinken. Vooral de klassieke ‘breakfast tea’ is een stuk minder populair geworden.
  Dat meldt het onderzoeksbureau Mintel woensdag.

  In 2010 werd in Groot-Brittannië nog 97 miljoen kilo thee verkocht. In 2015 zal dat naar schatting ‘slechts’ 76 miljoen kilo zijn: een daling van 22 procent. Volgens de onderzoekers zal de theeverkoop de komende jaren doorgaan met dalen.

  Dat komt vooral door de dalende interesse voor zwarte thee, ook wel bekend als ‘breakfast tea’. De verkoop van alternatievere theesmaken zoals kruidenthee is juist licht toegenomen.

  De analisten van Mintel verklaren een en ander door te wijzen op de veranderende eetcultuur in Groot-Brittannië. Mensen zouden liever bijzondere, ‘pure’ producten consumeren dan het standaardproduct.

  Koekjes
  Een andere oorzaak zou zijn dat Britten steeds minder koekjes eten vanwege de toegenomen bewustwording rond de effecten van suiker. Als gevolg daarvan laten ze de thee, die goed met een koekje samengaat, eveneens staan.

  Ondanks de daling zit thee nog steeds verankerd in de Britse cultuur. 69 procent van de Britten vindt een kopje thee nog altijd ‘belangrijk’ bij sociale gelegenheden.”

  Zou het misschien komen omdat er steeds minder Britten zijn??? En dat niet de eetcultuur maar de gewone cultuur veranderd?
  Of ben ik een racist om zo te denken ? 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s