Vrachtwagenchauffeurs willen niet meer naar GB wegens aanvallen door “vluchtelingen”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Vrachtwagenchauffeurs willen vanwege de aanvallen door “vluchtelingen” niet meer op Engeland rijden. Ze worden door vluchtelingen, die van Frankrijk naar Engeland willen, met messen bedreigd en met stenen bekogeld om hun vrachtauto´s te enteren.

Steeds meer vrachtwagenchauffeurs van Duitse transportondernemingen weigeren om via de Eurotunnel bij Calais naar Engeland te rijden. Zoals het weekblad “Focus” schrijft, bericht de landelijke bond van goederenvervoer, logistiek en afvalverwijdering (BGL) erover dat vrachtwagenchauffeurs door vluchtelingen, die van Frankrijk naar Engeland willen, met messen bedreigd en met stenen bekogeld worden om hun vrachtauto´s te enteren.

“De chauffeurs zijn op van de zenuwen, ze zijn bang en willen niet meer op Engeland rijden”, bevestigde Horst Kottmeyer, de vicepresident van de BGL en chef van een internationaal transportbedrijf met 150 vrachtwagens uit Bad Oeyenhausen, tegenover “Focus”. De levertijd voor klanten in Groot-Brittannië zou nu in plaats van 48 uur drie dagen zijn op grond van schade aan voertuigen en goederen, schetste Kottmeyer de situatie van zijn collega´s.

Vanwege de langere rijtijden kunnen chauffeurs die op Engeland rijden zich bovendien niet meer houden aan hun rij- en rusttijden. De politie en het rijkskantoor voor goederenverkeer zouden hier bij hun controles van vrachtwagens rekening mee moeten houden, eiste de BGL in een brief van 31 juli aan het Duitse ministerie van Verkeer, bericht “Focus”.

Bron:
www.mmnews.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vrachtwagenchauffeurs willen niet meer naar GB wegens aanvallen door “vluchtelingen”

 1. bigljohn zegt:

  Die Afrikanen verstaan alleen maar de taal van het geweld, letterlijk. Politie, gebruik massaal al uw (zware) vuurwapens, schiet met scherp, en ze zullen ineens naar u gaan luisteren. En gebruik dan ook metershoge hekken waar 100.000 volt op komt te staan. De problemen die nu nu schier onoplosbaar blijken zullen alsdan plotseling als sneeuw voor de zon verdwijnen en NOOIT meer terugkeren !

  Like

  • Ricardo zegt:

   Dat mag allemaal niet van de Zieligheids industrie: Zij verdienen eenmaal , veel geld hieraan. En helaas in bepaalt de Linkse Censuur alles, een andere mening mag niet.

   Ik snap gewoon niet waarom ze zoveel Hekken, en routes hebben afgesneden, maar bij Libie kan men geen Groot Hek neerzetten tegen deze oneindige stroom aan sprinkhanenplaag? Maar niets zal helpen desnoods nodigt Brussel ze zelf uit , in Brussel zit het grote probleem.

   Like

   • danny zegt:

    Waarom nemen de Brusselse en nationale politici van de Europese landen zelf deze vluchtelingen niet in huis, als zij zo graag binnen onze landsgrenzen willen hebben?
    Dan zullen zij snel anders piepen.;)

    Like

 2. Jaan zegt:

  Meer, meer, meer

  Like

 3. Benesha zegt:

  Als je dat ziet dan lijkt het wel of dat die mannen de baas zijn. Wetteloosheid. Mad Max. Post Apocalyptisch. Lijkt wel of ze hun leefwereld naar hier hebben gebracht en dit mogen doen van de politici. Probeer eens iets dergelijks te doen als autochtoon…

  Like

 4. Johan zegt:

  Schandalig dat de Franse regering niet kordaat optreedt tegen die jungle-apen, die Calais onveilig maken.

  Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  De ware oorzaak is het slappe halfslachtige optreden van politie en legereenheden, ook hier geld zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en laten we elkaar niet foppen, dit speelt al veel langer het is de laatste tijd alleen wat toegenomen.
  En het zal nog meer toenemen als hier niet keihard wordt ingegrepen, zet de bulldozers maar in tegen die tentenkampen en arresteer het rapaille dat tracht in vrachtwagens te klimmen.
  Er is een hele waslijst aan beschuldigingen mogelijk, gebruik die om ze enige tijd in detentie te houden en zet ze vervolgens uit als ongewenst vreemdeling, het kan, maar dan moet er ook de wil zijn, en die ontbreekt.

  Like

 6. Marc zegt:

  Wellicht dat economische schade politici en zakenlieden nu eens wel op andere gedachten brengt?

  Like

 7. Jan zegt:

  Maatregelen nemen als in Zuid-Afrika: vlammenwerper onder auto en roosteren die hap
  http://www.mr2roc.org/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=39044

  Like

 8. Cathja zegt:

  Giftig word ik hiervan! Grenzeloze brutaliteit, normloos, barbaars, crimineel. Geen enkel positief woord kan me te binnen schieten als ik dit tuig van de richel bezig zie.
  Ik kan me de angst van de chauffeurs goed indenken. Logisch dat velen de tunnel naar Engeland willen mijden. Die tunnel is ooit aangelegd om snel mensen en goederen tussen Engeland en het vasteland van Europa te kunnen vervoeren.
  ‘Dankzij’ half Afrika, met hun verschrikkelijke rot-cultuur van aan hun laars lappen van regels en gezag, klopt er niets meer van wat ooit de bedoeling van deze tunnel was. Ik begrijp niet dat ze niet uit elkaar geslagen worden door de politie of het leger. Deze toestand brengt de economie toch grote schade toe?
  Maar, net zoals een andere reageerder hier al opmerkte, we mogen niets doen van Brussel.
  Dus WIE moeten we uit elkaar meppen? Dat hele zooitje in Brussel, die ons willens en wetens de vernieling in laten gaan.

  ‘Bedankt’ Brussel, stelletje schurken met een top-inkomen! De dag komt dat jullie het veld moeten ruimen. Hoe? Daar zullen we ons over beraden.

  Like

 9. Pingback: Vrachtwagenchauffeurs willen niet meer naar GB wegens aanvallen door “vluchtelingen” |

 10. Hendrik M. zegt:

  Het is werkelijk verschrikkelijk dat Frankrijk de chauffeurs niet beschermt tegen de door Frankrijk zelf toegelaten en getolereerde terroristen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s