“REFUGEES” – HET VERRAAD AAN DE DUITSE VROUW

Screenshot_22

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Wat er op dit moment hier met het hele “refugees” theater in Duitsland plaatsvindt, is niets anders dan verraad aan de Duitse vrouw. De Duitse vrouwen moeten hun kinderen verwaarlozen, zodat zich hier mannen kunnen vestigen uit cultuurkringen die de vrouwen in hun eigen land geen enkele zelfbeschikking, vrijheid en gelijkberechtiging toestaan. Voor déze mannen moeten de Duitse vrouwen nu meewerken. Voor mannen, die een man als profeet volgen die vrouwen tot slaaf gemaakt, kinderen ontmaagd en vreedzamen mensen overvallen en afgeslacht heeft. Dáártoe dwingt de Duitse regering op het ogenblik de Duitse vrouwen om er door middel van hún arbeidsinzet voor te zorgen dat mannen, die zó weinig achting, fatsoen en respect voor vrouwen en kinderen bezitten, naar Duitsland kunnen komen om zich daar te vestigen. Dat is verraad aan de Duitse vrouw. Deze vrouwen moeten hun kinderen verwaarlozen en ze door vreemden laten opvoeden zodat mannen, die vrouwen haten en verachten, hún land binnen kunnen komen.

Zo ’n waanzin vindt thans in Duitsland plaats met de “refugees.” Wie echt begrijpt dat 90% van de vluchtelingen mannen zijn die vrouwen minder rechten toekennen dan zichzelf kan niet echt wíllen dat deze mannen ooit één voet in Duitsland zetten. Zet deze mannen Duitsland uit. Deze mannen moeten naar landen gaan waar dit de normale gang van zaken is, maar het kán gewoon niet zo zijn dat mondige, zelfstandige Duitse vrouwen ertoe gedwongen worden deze totaal van geweld bezeten mannen hun land binnen te laten en, wat helemaal het toppunt is, voor hén nog mee te werken. Dat is het absolute verraad aan de vrouw in Duitsland. De Duitse vrouwen worden gedwongen om voor hun eigen gijzelnemers, onderdrukkers, verkrachters en uitbuiters net zolang mee te werken tot deze in Duitsland de meerderheid vormen. Daarvoor wordt nu de Duitse vrouw gebruikt. Dat zij de vijanden van haar kinderen het land binnen laat.

Mannen, die vrouwen op geen enkele manier rechten, vrijheden en zelfbeschikking gunnen. Mannen, voor wie vrouwen alleen maar broedmachines zijn en die alleen maar dienen om hun huishouden te runnen. Voor deze mannen werkt de Duitse vrouw mee. Dankzij háár arbeidskracht stromen deze op het ogenblik met miljoenen tegelijk het land binnen. En dat noemt de Duitse vrouw dan ´ontwikkeling´! Dat ze mannen met haar geld financiert, die uiteindelijk met hun beeld van de vrouw nog steeds in de 6e eeuw zijn blijven steken! Als zij deze bijstaat, wordt haar aangepraat, is ze een goed mens. Vele vrouwen in Duitsland geloven dat metterdaad. Ze hebben totaal niet de intelligentie, de brede kijk op de dingen en de informatie over wat ze daar eigenlijk aan het doen zijn. Ze laten zich door diegenen die hen dat aanpraten als zijnde “goed” nog manipuleren óók.

Op het ogenblik wordt dit land bijkans overspoeld met vrouwenhaters dankzij de Duitse vrouw die daar voor werkt en zodoende haar kinderen verwaarloost. Zo onnozel zijn de Duitse vrouwen. Zo onnozel zijn de Duitse mannen. Zo onnozel zijn níet de kinderen, omdat die niets kunnen doen aan de onnozelheid van hun ouders. Met hen kan men alleen maar medelijden hebben vanwege hetgeen hun ouders thans in hun land aanrichten. Dat zij het met hun arbeidskracht mogelijk maken dat vrouwenhaters zich met miljoenen in hun land kunnen nestelen.

Vrouwen-onderdrukkers, vrouwenhandelaars en verheerlijkers van een pedofiel. Hoe het de vrouwen in het land dan vergaat wanneer de meerderheid van het volk door déze mannen gevormd wordt, kan men in hun landen van herkomst prachtig zien. Precies dezelfde behandeling staat de Duitse vrouwen in hun land te wachten zodra deze mannen maar eenmaal in de meerderheid zijn en en zij zich in Duitsland zeker voelen.

Het is een (slechte) grap om steeds maar weer dezelfde beelden van de mainstream media te zien van vrouwelijke vluchtelingen die vanwege geweld uit hun vaderland gevlucht zijn en van de gelukkig spelende kleine meisjes. Binnen de kortste keren zal het er voor hen in Duitsland precies zo uitzien als in hun landen van herkomst, omdat de mensen door hun gekozen koers bepalen of het gezicht van een land blijft zoals het is, of dat het verandert.

Als deze regering niet onmiddellijk een eind maakt aan deze onherroepelijke overstroming van Duitsland met deze vrouwen hatende, mannelijke energieën, dan zal Duitsland zijn gezicht verliezen. Dat is deze regering echter nooit van plan, anders zou ze deze vrouwenhaat in haar land immers totaal niet toegelaten hebben.

De overwegende meerderheid van de vluchtelingen zijn radicale islamieten.

Wanneer het maatschappelijk systeem door de toestroom van deze mannen in Duitsland eenmaal is ingestort, dan zij God de Duitse vrouwen genadig. Dan zijn ze “marked for death”!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “REFUGEES” – HET VERRAAD AAN DE DUITSE VROUW

 1. Pingback: “REFUGEES” – HET VERRAAD AAN DE DUITSE VROUW |

 2. delamontagne zegt:

  Als ik die beelden zie van Duitsers/Oostenrijkers, die met borden rondlopen: “Welcom Refugees”, dan weet ik ,t ook niet meer.
  Wat ik wel weet is dat de gemiddelde mens zich alles aan-laat-praten door de media/politiek en zelf geen moeite neemt zich te verdiepen in b.v. de “ISLAM”.
  Dat wordt wel voor hen gedaan, zullen ze onbewust denken en ,t is gewoon “ook maar een geloof” zoals die vele anderen…………!
  We hadden een paar dagen logees, jongere generatie.
  M,n vrouw zei: “probeer je nu een beetje in-te-houden” ( ze bedoelt dat ik niet over muslims/ z.g.n. refugees” moet praten.)
  Ten gerieven van die NL-se jongere generatie hadden we ,t NOS-journal opgezet.
  Wel de voor-ingenomen-heid / halve waarheid lag er wel zo dik bovenop, dat ik mijn mond niet kon houden.
  Enfin, men wil er niet over praten en dan wordt ,t:”zullen we ,t gezellig houden en een andere zender opzetten”.
  MEN WIL HET NIET WETEN, NOCH OVER PRATEN….

  Dit zou ,t toekomstige nwe generatie Duitse gezins-foto kunnen zijn:
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01b7c7b1cbd0970b-800wi

  Like

  • BertG. zegt:

   Ach, ik hoorde het vandaag weer.
   Daar moet je je allemaal niet zo druk om maken.
   Daar moet je gewoon niet aan denken, dan valt het wel mee.

   Mensen van tegen de 80 zonder zorgen om hun kleinkinderen.
   Je krijgt het er gewoon niet in, dat hun kleindochter binnenkort een burqa zal dragen.
   Uitgesloten en onmogelijk in hun denk wereld.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Tegen de 80 ! ! !
    Wel als alles goed gaat, passeer ik die leeftijd ook over een aantal jaren.
    Ik heb/had altijd ,t idee dat ,t meer de “jongeren” zijn die er zo over denken.
    Levenservaring………..!

    Like

   • harry zegt:

    Inderdaad , Bert en als je ze probeert een beetje de ogen te openen kijken ze je aan of je een wereldvreemde gek bent .
    Maakte onlangs mee dat een bekende passant bij een terrasbezoek begon over de NWO .
    Kon me daar aardig in vinden , maar toen de spreekster weer doorgelopen was , werd ze als een gestoorde neergezet .
    Heb nog wel even m’n best gedaan om wat ogen te openen .
    Nu hoor ik waarschijnlijk ook bij de aluhoedjes .

    Het is te hopen dat ik het verkeerd zie , maar ik lees steeds meer signalen dat dat niet het geval lijkt .

    Like

 3. Danny zegt:

  Had altijd een hoge pet op van Duitsers, maar nu zijn de meeste in mijn achting gedaald.

  Like

 4. Tokyo Joe zegt:

  Si,alleen de Duitse vrouw is een bloedoffer voor deze waanzin.
  Met vriendelijke groet,
  Federica Mogherini.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En het hoeft niet te verbazen, daar partijen als CDU/CSU= CDA in Nederland, de SPD=PVDA,SP in Nederland, en ook de FDP=VVD in Nederland, ook DUITSLAND verkwanselen aan de rode fascisten en satanaanbidders der EUSSR, en aan de ISLAM, BILDERBERG en de NWO. En ik moet toegeven, dat de DUITSERS NOG VEEL MEER SLIKKEN DAN DE NEDERLANDERS. Pegida is daar – net als AfD- de enige hoop!

  Like

 6. Jean zegt:

  Reeds jaren tracht ik mensen te verwittigen voor het gevaarlijkste bewegend wezen in Europa, een zekere merkel die de trukken en misdadendoos van hitler heeft overgenomen, ze was steeds close met hitler (ga maar youtube en tik in merkel hitler en ga naar afbeeldingen) daar valt niet naast te kijken.
  Wat ik niet snap is dat de Duitser, toch een inteligent volk, in die val trappen vn die merkel? Haar vriendje in die rolstoel is zelfde caliber.
  Duitsland – WW1, Duitsland – WW2, wordt het ook Duitsland met moslims -WW3?

  Like

 7. Dot zegt:

  De Duitse vrouwen,vooral jong en blond, zouden een boekje met foto’s van de vele verkrachte en/of vermoorde Zweedse vrouwen door de asielzoekers als voorbereiding moeten ontvangen. Ik heb eens de foto’s op een blog gezien en het is gruwelijk, het is het werk van beesten maar misschien dat de Duitsers zouden toch denken dat het voor hen niet toepasselijk is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s