Moslims tegen christenen in Pakistan: Bekeer tot de islam of word een slaaf

Screenshot_29

(Door: Hillel Fendel – Vertaling: E.J. Bron)

Zware overstromingen hebben duizenden huizen in Pakistan weggevaagd – en de Pakistaanse regering heeft gedenkwaardig gereageerd: ze heeft dakloos geworden moslims hulp aangeboden, maar negeert honderden christenen in dezelfde noodsituatie. En alsof dat niet genoeg zou zijn, hebben islamitische hulporganisaties een aanbod gedaan waarvan ze hoopten dat de christenen dit niet konden afwijzen: “Bekeer en we zullen je helpen, of jullie zullen dakloos blijven en we zullen jullie bovendien tot slaaf maken.”

De moslims dreigen de dakloze christenen tot schuldenknechten te maken, wat in principe een vorm van slavernij in de moderne tijd vormt.

Het Clarion Project, wiens logo zegt dat het “extremisme bestrijdt en dialoog bevordert”, bericht dat de Pakistaanse regering er blijkbaar toe heeft besloten het leed van de christelijke gemeenschappen in het land te negeren.

Wilson Chowdhry, de president van de Britse Pakistaans-christelijke organisatie (het Clarion Project), zei tegenover de “Christian Post”: “De reactie op de overstromingen van christelijke gemeenschappen laat zien dat de regering zich terugtrekt. Daartegenover reageert ze onmiddellijk om islamitische gemeenschappen te helpen, evenals de islamitische hulporganisaties. […] Het is geen zeldzaamheid dat de regering bij hulpprogramma´s geen rekening houdt met christelijke gemeenschappen.”

Onder de duizenden huizen die deze zomer in de regio Kasur in Pakistan werden verwoest, bevonden zich ook de huizen van meer dan 60 christelijke gezinnen. Aan de moslims werd door de regering en door islamitische hulporganisaties een provisorisch onderkomen beschikbaar gesteld, bovendien schoon water en voeding – terwijl de christenen niets kregen.

Volgens Chowdhry werd tegen de christenen gezegd dat ze hun geloof zouden moeten afzweren en zich tot de islam moesten bekeren als ze hulp wilden hebben. Deze mogelijkheid wezen ze echter van de hand. Daarna boden de moslims hen een andere optie aan waardoor ze hulp zouden kunnen krijgen: “Word onze schuldenknechten.”

Dit aanbod werd niet volledig van de hand gewezen en Chowdhry deelt mee: “Verschillende gezinnen hebben al verdragen ondertekend die van hen slaven van islamitische heren maken.”

Hij klaagt over het feit dat zijn organisatie te laat ter plaatse geweest zou zijn om deze gezinnen te helpen en hen ervoor te redden slaven te worden.

Het Clarion Project bericht dat ze wel actie onderneemt om de gezinnen te helpen, maar slechts beperkte bronnen heeft, wat ook geldt voor de kerken in Pakistan.

De “Wall Street Journal” berichtte onlangs over Pakistan dat de regering radicaalislamitische elementen toegenegen zou zijn en zelfs de opleiding van radicaalislamitische milities in Karachi mogelijk zou maken. Radicale vertegenwoordigers van de radicaalislamitische “Ahle Sunnat Wal Jamaat” (ASWJ) beweging zouden opdringen in seculiere bolwerken en in plaats van hieraan door de staat gehinderd te worden, zou de radicaalislamitische leider, Ahmed Ludhianvi, politiebescherming krijgen, evenals andere hoge functionarissen van de ASWJ.

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: Renate

Bron oorspronkelijk artikel:
www.israelnationalnews.com
Auteur: Hillel Fendel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Pakistan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Moslims tegen christenen in Pakistan: Bekeer tot de islam of word een slaaf

 1. Jean zegt:

  Die barbaarse smeerlapperij islam MOET GESTOPT WORDEN.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Jean, we weten het nu tenminste definitief:
   Van de kerken zullen we het niet moeten hebben.

   Like

   • Danny zegt:

    @ theresa
    Het enige wat die schijnheilige kerken kunnen is hun wang toekeren!

    Like

   • Henk.V zegt:

    De meeste kerkgenootschappen in het Westen zijn het slachtoffer geworden van decennia lange infiltratie van politiek correcte lieden die met hun ideeën over medemenselijkheid, blinde hulpvaardigheid en verdwaasde naastenliefde de kerken hebben beroofd van hun oorspronkelijke opvattingen.
    Zeker met betrekking tot het begrip ”naastenliefde” zijn de kerken totaal de weg kwijt geraakt. Zo stelde Jezus ooit dat men ”de naaste (de medemens”) met wie men in contact komt’, lief moet hebben als zichzelf.”

    Deze definiëring zou elk mens van doorgeslagen hulpvaardigheid en onzinnige zelfopoffering moeten bevrijden en dit is wat er namelijk precies in het Westen op grote schaal gebeurt.
    De liefde voor de behoeftige ”vluchtelingen” (ALLE immigranten worden gemakshalve onder deze noemer gebracht!) mag er dus NOOIT toe leiden dat de zorg voor de eigen bevolking er grondig onder gaat lijden.
    Zichzelf helemaal wegcijferen wordt duidelijk NIET door Jezus aanbevolen. Deze uitdrukking suggereert dat je eigen volk zelf verwaarlozen een verheven bezigheid is…
    Maar dwaas of niet, dat is nu precies wat er heden ten dage gebeurt, ook in de verlinkste kerken.
    Door dit verlies van besef van de eigen identiteit en de positieve kracht die dat voor een gezonde westerse samenleving zou kunnen opleveren staan de kerkgenootschappen weerloos tegen elke manipulatie die vanuit de politiek correcte hoek op hen wordt uitgeoefend.
    ” We zijn HIER allemaal zijn wij geestelijk met elkaar verbonden.”, denken de kerken nu en deze houding heeft er voor gezorgd dat men de constante dreiging die er van het islamitische gedachtegoed op het christendom wordt uitgeoefend absoluut onder de tafel schuift.
    Vervolgingen van christenen in de islamitische wereld zijn een soort ”ver van mijn bed show”. Die veroordeelt men ook, maar het besef dat hier -in het Westen- met de moslims ogenschijnlijk in vrede verkeert is doorslaggevend geworden voor het kerkelijk beleid.

    De kerken zullen pas bij de les komen wanneer zij gaan ondervinden dat de islam hen niet als gelijkwaardige geloofspartners ziet, maar als toekomstige onderworpenen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Henk.V zegt:
    3 september 2015 om 06:17
    Ik zat net Uw comment te lezen, even later een artikel op Fr. “site”.
    /////////////
    Islam : Le Cardinal Vingt-Trois interdit à l’abbé Pages d’ouvrir les yeux catholiques.
    (Kardinaal “Drie-en-twintig” , verbiedt Abbé Pages de ogen van de Katholieken te openen……….. ( de Kardinaal heet inderdaad “23” )

    De Kardinaal van Fr. verbiedt een “kloosterpriester” een bijeenkomst voor Katholieke jongeren, waarin hij z,n visie op de [ gevaarlijke ] islam geeft.

    http://ripostelaique.com/islam-le-cardinal-vingt-trois-interdit-a-labbe-pages-douvrir-les-yeux-des-catholiques.html

    Like

  • Albert FGiet zegt:

   ze hebben alle macht

   Like

 2. Danny zegt:

  Racistische/discriminerende islamitische slavendrijvers zijn het! Bah bah bah!

  Like

 3. Jade zegt:

  Fijn volk hè, die moslims…
  Echt een reden om er miljoenen van te importeren in ons land. (Not)

  Like

 4. Cathja zegt:

  Hetzelfde gebeurde na die tsunami in (o.a.) Indonesië; het grootste moslimland ter wereld. De hulp ging naar de moslims, de christenen hadden het nakijken. De christelijke vissers, wiens bootjes door de vloedgolven verloren waren gegaan, kregen geen nieuw bootje, zelfs niet van de internationale (!) gemeenschap. De vissers die moslim waren kregen alle hulp, en dus ook een nieuw bootje, zodat ze hun beroep weer konden uitoefenen.
  Sinds die tijd geef ik niets meer aan goede doelen als daar vooral moslims mee worden geholpen. Ik doneer alleen nog aan kerkelijke hulpverleningsinstanties die transparant zijn en laten zien wat er met de hulpgelden is gedaan. Kerkelijke instanties ondersteunen eerst en vooral (onderdrukte) christenen.
  Overigens zijn kerkelijke organisaties soms ook bereid om ook moslims te ondersteunen, en daar ben ik dan weer niet zo blij mee!

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  De barbarij van 1400 jaar geleden is weer volop in zwang in de Aziatische landen Pakistan en Afghanistan. Dankzij de moderne media wordt het zichtbaar. Deze criminele methoden hebben een lange geschiedenis maar. ISIS bouwt een modern feestje. Een barbecue: 4 gevangenen worden naast elkaar horizontaal opgehangen en er wordt een vuur onder gestookt. Je ziet de slachtoffers nog even kronkelen en daarna hangen daar 4 geroosterde lijken.
  Is dit nieuw? Nee, de verspreiding van de beelden van deze marteling gaat met moderne middelen maar in het verleden werd ook op gruwelijke wijze gemarteld. Denk aan de piraten in Noord-Afrika die koopvaardijschepen aanvielen, enterden en de bemanningen aan land brachten, waarna ze op gruwelijke wijze ter dood werden gebracht. Martelingen. Zoek het maar na op het internet.
  Er is maar één echte oplossing:
  Islam – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com .

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Lijkt Nederland wel; onder dwang geld afnemen van de oorspronkelijk christelijke bevolking om daarmee ongewenste islamitische infiltranten te pamperen.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Bij mensenrechten organisaties, en vooral de UN ‘human’ rights organisation, is het oorverdovend stil. Christenen zijn nu eenmaal geen ‘humans’ in die makabere ideologie van het onreine varken, die zich godsdienst noemt.

  Like

 8. “1,5 miljard mensen buigen vijf keer per dag richting Mekka”

  Joel Richardson, schrijver van The Islamic Antichrist en Mideast Beast, ziet in Mekka het moderne Babylon, de hoofdstad van afgoderij en het economische bolwerk van Satan. Volgens Richardson is het islamitische rijk het grootste bolwerk van Satan op aarde.

  Alleen moslims mogen de stad in en miljoenen ondernemen ieder jaar een pelgrimstocht om de Kaäba aan te raken, een zwarte steen die volgens moslims zonden kan wegnemen. “Je hebt 1,5 miljard mensen die vijf keer per dag buigen en bidden tot een valse god,” aldus Richardson. “Ze aanbidden Satan.”

  Richardson zegt dat mensen zich druk maken over de Israëllobby in Washington, maar dat de Saoedische lobby nog veel invloedrijker is. “De Saoedische koninklijke familie had tot een aantal jaar geleden iedere belangrijke politicus in Washington in zijn zak.”

  Prins Talal doneerde 50 miljoen dollar aan de Council on American-Islamic Relations, de belangrijkste jihadistische organisatie in de VS. Woordvoerder Ibrahim Hooper zei dat hij liever een shariawet heeft dan de Amerikaanse grondwet.

  Carter, Bush, Clinton en Obama zijn ‘eigendom’ van de Saoedi’s

  Prins Talal doneerde nog eens 20 miljoen aan Harvard en 20 miljoen aan Georgetown om een programma voor islamitische studies op te zetten. In ruil voor al dat geld wordt gezwegen over het gewelddadige regime in Saoedi-Arabië, waar je ledematen worden geamputeerd als je wordt betrapt op stelen en waar vrouwen worden gestenigd wegens overspel.

  Richardson zegt dat de Saoedi’s miljoenen gaven aan president Jimmy Carter. Bush en Clinton werden ook overladen met geld uit Saoedi-Arabië. De Saoedische prins Talal betaalde de studieschuld van Barack Obama af. “Geen wonder dat Obama boog voor de Saoedische koning,” aldus Richardson. Obama weigert te praten over de invloed van de Saoedische lobby.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

 9. Anna zegt:

  En de Verenigde Naties houden zich oorverdovend stil……….
  De meerderheid van dit NONSENS instituut is immers zelf moslim.

  Waar zijn nu de grote woorden over discriminatie?
  Wie discrimineert er hier?
  Waarom nu geen veroordeling en een tijdje geleden Israel wel veroordelen terwijl daar vrijheid van menigs uiting en geen discriminatie is…..

  De VERENIGDE NATIES IS EEN INSTITUUT GEWORDEN WAT NIET MEER TE VERTROUWEN IS.
  HIERDOOR WORDT DE WERELD WEER EEN STUK GEVAARLIJKER.

  Ten diepste zien we hier een aanzetten tot genocide ; eerst de Christenen laten verhongeren totdat ze geen keus meer hebben, vervolgens kunnen ze dan nog wel als slaaf / totaal onderhorige werken voor de moslims om vervolgens als er weer iets gebeurt de schuld te krijgen en letterlijk als een ” bezit” van de gelovige moslim deze slaven die alleen eerder een ” gunst” kregen te laten verhongeren….
  Voor de VN is het dan HOOFDSTUK GESLOTEN!

  Conclusie; de VN is geen knip voor de neus meer waard, sterker nog het is een gevaarlijk instituut geworden voor een deel van de mensheid…… ( de niet moslims)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s