FOTO Oekraïne

Screenshot_29

Dit door bombardementen van de neonazistische Oekraïners gedode kind in de Donbas is dan weer VAN GEEN ENKELE WAARDE voor het schofterige “journaille”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op FOTO Oekraïne

 1. Bas Koning zegt:

  Een 12 jarig indonesies meisje dat onthoofd werd in naam van allah was dan weer geen nieuws.

  Een jongetje dat in naam van allah de kop werd afgesneden is dan weer geen nieuws.

  Dit meisje uit Syrie werd vermoord door aanhangers van de relige van haat in naam van hun demoon, en niets daarvan was te zien in het nieuws, want ze was blank en christen.

  Christenkinderen worden door de aanbidders van de demoon in het hoofd van mohammed afgeslacht als schapen: maar niemand die er iets aan doet, laat staan geschokte fotos op de sociale media plaatst: want de soldaten van allah mogen van de linkse honden niet bij naam genoemd worden:

  Het is volgens de linkse media helemaal niet erg als allahbidders kindertjes afmaken, zolang die kindertjes maar blank zijn, en christen of atheist. Maar o wee zodra er een gekleurd moslim kindje omkomt. Dan spurten de linksen naar voren om hun massale ongenoegen te uitten.

  Waar is de empathie voor de vermoorde christenkinderen? Bij de pvv-ers. En verder?

  Like

 2. Het kind heeft natuurlijk ouders,die Russisch spreken en geen moslimouders,dat is een heel groot verschil, in de Oekraïne is her streng verboden Russisch te spreken,raak je je baan kwijt en wacht gevangenisstraf of word je vermoord,wat de EU en de VS bejubeld, met figuren als van Baalen,Verhofstadt en Timmermans,de werkelijke nazi’s. Een kind is een kind,maar niet bij de racisten van de EU. Er zijn daar veel dode kinderen en ouderen zomaar gedood. Met opzet en dit verdronken jongetje vond geen opzettelijke dood,dat was een ongeluk.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Tja, het moet altijd de schuld van de Russen of Poetin zijn; wat de door €U en USA gesteunde Kiev nazi-criminelen uitvreten mag eigenlijk niet bekend worden…

  Like

 4. Sjoe! zegt:

  Maar nee wat, het was een humanitaire bombardement en dit was een humanitaire kindmoord, hoor! Na de associatie, laat alstublieft deze humanitaire werkers in de EU binnen. Zij zullen jullie met de de Endlösung helpen.

  Like

 5. Driek zegt:

  Ja, die foto van dat dode jongetje op het strand wordt flink uitgebuit. Natuurlijk is het zielig, het is een kind. Ik ben er ook niet blij mee. Doch toen in de jaren veertig de Joodse kinderen naar de gaskamer werden getransporteerd, maakte men zich er ook niet zo druk om.
  Trouwens de ouders van dat jongetje waren al in een veilig gebied. Maar nee hoor, ze wilden natuurlijk naar een land van melk en honing, Nederland. Of Duitsland. En met al die oorlogen die de islamieten voeren, worden er dagelijks kleine kinderen vermoord. Alles dank zij die verrotte islam. Alles en iedereen is met die zogenaamde vluchtelingen bezig. Maar wij gaan met die lieden straks mooi het schip in. En over die Bekende Nederlanders wil ik het niet eens hebben. Dan word ik onwel.

  Like

  • Ger Matthieu zegt:

   BREAKING! De echte reden waarom het Syrische jongetje is gestorven!
   Het kleine Syrische jongetje is gestorven omdat zijn vader “nieuwe tanden wilde!”
   Ze waren al in 2012 vertrokken uit Syrië en waren al gesetteld in Turkije (al reeds 3 jaar, een baan, een huis en in volle gezondheid). De reden waarom zij in dat bootje waren was omdat zijn vader nieuwe tanden wilde. Daarom gingen ze naar Europa. Dit interview met zijn zus in Canada verklaart alles.
   Jarenlang heeft de mainstream media de echte verhalen “opgeschoond” en nu is het pure emotionele chantage. Dit arm jochie is verdronken omdat een domme vader de veiligheid van Turkije verliet nadat hem asiel werd geweigerd in Canada. Net als alle andere immigranten in Hongarije hebben zij niet het recht om zomaar door alle landen van de wereld te reizen, ze moeten geregistreerd en verwerkt worden en dienen zich aan de wetten te houden in het land waarin zij zich vertoeven… RIP kleine…

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Het overgrote deel van de journalisten zijn linkse smeerlappen, die altijd de feiten verdraaien als het hun niet uitkomt !!

  Like

 7. Frans Brassens zegt:

  Kindermisbruik is een vreselijke zaak. Het vindt nu ook al plaats -door de ‘kom maar binnen’ lieden- met hun lijkjes.
  Over die smerige EMO-chantage moeten de mensen maar eens nadenken.

  Like

 8. lex zegt:

  Zijn er mensen die deze collage op Facebook kunnen plaatsen.
  Want inderdaad het zijn deze satanisten die deze kant op komen alle atheïsten en christenen Zijn al vermoord.

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Het was al eerder opgemerkt, maar EU lijkt wel op Pollywood……….EUWOOD . Schandalige emoflikkers zijn het………misbruik maken van slachtoffers…..zagen we inderdaad ook bij die timmerfrans, verhofstad en baalen ( geen hoofdletters bij die namen, geen zin an)

  Like

 10. Leo zegt:

  Kindje uit het water vissen, op het strand leggen, fotootje maken …….. Heel Europa huilt.

  SCHANDE !!

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een week of vijf was er grote ophef over de leeuw Cecil, die was doodgeschoten. Terwijl er elke dag leeuwen worden geschoten waar geen haan naar kraait.
  Nu is er weer een hoop gedoe over een jongetje dat is verdronken. Terwijl er elke dag jongetjes verdrinken waar ook al weer geen haan naar kraait.

  Stalin zei het, het lijkt welhaast een eeuw geleden maar is daarom niet minder waar: Eén dode is een drama. Een miljoen doden is een statistiek. Er zijn in het Midden Oosten inmiddels miljoenen doden gevallen. Eigenlijk natuurlijk allemaal de schuld van de Joden, maar dat is weer een andere discussie. De enige doden waar ophef over gemaakt wordt zijn de zogenaamde “Palestijnen”, als ze vrijwillig slachtoffer worden in de strijd tegen Israel. De andere zijn statistieken.

  De werkelijke schuldigen aan de dood van dat jongetje? De ouders! Die hebben hem in dat bootje geladen, niet voor veiligheidsmaatregelen gezorgd, alles op hoop van zegen. En die kwam deze keer niet.

  Geert Wilders heeft gelijk: zolang Europa deze open deur politiek blijft voeren, zullen er vluchtelingen/gelukzoekers/immigranten zijn die de gok wagen.

  De schuldigen aan de sfeer rondom deze immigranten die er nu aan het ontstaan is zijn de hoofdstroom media. Die onveranderlijk al deze immigranten vluchtelingen blijven noemen. Ik heb de zeer professionele en uitermate ervaren en goed opgeleide (en overbetaalde) Jinek, Tan en Pauw c.s. niet één keer de opmerking horen maken dat het woord vluchteling de lading allang niet meer dekt. Ook De Telegraaf, NRC, Trouw, AD en de Volkskrant huilen braaf mee met de wolven in het bos. De pers heeft de plicht om te onderzoeken en het recht om te publiceren. Publiceren doen ze in het wilde weg, maar onderzoeken: ho, maar. Ze zeggen en schrijven netjes wat politiek correct is. Het waarheidsgehalte van hun uitlatingen zal ze een zorg zijn. Het gaat om de kijkcijfers en, in laatste instantie, om de centjes. Bah!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Moet zijn: een week of vijf GELEDEN.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  En hier zien we opnieuw een fraai voorbeeld van het meten met twee maten en van pathologische moslimaanbidding. Ook dit laat zien dat er absoluut sprake is van een vooropgezet plan waarbij het noodzakelijk is dat de ‘Gutmensch’ partij kiest voor de moslim.

  Satan WIL nu eenmaal een ‘eigen’ volk (= islamieten) en dat zal hij met alle middelen faciliteren via de ‘socialisten’ die ons met de dag méér onderdrukken.

  Waarom delen de facebook-klantjes geen foto’s van vermoorde christenkinderen en wél die van verdronken moslimgebroed? Ja ‘gebroed’ omdat al die ‘jongetjes’ later moordenaars worden.
  Dat leren ze al vroeg door het onthoofden of verbranden van hun speelgoedbeer.

  Like

 14. Jean zegt:

  Informatie die niet gerelateerd is aan die smeerlapperij islam is “geen nieuws”.
  Hoogtijd dat wij die smeerlapperij gaan verwijderen uit onze samenleving.
  Handelszaken met moslims in dienst worden gemeden, firma’s met moslims in dienst worden niet gecontacteerd en zeker niet mee samen gewerkt.
  Wij hebben geen enkel probleem met vreemdelingen wij hebben een gigantisch probleem én walging voor moslims/islamieten gezien hun barbaarse visie en gedrag op het leven.

  Like

 15. Republikein zegt:

  Mijn reactie op vorig topic is hier idem dito.

  Like

 16. Bedankt delamontagne dat je deze tegenstellingen onder de aandacht brengt.

  Pamela Hemelrijk “Andermans volk eerst”

  ANDERMANS VOLK EERST

  Wat moet je nog in een land waar je de politie op je dak krijgt als je het gebod “Gij zult niet doden” op een muur schildert? En wel omdat de moskee om de hoek over deze “opruiende” tekst heeft geklaagd? Met de verwijdering van die Rotterdamse muurschildering, op last van de burgemester, is onze rechtsstaat definitief ten grave gedragen. Onze politie fungeert thans als de inquisitie van de muzelmannen.

  Het mag duidelijk zijn: onze overheid vreest en wantrouwt haar eigen bevolking het meest. Twintig jaar lang heeft zij het moslimextremisme in dit land gecultiveerd en gesubsidieerd. Met ons belastinggeld. Wie daar bezwaar tegen maakte werd verketterd als neonazi (Fortuyn) of veroordeeld tot 6 maanden voorwaardelijk (Janmaat). En nu Theo van Gogh met doorgesneden keel in het lijkenhuis ligt zijn het de islamitische gebouwen en de Fatima Elatiks die dag en nacht bewaking krijgen. Niet het kind van Theo van Gogh. Sterker nog: dankzij de gedienstige media weet nu elke moslimfundamentalist waar dat kind woont, waar hij op school zit, van welke sportclub hij lid is etc. (Wat denkt u, zouden de media het expres doen? Na de mislukte aanslag op Hans Smolders, de chauffeur van Pim Fortuyn, brachten ze ook pontificaal zijn woning in beeld, inclusief straatnaambordje en huisnummer. Alsof ze wilden zeggen: “Mocht er nog iemand naar hem op zoek zijn; HIER woont ie hoor, die rechtse rakker!”) De kinderen van Paul Rosenmöller daarentegen hebben indertijd wekenlang lijfwachten gekregen. En hun vader was niet eens vermoord! Maar ja, hij was bedreigd door witte Nederlanders, en die vreest onze overheid het meest.

  Bij de begrafenis van Fortuyn waren de ereplaatsen in de kathedraal ingeruimd voor Fortuyns grootste aartsvijanden. En bij het strikt besloten crematiefeestje voor Theo van Gogh was het maandag weer hetzelfde laken een pak. Daar stonden waarachtig Rob Oudkerk, Bram Peper, Felix Rottenberg, Paul Witteman, en – geloof het of niet – Femke Halsema te klinken. Er was een optreden van Marokkaanse rappers, en er waren Turkse broodjes. How politiek correct can you get? “Je kunt ook nergens een poot zetten tegenwoordig, of de PvdA deelt er de lakens uit. Zelfs hier”, brieste ik tegen een hoge beleidsambtenaar. “Zeg dat wel”, zei die ambtenaar. “Je moest eens weten hoe dat gegaan is met die bijeenkomst op de Dam!” “Laat me raaien”, zei ik. “Terstond na de moord is Cohen met zijn partijgenoten, de Nietnixers Erik van ruggen en Lennaert Booij, voor crisisberaad bijeengekomen. Job, hebben die twee gezegd, we moeten ze vóór zijn! Neem onmiddellijk de leiding over het rouwbetoon, anders gaat het gepeupel het stadhuis bestormen, en dan kan de PvdA het voortaan wel schudden in Amsterdam. We moeten natuurlijk wel voorkomen dat je op de Dam door je eigen burgerij wordt stijfgescholden en uitgefloten. Weet je wat? Je roept gewoon ZELF de bevolking op om zoveel mogelijk kabaal te maken! Dan verzuipt de woede tegen jouw persoon daar volledig in!” “Goed geraaien”, zei de hoge beleidsambtenaar. “Zo is het exact gegaan. Ik kan het weten, want ik ben erbij geweest. Schrijf dat maar rustig op.” Onze overheid
  vreest en wantrouwt haar eigen bevolking het meest.

  PAMELA HEMELRIJK †
  Columniste

  Like

 17. Een redevoering van amper 5 minuten in de Duitse Bundestag, ( Oekraïne – debat )

  Like

  • Republikein zegt:

   Deze engnek Wagenknecht is al eerder hier voorbij gekomen.
   Ze draagt nog steeds die geheimzinnige ketting, zal wel een symbool van bijgeloof zijn

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Hoewel deze “engnek” zoals je haar noemt, de absolute tegenpool is van rechts, ja zelfs is zij wel heel erg links. Is zei degene die de meest verstandige reden houdt in de Bondsdag en het ook niet schuwt Madame Merkel overduidelijk en ondubbelzinnig de waarheid in het gezicht te slingeren. Frau Wagenknecht is een bijzonder intelligente persoon en heeft in tegenstelling tot de kameraden in de Bondsdag wel een afgeronde studie en weet ook waarover ze praat. Zo iemand moesten we als spreekstalmeester op rechts bij de PVV hebben. Onverslaanbaar. De PVV wel te verstaan.

    Like

   • Republikein zegt:

    Nemesis zegt:
    5 september 2015 om 01:48
    Zeer intelligent, hoezo afgeronde studie?
    Ins Blaue hinein vielleicht?

    Like

 18. Margreet zegt:

  Schande hoe we misleid worden. De kinderen die hier omkomen zijn van geen waarde blijkbaar. Dit is dichter bij huis wat mij betreft en een EU land. Kinderen zijn altijd de slachtoffers in oorlogen die mannen veroorzaken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s