Bewezen: De huidige massa-immigratie is terug te voeren tot oude EU-plannen!

Screenshot_21

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De EU en Duitsland, als machtigste EU-land, hebben de oorlog verklaard aan de Europese volkeren. De volkerenmoord op de Duitsers en overige EU-landen is door de leiders naar zich toegetrokken. Merkel heeft van Duitsland definitief een socialistische dictatuur gemaakt en dreigt iedere Duitser die zichzelf niet zonder verzet wil laten afschaffen (en dit zijn meer dan 80% van alle Duitsers) met totalitaire maatregelen. Wie niet buigt voor deze sluipende automatische genocide wordt door de hoogste regeringskringen als “tuig” belasterd. De immigratie is het finale wapen tegen het eigen volk geworden. Duitsland stuurt aan op zijn vermoedelijk heetste herfst in zijn geschiedenis. De afloop is niet bekend. Alles, van een militaire putsch, het ten val brengen van de regering door het volk of de meerderheid van de afgevaardigden tot aan een burgeroorlog toe is mogelijk. Slechts één ding is zeker: als de soeverein (het volk) niet tegen de politiek en de media in opstand komt, zal het door hen ten grave gedragen worden. Want precies dát zit er achter de door  socialisten gedragen politiek van de massa-immigratie.

Al jarenlang waarschuwen islamcritici exact voor de toestanden die we nu beleven

Al jarenlang waarschuwen wij islamcritici voor EU-plannen om Europa met miljoenen “vluchtelingen” uit Noord-Afrika en het Nabije oosten te overspoelen. In een artikel van 16 december 2014 schreef ik over de onthulling van een geheim Brits plan om Europa massaal te overstromen door middel van miljoenen mensen uit Afrika en het Nabije Oosten.

Dit plan werd aan de Londense krant “Daily Mail” toegespeeld en op 23 oktober 2009 onder de titel “Labour wanted mass imigration to make UK more multicultural” gepubliceerd. Geen enkel mij bekend Duits medium berichtte tot op de dag van vandaag over dit geheime plan van de Engelse (o.l.v. Tony Blair) en Europese socialisten, die hiermee hun droom van een nieuw, een multicultureel mens willen realiseren.

De gelijkheidswaan van de socialisten is de vader van de waanzin van de massa-immigratie

Deze multiculturele mens dient te ontstaan uit de vermenging van alle rassen, die men via een massale massa-immigratie naar Europa wilde creëren: Het doel in een Europees eenheidsmens, die niet onderscheiden kon worden qua ras, herkomst, taal of huidskleur – zodat geen mens in een ander mens meer een concurrent of vijand zou kunnen zien.

De uitvoering van het plan zien we nu aan de naar ons toekomende vluchtelingenmassa´s, die precies uit die regio´s komen die door Engeland en de EU waren bedoeld: uit Afrika en het Nabije Oosten.

Fjordman was een van de eerste islamcritici die wees op het geheime socialistische plan van een nieuwe Europese orde

Als een van de eersten überhaupt waarschuwde de legendarische Noorse islamcriticus Fjordman exact voor deze plannen, die, toen ze dan toch door de pers werden opgepakt omdat wij er in onze toespraken en artikelen op wezen, constant werd afgedaan als “grove samenzweringstheorie van rechtse idioten”. Laten we eens kijken wat een van deze “rechtse idioten” al op 22 november 2009 bij “Gates of Vienna” publiceerde:

“Het is goed gedocumenteerd dat er gedetailleerde plannen voor de lange termijn bestaan om de EU met het islamitische Noord-Afrika en het Nabije Oosten uit te breiden.

Dit werd in het jaar 2007 openlijk door meerdere vooraanstaande functionarissen, inclusief de Britse minister van Buitenlandse Zaken, bevestigd. Een krant publiceerde doorgesijpelde EU-plannen om in de komende decennia 50 miljoen (!) Afrikanen naar Europa te importeren, hoewel de stedelijke gemeenschappen overal in West-Europa al instorten onder de massa-immigratie.

Een vooraanstaand functionaris uit de Labour-regering van Tony Blair in Groot-Brittannië heeft openlijk bevestigd dat zij de massa-immigratie gestimuleerd heeft om kiezers te importeren en de etnische samenstelling van het land te veranderen. Een dergelijke politiek wordt zonder twijfel in landen van Duitsland tot Australië bevorderd.”

Al een maand later, op 26 december 2009, publiceerde ik dit profetische artikel van Fjordman hier op dit blog.

De huidige massa-immigratie is de letterlijke uitvoering van het plan van de socialistische EU

We bevinden ons zonder twijfel in het midden van de uitvoering van deze massale overstroming met de hierboven omschreven doelen, die de volledige verwoesting/opheffing van alle Europese natiestaten, maar op de lange termijn ook de uitroeiing van de in duizenden jaren gegroeide Europese etniciteit omvat.

Media en politiek trekken daarbij één lijn en hebben hun volk, voor zover het zich de afschaffing van zichzelf niet zonder verzet laat welgevallen, tot “tuig” verklaard. Meer nog: Merkel dreigt het volk openlijk met totalitaire maatregelen: “Aan onze tolerantie komt een eind!” (hier). Ze zal voor de tweede keer in haar leven meemaken wat het betekent als het volk in opstand komt en zijn rechten herovert. Of deze tweede opstand net zo vreedzaam en voor de onderdrukkers van het als “tuig” belasterde volk net zo mild zal aflopen als 25 jaar geleden mag betwijfeld worden.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, EUSSR, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Patriottisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Bewezen: De huidige massa-immigratie is terug te voeren tot oude EU-plannen!

 1. jungleelephant zegt:

  Duitsers zijn oerstom geweest om die stazi-hoer de macht in handen te geven!Ze moeten zich nu massaal gaan verzetten en dat varken afzetten.Gebeurt dit niet heel snel dan is Duitsland verloren!Geldt trouwens ook voor Frankrijk,België en Nederland:regeringen naar huis sturen,landen plat leggen en het gewoon niet meer pikken!Genoeg is genoeg!

  Like

 2. Jean zegt:

  De woorden van Gerald Celente worden met de minuut bewaarheid.
  2016 wordt het jaar dat er in Europa geschiedenis wordt geschreven “in het voordeel van de Europeanen en in het nadeel van de moslims/islamieten”.
  Please laat het snel 2016 worden, we zullen het volkstribunaal oprichten vlak naast dat EU gedrocht zodat de misdadigers snel kunnen voorgeleid worden.
  Ga naar Google en type ‘Gerald Celente muslims’ in, aangenaam leesgenot.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Ben je daar zeker ?
   Wanneer ik deze nieu(w-aan)komelingen zie die
   hier in de trein richting Duitsland zitten, heb ik zo
   mijn bedenken !

   Like

  • Jaan zegt:

   Och Jean, ik hoop dat je gelijk hebt. Wat ik zie zijn gekken met bordjes waarop staat “welcome”. Er gebeurt te weinig, het volk laat zich leven, ze hebben het vechten verleerd, hun verstand verloren en denken dat het allemaal wel goed komt want de regering is er toch voor hun! Nee hoor, dat komt niet meer goed, nooit meer.
   Zonder slag of stoot , erger nog meewerken om je land naar de kloten te helpen, dat is wat gebeurt.

   Like

  • realist zegt:

   in 1968 heeft enoch powel al gewaarschuwd waartoe de linkse gedachte ging leiden,deze speech(rivers of blood) beschrijft gewoon de tijd waarin we nu leven.dat noem ik pas inzicht hebben maar de linksen wisten het beter en hebben deze man gedemoniseerd zoals gewoonlijk met alle gevolgen van dien.

   Like

  • Republikein zegt:

   Nou, wellicht eerder!

   Like

 3. Jaan zegt:

  Als het volk niet tegen de politiek een de media in opstand komt zal het door hen ten grave worden gedragen. Hier ben ik het volkomen mee eens. of er geheime plannen bestaan, weet ik niet. Om politicus te zijn moet je alleen ziek in je hoofd zijn, intelligentie is een groot nadeel voor een politicus. Het volk zal het nu niet snappen en nooit snappen. Kijk steeds maar naar de verkiezingspeilingen. waar gaan de vroegere PvdA stemmen naar toe? Naar GroenLinks of D’66. Trouwens als ze naar Rutte of Buma gaan blijft alles ook bij het oude. Geert zal nooit de meerderheid halen, de enkeling zoals B. die gewapenderhand optreedt wordt voor krankzinnig versleten. Nee hoor die rotzooi krijg je er nooit uit Europa. Hopelijk komt Oom Vladimir nadat hij Syrië opgeschoond heeft hier de boel schoonmaken, hoewel.? Het is ook geen ideale schoonzoon lijkt me? Erger dan Obama kon het niet worden en nou staat Amerika op het punt de vrouw van de baas van de pijpster als president te kiezen.
  Laat ze maar marcheren, ik vrees dat dat de moslims zullen zijn en ik hoop dat Poetin er zich dan mee bemoeit, want dit machteloos werelddeel heeft geen verstand meer, geen leger en geen vechtlust, alleen bordjes met “Welkom vluchteling”, “Kom in mijn huis” zegt zelfs de Finse dwaas die het land leidt.

  Like

  • Ekster zegt:

   Ben bang dat je gelijk hebt.. dit komt niet meer goed, helaas. De meeste mensen leren niet van hun fouten, zo blijkt bij iedere verkiezing weer. Het stemvee loopt momenteel weg met D66, een nog ergere partij dan VVD of PvdA..

   Like

 4. Roland zegt:

  “Merkel heeft van Duitsland definitief een socialistische dictatuur gemaakt en dreigt iedere Duitser die zichzelf niet zonder verzet wil laten afschaffen (en dit zijn meer dan 80% van alle Duitsers) met totalitaire maatregelen”.

  De tweede wereldoorlog is officieel nooit met een vredesakkoord afgesloten. Trouwens een groot deel van Duitsland is nog steeds bezet gebied. Een feit, dat een heleboel niet willen zien of erkennen. Immers er zijn naoorlogse “verdragen” gesloten.

  De nabije toekomst zal gaan uitwijzen hoe dit verder zal gaan. Gaan de Rijks-Duitsers een revanche nemen? Zijn ze er nog toe in staat? Of zal midden Europa een vazalstaat van de Islam worden.

  Spannende tijden!

  Like

 5. Danny zegt:

  Deze plannen zijn al terug te voeren tot de Straatsburgse resoluties van 1975. En Bat ye’or heeft het in haar boek Eurabie ook al besproken.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  De puzzelstukjes komen zoals gepland op hun plaats. En wat nu? We zullen (eventueel harde) middelen moeten zoeken om die puzzel weer uit elkaar te halen. De kwaadwillende moslims (en het zal blijken dat ze dat allemaal zijn, in opdracht van het projekt, opgesteld door de Broederschap en in overeenstemming met de JIHAD-opdracht in de koran) zullen goedschiks of kwaadschiks Europa weer moeten verlaten. En er kan geen dag langer gewacht worden om daar uitvoering aan te geven. Dus:
  organiseren, verzamelen, plannen, (uitvoerende) cellen vormen. internationale verbanden smeden, enz. enz.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Dit doemscenario zou wel eens bewaarheid kunnen worden, vrees ik

  Like

 8. henkdoordenk zegt:

  Mensen met een islamistische achtergrond zullen zich niet snel met niet islamistische volkeren mengen. Dat zie je in heel Europa. Turken blijven op zichzelf maar Marokkaanse mensen ook. Zelfs onderling zullen er weinig gemengde huwelijken zijn.
  Het gaat erom dat er chaos ontstaat in Europa. Hierna zal de oplossing geboden worden. Ik vermoed een totalitair EU regiem zonder contant geld. In de USA loopt een parallel programma. Daar overstroomt het met zuid Amerikanen/Mexicanen.

  Daar loopt ook een “programma” om tot een totalitair USA te komen .(martial law)-staat van beleg) Denk hierbij aan de oefening Jade helm. De enige staat die een beetje tegengas geeft tegen deze sluipende staatsgreep van pupet Obama en achtergrond consorten is de staat Texas. De gouverneur van Texas heeft de Texas militia opdracht gegeven om paraat te staan tegen over Federale Militairen gestuurd door Washington DC. Inderdaad Texas heeft een eigen burger leger goed bewapend. Ook hier dreigt dus een burgeroorlog. Uiteraard kan je de staten indeling in de USA niet direct vergelijken met provincies hier. Het zijn “losse landen” die in een federatie zitten maar per staat vergaande eigen wetten en beslissingsbevoegdheid hebben.

  In Europa hebben we geen vergelijkbare opzet om een “burger provincie leger” te vormen. We mogen niet eens een paintball pistool op straat bij ons dragen. Dit valt al onder de vuurwapen wet. Verzet zal dus ludiek worden en weinig effectief. Men is trouwens in de EU goed voorbereid op burger onrust. De verschillende EU legers/deels politie zijn de laatste jaren getraind op straat gevechten en oproer. Hiervoor zijn speciale oefen stadjes opgezet.

  Henkdoordenk

  Like

 9. BertG. zegt:

  Iemand hier verbaasd? Ik denk het niet.

  Bij het generaal pardon in 2007 zou grootschalige fraude zijn gepleegd. Zo zouden duizenden asielzoekers hebben gelogen over hun identiteit om een verblijfsvergunning te krijgen, terwijl ze daar geen recht op hadden.
  http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/9/Kamer-eist-opheldering-over-grootschalige-fraude-asielpardon-2682207W/?masterpageid=158493

  Like

  • koddebeier zegt:

   De domheid van politici is zeer groot en ze verdommen het om naar goede raad te luisteren, beloven altijd van alles, hetgeen ze weer snel vergeten als ze gekozen zijn.
   En zo gaat het al tientallen jaren.
   Maar ja, wie is nou dommer, de politici of zij die hen kiezen ?

   Like

 10. Joshua zegt:

  Dit hele plan is ver voor de ww2 in elkaar gedraaid door zweinhund hitler en een of ander moslim varken.
  http://www.tellthechildrenthetruth.com/ourmessage.html

  Like

 11. Pingback: Bewezen: De huidige massa-immigratie is terug te voeren tot oude EU-plannen! |

 12. ieznogoedh zegt:

  Dit is de tweede keer in verhoudingsgewijs korte tijd dat de Duitse bevolking door hun leider de afgrond in worden geleid. Dit is ook de tweede keer dat het Duitse volk zich zonder noemenswaardig verzet die afgrond in laat leiden.
  Er is geen ander volk dat bepaalde zaken zo hysterisch omarmd. De Duitse volksaard: Alles oder Nichts!!!
  En omdat het evenzo in de Duitse volksaard ligt om bevelen gehoorzaam op te volgen, kijken ze heel vaak niet verder dan hun neus lang is. In Duitsland komen eerst de regeltjes en als die er niet zijn (en dat gebeurt echt niet vaak) , pas dan wordt er nagedacht.
  Niet dat het een boosaardig volk is, in tegendeel. Maar nadenken, dat is heel moeilijk voor ze.
  Dit dan weer in tegenstelling tot het vernuft van de Duitse wetenschappers. Die hebben baanbrekend en vaak briljant werk verricht op veler gebied. Zo hadden de Duitse broers Reimar en Walter Horten aan het einde van de tweede wereldoorlog al een alleen vleugel vliegtuig ontwikkeld. Dat uiteraard door de yanks is meegenomen en pas veel veel later als eigen prestatie werd gepresenteerd http://www.spiegel.de/einestages/nurfluegler-a-948272.html

  Dit is ook de tweede keer dat het kleine deel van de Duitse bevolking dat wel nadenkt, monddood wordt gemaakt. Destijds lieten leden van Die Weisse Rose het leven door executie. Nu worden mensen die zich verzetten belachelijk gemaakt en weggezet als Nazi’s.
  “The fascists of the future will be the anti-fascists”
  Het kan verkeren.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Televaag van vandaag !
  Door massale instroom 25 extra centra nodig
  Asielopvang op springen
  Jorn Jonker en Bart Olmer
  Amsterdam –
  Twee asielcentra per week komt het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) nu al te kort om de massale instroom te kunnen huisvesten.
  Elke week vragen 1800 mensen asiel aan in Nederland. Maar 500 mensen in de opvang stromen elke week door met een tijdelijke verblijfsvergunning naar een huis in een gemeente. Dus blijven er wekelijks 1300 over. En een gemiddeld asielcentrum telt 600 opvangplaatsen”, zegt COA-woordvoerder Jan-Willem Anholts.
  Dus hebben we twee asielcentra per week te kort, dat is de eenvoudige rekensom.”
  Tien- tot vijftienduizend extra opvangplekken denkt het COA nog voor het einde van dit jaar nodig te hebben, aldus Anholts.
  Omgerekend naar de gemiddelde centrumgrootte gaat het dus om 25 extra asielcentra, die ergens in Nederland gerealiseerd moeten worden.
  Dat aantal wordt kleiner als er aanbiedingen van gemeenten komen voor een centrum met tweeduizend plekken, natuurlijk !

  IN DUITSLAND KONDIGEN ZE DE VOLGENDE STROOM
  VAN VLUCHTELINGEN AL AAN EN REKENEN MET ZO
  EEN SLORDIGE 500 DUIZEND NIEUWAANKOMELINGEN
  VOOR BEGIN 2016 !
  DAAR KRIJGT NEDERLAND NAAR DE VERDEELINGS-
  SLEUTEL VAN DE EU 150 DUIZEND DAARTOE !
  NAAR BOVEN ZIJN GEEN GRENZEN GEZET !
  FUCK THE EU !
  EN DE HELE BENDE VAN
  ASYLKONTLIKKERS DAARTOE !

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Dat is erg ja, maar onze regering doet precies hetzelfde. Met behulp van hun media.

  Like

 15. Henkdoordenk zegt:

  Mensen met een islamistische achtergrond zullen zich niet snel met niet islamistische volkeren mengen. Dat zie je in heel Europa. Turken blijven op zichzelf maar Marokkaanse mensen ook. Zelfs onderling zullen er weinig gemengde huwelijken zijn.
  Het gaat erom dat er chaos ontstaat in Europa. Hierna zal de oplossing geboden worden. Ik vermoed een totalitair EU regiem zonder contant geld. In de USA loopt een parallel programma. Daar overstroomt het met zuid Amerikanen.

  Daar loopt ook een “programma” om tot een totalitair USA te komen .(martial law)-staat van beleg) Denk hierbij aan de oefening Jade helm. De enige staat die een beetje tegengas geeft tegen deze sluipende staatsgreep van pupet Obama en achtergrond consorten is de staat Texas. De gouverneur van Texas heeft de Texas militia opdracht gegeven om paraat te staan tegen over Federale Militairen gestuurd door Washington DC. Inderdaad Texas heeft een eigen burger leger goed bewapend. Ook hier dreigt dus een burgeroorlog. Uiteraard kan je de staten indeling in de USA niet direct vergelijken met provincies hier. Het zijn “losse landen” die in een federatie zitten maar per staat vergaande eigen wetten en beslissingsbevoegdheid hebben.

  In Europa hebben we geen vergelijkbare opzet om een “burger provincie leger” te vormen. We mogen niet eens een paintball pistool op straat bij ons dragen. Dit valt al onder de vuurwapen wet. Verzet zal dus ludiek worden en weinig effectief. Men is trouwens in de EU goed voorbereid op burger onrust. De verschillende EU legers/deels politie zijn de laatste jaren getraind op straat gevechten en oproer. Hiervoor zijn speciale militaire oefen stadjes opgezet.

  Henkoverdenk

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Michael Mannheimer weet altijd waarover hij het heeft en zijn analyse , met daarin het scenario dat hij voor ons allemaal voorziet, is dan ook angstaanjagend reëel.
  De rol van Duitsland is altijd al richtingbepalend geweest voor de koers die de EU nu vaart .
  Inderdaad is het zo dat wij te maken zullen krijgen met extreme vormen van unificatie processen die zeer dictatoriaal van aard zullen zijn.
  Voor iedereen die de buitengewoon belangrijke verworvenheden van onze, ooit zo briljante, vrije samenleving wil veiligstellen, rest dan slechts één uitweg: ultiem, massaal verweer met alle middelen waarover wij beschikken.

  Onze overheden, media en ALLE politiek correcte organisaties zijn onze vijanden geworden, omdat zij de teloorgang van onze beschaving beogen.

  Dat de Duitsers, met de oorlogservaring in het onderdrukken van grote delen van Europa en Noord Afrika, zich andermaal hiertoe laten verleiden door een blijkbaar – nog steeds- zeer linkse Bundeskanzlerin, mag werkelijk verbazing wekken!

  Merkel voert een keiharde koers, waarin de meerderheid van de Duitsers zich bepaald niet kan vinden. Zij willen beslist de Duitse identiteit blijven bewaren en het voortbestaan van hun land als herkenbaar Duitse staatkundige entiteit veilig stellen.
  Een voortreffelijke ZDF documentaire over de -ongewenste- invloed van de islam in Duitsland bevestigt dit ook:

  Maar ondanks dat drijft Merkel haar zin onbarmhartig door: dus MOETEN haar onderdanen zich schikken in een instroom van lieden die het voortbestaan van Duitsland zullen ondermijnen.
  Zij kan dit doen, omdat er bijna in alle geledingen van de Duitse samenleving nog steeds het besef leeft dat het land Europa zeer veel schade heeft berokkend in het verleden.
  De drang tot “”Wiedergutmachung” bestaat nog altijd en daarom zullen buitenlanders die in aanraking met de Duitsers komen, ondervinden dat de zij doorgaans vriendelijke , hulpvaardige mensen zijn, die op goede voet met hen willen leven.

  Dit gevoel van ”goed zijn” voor de medemens (zeker wanneer die ”in nood verkeert en onderdak zoekt” ) wordt voortdurend (!!) buitengewoon gevoelsmatig bespeeld en uitvergroot door de elites die aan de macht zijn en door de media die hen kritiekloos volgen!

  Een complicerende factor daarbij is het gegeven dat de bevolking een mentale achillespees heeft: een (te) groot ontzag voor autoriteiten.
  Daarom zien wij in dit land een suïcidale vorm van naastenliefde ontstaan. En dat is precies wat de elites willen: een volgzaamheid die tot onderwerping leidt.

  Gelukkig zien wij ook de reacties daarop steeds sterker worden, waarbij de rol van Pegida natuurlijk in kracht toeneemt.

  Ook Merkel herkent de ”tekenen der tijd” en zij voelt zich machtig genoeg om te gaan dreigen met represailles; Een paar jaar geleden oefende Duitse ME-eenheden met leden van Eurogendfor in huis-aan-huis-gevechten.

  Zoals wij weten staat er de bouw van een opleidingskamp gepland waar militaire- en politie- eenheden zich gaan trainen in dezelfde strijdtechniek.. Dit centrum zal worden gelokaliseerd in de voormalige DDR. Wij weten dus met welke gedachten de Duitse elites spelen.

  En niet alleen zij.

  Al met al wordt daarmee de actualiteit van het artikel van Michael Mannheimer aangetoond, denk ik.
  Iedereen die beseft dat dit rampenscenario nauwelijks nog valt te ontwijken, moet , zoals gezegd, zich maar voorbereiden op passende tegenmaatregelen.

  Like

 17. Willie zegt:

  Dit wordt zeker t scenario , en vlugger dan er vermeld wordt https://www.youtube.com/watch?v=96YqaaGsLj0

  Like

 18. Joshua zegt:

  Willie,
  Dit is wat onze door en door verrotte politicie willen, dood en verderf voor eigen bevolkingen.

  Like

 19. EU leiders versus Islamitische Staat!

  Hoe diep kan de EU buigen voor Erdogan en de islam?

  Terwijl Turkije een belangrijke onderdeel is van het Syrische burgeroorlog, belonen EU leiders de Turken voor hun open grenzen waardoor tienduizenden islamitische slagers vrijelijk kunnen bewegen!
  De idiote leiders van de EU steunen de grootste misdadiger ter wereld op moment en daarmee de IS. Nu wordt gekozen voor een nog grotere schurk. Gisteren heeft Turkije gewonnen hun strijd om Europa die zij al honderden jaren voeren en dat heel makkelijk namelijk door capitulatie van de EU top en hun ja knikkers. Dit is het echte begin van het einde van de EU en Europa. Steek daar geld in en niet in de IS misdaad van Erdogan.

  Lid worden bij de EU!
  Hoe is mogelijk dat de meest anti Europese fundi’s lid willen worden bij de EU? De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie
  Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije weer geen geheim van gemaakt!
  Moslimleider Erdogan roept Turkse vrouwen die in Europa wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!

  Erdoğan geeft alle Moslims een Turks paspoort zo dat ze visum vrij naar de EU kunnen reizen!  Deze man die het liefst van Europa het Neo Ottomaanse rijk wil maken met (wapen-/geld-)steun aan jihadisten met hun 5e colonne en paard van Troye. Helaas doen ze in Brussel graag aan zelfvernietiging. Erdogan geeft de nieuwkomers (vluchtelingen) straks Turkse (namaak-)paspoorten en dan kunnen deze zich alsnog vrij door Europa verspreiden. De honderdduizenden Moslims zijn doelbewust naar Europa gestuurd om Europa verder te chanteren. Turkije gebruikt de migrantencrisis als chantage om complete toegang van 80 miljoen Turken naar Europa te realiseren en EU van binnenuit te veroveren…
  Een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkse islamisten en moslimbroeders vindt er juist meer en meer een bevolkingsverplaatsing! Erdogan verergert het Syrische conflict om de dar-al-garb onder druk te zetten. Zoals in Romeinse tijden wordt voor de verdediging van de grens gebruik gemaakt van barbaren (de turken), die hiervoor rijkelijk beloond worden. Uiteindelijk loopt dat slecht af en lopen die barbaren Europa onder de voet (Constantinopel, 1453). Erdogan wordt met zijn dubbele agenda maar mooi beloond door de EU. Veel goedwillende EU-burgers begrijpen hier terecht niets van en zullen, als dit zo door blijft gaan, massaal de EU de rug toekeren.
  De bloeddorstige strijd die Turkije voert tegen Europa is met geen woorden te beschrijven.

  Islamitische Staat Turkije!

  Bij de uitvoering van zijn plannen voor Syrië zette Erdogan de grenzen van Turkije open voor jihadistische groepen. Daardoor trokken duizenden geradicaliseerde Europeanen naar Syrië om daar IS te vestigen.
  Erdogans regime hield ze niet tegen. Ook werden vanuit Turkije wapens, geld en medicijnen vervoerd naar de jihad gebieden. Ook hiertegen trad Erdogan niet op. Vervolgens zette hij de grenzen naar Europa open. De huidige migratiecrisis is daarvan het gevolg.
  Nu op de EU-top in Brussel wordt opnieuw met Turkije gepraat over een oplossing voor de migrantencrisis. Met een land die achter de crisis staat!
  Daarbij is duidelijk geworden dat de stomme EU leiders en de Turken vrijwel alleen zijn komen te staan met hun eisen om zowel de interne als externe grenzen van Europa open te houden voor miljoenen moslimmigranten, wat volgens Merkel zelfs ‘onze verdomde plicht’ is. Ankara, zoals dit weekend weer eens bleek om iedere oppositie de mond te snoeren, eist in ruil voor een ‘beheersbare’ migrantenstroom naar Europa miljarden euro’s extra, Schengen-toegang voor alle Turken, en een zo spoedig mogelijk lidmaatschap van de EU, waarmee de islamisering van Europa in de allerhoogste versnelling zal worden gezet.
  Via verdoezeling van de feiten willen ze Europese bevolking laten overtuigen dat Turkije rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.

  De Turkse overheid met de Jihadisten, het ministerie van geloof (diyanet) en de veiligheidsdienst MIT hebben de zaden gezaaid.
  De EU is dus compleet doorgeslagen. Ik weet, met dit verdrag blaast de EU zich op. Maar de welvaart prijs die we hiervoor betalen is hoog. EU leiders hebben Europa verkwanseld zonder mandaat van het volk.
  Huidige EU leiders prefereren toch dictator Erdogan en zijn gestuurde islamitische uitstoot! Iedereen met gezond boerenverstand – de meeste mensen dus – ziet dat de licht ontvlambare islamist Erdogan de EU in een wurggreep heeft. Miljarden Europese belastingeuro’s komen zijn kant op, tachtig miljoen Turken mogen straks visumvrij de EU binnen. En ronduit onverantwoordelijk. Turkije hoort niet in een democratisch Europa. Het fanatieke Turkse streven om er toch deel van uit te maken maakt mij zeer achterdochtig. Waarom trekken onze EU politici zich niets van alle waarschuwingen aan?

  Tayyip Erdogan: ‘De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de moslims onze soldaten.’
  En deze EU kiest voor deze dictator!
  Erdogan’ s turkije voert al een tijd een oorlog tegen het westen een oorlog met wapens van massa immigratie.
  Circa 1 miljard moslims kunnen straks niet alleen als migrant maar ook als bezetter binnenkomen via Turkije!…
  Iraniërs, pakistanen, turken, Afghanen, Irakezen, Syriërs, Tunesiërs, Marokkanen, Somaliërs, alle Arabieren, willen ze allemaal naar Europa.
  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de EU landen. islamisten gebruiken migrantencrisis om het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks islamitische apartheid organisaties in Europa te versterken.

  De Europese overheden blijven naïef dan wel aangestuurd volgens plan de welvaart en cultuur uitverkopen.
  Turkije, onder leiding van islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Libische AL- Qaeda, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Arabieren zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds niet Moslims in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Autochtonen kunnen verdrijven. Een grote “halal” bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal “te koop” borden staan. Europese volkeren vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder Moslim controle.

  Clubjes sadistische moordenaars beginnen uiteindelijk in Europese steden aparte enclaves te stichten! Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.
  Ze zijn al immoreel vanaf het begin, dus is het te verwachten dat ze in niets te vertrouwen zijn.

  ISLAMIETEN MET DUBBEL PASPORT!

  Islamieten hebben gespeeld en gewonnen. De ongelooflijk naïeve EU heeft blijkbaar niet in de gaten dat de migranten vermoedelijk bij aankomst in Turkije een Turks paspoort zullen krijgen. Dat heeft natuurlijk voordelen: het zijn dan geen asiels meer, maar Turkse islamisten die zich elders in Europa gaan vestigen. Zo kan dictator Erdogan zijn Islamitische volksverhuizing beheersen door ze direct door te sluizen!
  We zien nu in de grootsteden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren… De corrupte leiders hebben grote belangen bij deze ontwikkeling! Het is ook maar de vraag wat er eerder komt: economische destructie of een burgeroorlog. EU commissie is een ramp voor onze vrijheid en alle burgers van dit land. Wat een mededogen van EU commissie voor jihad terroristen. Het is een bizarre opvatting. 
  De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen!

  Maar corrupte elite wilt alleen nog meer moslims! Deze hele invasie van roofnomaden is gewoon gepland, net als het toetreden van Turken. 
  Het is een door Brussel opgelegde culturele moord!
  Een echte bestuurder moet in feite roepen: “minder en minder Moslims in Europa”. De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen ideologie is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Politici in Europa gebruiken immigratie om het electoraat naar hun hand te zetten en hebben een monsterverbond gesloten met regeringen van Islamitische landen. Het hoge geboortegetal van moslims zal zorgen dat de bevolkingspolitiek voor de corrupte partijen in eerste instantie een bonus afwerpt door ervoor te zorgen dat in veel Europese landen huidige elite altijd de verkiezingen wint. En dan gaan de moslims die procentueel steeds een groter aandeel in het electoraat hebben de overhand krijgen.
  De naïeve stupiditeit die hier in Europa uitspreekt is ongelooflijk en misselijkmakend. De grootste misdadigers zijn politici dus! De EU is inmiddels zelf op weg een schurkenstaat te worden. Het wordt de hoogste tijd dat EU leiders direct met de gevolgen van hun wanbeleid wordt geconfronteerd.

  Het EU beleid is (alweer) volkomen absurd. Je wilt de buitengrenzen bewaken.. Er is sprake van een Brusselse onwil! In een normale democratie is, in een situatie als deze, waarbij een zo riskante beslissing genomen moet worden, het gebruikelijk en noodzakelijk dat hieromtrent een referendum wordt gehouden.
  Bewaak de buitengrenzen al op zee. Alle bootjes meteen terug naar Turkije. Je ziet zoals vele oost blok landen het doen, gewoon hek er om heen en klaar is het. Er komt vrijwel niemand meer binnen. 
  EU leiders geven liever miljarden aan een misdadiger als Erdogan. En erger nog alle Turken plus alle andere gelukszoekers veroveren europa zonder wapens te hoeven gebruiken. Dit bewijst ook al meteen dat het gros van de EU elite ook criminelen zijn. Waarom word zonder enig mandaat van de bevolking dit gedaan. Willen de EU elite per se van europa een islamitische staat maken? Het is niet meer te bevatte zoveel onkunde.

  8/3/2016, Florac Bosch

  Like

 20. Gerrit zegt:

  ”een socialistische dictatuur”????? Er moet wel een hele grote steek los zitten bij die Mannheimer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s