SCHIJNVLUCHTELINGEN ZIJN GEEN GOEDE MENSEN

Screenshot_34

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Door voortdurende propaganda in de mainstream media moeten de Duitsers bezworen worden  de vluchtelingen met open armen te ontvangen. Dat lukt tenminste in zoverre goed, dat daartegen tot nu toe nog geen al te grote weerstand in de Duitse straten te bespeuren is. Wat dat betreft heeft de propaganda tot nu toe heel goed gefunctionerd. Helaas wordt door deze propaganda het Duitse volk niet alleen om de tuin geleid, maar wordt hethierdoor ook nog het eigen land afgenomen. De mensen die thans als zogenaamde vluchtelingen naar Duitsland komen, willen blijven. Voor altijd.
Maar hoeveel van hen keken werkelijk dusdanig de dood in de ogen om op de vlucht te slaan? Eén, twee of honderd?

Nog groter is de vraag waarom deze mensen niet in de buurt van hun eigen land blijven om daar, of minstens bij hun broeders en zusters, de moslims, hun land weer op te bouwen ? Waarom verlaten zij hun land en vanwaar de drang om zich voor altijd in Duitsland te willen vestigen? Alleen daaraan valt toch al te zien dat deze mensen geen echte vluchtelingen zijn, want echte vluchtelingen wíllen niet in een ander land blijven, maar terugkeren naar hun eigen land, wat de meeste zogenaamde vluchtelingen ook zonder problemen zouden kunnen. Deze mensen hebben echter niet het minste of geringste fatsoen en moraal. Mensen met fatsoen en moraal zouden namelijk nóóit zo handelen. Zij zouden niet simpelweg de inzet van een volk voor altijd voor zichzelf opeisen. Mensen met fatsoen en moraal zouden beseffen dat zij andere naties op die manier hun land zouden afnemen. Dat zij in het gebouwde nest gaan zitten, dat anderen door hun harde arbeid, hun vreedzaamheid, hun moraal en hun inzet voor hun kinderen hebben opgebouwd.

Ze zouden heel goed weten dat ze daardoor de oorspronkelijke bewoners hun land en hun verworvenheden afnemen ten gunste van hun bovenmatig grote ego, dat het totaal onverschillig is dat andere mensen daardoor benadeeld en uitgebuit worden. Al kan de schijnvluchteling dan nog zo naar de camera lachen. Wat iemand zo in het leven aangeboden wordt, kan men niet allemaal zomaar aannemen, als het niet eerzaam is. Daarmee heeft de mens uiteindelijk alleen zichzelf. In plaats van blij te zijn eenvoudigweg te hebben overlééfd om dan weer zo snel mogelijk naar het eigen land terug te gaan zodat men althans niet hun land, hun huizen of woningen afneemt, worden deze vluchtelingen integendeel thans zo snel mogelijk als “Duitsers” in Duitsland ingeburgerd. Binnen de kortste keren hebben we Irakezen, Afghanen, Syriërs, Libanezen, zwarte Afrikanen, Kosovaarse Albanezen enz., enz. die plotseling allemaal Duitsers zijn. Duitsland en de verworvenheden van de Duitsers worden zo onder verschillende islamitische landen verdeeld.

Zodra er in Duitsland nog hoofdzakelijk moslims wonen, is Duitsland voor altijd verwoest. Van Duitsland blijft, behalve een islamitisch land, niets meer over. Precies zo zal Duitsland er spoedig uitzien. Precies zo gedegenereerd en gewelddadig als de landen  waar de overwegende meerderheid der schijnvluchtelingen vandaan gekomen is. Alleen al dat zij met geweld tot aan Duitsland voorgedrongen zijn, laat hun schuld en hun ware intenties zien. Ze hebben geen genoegen genomen met overleven en in verband daarmee een zekere nederigheid aan de dag gelegd, maar willen meeprofiteren van de inzet van de vlijtigsten, zich in het kant en klare nest installeren dat vreedzamen zonder hun profiterende geweld konden opbouwen. Daarom waren zij ook niet tevreden met datgene wat de armere landen hen geboden hebben om te overleven, om van daaruit weer naar hun eigen land terug te keren. Ze zijn niet dankbaar te hebben overleefd, ze willen de inzet van een vreedzaam, krachtig volk voor zichzelf opeisen en wel voor altijd.

Ware vluchtelingen zouden nooit zo handelen. Zij zouden fatsoen, achting en respect voor de inzet van anderen hebben en nooit op het idee komen om zich zo in het kant en klare nest te installeren als ze de mogelijkheden zouden hebben om naar hun eigen land terug te keren. Mensen met fatsoen en moraal willen hun land zelf opbouwen, zoals de Duitsers. Mensen met fatsoen en moraal willen aan het einde van de oorlog naar hun land terugkeren om daar met hún arbeidsinzet van hún land hetzelfde te maken als de Duitsers van hun land. Hadden de Duitsers niet zoveel fatsoen en moraal bezeten, dan zou Duitsland er niet geweest zijn. Deze mensen zijn echter geen Duitsers en ze zullen het nooit zijn óók, dat is te zien aan hun intrede in Duitsland onder deze omstandigheden. Ook al maakt de Duitse politiek nog zo gauw even “Duitsers” van ze. Door ze zó over het land te verdelen dat ze verder niet meer opvallen.

Ze zullen altijd blijven wat ze zijn: Schijnasielzoekers, die zich Duitsland door het verraad van de Duitse Bondsregering hebben toegeëigend. Mensen, die het rijkste land hebben uitgekozen om daar voor altijd te blijven en zich door de oorspronkelijke bevolking volledig te laten verzorgen. Mensen echter, die door hun gebrekkige moraal Duitsland te gronde zullen richten. Dienovereenkomstig slecht gaat het dan de rest van de Duitsers die zo ongeveer eindigen als vluchtelingen, behalve dat zij dan echte vluchtelingen zijn en geen schijnasielzoekers, die openlijk en hondsbrutaal een land binnenkomen dat door anderen door hun vlijt en tijd van leven tot zo’n juweel gemaakt is, en dan tegelijkertijd ook nog een profeet volgen die dit volk zou hebben afgeslacht en uit het land verjaagd. Zulke mensen hebben geen enkel stukje van Duitsland verdiend. Gisteren niet, vandaag niet en morgen ook niet. Die moeten maar bij hun geestelijke broeders en zusters blijven, die er al waren vóór hun gang naar Duitsland.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, landverraad, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op SCHIJNVLUCHTELINGEN ZIJN GEEN GOEDE MENSEN

  1. Republikein zegt:

    Niet mee eens.
    Geen tolerantie voor moskeet of islammiet of mohammedaan of arabier met moskeet geloof of met gestoffeerde pantoffels.
    [nb.kan me nader verklaren]

    Like

  2. Jean zegt:

    Dat “echte” vluchtelingen geholpen worden voor “bepaalde” tijd is goed te praten maar moslims/islamieten mogen nooit geholpen worden die barbaarse smeerlapperij moet verdreven worden uit onze westerse wereld, dat tuig zit vol barbaarse neigingen die wij verafschuwen.
    Moslims/islamieten helpen staat gelijk met je moordenaars te eten geven.

    Like

  3. harry zegt:

    Goed verhaal Theresa ,

    we hebben ze inmiddels haarfijn dóór , maar pieker me suf hoe we het tij kunnen keren .
    Wat doen we er tegen ?
    Het enige wat haalbaar lijkt , is de mensenmassa wakker rossen .
    En tot mijn vreugde merk ik dat dat wel de goede kant op gaat ondanks de linkse propaganda .
    Ik werk daar dagelijks aan . Men lijkt wakker te worden .
    Maar veel te langzaam , natuurlijk , we verliezen de race tegen de klok .

    En als ik dan die idioten zie die die lui met hun auto op gaan halen , in de watten leggen , ze toezingen , te vreten geven , etc , etc , dan zakt me de moed weer in de schoenen .

    Je zou haast denken dat het socialisme nog belangrijker is om eerst uit te roeien dan die andere varkens .

    Joost Niemöller had een geweldig idee , een landelijke staking , het ei van Columbus , dacht ik .
    We hadden ons mooi bij de politiestaking aan kunnen sluiten .
    En wat gebeurt er ?
    Niks !
    Door niemand .

    Wie is er nog optimistisch ?

    Like

  4. dgneree zegt:

    Schijnasielzoekers: Parasieten, bloedzuigers. Een invasie van koekoeken, die de bouwers van het nest en hun jongen eruit zullen kieperen.

    Like

  5. Avidia zegt:

    Juist dgneree, parasieten zijn het, zie er maar eens vanaf te komen, ze kriebelen je overal, j hebt er last van, maar wie helpt je van ze af???? de Linksen? de Rechtsen??? Mooi niet, wij kunnen er last van hebben zij echt niet!! Zij zijn boven ons verheven en zadelen ons er mee op!!!

    Like

  6. Jan zegt:

    ‘Handel in valse Syrische paspoorten bloeit in Turkije’

    In Turkije is een handel in valse Syrische paspoorten ontstaan om de toegang van migranten tot de Europese Unie (EU) te vergemakkelijken. Dat zegt Fabrice Leggeri, de topman van het EU-agentschap Frontex.

    http://www.knack.be/nieuws/wereld/handel-in-valse-syrische-paspoorten-bloeit-in-turkije/article-normal-598927.html

    Like

  7. Thoth zegt:

    Ca. 60 procent Duitsers vindt islam niet in Duitsland thuishoren. Alleen de linkse broeders en de media willen hier niets van aantrekken :

    http://www.bnr.nl/nieuws/aanslagparijs/500619-1501/60-procent-duitsers-vindt-islam-niet-in-duitsland-thuishoren

    Goed, nu maar wachten tot hun schuldgevoel verder afneemt en de tsunami van islam-migranten teveel is toegenomen. Dat duurt nog wel even…

    Like

Plaats een reactie