VIDEO: De waarheid over islamitische immigratie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, Europees Parlement, EUSSR, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: De waarheid over islamitische immigratie

  1. fransdewit zegt:

    Al is de leugen nog zo snel, de waarheid……

    Like

  2. Hendrik M. zegt:

    Laat die man nu voor de volle 100% gelijk hebben!

    Like

    • felix zegt:

      Helemaal, maar je ziet de reactie van die linkse snob, (zucht) die vanuit de Gutmenschdom-doctrine allang het oordeel in haar achterhoofd klaar heeft voor mensen die de waarheid durven uitspreken.

      Like

  3. Catherine zegt:

    AMEN! gewoon de naakte waarheid: leuker kan ie t niet maken. Maar de gutmenschmeute wil er niet aan want dr is niemand zo goed als n gutmensch die n ander moet redden om betekenis aan zijn eigwn leven te kunnen geven.

    Like

  4. JAN zegt:

    What the man said is just stupid. He distilled the whole problem into money! Europe lost its soul and culture when ” civilized ” Germany murdered millions of innocent Jewish people.

    Like

    • jackvdveen zegt:

      De gehele exodus van die dobbernegers en valse oorlogsvluchtelingen is toch louter en alleen om het geld te doen!!!!!!
      Dus jouw opmerking begrijp ik absoluut niet, die poolse spreker heeft absoluut 100% gelijk, indien de ondertiteling weergeeft hetgeen hij zegt. Want pools ken ik helaas niet.

      Like

      • JAN zegt:

        He is saying that he wouldn’t have any problem with immigrants who would work and pay tax. He totally ignores the cultural side of the problem ( receiving mainly thousands of muslims ) by focusing only on the financial aspect.

        Like

  5. Dot zegt:

    Een container voor de “arme vluchtelingen” vol met wapens en munitie verstopt in een vrachtschip is op Kreta in Griekenland, door een speciale eenheid kust douaniers in Kreta ontdekt. De autoriteiten hebben het vrachtschip als Haddad 1 geïdentificeerd . Hij was van de Turkse haven Iskenderun op 29 augustus vertrokken en kwam oorspronkelijk uit Libië. De gevonden wapens hadden geen douane document en waren voor de islamitische staat om haar Europese jihad te dienen. Slapen jullie lekker beste mensen, de media zijn er om u gerust te stellen.

    Like

  6. Be glad day do what they are doing now,
    they now, and they told us what they have had before so!
    we in Europe had different times than they had centuries before.
    **************************************************************************

    Like

  7. Debbie zegt:

    Het schijnt dat het communisme toch ook nog een hele goede kant heeft gehad, want in de oostbloklanden hebben ze wel oog voor de waarheid en zijn niet van plan mee te doen aan het pamperen van zoals hij zo treffend zegt “menselijk afval”.
    Blijkbaar zijn hun hersens in takt gebleven terwijl de rest ze heeft laten verwateren.
    Het is toch van de zotte dat we onze eigen ondergang met applaus binnenhalen.
    In plaats daarvan zouden we massaal de straat op moeten gaan om dat beetje leefbaar Nederland wat er nog is voor de ondergang te reddden.

    Like

    • harry zegt:

      Inderdaad Debbie ,

      het lijkt wel of we hier door de omstandigheden van welzijn en welvaart en demotivatie zó gedegenereerd zijn , dat we zitten af te wachten tot we afgeslacht worden .
      De mensen zijn murw .
      Wie vecht er nog voor zijn bestaan ?

      Like

  8. Don Tessers zegt:

    Tijd om met z,n allen te gaan brainstormen?

    Like

Plaats een reactie