Peiling: PVV blijft grootste partij, wint twee zetels van SP na vluchtelingendebat

Screenshot_7

(Door: Paul van der Bas)

De PVV komt sterker uit het vluchtelingendebat en wint zetels van de SP. De kabinetspartijen staan samen slechts op 30 zetels.

Uit de peiling van Maurice de Hond blijkt dat de PVV nog steeds torenhoog staat. De partij van Geert Wilders spint garen bij de migratiecrisis die de afgelopen weken de gemoederen beheerst. Na het vluchtelingendebat deze week krijgt de partij er twee extra zetels bij. De SP, die zich minder sterk profileert in het debat, verliest twee zetels.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, PVV. Bookmark de permalink .

12 reacties op Peiling: PVV blijft grootste partij, wint twee zetels van SP na vluchtelingendebat

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, steeds meer mensen wordt dit beleid tóch te gortig, hè, en dat merk je!
  Het zou ook absoluut onbegrijpelijk zijn als het nog steeds níet zo was!
  Daarnaast vond ik persoonlijk trouwens ook, dat Geert het uitstekend deed in dat debat en zo’n Klaver juist níet:
  “Het zijn ónze mensen.” Waar slaat dat nou op,als je de realiteit tenminste niet wilt loslaten?!

  Like

 2. Jean zegt:

  Waarom wordt die verradersbende van VVD en PVDA nog aan de vreet gehouden? Jaag ze weg en start met de PVV.

  Like

 3. Pieter G zegt:

  De PVV zal alleen maar groeien gezien het gevaarlijke potentieel wat ” onze vluchteling” met zich meebrengt. Daarbij de (Europese) krampachtige manier om tegenstanders monddood te maken zal de tegenstand doen groeien.
  Misschien is dit de koevoet om de elite en het waanzinproject te doen kantelen.
  Nog sneller en beter dan het Griekenland debacle.

  Like

 4. Syrië: Duitsland stapt uit Amerikaanse alliantie en wil samenwerken met Putin
  Duits-Russisch-Frans voorstel in de maak om oorlog Syrië te beëindigen

  President Putin en de Duitse minister van BuZa Frank-Walter Steinmeier. Gaat in Europa dan eindelijk het licht branden en wordt de agressieve Amerikaanse oorlogskoers ingeruild voor het constructieve Russische pragmatisme?

  Duitsland heeft vriend en vijand verrast door onverwacht uit de Amerikaanse alliantie tegen de Russische president Vladimir Putin te stappen, en officieel de Russische initiatieven in Syrië te accepteren als een manier om de oorlog te beëindigen. De Duitsers hopen daarmee de enorme vluchtelingenstroom naar Europa en vooral naar hun eigen land te stoppen. Tegelijkertijd zijn zo’n 4000 Duitse soldaten op de hoogte gebracht dat zij binnenkort kunnen worden ingezet om de massale komst van migranten in goede banen te leiden.

  De Duitse minister van Defensie, Ursula von der Leyen, toonde zich verheugd dat Putin wil deelnemen aan de strijd tegen ISIS. Volgens de minister is het in het belang van beide landen om de islamitische extremisten te bestrijden.

  Duitse samenwerking met Russen en Fransen

  Minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier kondigde aan dat hij met zijn Russische collega Sergey Lavrov en Franse collega Laurent Fabius aan een voorstel gaat werken om de burgeroorlog in Syrië te beëindigen. Lavrov en Fabius worden vandaag in Berlijn verwacht. Steinmeier staat al geruime tijd achter de schermen in contact met Lavrov, en heeft onlangs nog gezegd dat vrede in Europa zonder Rusland niet mogelijk is.

  Lavrov heeft het Amerikaanse ministerie van Defensie ondertussen oproepen om de operaties in Syrië af te stemmen met het Russische leger, zodat onbedoelde botsingen tussen militairen en vliegtuigen van beide landen worden voorkomen. Tegelijkertijd benadrukte hij dat Rusland wapens aan de Syrische president Assad zal blijven leveren, om daarmee zijn strijd tegen ISIS te ondersteunen.

  Amerikanen hebben nog steeds geen antwoord

  De Amerikanen hebben nog altijd geen antwoord op de Russische initiatieven, behalve dan de gebruikelijke dreigementen. Volgens Washington zal het Russische ingrijpen tot een nog grotere vluchtelingenstroom leiden. De realiteit is echter dat deze bewust veroorzaakte migrantentsunami naar Europa hoofdzakelijk door de Amerikaanse bemoeienissen in Syrië en eerder Libië op gang is gekomen.

  Eerder deze week gaven ook Oostenrijk en Spanje aan dat ze de medewerking van Rusland in de strijd tegen ISIS onvermijdelijk en noodzakelijk achten.

  Bron
  Xander

  Like

 5. Jean zegt:

  Europa MOET samen met Rusland werken want Rusland zal de redding van Europa mee helpen bekomen, laat Amerika maar zijn eigen problemen oplossen, een land met een moslim aan de leiding kant nooit goed functioneren en in het huidige geval ook nog eens een zwarte moslim!
  Wat is er nog meer nodig voor een oorlog?
  Dat die EU troep moet uitgeschakeld worden is een vaststaand gegeven, die M. Thijssen heeft alles te danken aan die Luxemburger logisch dat ze die naar de lul praat, ik bedoel naar de mond 🙂 🙂
  Qua intelligentie staat die M. Thijssen op plaats 999 op 1000 want op de 1000ste plaats staat verafstoot.
  Man man wat voor onbekwaam zootje leeglopers houden wij toch aan de vreet?

  Like

 6. Cathja zegt:

  Als dit waar is dan gloort er toch weer een spoortje hoop dat er eindelijk eens iets gaat veranderen op het wereldtoneel! Rusland kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verslaan van IS. Laten we Rusland dan ook niet als onze vijand, maar als onze bondgenoot in de strijd tegen het kwaad zien.

  De koers die Amerika vaart leidt onherroepelijk tot nog veel meer slachtoffers en ontheemden. Amerika moet zich nu maar een beetje afzijdig houden. Ze hebben hun kansen verspeeld in de afgelopen maanden. Ondanks hun bombardementen hebben ze niet kunnen voorkomen dat IS grote gebieden in handen heeft gekregen.

  Ik denk dat de strategie van Putin er op gericht is om IS de genadeklap te geven. Ik denk dat de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier gelijk heeft als hij zegt dat vrede in Europa zonder Rusland niet mogelijk is.

  Iets om voor ogen te houden!

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Prachtig, maar met 26 zetels, een stelletje totaal onwillige honden in alle overige gelederen en een tot op het bot verdeeld, gemanipuleerd volk, vrees ik vooralsnog het ergste!

  Like

 8. Guy T. zegt:

  Nu nog die idioten hier in Nederland nog zover krijgen dat ze ook is met Putin gaan praten Die Belgen volgen wel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s