Agenten doorzoeken moskee en huizen van Salafisten in Berlijn

Screenshot_22

(Door: Thomas Borst)

Agenten hebben in Berlijn zeven woningen en een moskee doorzocht om meer duidelijkheid te krijgen over de werving van radicale moslims.

De hoofdverdachte is een 51-jarige Marokkaan. Hij wordt ervan verdacht jongeren te hebben geworven voor Islamitische Staat in Syrië om daar mee te vechten in de strijd tegen het regime van de Syrische president Bashar al-Assad. Een van de jongeren is een negentienjarige jongen uit Macedonië. Hij zou al naar Syrië zijn afgereisd om zich bij IS te voegen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Agenten doorzoeken moskee en huizen van Salafisten in Berlijn

 1. Gasso zegt:

  En als ze dan die gasten direct denaturaliseren en het land uitknikkeren zijn ze goed bezig, maar daar zal policor Duitsland zich wel weer tegen verzetten.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Inderdaad, denaturaliseren en zonder pardon UITZETTEN. Als ze nog niet genaturaliseerd zijn dan moet de vluchtelingenstatus worden afgepakt en eveneens UITZETTEN.
   En niet te vergeten ook de vader, moeder, vrouw, kinderen en kleinkinderen. Of ze in Duitsland zijn geboren maakt geen verschil. De verwantschap is voldoende om uitgezet te worden.
   Dat kan alsvolgt gemotiveerd worden. Een asylant kan na verloop van tijd zijn familie over laten komen. Dan is het toch logisch dat die persoon bij vertrek ook zijn hele familie meeneemt. Ja, toch?
   Als dat consequent wordt doorgevoerd zal de animo om zich met dit soort praktijken bezig te houden sterk afnemen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • Sjaak zegt:

   AUB ! Wel goed heenkijken !
   Bevolg de wet van de koran en laat niet je schoenen aan !
   Binnenvallenende politie ZONDER schoenen !

   Like

 2. zomaar zegt:

  Salafisten een ondertak van het soennisme, waarvan ruim inmiddels 80% , van de in het westen levende moslims deel uit maken !!, met alle mogelijke gevolgen van dien in de toekomst .

  de toekomst en het leven van onze kinderen en kleinkinderen , word in de waagschaal geplaatst door onze huidige regenten , in het land(en), en Europa .

  de onverkoze keizers in Brussel, zetten de toekomst en de levens op het spel van onze kinderen en kleinkinderen , om de islam te plezieren, het is tijd dat onze wegen scheiden , en wij Brussel (EU) , vaarwel zeggen !!.

  wil onze politiek hier niet aan meewerken , dan moeten wij eisen dat zij opstappen , zij vertegenwoordigen onze samenleving niet meer !

  Like

 3. BertG. zegt:

  Wat hadden ze nou eigenlijk gedacht toen ze die salafisten een eigen moskeet lieten runnen.
  Dat ze daar een kaart of biljart club waren begonnen?

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  kijk eens naar dat stuk stront op die foto, vreten en neuken op onze kosten en dan ook nog eens ons willen afmaken !

  En wij laten het nog eens toe ook, wie is er nu eigenlijk krankzinnig ?

  Like

 5. Politieacties in Berlijn tegen radicale moslims, tja dat kon men aan z’n water voelen dat dit deze kant op gaat, de eerste tekenen van de Europese jihad. Deze vermaledijde islamitische instoom houdt niet op bij goede huisvesting en een dienovereenkomstige uitkering, nee met alle geweld wordt het kalifaat gevestigd en de sharia tot rechtsspraak uitgeroepen. Het is een beoogd proces welke op vele nationale en internationale blogs reeds werd verkondigd. Wen er maar aan! Een relatief kleine groep nep Nederlanders heeft deze ontwikkeling uit frustratie en emotionele kenmerken beoogd.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Voor het oog van het kerkvolk worden zulke figuren gearresteerd. Eenmaal bij justitie word de aanklacht versoepeld, en eenmaal voor de rechter word dit weer omgezet in een zeer lage taakstraf,
  of zelfs vrijspraak. Er heerst dus bij onze reguliere rechtbanken al Sharia rechtspraak. Hoge straffen voor Nederlanders, en zeer lage straffen of zelfs vrijspraak voor moslims. Door deze dubbele moraal kan het nooit lang meer duren dat (zoals in Engeland) naast onze eigen rechtbanken eer ook Sharia rechtbanken ten tonele verschijnen in Nederland. Pas bekend in de media; Ronselaar voor Jihad-gangers vrijgesproken ! En een beetje of topic; Moordenaar van Pim Fortuijn word verder met rust gelaten. Iedere keer een stapje verder met de islamisering, tot er alleen nog maar Sharia rechtbanken bestaan.

  Like

 7. Imploderen

  Imploderen, het tegenovergestelde van exploderen, dat is wat ik een tijdje terug al wat ik vertelde te hopen dat het de uitkomst zou worden van de ongelimiteerde toestroom van migranten in de €U. Imploderen van de €U zou inhouden dat het in elkaar zakt als een kaartenhuis.
  Die hoop was gebaseerd op het feit dat geen enkel Europees land in staat zou zijn de gigantische aantallen migranten aan te kunnen.
  Die hoop lijkt langzaam aan uit te gaan komen, weliswaar had ik gedacht dat eerst de ‘rijkere’ landen als Duitsland, België, Nederland en Zweden barsten zouden gaan vertonen maar naar nu blijkt zijn het de Oost-€uropese die als eerste de handdoek in de ring gaan gooien.
  Zij zien de realiteit onder ogen en erkennen het niet aan te kunnen. En ze hebben ook nog de cojones om te zeggen dat ze het ook niet gaan proberen. Daarbij speelt natuurlijk ook mee dat ze gedacht hadden er op vooruit te gaan door toetreding bij de €U terwijl nu duidelijk wordt dat het hen meer gaat kosten dan dat het ze oplevert is dat natuurlijk een flinke kater na de eerste hosanna stemming.
  Hoe ver de Brusselse bobo’s van de realiteit af staan blijkt ook wel als je ziet dat Juncker uitgerekend dit moment kiest om nog maar weer eens te pleiten voor nog verdergaande bevoegdheden voor de €U. Met enig gemak zou je kunnen stellen dat de huidige situatie het nou niet bepaald gelukkig is om nu met zulke uitspraken te komen.
  Los van de Oost-€uropese landen voelt ook Groot-Brittannië weinig voor een verplicht quotum voor herverdeling van migranten en dat werkt achter de schermen natuurlijk weer in het voordeel en het versterken van het standpunt van Oost-€uropa.
  Interessante tijden dus voor de €uro-kritische Nederlander.

  Bron
  http://www.vrijechroniqueurs.nl/

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Niet alleen dat die halvegare Merkel er maar op aan blijft dringen, dat de verschillende religies met elkaar – en dus met de islam- in dialoog gaan,maar het ergste is nog, dat de verschillende kerken daar nog toe bereid zijn, óók!
  Met het mens alléén was nog wel af te rekenen, maar met al die goedmenschen…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Jean zegt:

  Huizen doorzoeken van die vuiligheid is maar een doekje voor het bloeden, het kot sluiten en de rotzooi het land uit flikkeren is de boodschap want wij willen die rotzooi niet in onze samenleving
  islam is kanker en kanker is dodelijk.

  Like

  • EdJan zegt:

   Alternative für Deutschland is enigszins vergelijkbaar met onze PVV.

   In Saksen, Brandenburg en Thüringen haalden ze in 2014 resp. 9,7, 12,2 en 10,6%. Nu zijn de mensen in Saksen en Thüringen ook behoorlijk fanatiek tegen die vluchtelingen-tsunami. En in Brandenburg (bij Berlijn) blijkbaar nog meer.

   In 2017 komen er nieuwe Bundestagwahlen en waarschijnlijk scoort de AfD dan hoger. Zeker als Merkel zo doorgaat.

   Langzaam, stapje voor stapje komt er een tegenbeweging voor de christelijke / humanistische / boeddhistische / moralistische arrogantie die mij steeds meer aan de achttiende-eeuwse Franse adel doet denken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s