FOTOSHOPPER Pechtold

Screenshot_55

Door:
Bas Koning
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER Pechtold

 1. Geert zegt:

  Het enigste wat dan positief is aan dit type mens, hij is dan wel eerlijk. Anders was hij toch wel door de mand gevallen.

  Like

 2. Geenpeil haalt de 300.000 handtekeningen!

  Zojuist brekend nieuws, de aanvraag voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag van de Oekraiene dat georaniseerd wordt door Geenstijl onder de naam GeenPeil is geslaagd. Met nog een 2 dagen voor de deadline is de grens van 300.000 handtekeningen ruim gehaald.
  Vanochtend berichtte Geenstijl al op de website dat er 289.000 digitale handtekeningen binnen waren, die laatste 11.000 zijn inmiddels binnen en gecombineerd met de naar schatting 30.000 “natte” handtekeningen die veelal door vrijwilligers opgehaald zijn is de in de wet gestelde eis van 300.000 handtekeningen dus. >>>> http://www.retecool.com/brekend-geenpeil-haalt-de-300-000-handtekeningen/

  Stem alsnog!

  Like

 3. http://static1.persgroep.net/volkskrant/image/90f943c4-ff6d-498f-b6bc-e8b3363f5224?width=664&height=374

  Door: Patrick van IJzendoorn

  ‘Britse inlichtingendienst volgt álle internetgebruikers’

  De Britse inlichtingendienst GCHQ heeft de afgelopen zeven jaar vrijwel elke internetgebruiker op het eiland in de gaten gehouden. Dit stelt de website The Intercept op basis van vers gelekte dossiers van klokkenluider Edward Snowden. Een speciaal spionageprogramma blijkt liefst vijftig miljard gegevens per dag te kunnen verzamelen.

  Karma Police is de poëtische naam die werknemers van GCHQ hadden gegeven aan de speciale snuffelsoftware. Het is een verwijzing naar een onheilspellend nummer van popgroep Radiohead dat onder meer de regels ‘Dat krijg je, wanneer je met ons solt’ bevat. Aanvankelijk was het de bedoeling om mensen in de gaten te houden die online naar radioprogramma’s luisteren waarin moslimextremisten ruimte kregen om hun radicale boodschappen te verspreiden.

  Ongecontroleerd

  Het werkte zo goed dat het al snel werd gebruikt om andere gegevens van internetgebruikers te verzamelen. Aan de hand van surfgedrag, wachtwoorden en kennis van plekken waar iemand inlogt, zijn webprofielen van gebruikers aangelegd. Daarbij dienden cookies als een prima hulpmiddel. De Amerikaanse evenknie van GCHQ, de NSA, doet iets soortgelijks, maar staat onder juridische controle. Deze vorm van regulering ontbreekt in het Verenigd Koninkrijk.

  Het voornaamste doel van GCHQ is om surfgedrag op te merken dat in verband kan worden gebracht met terrorisme of gewone criminele activiteiten. Maar volgens The Intercept heeft de Britse inlichtingendienst het ook gebruikt om in te breken bij Europese bedrijven. Een van de doelen was het in Nederland gevestigde Gemalto, ’s wereld grootste producent van SIM-kaarten. Men probeerde in te breken in het interne computersysteem. Volgens het bedrijf tevergeefs.

  Bron
  http://www.volkskrant.nl/

  Like

 4. De twee stinkende Rembrandts van Alexander Pechthold

  Nee, echt vrolijk keek Alexander Pechtold niet toen hem door Geenstijl verslaggever Jan Roos gevraagd werd naar zijn mysterieuze rol in de mogelijke aankoop van twee Rembrandts voor € 160 miljoen, waarvan de Nederlandse overheid en uiteindelijk de belastingbetaler € 80 miljoen voor zijn rekening wil / moet nemen. De overige € 80 miljoen moeten worden binnen geharkt door het aantrekken van sponsors, waarna de schilderijen van Parijs verhuizen naar het Amsterdamse Rijksmuseum.

  Zou het bloed dan toch kruipen waar het niet gaan kan bij ex veilingmeester Pechtold ? Ooit verscheen er op de Nederlandse TV, toen openheid van zaken nog kon, een documentaire over Pechtold, die werd opgenomen in het Wageningse huis van Alexander. De muren behangen met zaken, die je als veiling- meester niet kunt verdienen, maar wat je met wat gerommel in de veiling business wél in huis kunt krijgen. Elf jaar deed Alexander over zijn studie kunstgeschiedenis en gedurende zijn studie werkte hij als veilingmeester bij Van Stockum’s Veilingen te Den Haag, waarin hij ruimschoots de tijd had de ‘kneepjes’ van het vak te leren. Tegenwoordig volgens eigen zeggen heeft hij zijn activiteiten in de kunstwereld (op basis van zijn vroegere opleiding) alleen nog als hobby.

  Gaan wij even naar Frankrijk waar de twee Rembrandts momenteel nog in Parijs aan de muur hangen van het huis van Eric Rothschild. De beide doeken werden in 1877 door de grootvader van Eric, Gustave Rothschild gekocht van de Amsterdamse notabele Willem van Loon. Het gaat om door Rembrandt geschilderde portetten van Maarten Soolmans en zijn echtgenote Oopje Coppit. Lees Verder >>> http://www.geennieuws.com/2015/09/de-twee-stinkende-rembrandts-van-alexander-pechthold/

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Associatie-verdrag ?
  Asoziaal-verdrag bedoelen ze !

  Like

 6. topsporter zegt:

  Deze Pechtold faciliteert het politiek fascisme., dat is juridisch aantoonbaar.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Wat een ongelofelijk akelige man !!

  Like

 8. E.M. Ph.D. zegt:

  Hang Pechthold op aan de muur van het Rijksmuseum museum, als Nederland’s # 1 NUL mannetje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s