Veerboten brengen duizenden “vluchtelingen” naar Piraeus

Screenshot_36

Bijna 4.000 “vluchtelingen” hebben zondag het Griekse vasteland bereikt. Veerboten brachten de mensen van het eiland Lesbos in de Egeïsche Zee naar Piraeus, de haven van Athene. Dat berichtte de openbare televisie (ERT).

Op de vraag van de journalisten waar ze naartoe willen, klinkt het bijna unaniem ‘West-Europa’.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Veerboten brengen duizenden “vluchtelingen” naar Piraeus

  1. Gloeiende…..;ik zal het maar netjes houden,maar het valt me steeds zwaarder!

    Like

    • Driek zegt:

      Duizenden vluchtelingen. En steeds maar dat woord ‘vluchtelingen’. Dit is een invasieleger, want het zijn allemaal moslims. Binnen niet al te korte tijd leven we in een hel. Dat durf ik wel te voorspellen. Maar wat in hemelsnaam is toch de bedoeling hiervan? Want die lui hebben geen enkele inbreng, geen vermogen, geen kennis, ze kunnen op geen enkele begaafdheid bogen, ze profiteren dus van datgene wat wij met noeste ijver hebben opgebouwd. En hoe moeten we die mensen onderhouden, van ons belastinggeld? Wel ja, toe maar, of we nog niet genoeg ophoesten.

      Like

      • tjonge zegt:

        driek, dit gaat alle logica te boven, kan niet anders dan kwaadaardige opzet zijn….

        Like

      • edjan zegt:

        Geen mens weet wat hiervan de bedoeling is. Daarom hoor je ook de meest onwaarschijnlijke en uiteenlopende theorieën. Maar een ding: onze regering heeft aan ca de helft van het volk de oorlog verklaard.

        Like

      • Jade zegt:

        Nou, het is heel simpel. Ze zijn uitgenodigd door Brussel
        om ons te komen vermoorden. Zie regel 1 Georgia Guidestones.

        Like

  2. Jaan zegt:

    Nee Driek, we hoesten nog lang niet genoeg op. Er komen er niet duizenden, maar miljpoenen. Net als sprinkhanen zullen ze alles opvreten en vernietigen. En wij? als we geluk hebben brengen we het er levend af zolang we maar belasting voor ze betalen.

    Like

  3. Hendrik M. zegt:

    Beetje dom gedoe met die veerboot; Turkije is het dichtstbijzijnde veilige land, ook het land waar ze vandaan kwamen en zonder geldige papieren Lesbos binnendrongen.
    Retour afzender lijkt me dan logisch…

    Like

  4. Robb zegt:

    Goh,Weer eens “vluchtelingen”-nieuws over rondtrekkende uitkeringszoekers …In de Nederlandse mainstream media is het de laatste dagen erg stil rond dit onderwerp..Er wordt wat geschreven en gekletst over de hier al aanwezige klaplopers maar de hordes die nog onderweg zijn worden genegeerd..
    Het gros van het domme volk is enkel maar geinteresseerd in wat nietszeggende BN-ers en sport

    Like

  5. koddebeier zegt:

    De bezetting van Europa is in volle gang met volledige toestemming van de Europese Unie en de landelijke landverraders/politici.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  6. Ricardo zegt:

    De Mensensmokkelaars: Welkome in de Eu, je kunt er ongestraft vrouwen, verkrachten,moorden, graties geld,haat preken tegen het Westen,Aanslagen plegen,moord en brand schreeuwen(Allah Akbar) (Pro ISIS) demonstraties zijn er ook heel geliefd. De luie Europeaan pikt het toch, maak je geen zorgen Toufik,Amed, Youssef, Mohammed, Ali. De Kaffirs mogen niets terugdoen, zeggen.

    Like

  7. Gelukkig zijn er ook nog mensen, burgermeesters, die hun gezond verstand gebruiken en vragen durven stellen en de juiste conclusie durven te trekken.

    http://nos.nl/artikel/2060038-burgemeester-heerenveen-coa-heeft-situatie-niet-onder-controle.html

    De problemen stapelen zich alleen maar op.

    http://nos.nl/artikel/2060045-uitgehuwelijkte-kinderen-onderweg-naar-ter-apel.html

    En ook in Duitsland vechtpartijen in AZC’s

    http://www.nu.nl/buitenland/4134212/gewonden-bij-gevecht-in-duits-opvangcentrum.html

    Like

  8. Een nieuwe golf van vluchtelingen staat er aan te komen, nu uit Libanon
    EU: ‘We moeten rekening houden met nieuwe golf vluchtelingen uit Libanon’ Libanon staat op instorten

    Volgens de Oostenrijkse EU-Commissaris Johannes Hahn moet Europa rekening houden met een nieuwe golf van vluchtelingen, dit keer uit Libanon. “De situatie in Libanon is ernstig en zorgwekkend. De volgende golf van vluchtelingen zal daarvandaan komen”, zo liet Hanh weten aan Die Welt.

    In Libanon zitten momenteel meer dan 1,1 miljoen Syrische vluchtelingen. De meeste vluchtelingen leven in erbarmelijke omstandigheden, terwijl de politieke en economische situatie in Libanon er even slecht aan toe is.

    “De extreme werkloosheid en enorme staatsschuld van Libanon levert een gevaarlijke mix met wanhopige vluchtelingen”, aldus Hahn.

    Bron
    The Post

    Like

  9. Jean zegt:

    Laten we ‘dagelijks’ de lafaards en volksverraders van die EU misdaadorganisatie bedanken voor deze rijkdom die ze ons brengen, jammer dat ik steeds gestoord wordt door het gezegde wat uiteraard de lafaards en volksverraders van die EU misdaadorganisatie neuriën:
    “”Wij de lusten en het gepeupel de lasten””.
    Hopelijk zien wij jullie nog naast mekaar ‘hangen’ ik zal er mij een stoeltje bijhalen en genieten totdat jullie totaal opgepeuzeld zijn door de kraaien want ik heb zelden tot nooit lafaards van jullie laag niveau gezien of gekend.
    Ik hoop het te mogen meemaken dat het EU gedrocht gesloopt wordt tot tegen de grond want het brengt enkel ellende, miserie, corruptie, criminaliteit, geweld én profitariaat de levensader van die misdaadbende zelf.
    Wij zullen pas rust en veiligheid kennen als alle grenzen terug gesloten, bewaakt en gecontroleerd worden en dat islamitisch gespuis nooit binnen kan geraken en de reeds aanwezige islamieten heel snel verwijderd zullen worden.

    Like

  10. Avidia zegt:

    het enige antwoord hierop is: Stem op Wilders!!!!! Meer hoef ik niet te zeggen.

    Like

Plaats een reactie