Saoedi-Arabië roept “Heilige Oorlog” tegen Rusland uit

Screenshot_43

Geestelijken uit Saoedi-Arabië roepen op tot de “Heilige Oorlog”. Hier de Saoedische koning en minister-president, Salman bin Abdelasis al-Saud, in wiens koningshuis een machtsstrijd is uitgebroken.

(Vertaling: E.J. Bron)

Rusland zou met het ingrijpen in Syrië een “christelijke kruistocht” uitvoeren. Daarom roepen tientallen vooraanstaande geestelijken uit Saoedi-Arabië tot een “Heilige Oorlog” tegen Rusland op.

Omdat Rusland in Syrië een “christelijke kruistocht” uitvoert, roepen tientallen bekende Saoedische geestelijken op tot de “Heilige Oorlog” tegen het land. De groep clerici richt zich vooral tot de soennitische extremisten om “iedere morele, materiële, politieke en militaire” ondersteuning voor de “Heilige Oorlog” en dus tegen de Syrische regering en haar bondgenoten uit Iran en Rusland, zoals “Reuters” uit het pamflet citeert. Saoedi-Arabië is een radicaalislamitische monarchie, waarin het wahabisme de staatsreligie is. Het woord van de geestelijken bezit daarom een quasi officieel karakter.

De heilige strijders van Syrië verdedigen de hele islamitische natie. Vertrouw ze en ondersteun ze – want als zij overwonnen worden, Allah beware, zal het ene soennitische land na het andere vallen”, staat er verder in de verklaring van de 53 geestelijken.

Binnen het Saoedische koningshuis is sprake van een machtsstrijd tussen de generaties, zei Ali Alyami, de oprichter van het “Centrum voor Democratie en Mensenrechten in Saoedi-Arabië” in een interview. De huidige koning Salman benoemt vertrouwelingen op belangrijke posities.

Rusland is vorige week begonnen met luchtaanvallen op de Syrische oppositie. In de verklaring van de clerici wordt deze stap vergeleken met de invasie van de Sovjets in Afghanistan in het jaar 1980.

Vladimir Poetin heeft het moment van zijn ingrijpen in Syrië heel slim gekozen: De machtsstrijd bij de Saoedi´s heeft ertoe geleid dat het koninkrijk instabiel geworden is. Met een oorlog in Jemen, in strijd met het volkerenrecht, proberen de Saoedi´s hun invloed uit te breiden. Daarmee zijn hun militaire handelingsmogelijkheden beperkt. Rusland´s strategie om in het Midden-Oosten meer invloed te krijgen, bedreigt ook de OPEC: via haar hebben de Saoedi´s tot nu toe de olieprijs gecontroleerd.

De NAVO wil als gevolg van het Russische offensief in Syrië troepen samentrekken in Turkije.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, NAVO, oliebelangen, Rotzakken, Rusland, Saoedi-Arabië, sjiieten, soennieten, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

26 reacties op Saoedi-Arabië roept “Heilige Oorlog” tegen Rusland uit

 1. shit zeg, ziehier het start signaal van WOIII is dus de luchtaanval van het Russische leger in Syrie.

  En EU??? Gaat EU dan aan d e kant van rusland staan of het Isis blok, as van het kwaad, alliantie noord korea, china, cuba, evt zimbabwe, venezuela???

  dat nieuwe BRIC blok??? die is anti westers, anti blank, dus die gaan isis en de saoudies steunen.

  maw
  blanken in europa zijn verdoemd:

  mark steyn krijgt gelijk:
  zijn boek:
  ‘america alone’

  maar nu is er geen amerika meer.

  Like

 2. China verklaart de islam de totale oorlog
  $ 8000,- beloning voor iedereen die moslimbaard bij autoriteiten aangeeft – Profetisch ‘omgekeerde’ ontwikkelingen: Rusland en China aan de goede kant, Europa aan de kant van ‘antichrist’ islam


  Chinese ordetroepen handhaven het verbod op de ramadan

  China verklaart met het totaal verbieden van de ramadan, de hijab, moslimbaarden, openbare moslimgebeden en het verspreiden van de islamistische ideologie de totale oorlog aan de islam. En daarmee impliciet ook aan het Westen, dat nog altijd pal achter de islam blijft staan door het toelaten van miljoenen moslimmigranten tot Europa en het steunen van de islamitische terreuroorlog tegen de regering van Syrië.

  De Chinezen voeren een $ 4880,- hoge boete in voor iedereen die de islamitische ideologie verspreidt. Chinezen die iemand met een moslimbaard bij de autoriteiten aangeven krijgen een beloning van $ 8000,-. Bestaande islamitische halal-restaurants worden vanaf nu gedwongen om sigaretten en alcohol te verkopen.

  Mede door tal van terreuraanslagen is de haat tegen de islam in China zo groot geworden dat het land zijn enige vliegdekschip naar Syrië heeft gestuurd om de Russen bij te staan in hun strijd tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen, waarvan de grootsten door het Westen, Turkije en de Arabische Golfstaten worden ondersteund. De Chinezen overwegen ook om troepen naar Irak te sturen. Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/China-verklaart-de-islam-de-totale-oorlog

  Like

 3. Eric Janssens zegt:

  Poetin zou er goed aan doen in één beweging ook Mekka, Riyad en Doha met de grond gelijk te maken. Dat zou hem tot belangrijkste staatsman van de eeuw maken!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Poeh! Als de desbetreffende moslim-geestelijken uit Saoedi-Arabie bijna 80 jaar geleden een “Heilige Oorlog” tegen Rusland zouden hebben ontketend dan hadden ze moeten vechten tegen de atheïst en ongelovige tiran Jozef Stalin! Hij wantrouwde en haatte alle soorten vormen van geloof en heeft tienduizenden, zo niet honderdduizenden, moslims, christenen, katholieken, protestanten, orthodoxen, Jehova’s e.v.a. laten doodschieten, gedeporteerd en naar Siberië gestuurd waar talloze van hen omkwamen. En als een soort super-IS-terrorist liet Stalin hierna duizenden kerken, kathedralen, synagoges, kloosters, moskeeën, tempels etc. slopen of schenden opdat hij zichzelf als een ware god zag.
  Maar ik heb zowel met de dictator Poetin en zijn aanhangers, dat zijn ook een bende terroristen, geen medelijden en wat mij betreft maken zij de moslimextremisten maar af en andersom! Ze zijn beiden net zo erg als de nazi’s en de communisten en dat waren bijna allemaal geloofsmisbruikers, atheïsten, heiligschenners, ongelovigen en pure massamoordenaars!

  Like

 5. Manna zegt:

  laat saudi arabie dat maar doen. graag zelfs. eindelijk gaan dan de schaapskleren af…

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Hup Russen en Chinezen, vernietig de islamitische terreur organisaties!

  Like

 7. Elena zegt:

  De seniele idioten met hun eeuwige oorlogs retoriek. Rusland maakt gehakt van die theedoeken met hun altijd spierwitte jurken.
  Dat hele zooitje theedoeken in witte jurk zou een zege voor de mensheid zijn als zij in hun holen terug geworpen werden.

  Like

  • fleckie zegt:

   als er tenminste nog HOLEN overgebleven zijn, na een alles verwoestende KRACHTSMETING, door NUCLEAIRE VERNIETIGING,men weet? immers niet in hoeverre de Saoudi’s [nucleair] bewapend zijn,..van Iran intussen wel? maar andere landen hebben een …ijzige…stilte betr.bezit van derg.’technologie’.

   Like

   • fleckie zegt:

    en dan is er nog het land waar dhr.Kahn? {Pakistan?] vandaan kwam, [ook een moslim] hoe stelt dat land zich op ten opzichte van de Saoedi’s, dus…..en als klap op de vuurpijl, de dreiging van de vernietiging van Israel,…waar. ………..uit h.Nw.Isr.Weekblad 9 okt.2015,…”OSLO NIET MEER GELDIG’…DE palestijnse autoriteit VOELT zich niet langer gebonden door de overeenkomsten die het in de afgelopen twintig jaar MET ISRAEL .heeft gesloten. Dat heeft Mahmoed Abbas afgelopen week tegen de Algemene Vergadering v.d.Ver.Naties gezegd. Volgens Abbas heeft Israel systematisch alle afspraken met de Palestijnen geschonden en gebropeerd de tweestatenoplossing te torpederen.”Zolang Israel zich niet aan afspraken houdt,waardoor de PA een papieren tijger is,en zolang het niets doet aan de nederzettingen en de vierde groep palestijnse gevangenen niet vrijlaat,heeft de PA geen andere keuze dan te benadrukken dat we niet als enige de afspraken wel na zullen komen”.,aldus de president. Het is onduidelijk wat de praktische gevolgen zullen zijn van Abbas’ uitspraken.,<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Like

  • Michiel de schijter zegt:

   Gaap, De Afghanen konden ze niet eens klein krijgen. Bleekscheten met hun oorlogsretoriek altijd. Heeft het Nederlandse leger eigenlijk nog wel genoeg munitie in huis ?.

   Like

 8. Tokyo Joe zegt:

  Saoedi-Arabië = Afvoerputje van de genenpoel.

  Like

 9. Ik vind dat we alle cont[r]acten met SA moeten verbreken/opzeggen!Laat ze maar verzuipen in hun olie!

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  “Saoedi-Arabië roept “Heilige Oorlog” tegen Rusland uit”
  Saoedi-Arabië begint die oorlog; ga je gang Russen, paar kruisraketjes op dat kaäba geval zal wonderen doen!
  Wel voldoende en krachtige lading, het hele zaakje moet verpulverd worden tot stof.

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  Laat die Russen maar lekker die kudtarabieren onder d’r lui bedden vandaan bombarderen zodat die zandapen misschien ’s gaan nadenken aleer ze d’r lui lelijke kamelebek opentrekken. Prima van die Chinezen om de pislam geheel uit het openbare leven te verwijderen. Hier lukt ’t niet eens om een burqaverbod te handhaven zodat nog steeds legio van die zwarte spoken door de straten schuifelen waarbij niemand weet wat (bv. een bomvest) er onder die verhullingstent schuilgaat. Overigens “burqa” is ongeveer het geluid dat men maakt wanneer men boert.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zou Geert het voor het zeggen hebben, hebben we niet eens
   een leger nodig om dit moslim verbot om te zetten !
   Hier in Europa zijn er inmiddels mensen genoeg om de vloer
   aan te vegen met deze schapenneukers !

   Like

 12. Buffalo Bill zegt:

  Die heilige oorlog gaan ze verliezen. Overigens helemaal zo gek nog niet die Chinezen

  Like

 13. Dhaenens zegt:

  China en rusland goe bezig! Al de andere zijn broekschijters ook obama! Rusland en china zullen de volledige islam uitroeien!!! beide grootmachten zullen dreigen met kernwapens!!! En gebruiken! Ze zullen zegevieren!

  Like

 14. Rick Hejafon zegt:

  Wel wel mijn petje af voor China , wij zitten hier met de ellende van de islam , China wordt het land waar wij binnenkort naar toe moeten vluchten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s