VIDEO: Islamitische “verrijking” in Zweden . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Islamitische “verrijking” in Zweden . . .

 1. Frerik zegt:

  Alle landen beginnen nu al allemaal op elkaar te lijken, het wordt 1 pot natte stront.

  Like

 2. Geronimo zegt:

  Duidelijk allemaal hoog opgeleiden. De echte ‘verrijkers’. Wacht maar tot ze over genoeg wapens zullen beschikken. Je zal de Polis zien spurten naar huis.

  Like

 3. Vederso zegt:

  Lees de reacties op YouTube.

  Like

 4. Pingback: Proteste in Schweden | Das Heerlager der Heiligen

 5. Moet je kijken wat dat kost aan politie inzet,in alle landen waar dat schuim zich vertoont:niet normaal meer!En als je dan dat Duitse politierapport leest:totaal geen respect en zeker niet van plan om mee te werken:schorem dat is het!Net als de Brusselse maffia,Merkel en onze eigen nep-regering!

  Like

 6. Ze zoeken het maar uit in Zweden. Zweden is al lang rijp voor een flinke staatsgreep en een grote schoonmaak.

  Like

 7. We moeten het maar even aankijken daar in Zweden maar misschien moeten we op een zeker moment gewoon massaal ingrijpen in Zweden. Gewoon met zijn allen georganiseerd daar naar toe en orde op zaken stellen. Samen met onze Zweedse wapen broeders.

  Vrij verkeer van personen en wapens is niet altijd maar slecht! Pak dat EU tuig met hun eigen wapens. En laat ons Zweden bevrijden van dat nep-parlement en dat import tuig! We schoppen ze allemaal de Oost Zee in! We geven ze een reden om te vluchten! Naar Libie…

  Like

  • Annamaria zegt:

   Wat een helse gekrijs ! En kijk die ene met een Ipad? ,arme sloebers, doe maar !
   Wat doen de politie zo ziekelijk rustig ? zachtjes aan want ze zijn getraumatiseerd ?? Ach gossie toch. Water kanon? Of gooi maar een dikke laag varkens mest op ze ,( en dan eruit terug naar huis .)
   Ach nee, worden ze beledigt door hun bijgeloof, en gaan de linken uit hun dak.

   Like

 8. Bert zegt:

  Ik denk dat er overal zoveel haast gemaakt wordt met zoveel mogelijk binnehalen, zodat tegen de tijd er eindelijk weer eens verkiezingen zijn ze allemaal een paspoort hebben en er genoeg nieuwe stemmers zijn zodat ‘rechts’ nooit meer een kans maakt. Geen spandoek of brandbom die dan nog zal helpen. Denk dat ik maar es arabisch ga leren en mn scheermesjes weggooi. Ik kies eieren voor mijn geld. p.s. zijn eieren halal?

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Overal waar de moslim zich vestigt, ontstaat een strontput !
  Ergo ! Uit heel Europa eruit flikkeren en we hebben rust !

  Like

 10. Wellicht de vader van Maxima inschakelen,die weet wel hoe hij daar mee om moet gaan, dat zijn echt gillende varkens rijp voor de slacht,oftewel tuig van de richel,de gierspuit met varkensmest zou ook een oplossing zijn, wie geen respect heeft,heeft dat ook niet verdiend, de agenten mogen de vuiligheid van de regering opknappen,moesten ze Plasterk heen sturen,kan hij daarom respect vragen,hier heeft hij dat niet verdiend.

  Like

 11. fransdewit zegt:

  Och wat zijn ze bang die gasten zeg! Ze zijn zeker een oorlogsgebied ontvlucht? Rot toch op met dat tuig. Ze kunnen alleen maar provoceren en vernielen. Arm Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s