Duitse Antifa roept extreemlinkse demonstranten op in Enschede te demonstreren

Screenshot_1

(Door: Bert Brussen)

Want “er komen racistische groeperingen naar Enschede”

Het extreemlinkse Antifa in Duitsland roept alle Antifa’s op om te gaan demonstreren in Enschede op 31 oktober. Op die dag heeft AZC Alert Enschede een protestbijeenkomst georganiseerd tegen de komst van een AZC. Dit meldt RTV Oost.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Communisme, meningsdictatuur, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Duitse Antifa roept extreemlinkse demonstranten op in Enschede te demonstreren

  1. Wilfred Bakker zegt:

    Zitten ze straks in Turkije, krijgen een paspoort komen ze als nog..wedden.

    Like

  2. Wachteres zegt:

    http://politiek.tpo.nl/column/burgeroorlog-tussen-extreem-links-en-extreem-rechts-behoort-gelukkig-tot-het-verleden/

    Ook [zelfs!] Meindert Fennema ziet het grote gevaar voor onze samenleving.

    Politiek geweld vind je tegenwoordig vooral bij de Medina islamisten. Hun gewelddadigheid is helaas veel groter dan dat van de politieke extremisten van vijfentwintig jaar geleden. Het is een religieus geïnspireerd geweld dat inmiddels ook in Europa vele duizenden onschuldige slachtoffers heeft geëist.

    Dat mensen zich daarover zorgen maken lijkt mij normaal. Die zorgen af te doen als islamofobie is erger dan misdadig: het is dom! Toch gebeurt dat nog op grote schaal, vooral op universiteiten. Mijn oud collega Jan Rath zette onlangs een poster op Facebook waarin een bijeenkomst werd aangekondigd op de Universiteit van Berkeley onder de titel: ‘Islamofobie: (neo)racisme en systemen van onderdrukking’. Vorig jaar werd aan de Brandeis Universiteit in de VS een succesvolle campagne gevoerd tegen het verlenen van een eredoctoraat aan Ayaan Hirsi Ali. Die campagne werd geleid door radicale feministen en islamisten. Wie de islam aanvalt is zijn (academische) leven niet zeker! Dat geldt helaas ook in Nederland.

    Het grootste probleem bij de opvang van Syrische vluchtelingen is niet de angst voor Islamisten, maar de grootschalige manier waarop het COA de vluchtelingen meent op te moeten vangen. De initiatieven van burgers om dat anders te doen verdienen alle steun.

    Like

  3. Deze oproep is gedaan in de hoop dat Enschede de demonstratie gaat verbieden.Niets anders dan onderdeel van opgezet plan.Zie hier het gezicht van democratuur.

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Zo, de rode fascisten laten zien, dat ze weer tot geweld bereid zijn.

    Like

  5. Sjaak zegt:

    ANTIFA ?

    EEN WERKSCHUW VERLUIST SMERIG HONDEVOLK
    DAT PARASITÄR OP KOSTEN VAN BELASTINGBETALER
    NOG GEEN MOER DAARTOE HEEFT BIJGEDRAGEN WAT
    IN DUITSLAND TE BEWERKSTELLIGEN EN NU OOK NOG
    IN NEDERLAND NOG ONRUST STOKEN ?
    KRIJG DE TYFUS SMERIGE RATTEN !

    Like

  6. aquarius4422 zegt:

    Die antifa fascisten zijn wel erg dol op de kleuren rood en zwart.
    Weet je wie er ook zo dol waren op deze kleuren?

    Like

  7. Marc zegt:

    Antifa landverraad!!

    Like

  8. Bas Koning zegt:

    Waarom noem je jezelf antifascist, als je de meest fascistische organisatie op aarde, de islam, VOL steunt?

    Like

  9. Nemesis zegt:

    Nu dan zijn ze daar in Enschede lekker klaar mee als die door de linkse regering openlijk betaalde moffrikaanse SA troepen Antifa in door de linkse BRD regering betaalde bussen komen aanrollen. Als je weet hoe ze hier te keer gaan en hoe ze het in Oostenrijk hebben gedaan, dat hebben jullie in Nederland nog niet meegemaakt. Daar zijn de NL Antifa knulletjes watjes bij vergeleken. Of onze politie daar tegen opgewassen is, waag ik te betwijfelen.
    Die moesten ze maar bij de grens tegenhouden en terugsturen anders worden het enorme rellen.

    Like

    • Nou, Tien, wat denk je van de volgende Pegida op 8 November…..àls we dat er doorkrijgen?
      Daar gaan ze het natuurlijk óók weer proberen!
      Maar mijn enige zorg is, of die van Zanen weer een spaak in het wiel gaat steken; die linkse kloothommels houden mij daar n i e t weg!!!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

      • Nemesis zegt:

        Zorgen als eerst bekend te geven aan B&W dat je van plan bent te demonstreren. Echt verbieden kunnen zedat niet, alleen onder bepaalde voorwaarden. Van Aartsen is er nog mee weggekomen omdat de demonstranten zich het lieten wel gevallen.Je zag wat er gebeurde. Tegendemo komt beslist en als je ergens anders heen gedirigeerd wordt, stappen jullie naar de rechter en filmen, filmen, filmen, van alle kanten. Tegen dat zooite goedmens * SA=Antifa zijn we nog veel te mak. Die moesten een pak p hun donder krijgen waar de honden geen brood van lustten, ook als het betekent dat de gele hesjes mannetjes je komen arresteren. Dat deden ze tijdens Hitlerstijden ook maar al te graag. í Is maar dat je het weet.

        Like

      • Weet je, misschien moesten we maar eens proberen, de motorbendes achter ons te krijgen, of zoiets!
        http://depatriotten.weebly.com/

        Like

  10. Sjaak zegt:

    En hier het leugen propaganda BILD-blaadje van Merkel/Ferkel
    en de aktuele moslim-leugens !
    De moslim Troyaanse schijthuisleugens nemen vaart op !
    3 milliard voor hun Diktator Erdo(waan) zijn ook al in de
    pipe-line, wanneer die dan overgemaakt zijn kunnen deze
    smerige leugenaars een nieuw spelletje bedenken !
    FUCK THE MOSLIM !

    Like

  11. edjan zegt:

    Misschien heb ik wel hallucinaties want de laatste tijd veel stress (propaganda-erelateerd)
    Maar ooit, ooit zal de antifa ontdekken wie de echte fascisten zijn. Ooit zullen ze zich realiseren dat ze zijn voortgekomen uit bewegingen in de zestiger jaren die zich richtten tegen de regenten. Ook toen vlogen de molotov-cocktails door de lucht. Maar zie! De regenten zijn terug als nooit tevoren en het is een ware dictatuur geworden waarbij de burger alles door de strot gedouwd wordt: EU, windmolens en Islam. En wie vecht er nu tegen de regenten? De antifa? Nee, die staat aan de zijde van de regentenkliek. Begin eens na te denken, jongens.

    Like

  12. Willie zegt:

    De antifa zijn ergere fascisten dan ultra rechts ooit kan opbrengen : meestal jonger volk (die grootgebracht zijn met moordzuchtige video-games ) en die nu hun gangen willen gaan

    Like

  13. Al die lui moeten eerst gesloopt worden,gezien ze altijd gewelddadig zijn en er niet mee te praten valt!Zij denken dat de wereld van hen is en ze moeten nu maar eens leren[daar net zo goed als hier!]dat andersdenkenden ook rechten hebben!

    Like

  14. Wilma zegt:

    Ik zie ze als een ENG clubje zonder eigen mening. Zal ook nooit naar de echte waarheid op zoek gaan. Willen het niet zien, overal een excuus voor.

    Like

Plaats een reactie