Groot-Brittannië wijst ondertekening van het WHO-pandemieverdrag af

(Door: Peter Imanuelsen – Vertaling: E.J. Bron)

Dit is een belangrijke boodschap voor vrijheid en soevereiniteit. Onlangs heb ik er nog over bericht hoe het laatste ontwerp van het WHO-pandemieverdrag verwaterd wordt. Nu wordt bericht dat Groot-Brittannië weigert het pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te ondertekenen, en dat het geen verdrag zal ondertekenen dat de soevereiniteit van Groot-Brittannië ondermijnt.

Dat is uitstekend nieuws. De reden voor de afwijzing van het verdrag is echter dat de landen verplicht worden om 20% van hun pandemie gerelateerde gezondheidsproducten ter beschikking te stellen. Dus dingen zoals vaccins, medicijnen en beschermende uitrusting zoals mondkapjes. Met andere woorden: het gaat in principe om een vorm van globaal communisme. Want precies dat is ze. De WHO is een hoop niet gekozen elites, die uw leven willen controleren.

Wist u dat Dr. Tedros (foto), de chef van de WHO, in werkelijkheid voor een communistische junta onder een marxistische dictator in Ethiopië heeft gewerkt? De huidige WHO-chef is nu lid van de partij TPLF, die oorspronkelijk een communistische partij was. De WHO-chef heeft dus een communistische achtergrond en vertelt de mensen hoe ze moeten leven?

De rijke landen worden gedwongen om medicijnen en uitrusting aan de WHO af te staan. En hoe zit het met de andere delen van het verdrag, bijvoorbeeld dat de WHO de landen “aanbevelingen” kan doen hoe zij quarantaine of vaccinaties moeten invoeren? Dat was oké, maar de WHO medicijnen en vaccins te schenken, dat ging te ver!

Maar het is goed dat een belangrijk land nu weigert om het verdrag in zijn huidige vorm te ondertekenen. Groot-Brittannië heeft verklaard erop te staan dat elk pandemieverdrag de nationale soevereiniteit respecteert.

Zou dit het begin van het mislukken van het WHO-pandemieverdrag kunnen zijn? Hoeveel andere landen zouden zich bij de afwijzing kunnen aansluiten en het voorbeeld van Groot-Brittannië volgen?

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
petersweden.substack.com
Door: Peter Imanuelsen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Groot-Brittannië wijst ondertekening van het WHO-pandemieverdrag af

  1. bobzelf zegt:

    NOU DE RUSSEN  . OOK NIET HOOR …… 

    VICTORY DAY ….

    Geliked door 2 people

    • Olie bol zegt:

      bij jouw tuis

      Like

      • bobzelf zegt:

        JA ER WORDT EN WERD HIER KEIHARD MEEGEZONGEN WHAHAHAHAH

        EN WAT OOK WEL GEINIG IS. IN ZOWAT 50 % VAN DE APPARTEMENTEN HIER

        WHAHAHAHAHAH

        STOND … D.DAY IN MOSCOU KEIHARD AAN OP DE TV’S MET DE DEUEN WAGENWIJD OPEN 

        SOORT MOSCOU IN HET KLEIN 

        HUGGIE MAKKER BOBOBOBOBOBOB

        Like

      • Olie bol zegt:

        👍👍👍👍👍

        Like

  2. Frits ter Weele zegt:

    Daar kan Nederland een voorbeeld aan nemen , maar zolang Rutte als demissionair premier nog steeds allerlei beslissingen neemt , vrees ik het ergste , hij is tenslotte het Schandknaapje van Adolf Schwab

    Geliked door 1 persoon

  3. Snappie zegt:

    Tedros de Tataaa dictatortje

    https://www.kla.tv/Gezondheidsysteem/26776

    dat deze idioot nog niet geëxecuteerd is.

    Like

  4. ronjaspers zegt:

    Voordat die tedros baas werd van de WHO,was hij een communistische terrorist.Hij heeft vele duizenden afrikaanse mensenlevens op zijn geweten.

    Like

Plaats een reactie