Nederland moet harder optreden tegen migranten

Screenshot_7

(Door: Peter van Dijken)

De laatste maanden wordt pijnlijk duidelijk dat Nederland allang geen baas in eigen huis meer is. We zijn gebonden aan allerlei internationale verdragen die ons dwingend voorschrijven hoe om te gaan met vluchtelingen. Ook geven we veel te snel toe om toch maar tienduizenden migranten toe te laten.

Dat omwille van de o zo belangrijke Europese samenwerking. Afhankelijk als we zijn van onze export, durven we niet dwars te liggen.

Ik gebruik hierboven het begrip migranten. Dat is bewust. De gelukszoekers die richting onze grenzen trekken zijn immers geen vluchtelingen. Dat zijn ze niet meer vanaf het moment dat ze besluiten het eerste veilige land waar ze aankomen te verlaten om hun heil elders – in een land met een beter ontwikkeld sociaal stelsel – te zoeken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nederland moet harder optreden tegen migranten

 1. Gasso zegt:

  hahahahaha harder optreden…. zeker met deze regering die de ruggegraat heeft van een bos natte peterselie.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Allemaal wel mooi en aardig, die suggesties van Peter van Dijken, maar wij zijn met handen en voeten gebonden aan de E.U. in Brussel. De omgekeerde wereld. Geen hij die betaalt bepaalt, maar u betaalt en Brussel bepaalt. Zolang we nog met Brussel opgescheept zitten zullen deze wantoestanden met Islamitische gelukszoekers, ISIS infiltranten en ander gespuis blijven voortbestaan. Die suggestie om SMS berichten te sturen aan die gelukszoekers, de VVD wil dit ook, is niet meer dan een wassen neus. Deze hele kermis draait alleen om de mensensmokkelaars. Zij bepalen de prijs van de overtocht, en hun sappige verhaaltjes over het land van melk en honing gaan er bij de gelukszoekers in als zoete koek. Laten we ons vooral niets wijs (laten) maken. Ook hier geld de omgekeerde wereld. De gelukszoeker betaalt, maar de mensensmokkelaar bepaalt. Zowel de prijs van de overtocht, alsmede het verhaal wat hij ophangt.
  Zoiets als; Het eerlijke verhaal van Diederik Samson, en de duizend Euro van Rutte. Je zag wel bij de vorige verkiezingen hoe dat afliep.

  Like

 3. Jan zegt:

  Bulgarije geeft het voorbeeld: Bulgaarse grenspolitie heeft een ‘vluchteling’ op het grensgebied met Turkije dood geschoten

  Zu dem tödlichen Zwischenfall kam es laut Polizei, als die Polizisten eine Gruppe von 54 Männern stoppen wollte. Weiter berichtete Hauptkommissar Georgi Kostow im Innenministerium am Freitag, die Migranten seien illegal aus der Türkei eingedrungen, und damit über die EU-Außengrenze. In dem Abschnitt sei der Grenzzaun beschädigt. Die jungen Männer, nach ersten Erkenntnissen aus Afghanistan, hätten Widerstand geleistet, sagte der Kommissar weiter.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/16/bulgarische-grenzpolizei-erschiesst-fluechtling/

  Ook bijzonder: Asielshoppers willen vrije toegang tot de honingpotten van Europa

  In Athene hebben ettelijke honderden mensen tegen de vluchtelingspolitiek geprotesteerd. Aan de demonstrate namen vakbonden, studenten en mensenrechtenactivisten deel. Zij EISEN een corridor voor vluchtrlingen die naar Europa willen komen. Omdat de weg over land geblokkeerd is, nemen de meeste ‘vluchtelingen’ vanuit Turkije de weg over met meer naar Griekenland. “Wij moeten de grenzen openen en ophouden met de bouw van hekken. Het hek in Evros moet weg. Wij hebben een veilige doorgang door het land nodig voor ‘vluchtelingen’ uit Syrië en Afghanistan”, verklaarde de activiste Katerina Papadouli.
  ….
  http://de.euronews.com/2015/10/16/bulgarien-polizei-erschiesst-afghanischen-fluechtling-im-grenzgebiet-zur-tuerkei/

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik heb een groot deel van het Tweede Kamerdebat over de asielzoekersproblematiek gevolgd, en het werd me al heel snel duidelijk dat verreweg de meeste politieke partijen NIET willen dat de migranten een soberder bestaan in ons land krijgen dan de Nederlanders. “Ze mogen vooral geen tweederangs burgers worden”, zo stelde een politicus vast.
  De PvdA wil eigenlijk van geen soberheid weten, maar de VVD leek juist wél voorstander daarvan.

  Tot mijn verbazing las ik vanmorgen vroeg een groot stuk hierover in De Telegraaf, en wat blijkt? De VVD deelt eigenlijk gewoon de mening van de PvdA, maar om het volk niet tegen zich in het harnas te jagen, pleitten zij (zogenaamd) voor een sobere opvang (een uitspraak waar Pechtold uit-en-treuren op terugkwam!). De VVD ziet de PVV-bui waarschijnlijk al hangen, en om de toekomstige PVV-stemmers wat mild te stemmen en te hopen dat ze uiteindelijk hun stem aan de VVD zullen geven, werd er eigenlijk een klucht opgevoerd.

  Dit gaat de VVD stemmen kosten! Eerst al de bewering door Halbe Zijlstra verspreid dat de vluchtelingen hier borstvergrotingen en ooglidcorrecties lieten uitvoeren (welke bewering hij terug nam), en nu deze truc weer.

  In elk geval kan Nederland zich opnieuw bedonderd voelen. We worden als kleuters behandeld!
  Ook Plasterk meende een duit in het zakje te moeten doen, door te stellen dat je ‘met je tengels van onze bestuurders afblijft’, en hiermee is het plaatje compleet. We hebben het maar te slikken en moeten onze waffels houden!
  Maar die bestuurders, heer Plasterk, zullen eens moeten begrijpen dat het ongehoord en meer dan schandalig is om burgers niet op de hoogte te stellen van het feit dat zij in hun straat of directe omgeving asielzoekers gehuisvest krijgen. De burgers voelen zich overvallen, en hebben geen tijd om zich in te stellen en voor te bereiden op de nieuwe omstandigheden. Is het écht zo vreemd dat mensen kwaad worden? Waarom moet steeds opnieuw die ‘Dijkhoff-overvaltruc’ toegepast worden?
  Als je begrip en draagvlak wilt krijgen onder de bevolking, neem ze dan serieus! Houd rekening met de gevoelens van onrust, en laat dat blijken.

  Maar wat moet je met een overheid die grotendeels uit onbenullen bestaat?
  Juist, die laten de bevolking aan hun lot over.

  ‘Bedankt’!

  Like

  • Buffalo Bill zegt:

   Waar bestuurders de democratie aan hun laars lappen en schijt hebben aan het volk, is het niet zo vreemd dat burgers tot actie overgaan. Wangedrag van bestuurders roept reacties op

   Like

 5. BertG. zegt:

  Dodo’s

  De dodo was een grote duifachtige loopvogel die leefde op het eiland Mauritius en een paar omliggende eilanden. Zijn vliegende voorouders waren heel lang geleden bij toeval op Mauritius geland waar toentertijd geen voor deze duivensoort bedreigende roofdieren leefden.

  Er was daarom voor deze vogels geen echte noodzaak meer om veel energie te steken in het vliegen zodat de soort in de loop van de tijd het vermogen om te vliegen had verloren.

  Vliegen stelt een beperking aan de grootte van vogels, zwanen zijn ongeveer de zwaarste vliegende vogels en aangezien de dodo’s niet meer vlogen konden ze aanzienlijk groter konden worden dan hun vliegende voorouders en aangezien hard weglopen van roofdieren ook niet nodig meer was werden ze log en langzaam.

  Dodo’s waren het hele verschijnsel “vijand” vergeten, dat kwamen ze immers in hun leefomgeving nooit tegen. Ze hadden er ook geen benul meer van dat je mogelijke vijanden moest herkennen, ontwijken en/of bestrijden en waren het vermogen kwijtgeraakt om zich vliegend of rennend te redden, kortom dodo’s werden sitting ducks voor het eerste de beste roofdier dat zich zou aanmelden.

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2015/10/dodos/

  Like

 6. @Gasso en BigLJohn: Toch heeft deze auteur wel gelijk, Heren!
  Al is het in de praktijk dan niet het geval, dat doet niets af aan het feit, dat het wèl zo zou moeten zijn!
  In plaats van het maar weg te wuiven ‘omdat het toch niet zo is,’ doen we er beter aan, om het nog eens goed ter harte te nemen en het uit te dragen in onze omgeving, wanneer dat zo te pas komt. Vergeet niet, dat de PVV aanhang groeit en er dus meer mensen ontvankelijk worden voor het realistische gedachtegoed!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. dontessers zegt:

  In het boven beschreven stuk en hier ingediend lukt alleen na een hele grote schoonmaak op het binnenhof zij aan zij met Geert Wilders. Oh Nederland mijn Vaderland wat gaat u momenteel en voor hoe lang nog gebukt onder deze ellende.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s