Hoogst actuele onthulling: Merkel wil groot aantal “vluchtelingen” rechtstreeks naar Europa halen

Screenshot_4

(Door: Markus Gärtner – Vertaling: E.J. Bron)

De Britse krant “Guardian” meldt voor de speciale EU-top die morgen plaatsvindt, dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel “honderdduizenden ´vluchtelingen´ rechtstreeks uit het Midden-Oosten naar Europa wil halen om hun aantal te controleren en gevaarlijke reizen te vermijden.”

De bondskanselier zou vastbesloten zijn op de top een gemeenschappelijk optreden binnen de EU door te drukken en permanent bindend te maken, omdat haar politieke nalatenschap zou afhangen van het overmeesteren van de vluchtelingencrisis.

Maar er zouden nog steeds 15 van de 28 EU-lidstaten tegen bindende en duurzame quota zijn.

In detail beschrijft de “Guardian” het initiatief dat Merkel in Brussel zou willen doordrukken als volgt:

“De EU sluit overeenkomsten met derde landen zoals Turkije en verplicht zich tot de opname van grote, echter niet nauwkeurig vastgelegde aantallen vluchtelingen rechtstreeks naar Europa. Als tegenprestatie moeten de derde landen zich ertoe verplichten zich te houden aan een bovengrens voor de vluchtelingen.”

Dat betekent: Europa begint met de financiering van grote vluchtelingenkampen aan de andere kant van haar buitengrenzen. De overeenkomst zou eveneens het terugsturen van afgewezen asielzoekers uit EU-landen naar de derde landen omvatten.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Markus Gärtner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hoogst actuele onthulling: Merkel wil groot aantal “vluchtelingen” rechtstreeks naar Europa halen

  1. Muurbloempje zegt:

    OMG, die heks is nog gekker én gevaarlijker dan ik dacht. Stoppen die alte Zau. Das freches Luder.

    Like

  2. Jean zegt:

    Als de Duitsers nu eens die Adolfine Merkel bij haar fluit nemen en ze droppen in die grote zandbak in Noord Afrika na haar eerst de Duitse nationaliteit te hebben afgenomen daarna de grenzen sluiten en elke dag 10 treinen vullen met moslims/islamieten (99% van het huidige zootje wat reeds geïmporteerd is) dan zijn wij heel fier op onze Duitse buren.

    Like

  3. fransdewit zegt:

    Dat mens heeft echt hoogmoed waanzin, waar haal ze al dat geld ineens vandaan? Heeft volgens mij een oorlogstrauma hoor, dat kan niet anders. Ik denk dat ze tegen zich zelf beschermt moet gaan worden, want ze helpt heel Europa naar de klote. Spuitje geven en ver weg in een bejaardencentrum stoppen en zeggen dat ze terminaal is. Doen ze bij normale mensen ook, zonder blikken en blozen.

    Like

    • Martijn zegt:

      In het artikel van The Guardian staat dat ze een extra Europa-wijde belasting willen heffen om de boel te kunnen bekostigen.

      “Also on Berlin’s agenda are new European powers replacing some national authority over border control, and the possible raising of a special EU-wide levy to fund the policies.”

      MAW u en ik gaan hiervoor nog veel meer geld betalen.

      Like

  4. Kanaloa01 zegt:

    Een groot deel van de mensheid is het er over eens dat Hitler een gestoorde misdadiger was, maar Merkel is nog een graadje erger, die wil haar EIGEN volk vernietigen en ze heeft in Rutte, Hollande, enz. haar volgelingen die blindelings uitvoeren wat deze heks beveelt.
    Deze personen behoren gearresteerd en vervolgd te worden, maar dat zal een klus worden in deze tot op het bot verrotte rechtsstaat.

    Like

  5. Hendrik M. zegt:

    “De EU sluit overeenkomsten met derde landen zoals Turkije en verplicht zich tot de opname van grote, echter ‘niet nauwkeurig vastgelegde aantallen’ (lees onbeperkt) vluchtelingen rechtstreeks naar Europa.”
    “Dat betekent: Europa begint met de financiering van grote vluchtelingenkampen aan de andere kant van haar buitengrenzen.”
    Tja, dat lees ik er dus niet uit…

    Like

    • edjan zegt:

      Nou, dat lees ik er helaas niet in. Ik lees erin dat Merkel de vluchtelingen in Syrië, Afrika en Afghanistan wil gaan ophalen met vliegtuigen, bussen en treinen. En ze dan rechtstreeks naar Europa wil brengen. Want het hindert Merkel en Juncker zeer dat de vluchtelingen af en toe moeten lopen met al die lieve babytjes op hun armen en soms in de open lucht moeten slapen. En dan zijn er ook nog de hekken van die boze Ordan. Zo schiet het niet op, het moet sneller, sneller, sneller en meer, meer, meer!

      Waarom Merkel en Juncker dit doen? Ik heb er een nieuwe theorie voor. Door zoveel vluchtelingen te helpen, komen zij na hun dood in een speciale hemel die uitsluitend toegankelijk is voor links politiek correcten. U en ik hebben daar dus geen toegang en komen automatisch terecht in de hemel voor harteloze rechts-extremisten en laag-opgeleiden (ook wel “hel” genaamd)

      Ja zeg, er wordt hier dermate vaak vanuit een godsdienst gereageerd, mag ik ook eens een keer?

      Overigens is die hemel door de illuminati gemaakt en al door Nostradamus voorspeld.

      Like

  6. Jan zegt:

    ‘No Africans please’, says Marrakech rental agent


    Racism toward sub-Saharan Africans is a major problem in Morocco. Many of them come to Morocco to try to reach the Spanish enclaves of Ceuta and Melilla, in order to enter Europe. They face widespread racism and sometimes violence from locals, who accuse them of squatting in and damaging apartments.

    http://observers.france24.com/en/20151020-rental-agent-marrakech-africans-banned-housing

    Like

  7. Onze ondergang komt steeds dichterbij! R.I.P. Europe!

    Like

    • Inderdaad Realpredictor het is zoals je wel weet een beoogd beleid, schep chaos en dan veiligheid ten koste van alle burgerlijke vrijheden en democratische rechten. Eer is niet meer waard dan een paar scheppen kerkhof-aarde…

      Like

  8. joga zegt:

    En ze zijn sneller dan hun schaduw hier in Nederland(naar Lucky Luke) zie foto boven.

    Like

  9. GT zegt:

    Merkel roept het noodlot over haar af, met zeer ernstige gevolgen!

    Like

  10. Pegidafan zegt:

    Hebben jullie die Polen zien demonstreren vanavond in het journaal ,dat is heel wat anders als hier .Er werd geroepen in koor ; iedere arabier moet weten ,POLEN IS VAN ONS . Daar krijgen ze geen voet aan de grond . Zo patriotisch als die zijn , geweldig om naar te kijken , zou willen dat het hier zo was . Die Polen zijn nog echte kerels , die lusten die moslims rauw. Merkel kan naar Europa halen wat ze wil maar naar Polen gaan ze niet . Die krijgen daar ook een andere partij aan het bewind , een rechtse partij . De Polen zijn het gegraai en het gesjoemel ook zat , ook daar wankeld de eu . Dat is erg goed nieuws , soms hoor je toch ook nog weleens positieve geluiden.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  11. Zo langzamer hand vind ik kenau Merkel het predicaat verdienen van oorlogsmisdadigster!In een mantelpak,dat dan weer wel!Dit nazi idee laat ons geen maanden tijd meer;misschien slechts dagen!Het gaat haar nog niet hard genoeg,dus helpt ze maar een handje ,of twee handjes!Ik zie het niet meer zitten dat we hier zonder letterlijke kleerscheuren van af kunnen komen!Ik denk dat oorlog op de stoep staat!Of er moet een wonder gebeuren en een bom vallen op de Eu-top.Maar ik geloof niet in wonderen!

    Like

    • Rudi zegt:

      De oorlog staat zeker op de stoep,en het ergste is dat we bij voorbaat weten dat we die oorlog verliezen.Als de (burger?)oorlog los breekt zullen er duizenden verdreven(door de rus)jihadstrijders het slappe karakterloze en inhoudloze europa uitkiezen om hun door de russen platgebombardeerd kalifaat te heroprichten.Er zullen nog nooit geziene slachtpartijen plaatsvinden waar het vergelijk van het derde rijk van Hitler een “lachertje”
      tegen zal zijn.Maar de hoogmoedige naar eeuwige roem zoekende oude del Merkel “WIL” dit niet inzien,haar naam onsterfelijk maken is voor haar belangrijker.Ik ben het eens met èèn van bovenstaande komentaren: deze mentaal gestoorde vrouw moet tegen zichzelf beschermd worden en opgesloten worden in een speciaal regime ….EN SNEL !!!!!
      ps: op hulp van de Russen zullen we dan ook niet moeten rekenen,want ook die bruggen heeft ze opgeblazen.

      Like

    • Juist Yvonne van Cleef “Het gaat haar nog niet hard genoeg,dus helpt ze maar een handje,” óók mijn idee! De New World Order nadert met rasse schreden met als katalysator de cryptocommunistische bitch Merkel…

      Like

  12. DAT MENS IS GESCHIFT EN MOET DWINGEND OPGENOMEN WORDEN !! ZIJ IS EEN GEVAAR VOOR DE MAATSCHAPPIJ !!!

    Like

  13. andre de kegel zegt:

    ze denk dat ze Europa kan dwingen ze is nog erger dan Hitler

    Like

  14. Annamaria zegt:

    Net zo gek als Adolf dus ?
    De voorspelde Nazi ” vierde rijk”

    Like

  15. CJ zegt:

    Merkel is compleet gestoord. Als een echte dictator wil zij haar wil opleggen. Zonder enig overleg heeft zij de migranten uitgenodigd naar Duitsland te komen en zodoende ook naar de rest van Europa. Heeft zij zich wel eens afgevraagd wat de Duitsers willen ? ! Het is hun land en niet het persoonlijk bezit van Merkel. Ze vertelde de Duitsers dat Duitsland door de komst van de migranten zal veranderen en niet meer hetzelfde zal zijn. Je zult maar zo’n mededeling te horen krijgen. De rest van Europa interesseert haar al helemaal niets. Merkel is te lang aan de macht met als gevolg dat ze zich gedraagt alsof ze de president van de EU is. Laatst ging ze naar mede dictator Erdogan en deed allerlei toezeggingen aan deze tiran zonder eerst met de rest van de EU te overleggen.
    Merkels nalatenschap ; een Europa overspoelt met talloze moslims en de daarmee gepaard gaande islamisering van Europa. De ontwrichting van de Europese samenlevingen. Het einde van gelijke rechten voor mannen en vrouwen. Het einde van gelijkheid en acceptatie van LHBT. Het einde van democratie en vrijheid. Het einde van de welvaart. Het einde van onze identiteit en cultuur.

    Like

  16. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:
  17. Helen zegt:

    Waarom met zovele.
    Is eigen volk onbelangrijk

    Hallooo word wakker eu

    Like

Plaats een reactie