De Taliban verkopen voor € 1000,- doodsbedreigingen

Screenshot_27

De Taliban (op de foto Moellah Fazloellah, de chef van de Pakistaanse tak) verkopen doodsbedreigingen.

(Vertaling: E.J. Bron)

Iedere dag gaan duizenden mensen op weg naar Europa, “op de vlucht voor oorlog en dood”. Maar diegene die niet kan bewijzen dat hij daadwerkelijk voor een bedreiging vlucht, maakt maar weinig kan op een positieve asielbeslissing. In Afghanistan doen de radicaalislamitische Taliban sinds kort zaken met dit systeem: Voor € 1000,- krijgt men daar een reden tot asiel – een schriftelijke doodsbedreiging met het stempel van de Taliban.

De handel met de angst: Wie in Afghanistan voor de regering of voor de internationale troepen in het land werkt, moet vrezen voor zijn leven. Niet zelden werd een moord door de Taliban middels een dreigbrief aangekondigd. Wie hiertoe in staat was, vluchtte voor de terreur. Daarmee hebben de radicale islamieten een lucratieve tweede markt voor zichzelf gecreëerd: ze verkopen doodsbedreigingen, die daarna in Europa als reden tot asiel overhandigd kunnen worden.

Zoals “Bild”-verslaggever Paul Ronzheimer in Afghanistan onlangs onthulde, kan men voor € 1000,- zo´n brief verwerven, voorzien van het stempel van de Taliban en het briefhoofd van de voormalige leider Moellah Omar. De journalist kwam aan het document via een tussenpersoon – zelfs voorzien van zijn eigen naam.

“De Raad van het Leger en Justitie heeft besloten u te doden”

 Honderden mensen zouden al zo´n brief met doodsbedreiging besteld hebben, bericht “Bild”. In het geval van de verslaggever staat er in: “U, Paul Ronzheimer, werkt als spion en slaaf voor internationale troepen (…) De Raad van het Leger en Justitie heeft besloten u te doden (…). Uw activiteiten kunnen u niet vergeven worden.” Hoeveel “vluchtelingen” met zo´n document al asiel kregen in Europa is echter niet bekend.

Volgens “Bild” zijn de Duitse autoriteiten hiervan op de hoogte en waarschuwen ze steeds opnieuw voor de internationale smokkelhandel met de “vluchtelingen”. Het Europees grensagentschap Frontex maakt eind september bovendien bekend dat het bij ongeveer 10% van de Syrische paspoorten gaat om vervalsingen. Vooral Afghanen zouden deels proberen zich uit te geven als Syriër, want zij hebben de slechtere kaarten bij een asielprocedure.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, Europa, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Taliban, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Taliban verkopen voor € 1000,- doodsbedreigingen

  1. mijn-idee zegt:

    Ik wil zo graag geinformeerd blijven, mezelf van alle kanten van nieuws laten voorzien, het goede scheiden van het kwade, realisme mixen met idealisme, emotie mixen met verstand, maar ik raak er zooooo af.
    Dit soort berichten maken me misselijk en moedeloos.
    We worden gewoon vernaggeld……. door de nieuwe buitenstaanders/binnenkomers, ‘oude’ over ons gestelden, de MSM én de grachtengordel, de navelstarende, zelfgenoegzame, vanuit de hoogte pratende kletskoppen met echt “geen idee “.

    Ik kan het eigenlijk niet meer bevatten…….
    Wat mij betreft wordt de wereld overgeleverd aan de barbaren.
    De beschaving /onze beschaving krimpt een pijnlijke dood, als een slak onder een hand zout……
    Ik ben zo moe , zo moedeloos en uitzichtloos… en zooo verdrietig over de toekomst van ons/mijn /kinderen/ kleinkinderen / ons land/ continent……..

    Nog even en het goede is allemaal verdwenen……….. en dan denk ik in een tiental jaren…….

    Ik bid dat ik het niet hoef mee te maken.
    Laat mij vannacht maar doodblijven……… halleluja amen.

    Like

    • Indien bidden zou helpen, zou iedereen het wel doen.
      Doch bidden is ook weer zo’n verzindsel door de geloofsinstituten.
      Als je maar je hoofd buigt en liefst op de kniën gaat, dan zijn de geloofspredikers tevreden.
      Daarbij uiteraard klakkeloos geloven wat men de massa voorliegt.

      Like

  2. Sjaak zegt:

    Nu is het einde werkelijk zoek !

    Like

  3. Sjaak zegt:

    Gestern verhaftete die spanische Polizei in Madrid drei marokkanische IS-Dschihadisten im Alter zwischen 26 und 29 Jahren, kurz bevor sie einen Terroranschlag ausführen konnten. Sie sollen ähnliche Anschläge wie jene auf die Redaktion des Satiremagazins Charlie Hebdo geplant gehabt haben. „Sie waren jederzeit bereit, zuzuschlagen. Und zwar in der Art und Weise, wie wir sie zuletzt in Nachbarländern haben beobachten können“, erklärte Innenminister Jose Fernández Díaz.

    Gisteren arresteerde de spaanse politie in Madrid drie marrokaanse IS Djihadisten op leeftijd
    tussen 26 en 23 jaar,kort voordat ze een terreuraanslag konden uitvoeren ! Ze waren van plan
    op elkaar gelijkende aanslagen die op de redaktie van het Satire magazijn Charlie Hebdo
    geplant was. Ze waren kant en klaar en iedere tijd bereid toe te slaan ! En ook precies de zelfde
    voorgaanswijze zoals in het buurtland konden ze vaststellen verklaarde de binnenminister
    Jose Fernandez Diaz !
    KUTMARROKANEN !
    MINDER-MINDER-MINDER !

    Like

  4. fransdewit zegt:

    Zelfs dan krijgen ze nog hulp van hun eigen achterban, wel tegen betaling maar goed. Wij betalen voor die gasten en worden bovendien alleen maar genegeerd.

    Like

  5. Tistochwat zegt:

    Het is bijna lachwekkend…

    Maar in feite voel ik me net zo als
    @ mijn-idee 4 november 2015 om 18:21

    Like

  6. Anna. zegt:

    Welke krankzinnige koe handel zullen we nog meer tegen komen……
    De Taliban die ” verdient ” aan het westerse probleem……. Het moet gezegd slim zijn ze wel….

    Like

  7. Johan zegt:

    Vriend en vijand slaan de handen ineen en verdienen samen grof geld aan de asiel-industrie.

    Like

  8. Johan zegt:

    Het zou me niets verbazen als het COA een directe hotllne met de Taliban heeft. Zo in de trant van : “COA : We hebben net weer 20.000 slaapplekken gereed, stuur maar weer wat sieligerds” en de Taliban antwoordt dan: ” Ja is goed, volgende week, want we moeten eerst nog wat valse dreigbrieven drukken”.

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    En zo worden we belazerd en besodemieterd…

    Like

  10. Guardiacivil zegt:

    Of het kabinet weet van de handel en wrijft zich in de handen, of het kabinet heeft geen flauwe notie van de industrie. Maar dat laatste lijkt me toch sterk

    Like

Plaats een reactie