VIDEO Oostenrijks-Sloveense grens (Spielfeld): Journalist spreekt duidelijke taal en huilt bijna!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Niek”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Demografie, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Oostenrijks-Sloveense grens (Spielfeld): Journalist spreekt duidelijke taal en huilt bijna!

 1. Cathja zegt:

  Veel meer burgers zouden dit geluid moeten laten horen, maar men is blijkbaar bang dat het gevolgen zal hebben als ze hun hart luchten. Deze man liet blijken oprecht bezorgd te zijn.
  Ik denk dat wat hij zei bij heel veel mensen leeft.

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Arme man, arme mensen die in die streek wonen en ongevraagd met deze shit te maken hebben. Oostenrijk, zo’n vriendelijk land. Ondergedompeld in de chaos die Frau Merkel heeft gecreëerd.
  Dat mens moet razendsnel achter de tralies. Het liefst nog voor middernacht!!

  Like

 3. Ik denk dat hij zijn baan nu wel kwijt is!Het is toch ook te gek voor woorden dat alle schweinerei uit de openbaarheid wordt gehouden en dat alle media daar aan mee werkt;ooit krijgen ze dat in hun gezicht!

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Daar spreekt een echt mens

  Like

 5. albertien54 zegt:

  Staatsschuld stijgt met iedere immigrant bijna 80.000 euro
  Xander 04-11-2015 20:43- i
  Permanente verarming Nederlandse volk door massa immigratie onvermijdelijk!!!

  Van ‘progressief’ en ‘links’ mogen er absoluut geen bedragen (= geen limieten) aan de migranten worden geplakt (en uit het artikel blijkt waarom), maar we doen het toch: zo ziet pakweg een miljoen euro hogere staatsschuld eruit.

  Het Duitse Centrum voor Europees Economisch Onderzoek (ZEW) heeft uitgerekend dat iedere immigrant de staatsschuld op de langere termijn met 79.000 euro doet stijgen. Ter vergelijk: het tekort bij Duitse autochtonen ligt op slechts 3100 euro per persoon. De bevindingen van het ZEW staan dus haaks op de totaal ongefundeerde beweringen van veel politici dat de massa immigratie zo goed voor onze economie zou zijn. Een simpel rekensommetje: als Nederland ‘slechts’ 200.000 migranten toelaat, dan stijgt de staatsschuld met maar liefst € 15,8 miljard – en dan hebben we het nog niet eens over de jaarlijkse onderhoudskosten, omdat het leeuwendeel tot in lengte van decennia van uitkeringen en toeslagen zal leven. ‘We worden allemaal armer,’ constateerde de Duitse topeconoom Hans-Werner Sinn, hoofd van het Ifo-Instituut, dan ook.

  Immigratie verergert staatsschuldencrisis

  De al jaren durende euro/banken/staatsschuldencrisis wordt fors verergerd door de massale immigratie, en is al lang niet meer met bezuinigingen en het verhogen van de belastingen op te lossen, zo stelt Sinn. Griekenland, Ierland, Italië, Spanje en Portugal hebben bij elkaar een dikke € 2 biljoen schuld. ‘Wie moet dat betalen?’ vraagt de Duitse econoom zich af. ‘Het geld is op.’

  Dat dit tot een enorme crash zal leiden staat inmiddels buiten kijf. De vraag is alleen wanneer deze komt. De Duitsers staan garant voor maar liefst € 533 miljard zuidelijke schulden, dus die gaan dan eveneens het schip in – en met hen heel Europa.

  Tot nu toe lukt het de schuldenlanden nog steeds om met nieuwe kredieten hun oude schulden af te lossen, maar over hooguit een paar jaar zal het plafond zijn bereikt. Dan moet er hoe dan ook een omvangrijk deel van de nooit meer af te lossen schuldenlast worden geschrapt, en daar gaan vooral de Noord Europese landen –met Duitsland en Nederland voorop- zwaar voor bloeden.

  Ook financieel zijn migranten geen oplossing, maar loden last

  Wie gelooft dat het binnenlaten van miljoenen migranten het probleem van de verouderende bevolking –waardoor steeds minder jongeren voor steeds meer ouderen moeten werken en betalen- oplost, vergist zich gruwelijk. Zelfs bij de migranten die hier al vele jaren zijn is de werkeloosheid minstens twee keer zo hoog als het gemiddelde. Van de nieuwe migranten blijkt maar 7% een school op opleiding te hebben voltooid. Tienduizenden kunnen niet eens lezen of schrijven.

  Tal van experts hebben al gewaarschuwd dat het overgrote deel van hen nooit aan het werk gezet kan worden, àls ze dat al willen, aangezien het om minimaal 90% economische vluchtelingen gaat die enkel naar Europa zijn gekomen vanwege de hoge uitkeringen en goede sociale voorzieningen.

  Bezuinigen op eigen volk om immigratie te betalen

  De Europese overheden zullen ongetwijfeld wijzen op het licht stijgende BNP als gevolg van de massa immigratie, maar dat komt enkel omdat er meer geconsumeerd wordt en de overheid veel meer geld uitgeeft aan migranten. Dat moet natuurlijk wel ergens vandaan komen, en dat gebeurt door de tekorten en staatsschulden fors te laten stijgen.

  Dat is tevens de belangrijkste reden dat er keer op keer zwaar wordt bezuinigd op de zorg voor met name ouderen en chronisch zieken, en de uitkeringen en toeslagen stap voor stap worden verlaagd, waardoor de armoede onder de autochtone Europese volken ook in het Westen explosief zal gaan stijgen.

  Dat de economie cijfermatig zal groeien zegt dan ook helemaal niets over onze koopkracht en welvaart, die juist gestaag verder zullen dalen, zodat steeds meer mensen, ook werkenden, almaar minder te besteden zullen hebben en in grote financiële problemen dreigen te komen.

  Staatsschuld explodeert, permanente verarming het gevolg

  Het ZEW berekende op grond van alle cijfers en statistieken dat iedere immigrant de staatsschuld op lange termijn met € 79.000,- laat stijgen, tegen slechts € 3100,- voor een autochtone burger. Zelfs de zogenaamde tweede generatie, van wie verwacht wordt dat ze ‘ingeburgerd’ of ‘geïntegreerd’ zijn, levert nog een minus van € 44.100,- per persoon op. (1) Als Nederland ‘slechts’ 200.000 migranten toelaat, dan stijgt de staatsschuld met maar liefst € 15,8 miljard.

  Ongeacht of u nu voor of tegenstander van de massale moslimimmigratie bent tonen de kille cijfers dus aan dat we er hoe dan ook flink armer door zullen worden, en dat niet voor eventjes, maar permanent. ‘Onze’ politici lijken dat er graag voor over te hebben, maar zij hebben natuurlijk al lang en breed hun eigen schaapjes op het droge.

  Als we dan ook nog de extreem negatieve effecten van het TTIP vrijhandelsverdrag met Noord Amerika erbij betrekken, dan klinkt het ineens lang zo onwaarschijnlijk niet meer dat ons land hard op weg is in de niet al te verre toekomst een Derde Wereldland te worden – tenminste, voor de gewone man, voor u en mij, maar ‘natuurlijk’ niet voor de gevestigde orde die deze even ingrijpende als schadelijke besluiten over onze hoofden heen heeft genomen. Maar what’s new, dat doen ze al jaren, omdat wij, het volk, hen daartoe nog steeds in staat stellen.

  Xander

  Reacties:

  Gebelgde Belg op 04-11-2015 21:11
  Tja, het is de schuld van de staat en de blauwe bende dat deze invasie van — hier zonder ophouden verder gaat, maar het is ook de schuld van diegenen die erop blijven stemmen! Als ze geen stemmen meer krijgen, hoe zouden ze dan die dingen kunnen claimen dat deze onmensen hier per sé moeten binnen gelaten worden? Waarom wordt er niet gewoon rationeel mensen binnen gelaten die echt hulp nodig hebben zoals bijvoorbeeld alle niet moslims die veel meer gevaar lopen ginder?

  Rom op 04-11-2015 21:48
  ach;het is alles doorgestoken kaart:opdat de schrift vervuld worde.
  Houd het pausdom in de gaten.Welke rol gaat het vaticaan nog spelen in samenwerking met UN?

  Verzetsstrijder op 04-11-2015 22:09
  Wij leveren onze cultuur, land en bezittingen in, in ruil voor o.a. onveiligheid en moskeeën.
  marnix op 04-11-2015 22:12
  http://beurs.com/2015/10/19/wereldwijde-gevolgen-volop-gaande-door-energierevolutie-nieuwe-oorlogen-onvermijdbaar
  bovenstaande link is transparant en heel duidelijk dat er oorlog ‘moet’ komen.
  1- De vluchtelingenstroom moet haat en frustratie aanwakkeren.
  2- Strategische aanslagen die de gerorkestreerde media gaan vertonen.
  3- Woede en haat gaan een religieuze oorlog doen ontvlammen, Rome gaat op zijn knieën (Europa) door een nucleaire aanslag. Lees wat reeds lang voorspeld is; voor de kust van…zal een paddestoel te zien zijn. Niemand hield dit voor mogelijk.
  4- bankrekeningen, deviezen, waardepapieren worden in een draaikolk meegesleurd=> chaos, plunderingen, gruwelijke afslachtingen. Een genocide van alle Katholieken.
  Ga deze week nog eens een kerk of kathedraal bezoeken, geniet van de stilte, decoratie, brandramen en kaars geuren, één voor één gaan ze de kerken afbranden. Deze oorlog staat reeds op papier. Geen enkele politieke genie kan dit voorkomen
  .
  Pannenkoek op 04-11-2015 22:15
  Ja, in elk Eu land werden er strenge bezuiningingen doorgevoerd de afgelopen jaren, maar nu wordt niet gesproken hoeveel die vele vluchtelingen kosten voor een land. Ik ben geneigd om te denken dat die bezuinigingen met het oog op de huidige crisis doorgevoerd werden.
  Ik vraag me af of die migranten van de Saudis of van Soros geld krijgen om naar de EU te komen (ISIS soldaten hebben dat geld waarschrijnlijk), ik kan me niet voorstellen dat iemand in Bangladesh 20000 euro bij elkaar sprokkelt om naar de EU te komen om hier van de bijstand te leven. Hij zou beter in Bangladesh kunnen blijven en leven van zijn geld als een koning. https://www.intellihub.com/liberal-media-financier-george-soros-openly-admits-to-plan-to-destroy-national-borders-flood-europe-with-refugees/
  Gaan we die kant op? https://www.facebook.com/556102047824223/videos/683196098448150/?hc_location=ufi
  In Oostenrijk broeit het ook: http://www.theguardian.com/world/2015/nov/04/austrian-police-barbed-wire-border-chancellor

  B.Eisenstein op 04-11-2015 22:25
  Dit artikel spreekt mij aan..ben zelf een NL.koerd die hier geboren is en van beide culturen veel hebt megekregen..mijn visie is dat we ons soeveriniteit en spelregels weggeven aan EU corrupte brussel.helaas hebben we geen transparant inzicht en deze.word ook niet ,,bewust,,voor ons NL ders aantrekkelijk gemaakt.we zijn helaas weggedwaalt van het werklijke problemen ..hoop dat we met zijn alle goed begrijpen wie belang heeft van dit ellende en een volkskoers in eigen handen nemen.mvg afgekeurde turk:)

  Lone Fighter op 04-11-2015 22:29
  XN,je slaat de spijker recht op z’n kop!Uitstekend artikel.
  We gaan -vrees ik- allemaal (d.w.z. diegenen die niet tot de ‘élite’ behoren) het in de (nabije) toekomst merken.
  Hoe was het ook alweer?
  Het (Bijbelse) gezegde: “De levenden zullen de doden benijden….”
  Met alles wat ons boven het hoofd hangt -burgeroorlog,armoede,chaos,totalitair Islamofascime en ga zo maar door- krijgt dit gezegde steeds meer waarheidsgehalte.

  hampie op 04-11-2015 22:35
  Is er ook nog iets anders? Als ik niet depressief was zou ik het worden.

  Tabris op 04-11-2015 22:38
  Daar moet je toch geen top econoom voor te zijn om te weten dat vele varkens de spoeling dun maken. Dat is zo klaar als een klontje.

  Andre van Dam op 04-11-2015 22:46
  Een zeer goed artikel! Is er iemand in staat om dit artikel in de reguliere media te krijgen? Misschien zelfs op TV? Dan zou iedereen eindelijk tot inzicht komen en er zou snel een eind komen aan de mosliminvasie in Nederland!!

  Iron Maiden op 04-11-2015 23:07
  @Pannenkoek, antwoord op jouw tweede alinea:
  Wat dacht je van microkredieten?

  Like

 6. Jan zegt:

  Strache in Spieleveld

  Like

 7. Jan zegt:

  Gastwirt in Spielfeld: „Flüchtlinge“ plünderten Kühltruhen, verteilten Dreck und Fäkalien

  https://www.netzplanet.net/gastwirt-in-spielfeld-fluechtlinge-pluenderten-kuehltruhen-verteilten-dreck-und-faekalien/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s