Oostenrijkse buschauffeurs luchten hun hart: “Asielritten te gevaarlijk”

Screenshot_20

Chauffeurs waarschuwen voor ongevallen tijdens het transport van “vluchtelingen” door Oostenrijk.

(Door: Richard Schmitt – Vertaling: E.J. Bron)

Ze zijn extreem oververmoeid, ze worden bedreigd, achter hen vallen “asielzoekers” elkaar aan, ze zijn wanhopig over de foutieve beslissingen van de crisisstaf: de 200 buschauffeurs die dagelijks “vluchtelingen” van Spielfeld naar Beieren brengen, zijn het zat – twee chauffeurs onthullen nu de gevaren bij de asieltransporten.

“Schrijft u alstublieft niet onze namen op. Twee van onze collega´s zijn hun baan al kwijtgeraakt, omdat ze niet meer wilden meedoen aan deze ritten”, zegt de buschauffeur direct in het begin van het gesprek met “Krone”. Dan vertellen hij en zijn collega: “Het meest riskant voor alle buschauffeurs is dat we gedwongen worden totaal oververmoeid onderweg te zijn.”

Ministerie zet rusttijd buiten werking

Dat bewijst een dienstrooster voor een dienst van drie dagen met een 18 uur durende non-stop rit. En: het ministerie van Binnenlandse Zaken – dat ook verantwoordelijk is voor de verkeersveiligheid – heeft per decreet met ingang van 14-09-2015 de rusttijden voor de asielchauffeurs buiten werking gesteld.

“Er rijdt geen enkele politieagent mee”

Maar er zijn nog meer problemen zeggen de buschauffeurs: “De politie stopt in Spielfeld de bussen vol zonder rekening te houden met de verschillende landen en religies. Tijdens de rit is er ruzie en vinden er zelfs vechtpartijen tussen ´asielzoekers´ plaats. Helaas rijdt er geen enkele politieagent mee.”

Ook tijdens tussenstops – bijvoorbeeld Linz – zou het tot moorddreigingen komen, vertellen de chauffeurs: “De ´asielzoekers´ volgen de route op hun mobiele telefoons. Ze denken dat ze in de maling genomen worden als we niet rechtstreeks naar Beieren rijden.”

“Bij iedere toiletpauze verdwijnen er acht tot tien”

En veel “vluchtelingen” maken gebruik van de toiletpauzes om te verdwijnen, zeggen de buschauffeurs: “Na iedere pauze zijn er acht tot tien personen verdwenen – maar dat interesseert de politie niet. Die weet immers helemaal niet hoeveel er met de bus vanuit Spielfeld zijn vertrokken.”

De chauffeurs omschrijven ook hoe de bussen er na zulke ritten uitzien: “Verschrikkelijk dat wij dat allemaal moeten opruimen.”

Bron:
www.krone.at
Auteur: Richard Schmitt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Niek”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oostenrijkse buschauffeurs luchten hun hart: “Asielritten te gevaarlijk”

 1. Drs.P. zegt:

  De booslim asielratten schijten alle bussen onder met hun ziekmakende uitwerpselen.
  Geen beschaving en dit is meteen Fecaliën jihad tegen de ongelovige honden.
  Hoeveel meer geschift kan een overheid nog worden na al deze ellende????????
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Elena zegt:

  Alleen al het feit van het onderstaand besluit, is voldoende om dat hypocriete ministerie voor de rechter de dagen.
  Die zaak zullen de chauffeurs gaan winnen.
  —————————-

  Dat bewijst een dienstrooster voor een dienst van drie dagen met een 18 uur durende non-stop rit. En: het ministerie van Binnenlandse Zaken – dat ook verantwoordelijk is voor de verkeersveiligheid – heeft per decreet met ingang van 14-09-2015 de rusttijden voor de asielchauffeurs buiten werking gesteld

  Like

 3. Niet te geloven,maar ik geloof de chauffeurs op hun woord!Regeringen zijn misdadig bezig!!8 uur aan een stuk:die werkdruk en de stress:en dan geen politie die mee rijdt?Parasieten die elkaar de bus uitvechten;die bij tussenstops zo maar in de illegaliteit verdwijnen!Als we het al niet wisten,weten we nu toch genoeg?Dit is in heel Europa een aanslag op het eigen volk!Onder de noemer van zielige asielzoekers-instroom!Terwijl het een groot aantal moordenaars onze landen binnen wringt!En wat er bij loopt is ook gespeend van ieder greintje fatsoen!

  Like

 4. Bernamed Visser zegt:

  Krankzinning dus deze ritten en tegen de rijtijdenwet in, en dus strafbaar!!!! God man, het lijkt wel of elke wet overtreden moet worden om die achterlijke en criminele asielzoekers te moeten dienen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Niet alleen de uitgeputte chauffeurs zijn gevaarlijk bezig, maar ook alle weggebruikers die zich in de buurt van deze bussen bevinden lopen gevaar! Als een chauffeur de macht over het stuur verliest, kunnen onschuldige mensen betrokken raken bij een ernstig en veelal dodelijk ongeval!

  Al degenen die de besluiten namen/nemen dat de chauffeurs zich niet meer aan de rij- en rusttijden mogen houden, moeten voor het gerecht gesleept worden! Ze hebben de openbare veiligheid ernstig in gevaar gebracht, evenals de levens van de oververmoeide chauffeurs!

  Een grof schandaal is het dat er met mensenlevens wordt gespeeld!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Waarom bussen, die lui kunnen toch prima lopen?
  Het is gewoon misdadig wat die chauffeurs aangedaan wordt.

  Like

 7. Bert zegt:

  Niet om het een of ander, máár die chauffeurs werken wel keihard mee aan de invasie. Dat klinkt misschien wat hard, maar niemand verplicht hen chauffeur te zijn, en om hun eigen inkomen veilig te stellen blijven ze dus die ritten maken en massaal de migranten verspreiden over het land. Tuurlijk is het bitter om dan maar ontslag te nemen, maar tja, zonder medewerkers zoals asiel advocaten, azc medewerkers, linkse burgemeesters etc, dan is er geen ‘apparaat’ dat deze influx mogelijk maakt. En dan kun je wel denken, maar Bert die man heeft een gezin en hypotheek, .. da’s waar maar met wat hij mede mogelijk maakt is zijn gezin en vooral zijn kinderen veel slechter af over enige tijd, ik zou keihard gaan solliciteren of bijstand overwegen en niet medeplichtig willen zijn aan dit linkse gedrocht. Net zo goed als dat mensen alleen staken en de straat op gaan voor hun eigen CAO en inkomen, zo werken vélen mee aan het asielprobleem om de eigen portemonnee te blijven spekken. Dus het is een béétje dubbel. Denk hier maar eens over na.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL

  Like

 9. nans zegt:

  moraal van dit verhaal niet doen, weiger het te doen laat die politici zelf maar rijden.

  Like

 10. oscar zegt:

  Aan pakken die bazen en met veewagens gaan rijden …..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s