Schijtlijsters en snotterapen

Screenshot_29

(Door: “Gielah”)

Timmermans: Europees project kan stranden

De Europese samenwerking zou weleens kunnen stranden. Die vrees sprak EU-topman Frans Timmermans gisteravond uit, tijdens een lezing in Amsterdam. (Trouw)

Intussen horen wij een Timmermans…. die de indruk wekt zijn eigen leugens te zijn gaan geloven…. evenals dat bij een Verhofstadt te vermoeden valt…. bedroefd klagen dat er zoveel ´nationale krachten´ de door hem en zijn vrienden gewenste eenparigheid in de wielen rijden.
Foei toch… mensen die zomaar van hun váderland houden! Hoe archaïsch! Hoe frustrerend! Hoe weinig CONSTRUCTIEF!

Het blijkt duidelijk nodig deze zichzelf vergalopperende heren en dames er op te blijven wijzen dat het op dit continent alléén nog maar goed kan komen als ZIJ… met ingang van gisteren… eraan beginnen de door hén gemaakte fouten razendsnel terug te draaien! Niks te verwijten naar burgers toe! Enkel een overduidelijk mea culpa, mea culpa, mea máxima culpa… alleen dát is aan de orde!

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Schijtlijsters en snotterapen

  1. Nikolaos zegt:

    Ander modaal werkwoord: Het project móet stranden. ^^

    Like

  2. Pieter zegt:

    Goed geshopt! Zo moet je dat ventje ook eigenlijk zien.

    Like

  3. Jean zegt:

    Gielah, lafaards van het laag niveau van juncker, merkel, verafstoot, timmerfrans, thijssen, aalstroom, vanrampaai & co mogen geen enkele kans meer krijgen die moeten opgesloten worden voor minimaal 20 jaar want die bende heeft zoveel schade toegebracht aan Europa dat herstel moeilijk zal worden.
    Nooit heb ik haat gekend maar die troep in Brusselallabath maakt daarop een grote uitzondering.

    Like

    • Jan zegt:

      US-Talkstar: Merkel gehört wegen Kriegsverbrechen vor internationales Tribunal


      Noch nie wurde ein Industrieland in so kurzer Zeit an den Rand des Abgrunds gebracht! Zufall? Naivität? Kalkül? Das Versagen in der Flüchtlingspolitik kann nicht nur Merkel angelastet werden, auch Gabriel und weitere Bücklinge stehen in der Verantwortung. Daher gehört nicht nur Merkel vor ein Gericht gestellt, sondern auch die Unterstützer der massenhaft illegalen Einwanderung? Auch US-Talkstar Michael Savage erkennt den Wahnsinn in Deutschland und schlägt nicht nur vor Merkel zu stoppen, sondern ist der Auffassung: Merkel gehört wegen Kriegsverbrechen vor ein internationales Tribunal.

      https://www.netzplanet.net/us-talkstar-merkel-gehoert-wegen-kriegsverbrechen-vor-internationales-tribunal/

      Like

  4. Hans zegt:

    Die kop van timmerfrans past zo lekker in de ongewassen reten van de “vluchtelingen”, en die kijken toch niet op van een drol meer of minder.
    Ze schijten echt letterlijk alles onder waar ze komen.
    Net een Duitsland Docu gezien waar ze een cafe waren binnen gedrongen, koelkasten geplunderd en alles volgescheten en gepist.
    Bereid je maar voor op:
    • typhus
    • difterie
    • TBC, alle soorten
    • cholera
    • syphiles
    • hepatites A t/m Z
    • polio
    Alles wat we hebben opgebouwd gaat naar de kloten, en snel.

    Like

  5. koddebeier zegt:

    Timmerfrans: Europees project kan stranden. Hoera !!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 Dat zou mooi zijn !!

    Like

  6. leefbarbaar zegt:

    Achteraf zat Timmermans in het verzet en is hij altijd al tegen het Vierde Rijk geweest. Hij is zijn miljoenen daar gaan halen omdat Brussel dat geld anders zou misbruiken. Zo heeft hij ook altijd de PVV in het geheim gesteund en droeg hij een foto van meneer Wilders aan een kettinkje.
    Gel*l natuurlijk maar Timmerfrans is 100% schuldig aan het Vierde Rijk, wij niet.

    Like

  7. Wachteres zegt:

    Helaas denkt zij, de verwaande EU-elite, dat het alleen goed met ons komt als zij ons voorgaan naar de door hen gegraven afgrond.

    Onze leiders zullen rechtsomkeer maken, vlak voor Europa naar beneden stort, want helemaal gek zijn ze niet. Hun waanzin is maar schijn.

    Ongetwijfeld hebben ze al maatregelen genomen, hun geld op een goed manier geïnvesteerd, zodat ze er te allen tijde van kunnen profiteren, ook als het volk, dankzij hen, geen cent meer over heeft, en een tweede huis in Verweggistan gekocht, waar ze tijdig naartoe kunnen verhuizen om de puinhopen de puinhopen te laten.

    En ze gaan echt niet in de richting van hun nu – omdat dit goed uitkomt.- zo vereerde Midden-Oosten, Zuid-Amerika lijkt me eerder een mogelijkheid, dat heeft in het verleden meer tuig gedaan om het vege lijf te redden.

    Mooi stuk, Gielah. Je moet eens vaker gaan schrijven.

    .

    Like

  8. Avidia zegt:

    Hans zegt:
    10 november 2015 om 17:48

    Helemaal mee eens, dat volk is van God los, alles wat maar crimineel is, is voor meer dan de helft afkomstig van dit volk.Zet je maar schrap, extra beveiliging in huis en noem maar op.

    Like

Plaats een reactie