Opening adventsmarkt in Wenen: Christelijke traditie moet wijken voor islamitische terreur

Screenshot_22

De feestelijke opening van de adventsmarkt op het Raadhuisplein in Wenen werd vandaag afgezegd.

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de terreuraanslagen in Parijs wordt op dit moment ook in Wenen gediscussieerd over meer veiligheidsmaatregelen. Het vreselijke bloedbad, waarbij ministens 150 mensen om het leven kwamen, is vooral voor de bevolking in de adventstijd een schok. Vandaag echter gaf de rode burgemeester van Wenen, Michael Häupl, een dubbelzinnig signaal af door de traditionele opening van de kerstmarkt af te zeggen. Op dit moment wordt er nog over gediscussieerd of dit vanwege veiligheidsredenen plaatsvindt of om een signaal van solidariteit af te geven.

Solidariteit of veiligheidsmaatregel?

Traditioneel wordt op de zaterdag in midden november de kerstboomverlichting van de feestelijk versierde dennenboom op het Raadhuisplain aangestoken. Deze keer zou burgemeester Häupl samen met de minister-president van de deelstaat Tirol, Günther Platter, de opening verzorgen. Omdat de boom deze keer uit een gemeente in Tirol afkomstig is, wordt deze deelstaat speciaal vertegenwoordigd. Het spektakel zou dit jaar echter naar een nog onbekend tijdstip zijn uitgesteld, zoals vanochtend bekend gemaakt werd door het kantoor van Häupl.

Op grond van de terreuraanslagen in Parijs werd de ceremonie kort voor tijd afgezegd en werd er nog een andere datum bekendgemaakt. De adventsmarkt is echter ook geopend zonder verlichte kerstboom en gaat gewoon onbeperkt door. Of het gaat om een goed bedoelde actie van Häupl of om een veiligheidsmaatregel is op dit moment niet bekend.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Opening adventsmarkt in Wenen: Christelijke traditie moet wijken voor islamitische terreur

  1. koddebeier zegt:

    HET NEGEREN OF KLEINEREN VAN EXTREMISTISCHE IDEOLOGIËN DIE LEIDEN TOT TERRORISME, IS EEN IDEOLOGIE IN ZICHZELF. HET IS DE WESTERSE IDEOLOGIE VAN DE POLITIEKE CORRECTHEID. DEZE IDEOLOGIE HEEFT AL VEEL MENSENLEVENS GEKOST.

    Like

  2. Cathja zegt:

    Overal hoor je zeggen dat we ons niet moeten laten leiden door angst. Het niet door laten gaan van de feestelijke opening van de Kerstmarkt lijkt toch wel verdacht veel op een beslissing die ingegeven is door angst, al zullen ze dat niet toegeven!
    Ik heb het vermoeden dat het gebeuren in Parijs nu aangegrepen wordt om de feestelijkheden achterwege te laten, zogenaamd uit ‘solidariteit’.

    Moslims ergeren zich aan het christelijke Kerstfeest, met alles wat daarbij hoort. Zij zullen het er wel op aansturen om dit feest te laten verbieden, omdat ze zich ‘gekwetst’ voelen.
    Als dit zo zou zijn, buigt ook Oostenrijk al voor de islam.

    Wie is de volgende?

    Like

    • Driek zegt:

      Cathja zegt: Moslims ergeren zich aan het christelijke Kerstfeest, met alles wat daarbij hoort.

      Maar, beste Cathja, wat als wij ons ergeren aan dat idiote Suikerfeest en vrouwen met hoofddoeken achter de kassa en dat walgelijke geschreeuw van een minaret? Nu, wij kunnen gewoon de pest krijgen. Joden en christenen dienen zich nu al te schikken naar de islam, dan kun je nagaan hoe het hier over 25 jaar gesteld is. Maar dan ben ik er niet meer. Eigenlijk ben ik daar wel blij om.

      Like

  3. Pogo zegt:

    Als het maar geen angst is.

    Like

  4. sammy zegt:

    we moeten er hier ook gewoon een 150 standrechtelijk executeren oog om oog tand om tand.
    opjagen en kapot schieten niks corrects aan die vieze smerige criminele bende. reken erop dat ze zich achter de deur kapot lachen.

    Like

    • oud-marinier zegt:

      HE-LE-MAAL mee eens met uw geachte , geachte sammy . Laten we er meteen een 150 bij doen …nl. die klojo’s van het huidige kabinet ..uitgezonderd Geert. !!! Of ga ik nu te ver ???

      Like

      • sammy zegt:

        ja de emoties lopen hoog op als dat zou gebeuren dan zou er echt misschien iets gaan veranderen en ik vind het niet te ver gaan.

        Like

      • oud-marinier zegt:

        Mooi , dank u voor uw steun. Hahaha…..

        Like

      • sammy zegt:

        weer iets wat ik niet begrijp we weten allemaal hoe de islam in Nederland over ons denkt geleuter als gematigde islam bestaat niet. wat bedoelen ze dan met gematigd dat ze je gematigd onthoofden of gematigd verkrachten of gematigd homo’s in elkaar slaan of gematigd ouderen beroven of gematigd voor ongelovige hond uitschelden.
        dus in het correcte Nederlandse politieke klimaat worden er vanavond herdenkingen gehouden waar de moskeeën ook bij betrokken zijn en gematigd krokodillen tranen huilen? hoe is dat mogelijk heulen met de gematigde vijand heet dat. volgens de verraderlijke politieke kopstukken zijn we niet in oorlog met de islam. maar met peppie en kokkie. I.S. denkt daar anders over. dus zeg het maar

        Like

      • oud-marinier zegt:

        @sammy , ik had het niet beter kunnen verwoorden !!! Het schijnt bij aardig wat lulhannesen NIET door te dringen dat wanneer iemand jou WEL de oorlog verklaart , het misschien beter zou zijn , om je er dan ook maar op voor te bereiden , i.p.v. dom uit de nek te lullen en volhouden : ..” Maar wij NIET met hen ” …. Ligt het nu aan mij … heb ik iets gemist….?? Ik bedoel zijn die lui in de regering nu werkelijk ZO stom ??? Hebben alleen de gewone man , met boerenverstand door , dat we het loodje leggen met dit soort beleid ?

        Like

  5. ieznogoedh zegt:

    Fijn dat er politici zijn (en in zulke grote getale) die het de binnenmarcherende legers naar de zin proberen te maken. Dat zal al die soldaten wel gunstig stemmen.
    Nee, Ik geloof niet dat de normale gang van zaken is gewijzigd uit veiligheidsoverwegingen.
    Immers, indien het de “onze” politici om onze veiligheid te doen was, dan hadden ze al die veroveraars niet binnengelaten. Deze “vluchtelingen” zijn beter benaamd met: Fürchterlingen. Want dat is wat ze uiteindelijk zullen blijken te zijn. Mensen die je vrezen moet. Ook als een deel daarvan niet eens in de gaten heeft waarvoor ze worden gebruikt.

    Like

  6. tjonge zegt:

    zodra je toe gaat geven aan dreigingen van terroristen, dan hebben de terroristen gewonnen !
    .
    dreigingen moeten worden genegeerd, dat is het enige rationele wat men kan doen, OOK als dat zou betekenen dat er slachtoffers gaan vallen !
    .
    absolute vrijheid kan je niet laten beperken/teniet doen door terroristen, dan is het geen vrijheid meer…….

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    En zo worden WIJ stukjes bij beetjes, klaar gestoomd voor het KALIFAAT EUROPA. Met volle medewerking van socialisten, sociaal-democraten, liberalen en christen-democraten, incusief de volledige “gelijkgeschakelde pers”, en uiteraard media!

    Like

  8. sammy zegt:

    ja het bedje is gespreid voor al datscum vooral in de steden en dorpen. het merendeel heeft een socialistische burgemeester vaak van die rare achterlijke linkse wijven

    Like

  9. sammy zegt:

    gelijk O-M de meeste islam hufters kunnen niet lezen en schrijven.
    we hebben vanochtend op het journaal van de linkse staats omroepen weer kunnen genieten van het zooitje islam dat samen met de Nederlandse verraders minachting te hebben voor de verschrikkelijke moorden die gepleegd zijn in Parijs. als je het ziet krijg je echt braakneigingen. de moskeeën doen ook mee hahahahah achter de deur lachen ze zich kapot. om van te kotsen. je ziet een paar rare wijven met kopvodde in slecht Nederlands schreeuwen en kreisen en een laffe meeloper van het kabinet horen vertellen dat we overal veilig zijn dus neem de metro de trein en we moeten vooral niet bang zijn. dat klinkt logisch want ze scheiten zelf in hun broek de laffe verraders. alles geregisseerd door de smerige N.S.B overheid hoe is het mogelijk trap er niet in.

    Like

  10. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

    Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

    Like

Plaats een reactie