En weer een paar miljard richting Griekenland

Screenshot_7

‘Grieken doen het keigoed en verdienen het’

Griekenland krijgt opnieuw een miljardenlening. De regering heeft alle hervormingen die daarvoor nodig waren doorgevoerd, liet minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën zaterdag weten. Hij leidt als voorzitter van de Eurogroep de gesprekken met Griekenland.

In de zomer werd Griekenland het met de eurolanden eens over een derde leningenprogramma van circa 86 miljard euro voor de komende drie jaar. De Griekse regering heeft in ruil voor financiële steun onder meer bezuinigingsmaatregelen genomen.

Volgens Dijsselbloem heeft Griekenland genoeg vooruitgang geboekt om een nieuwe lening te krijgen. De voorzitter van de Eurogroep zegt dat de weg vrijmaakt om maandag formeel akkoord te gaan met een lening van 2 miljard euro.

Bron:
http://biz.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurofielen, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op En weer een paar miljard richting Griekenland

  1. Tistochwat zegt:

    Hebben we al geld van die Grieken teruggekregen; MET RENTE?
    En zo ja, wie heeft dit dan in z’n zak gestoken, want IK merk er bar weinig van dat we iets hebben teruggekregen, aangezien alles volgend jaar weer een stuk duurder wordt.
    De slavenleefboetes (belastingen) en de kosten voor de zorgverzekering bijv. zullen weer flink stijgen.

    Ik denk dat Rutte DAT bedoelde, toen hij blaatte: “We groeien als een gek!”

    https://twitter.com/hashtag/neppremier?src=hash

    Like

  2. Joga zegt:

    Ik zou die controle wel eens willen zien, want Dijsselbloem liegt altijd, zoals een goed pvda-er betaamt.

    Like

  3. Peter selie zegt:

    Ach beste man wat maakt het uit. Europa maakt schulden bij het leven. Schulden die het (wij) nooit meer zal kunnen terugbetalen. Daar weten ze wel iets op. Nu zijn we weer verrijkt met de Oekraine dat we mogen onderhouden en daar blijft het niet bij ze komen ons hier ook nog verrijken want Europa zal en moet worden vernietigd. Justitie helpt daar graag bij. Let maar op!!!
    Straks wordt het geld met 60 tot 80 % gedevalueerd. Zij van hun schulden af, wij straatarm en zij lachen zit rot omdat we zo stom waren ons te laten plunderen door een stel profiteurs/dieven! Onthoud mijn woorden!

    Like

    • Edjan zegt:

      Onze politici zijn psychopaten. Leuk van buiten, innerlijk gedreven door hebzucht en daarbij gaan ze totaal gewetenloos te werk. Klopt wel een beetje?

      Like

      • Tistochwat zegt:

        Edjan 22 november 2015 om 12:54

        Klopt helemáál! Beweer ik al jaren, dat we onderdrukt worden door psychopaten.

        http://www.checklijst.nl/psychopaten.htm

        Like

      • Edjan zegt:

        @ Tistochwat. Voor het eerst las ik dit een jaar 15 geleden in de Volkskrant. Er zouden steeds meer psychopaten verschijnen in bedrijfsleven, banken en politiek. Ze hebben uitstraling (charisma) en doortastendheid en vaak lijken ze sympathiek. Ze kunnen zelfs leren om “spijt” te hebben van hun fouten. Maar in wezen hebben ze geen enkel geweten. Nadat ze iedereen die hun hielen niet likt verwijderd hebben, beginnen ze hun bedrijf (of land) genadeloos uit te zuigen.

        Ik lees de Volkskrant al heel lang niet meer, maar nu hun PvdA zoveel psychopaten geleverd heeft aan bedrijfsleven, banken en politiek, denk ik niet dat deze krant het er nog veel over heeft.

        Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Jawel hoor, je verwacht het niet hé? Is het niet de ellende, van de Islam, of de tsunami aan gelukzoekers vanuit Noord-Afrika c.q. uit verweggistan, dan moeten we nog wat meer uitgeknepen worden, om te betalen voor de banken, die door verkeerd handelen Griekenland naar de ratsmodee hebben geholpen. We zullen als citroenen uitgeperst worden, want het “vierde rijk”, de vreselijke EUSSR, bepaalt dat!

    Like

  5. Bob Fleumer zegt:

    Geen reactie, het helpt toch niet!

    Like

  6. infidel zegt:

    Ik boek ook elke dag meer vooruitgang in het mij verwijderd voelen van het land dat zich nederland noemt.

    Like

  7. ieznogoedh zegt:

    Het geld kan kennelijk niet op. Andermans geld natuurlijk, dat wel. Maar goed, Margareth Thatcher zei in 1976 heel terecht:

    “Socialist governments traditionally do make a financial mess. They always run out of other people’s money. It’s quite a characteristic of them.”

    Het was toen zo en het is nu nog steeds zo. En het zal zo blijven totdat mensen wakker worden en die verderfelijke linkse onzin voor eens en voor altijd rigoureus aan de kant schuiven.

    Like

  8. koddebeier zegt:

    En wederom tekent die slappe zak Rutte bij het kruisje !!
    De mening van het volk lapt deze regent aan z’n laars, net als de rest van zijn ruggengraat loze kabinet !!

    Like

  9. Jean zegt:

    Heeft die eikel distelbloem soms een riante villa in Griekenland liggen? Is het die soms waar die oranje klaplopers steeds op vakantie gaan?
    Man man man hoelang nog verder gaan met die EU misdadigers?

    Like

  10. tjonge zegt:

    “In de zomer werd Griekenland het met de eurolanden eens over een derde leningenprogramma van circa 86 miljard euro voor de komende drie jaar”
    .
    ehhhh, ikke niet begrijpen, ikke 86 miljard krijgen voor komende 3 jaar maar krijg half jaar later alweer 2 miljard erbij ?
    .
    heb ikke dan die 86 miljard al opgemaakt dan dat ik die 2 miljard erbij kreeg ?
    .
    ikke heel verward….

    Like

  11. Jan zegt:

    De burger betaalt.

    Like

Plaats een reactie