VIDEO Nigel Farage: “Turkse chantage belonen is een gevaarlijk spel” (Europees Parlement, 02-12-2015)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Ben Heavem”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nigel Farage, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Turkije, UKIP, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO Nigel Farage: “Turkse chantage belonen is een gevaarlijk spel” (Europees Parlement, 02-12-2015)

  1. fransdewit zegt:

    Gebeurd daar net zoals hier in de tweede kamer er spreken mensen die het doorhebben maar de andere zitten weer te spelen met hun mobieltje zoals Timmerman. En laat lekker iedereen maar lullen. Het is een grof schandaal

    Like

    • Edjan zegt:

      Je ziet hem telkens als Nigel Farage aan het woord is daar zitten als een standbeeld. Na een paar minuten zie je dan zijn pen bewegen dus het leeft. Althans: het beweegt. Wat zou ik dat misselijke ventje toch eens graag @#$%@schoppen.

      Like

    • Cathja zegt:

      @ fransdewit om 21:42

      Ik zag eerder vandaag de speech van Viktor Orbán voor zijn parlement. Een enkeling noteerde iets, maar er werd aandachtig geluisterd naar de woorden van de MP. Wat een beschaafd volk! Zo hoort het.
      Inderdaad, in onze Tweede Kamer is het met het fatsoen van de politici treurig gesteld!
      Ongeïnteresseerd rondkijken, kletsen met anderen, berichtjes checken op de mobiel, etc.

      Rijp voor de sloop, die hele Tweede Kamer. Enkele goeden uitgezonderd.

      Like

  2. toetssteen zegt:

    Iemand Frans Timmermans gadegeslagen? Dat was er eentje zonder woorden.

    Like

  3. Teunis zegt:

    Werd Khadaffi niet ook beloond voor het tegenhouden van immigranten? En nu betreuren we dat ie weg is.

    Like

    • Seculiere Kemalist zegt:

      Voor allen:

      Het Europees geld gaat niet naar de Turken maar naar de Syriërs in Turkije…

      Like

      • Edjan zegt:

        Geloof je het zelf? Turken hebben heel hun geschiedenis aan elkaar gelogen. Deze 3 miljard gaan in eerste instantie naar de turken en die kopen dan vervolgens olie van hun goede vrienden IS die van jou niet gebombardeerd mogen worden. Werk je voor de Turkse ambassade?
        Ik ben nooit zo pro-Russisch geweest maar nu mogen de Russen van mij die turken eens een goed lesje leren.
        Turkije NIET in de EU en UIT de Nato.

        Like

      • Seculiere Kemalist zegt:

        Natuurlijk, het Turkije van Erdogan nooit in de EU. We gaan Erdogan deze eer niet geven dat hij dat voor elkaar heeft kunnen krijgen met zijn weliswaar chantage.

        Van mij mag je gerust IS bombarderen hoor, maar niet het onschuldige bevolking waar de Russen nu heel hard mee bezig zijn !!!!

        Like

      • @Edjan: Ik begrijp het wel: Het bloed kruipt, waar het niet gaan kan.
        Dat gaat op voor ons allemaal en voor wie het totaal niet opgaat geldt, dat hij zich schuldig maakt aan landverraad. In feite neemt Links zo’n landverraderlijke houding aan, met hun “weg met ons.”
        Dus laten we onze seculiere kemalist maar liever respecteren om zijn houding; Dàt kan hem, hoe dan ook, niet verweten worden.
        http://depatriotten.weebly.com/

        Like

    • @Teunis: Dat betreurde ik direct al: Britse kennis Maureen -getrouwd met een Libiër- had geen slechte ervaringen met het Khadaffi-bewind in het land van haar man.
      Bovendien getuigde ze daardoor in verband met de discussie met mijn vader daarover in MIJN voordeel, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Ha Ha!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

  4. Edjan zegt:

    http://www.telegraaf.nl/buitenland/24823702/__Poetin__Turkije_krijgt_spijt__.html

    citaat …”Richting het westen verklaarde de president dat landen “geen dubbele moraal” moeten hebben als het om terreur gaat en terroristische groeperingen niet voor eigen nut moeten gebruiken.”

    Scherp gezien. Soms denk je inderdaad dat IS, de massa-immigratie en zelfs de aanslagen het Westen eigenlijk wel goed uitkomen. Ze ondernemen er weinig tegen. Ze kunnen op grond hiervan de privacy nog verder verminderen en de staatscontrole verhogen, het gezag centraliseren (natiestaat afschaffen, EU politieke unie maken) en de democratie verder uithollen.

    Like

  5. jacob schoester zegt:

    Turkije hoort niet in de E.G. en ook niet in de NATO. Het is een Aziatisch land en het is een moslim-land dat er op uit is om te liegen en te bedriegen. Dat zien de Nederlanders al jaren, maar onze bestuurders doen dit af als racisme en of discriminatie!

    Like

  6. Poetin: Turkije krijgt spijt van neerhalen Russisch toestel

    Turkije krijgt spijt van het neerschieten van een Russische straaljager bij de grens met Syrië.

    Dat zei de Russische president Vladimir Poetin donderdag in zijn jaarlijkse staatstoespraak.

    Hij zei dat Moskou de “Turkse hulp aan terroristen niet zal negeren”. Richting het westen verklaarde de president dat landen “geen dubbele moraal” moeten hebben als het om terreur gaat en terroristische groeperingen niet voor eigen belang moeten gebruiken.

    Maandag beweerde Poetin dat het gevechtsvliegtuig is neergehaald omdat Turkije gebruik wil blijven maken van de oliehandel met Islamitische Staat. De Turkse president Tayip Erdogan reageerde donderdag op zijn beurt door te zeggen dat hij bewijs heeft dat juist Rusland is betrokken is dergelijke handel met IS.

    De spanningen tussen Rusland en Turkije zijn hoog opgelopen sinds Turkije in november een Russisch toestel uit de lucht schoot. De Turken claimen dat het Russische vliegtuig na verschillende waarschuwingen in het Turkse luchtruim bleef. Rusland ontkent dit en noemde het neerhalen van het toestel een provocatie.
    http://www.zie.nl/video/algemeen/Poetin-Turkije-krijgt-spijt-van-neerhalen-Russisch-toestel/y02z0jrfyvgj

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    De EUSSR= ROOD SATANISCH GEBROED! En niet alleen de RODEN, maar ook de christen-democraten, en liberalen steunen SATAN! Ik ben er klaar mee, ik begin steeds meer begrip te krijgen voor Generaal Franco, die met de RODEN kort proces maakte tijdens de Spaanse Burgeroorlog tussen 1936 en 1939. En Farage heeft volkomen gelijk. Sterf EU, sterf!

    Like

    • Tistochwat zegt:

      Tom Hendrix 3 december 2015 om 16:03

      [quote] Sterf EU, sterf! [/quote]

      Was het maar waar Tom, wás het maar waar!
      De dictators hebben zich echter heel diep verankerd en zijn niet weg te bránden!
      Zou het misschien onverhoopt tóch lukken met een grote terroristische bo(e)maanslag op hun paleis?

      Like

  8. Bas zegt:

    quote: Je bent deze onderstaande barbaarse gruwelijkheden vergeten melden.
    http://tiny.cc/s3306x

    Cluster- en fosforbommen zijn vreselijk. Maar het kan nog erger, Onder leiding van de EU en de US bombardeerde en schoot de NAVO met verarmd uranium afval in Irak en Afghanistan etc.. Waarschijnlijk nu ook in Syria bommen met verarmd uranium . Dit is te bizar voor woorden !

    Lees hier meer > http://tiny.cc/4k306x

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      En niet te vergeten op Servië!!!

      Webmaster

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @E.J.Bron: 18.34. uur. Precies Bert! En ik vergeet de smeerlapperij niet, het bombarderen van Servië vanaf 15 maart 1999. Vuile smerige NAVO schoften. En ze speelden het spel zo gehaaid, de MOSLIMS, dat Servië alle schuld toegeschoven kreeg.
        Ik ben niet vergeten wat de MOSLIM SMEERLAP ORIC heeft gedaan, het uitmoorden van 100 Servische dorpen!

        Like

  9. Jan zegt:

    Nigel Farage über Flüchtlinge

    Like

Plaats een reactie