COA maakt nu onderscheid tussen christenen en moslims

Screenshot_31

(Door: “Weethetwel”)

Sinds kort wordt door het COA geselecteerd op geloof. Nadat het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers  25 jaar politiek correct net deed of er geen verschil is tussen christelijke asielzoekers en moslims wordt nu toch geselecteerd op geloof. Dat wil echter niet zeggen dat het COA ineens het licht heeft gezien of “E.J. BRON” heeft gelezen; de reden is puur opportunistisch.  Christenen en moslims moeten zoveel mogelijk gescheiden worden, want het treiteren en vernederen van christenen door moslims gaat in het gastvrije Europa gewoon door. Dat leidt maar tot onrust in de AZC’s en dat is niet goed voor het draagvlak om de simpele Europeanen nóg meer te islamiseren.

Christelijke vluchtelingen hebben de hel gezien

Anders dan de naïeve goedgelovige Europeanen weten deze christenvluchtelingen uit bittere ervaring wat het betekent de islam in zijn zuivere vorm mee te moeten maken: moord, dood, aanslagen, ontvoeringen en de vrouwen en meisjes als seksslavinnen afgevoerd en verkocht. Vervolgens vluchten ze naar een “vrij” land, waar ze tot hun stomme verbazing oog in oog komen te staan met hun vroegere moordenaars en overheersers. Dezen worden ook nog eens geen strobreed in de weg gelegd om dat land in te gaan richten naar het voorbeeld van het land waaruit ze net zogenaamd “gevlucht” zijn.

Het mag duidelijk zijn dat deze christenen zich op den duur wél zullen verdedigen tegen de islamisering. Vanuit dat oogpunt mogen we eigenlijk blij zijn dat er christelijke asielzoekers naar Europa komen. Zij zullen ook samen met de “E.J. BRON”-getrouwen optrekken tegen de huichelachtige politieke landverraders die Nederland en Europa momenteel regeren naar de ondergang voeren.

De islam wil wereldheerschappij

De islamisering verloopt zoals bekend volgens een bepaald procedé. De eerste paar procent gedraagt zich vriendelijk en vredelievend. Naarmate het aantal groeit, verandert dat.

Er worden steeds meer eisen gesteld en de afkeer van en minachting voor de ongelovigen wordt steeds duidelijker gemanifesteerd. In bepaalde wijken en gebieden hebben moslims al volledige controle. Vanaf 20% aandeel in de bevolking is de beer pas goed los en kun je rekenen op regelmatige aanslagen en bloedvergieten.

Boven 40% kan de rest van de bevolking kiezen voor vertrek, “bekering” of de dood.

In dit artikel staat duidelijk het proces beschreven met de landen in verschillende stadia van islamisering.

Libanon was 60 jaar geleden een land van christelijke vrede. Inmiddels zijn de christenen daar verdreven of tot tweederangsburgers gemaakt. Zo snel kan het gaan. In twee generaties.

Libanon is door de islamisering echter in het geheel geen land van vrede en welvaart geworden, eerder een land van armoede, angst en intimidatie.

Aantal moslims in Nederland is nog te klein voor dagelijkse rellen

In Nederland zitten de moslims nu op zo’n 5% van de bevolking. Maar de islamisering gaat wel heel snel door de slappe ruggen mentaliteit van de bestuurders, die alle eisen inwilligen en hun land en bevolking willoos naar de slachtbank voeren. Daar komen de kerken nog bij, die in een vlaag van verstandsverbijstering meer reclame maken voor de islam dan dat ze opkomen voor hun eigen parochies. Een laakbare rol spelen ook een aantal grote bedrijven zoals Albert Heijn, HEMA en Friesche Vlag-Campina, die niets liever zien dan dat de nationale cultuur en identiteit zo snel mogelijk verdwijnt ten faveure van hun wereldmarkt.

Feit is dat de sfeer vanaf die 5% toch wel guur begint te worden. De aanslagen worden vooral gepleegd door de Lone Wolves en dat schept een sfeer van angst. Het heeft nog allemaal niets met de islam van doen. De politici kijken weg en keren zich vooral tegen hun eigen volk. Helen en stelen uit naam van de islam wordt verdoezeld en ontkend. En vooral: er worden grote aantallen verse moslims geïmporteerd die op de zak van de oorspronkelijke bevolking komen teren en allemaal de islamisering een stukje dichterbij brengen..

Zie hier het scenario voor de komende tien jaar. Na deze periode is het aantal moslims zodanig toegenomen dat op grote schaal en wel uit naam van de islam begonnen wordt de boel met openlijk geweld over te nemen. Nu is de tijd nog niet zo ver.

Islamgeweld piekt te vroeg in Nederland

Het is daarom voor regering en COA erg belangrijk de boel op dit moment bij elkaar te houden. Dus houdt christenen en moslims nog maar even uit elkaar.  De islamisering is nog niet ver genoeg om op eigen kracht en met eigen geweld het land in te pikken. Daarvoor is nu nog de ondersteuning nodig van behulpzame dhimmi´s en andere nuttige idioten en politici. Openbare geweldpleging komt dan niet zo goed uit, want de autochtone bevolking is nu nog in staat het proces een halt toe te roepen. De tijd werkt in het voordeel van de islamisering.  Hoe langer het rustig blijft des te meer het ideaal van de multiculturele samenleving onafwendbaar wordt. En daar is het ze kennelijk om te doen.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, christenhaat, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op COA maakt nu onderscheid tussen christenen en moslims

  1. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dat wordt nog een heel gedoe die selectie, eerst moeten christenen van moslims gescheiden worden, daarna homo’s en transgenders van zowel christenen als van moslims, benieuwd naar wat voor categorieën er nog meer opduiken. Oh wacht; Syriërs van Irakezen, Afghanen van Pakistani, nee dat kan nog een heel feest worden op die manier.

    Like

  2. Pingback: Multiculti Nederland vangt christenen en moslims in AZC’s apart op wegens moslimagressie ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

  3. Helena zegt:

    Daarom is Pegida hard nodig, iedereen met een gezond verstand en realiteitszin moet mee lopen voor volk en vaderland. Volgende week zaterdag 12 december in Rotterdam kom allemaal en doe mee, denk aan je kinderen en kleinkinderen!!!!

    Like

    • Reken maar, Helena!!!!
      Het is jammer, dat direct de andere dag naar Aken er even niet in zit, voor mij,maar in Rotterdam zullen we elkaar zien!
      En laat die rotmoslim maar proberen, er wat aan te doen: Zolang wij ons redelijk opstellen, staat de politie toch niet achter hem! Ha ha!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

      • Helena zegt:

        Haha, ja de politie is onze beste vriend dat hebben we verdiend, wij zijn redelijk! . Tot zaterdag Theresa wat fijn dat je er ook weer bij bent, super!!!

        Like

  4. jowitteroos zegt:

    De homom vluchteling wordt ook al apart opgvangen….gaat goed met die ‘vluchtelingen’van de religie van vrede.
    http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/4201611/2015/12/04/Amsterdam-vangt-homoseksuele-vluchtelingen-apart-op.dhtml

    Like

  5. R.Kroonenberg zegt:

    Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
    .
    Het onderscheid is simpel hoor: de Moslim heeft ‘n baard
    en ’n Christen ook, maar dan natuurlijk anders
    dat lijkt wellicht wat ingewikkeld voor de Nederlanders,
    maar besef gewoon: de één is alles en de ander dus niks waard !
    .
    zo….‘k ben blij dat dit mysterie eindelijk is uitgelegd
    laten we dus maar gewoon de Sharia hier nemen !
    dat is dan prompt het eind van de problemen
    en is het laatste woord daarover eindelijk gezegd…
    .
    toch ?
    .
    Jasterke
    .

    Like

  6. Qvic zegt:

    De islamieten zijn over het algemeen dom, want elk land waar ze in de meerderheid komen wordt ten gronde gericht door hen. Want daarna moeten ze zelf ook maar zien te behelpen van hun eigen veroorzaakte puinhopen. Als ze Nederland volledige overgenomen hebben, zal het zelfde Nederland binnen 10jaar weer grote delen overstromen, omdat ze niets van waterbeheersing begrijpen. Waarschijnlijk zullen alle polders en alle plaatsen aan de kanalen en de grote rivieren onder water komen te staan. Dus meer dan half Nederland verdwijnt onder water. Met als gevolg de hele infra structuur ook instort. De christenen zijn dan merendeel dan al vertrokken naar elders en daarmee ook de kennis en de ervaring van hoe je een land economisch en welvarend kunt maken en onderhouden.

    Like

  7. Saeftinghe zegt:

    Die percentages van 5-10 -20 en 40% vind ik wel heel erg voorzichtig.
    Ik zou eerder aan 2 – 5 en 10% denken.

    Ik heb bij een bedrijf gewerkt met nogal sterk wisselende personeels aantallen.
    Konden we een order binnenhalen, dan hadden we opeens 2 keer zoveel handen nodig om het werk te doen.

    Af en toe, tijdens mijn vakantie, werden soms een aantal moslims aangenomen.
    Die hadden dan al twee weken er op zitten en begonnen hun eisen te stellen; gebedsruimte, tolk, eigen soort kleding.
    Ik heb toen de 10 (bedrijfs)geboden opgesteld. Dat viel nog niet mee om aan tien te komen.
    Die kregen ze dan , natuurlijk in ´t Nederlands, voorgelegd om voor akkoord te tekenen.

    “Kan ik niet lees”
    “HA, dan treedt artikel 2 in werking; –voldoende beheersing van de Nederlandse taal, morgen hoef je niet terug te komen. En vandaag krijg je het laatste uur vrij, je MAG hier weken, niemand VERPLICHT je om hier te werken.
    Maar wèl op ONZE bedrijfsvoorwaarden!!!!!!”

    Het werkte perfect.
    Wanneer ik dat kan in een klein bedrijfje, dan moeten de heren politici dat toch ook kunnen regelen in een klein landje.
    Kijk eens hoe Zwitserland dit oplost!!!

    Like

  8. Saeftinghe zegt:

    Qvic,

    Het zou een deel van de oplossing kunnen zijn, vestig de AZC´s in de lager gelegen delen van het land. Zolang het nog van ons is!!

    Like

  9. paulus zegt:

    Dit is hard nodig om de aanhangers van de religie van de vrede te beschermen. Voor je het weet staan er Christenen met bomgordels en ak47’s .

    Like

  10. Hendrik M. zegt:

    Tja, er zijn maar weinig christelijke asielzoekers, de meesten overleven de tocht niet, worden onderweg vermoord of verdronken.
    Ze dan hier ook nog eens blootstellen aan islamitisch terrorisme is een misdaad!
    Stel voor om iedere moslim die zelfs maar bozig naar de christenen kijkt te deporteren naar herkomst zandbak.

    Like

  11. Avidia zegt:

    Dat weten wij burgers toch al lang???? Hieruit blijkt maar weer dan wij intelligenter zijn dan de meeste kamerleden, die zitten te suffen achter hun bureau en wachten tot het tijd is om naar huis te gaan of naar hun andere werk (de meesten hebben dat andere werk en checken alleen maar in om geld te vangen)), en op VERPLICHTE vergaderingen geeuwen ze een eind heen en hopen dat ze weer snel weg kunnen gaan pssss. Ze worden dik betaald door de werkende Nederlander die steeds ongeruster wordt. Maar het geld dat ze verdienen is zeer welkom, en voor de rest worden we overgeleverd aan de vijand, “ons bestuur” heeft al wegen om te ontkomen en dikke bankrekeningen. Ja mensen we staan er alleen voor, ik heb nergens vertrouwen in, behalve in de PVV, als Wilders zijn vrije leven opoffert voor ons, geeft mij dat nog enige hoop, en het kan mij niets schelen dat ik “vrienden” ben kwijt geraakt, ik ben luid en duidelijk: Stem op de PVV, de enige rechtvaardige partij in ons land, een partij die ECHT voor Nederland opkomt!!!!!

    Trouwens, ik wil een compliment geven aan E.J. Bron, hartelijk dank meneer Bron voor deze geweldige site!!!! Ik lees alles iedere dag!!!!

    Like

Plaats een reactie