Wij leven in de dagen van de “Arabische Lente”

Screenshot_20

(Door: Martha N.)

Die was toch zo’n verrijking? Nu hoor je deze kreet niet meer. De IS-volgers zijn helemaal doorgedraaid. Ik hoorde deze week iemand (van wie je zou verwachten dat hij beter wist) zeggen: we zouden een goed gesprek met IS moeten hebben. Hoe bestaat het! Hoe krijg je het in je hoofd? Kopje thee erbij misschien?

Deze mensen (nou ja, mensen. . .) zijn niet meer te stuiten. Moslimjongeren worden geradicaliseerd, oftewel gehersenspoeld. Hoe zou dat komen? Misschien via de imams, die haat en verderf prediken? Nederland staat al barstensvol moskeeën. Weten wij wat zij prediken, ze spreken hun eigen taal. Weinig Nederlanders (echte) verstaan die taal en diegenen die hem wel verstaan, verraden hun broeders niet.

Het zal steeds erger worden en noem me geen doemdenker, het is gewoon de waarheid. Vaak zijn het zelfs jongere mensen die in onze landen geboren zijn. Wat geeft hen zo´n haat tegen ons, wij, die hun ouders hebben opgevangen met de beste bedoelingen. Zou het misschien kunnen zijn dat het moslimgeloof niet past bij ons westers denken? We zijn totaal verschillend en dat willen regeringsleiders niet inzien.

De Amerikaanse recherche FBI onderzoekt het bloedbad in San Bernardino als een terroristische aanslag.

Van het geleuter over moslims word je werkelijk beroerd. De overheid de BURGERS beschermen? De overheid beschermt moordenaars en bandieten, Jihadisten worden gekoesterd . . . Voelen wij ons beschermd door de overheid? En wie is de overheid wel? De overheid is officieel een gekozen orgaan door de burgers, ter bescherming van ons, de inwoners van dit land.

“De politie heeft geen tijd meer voor ons burgers, zij is volledig bezig met ruzies in asielopvang. De komst van vluchtelingen vreet zo veel capaciteit, dat de politie onderzoeken naar overvallen en straatroven al verschillende keren terzijde heeft moeten schuiven. De vervolging van daders komt daardoor onder druk te staan, zegt plaatsvervangend korpschef Ruud Bik van de Nationale Politie. Vooral op plekken waar veel asielzoekers worden opgevangen, is het schipperen voor de politie. Inmiddels houden 1500 tot 2000 man zich bezig met de komst van vluchtelingen. Die inzet kan niet worden gebruikt voor het bestrijden van veelvoorkomende misdaad. Onderzoeken naar onder meer overvallen en straatroven blijven daardoor in sommige gevallen liggen.”

 In een noodopvang in Apeldoorn zijn vluchtelingen vrijdag aan het begin van de avond slaags geraakt met elkaar. Daarbij raakten vier bewoners lichtgewond.

Wanneer je denkt dat alle moslims eender denken, vergeet het maar. Onderling is er veel geruzie. En ja mensen, Turkije zal binnenkort ook toetreden. De Jason met de twee gezichten. Dit zal werkelijk het einde betekenen. Nooit zal ons land meer zijn wat het was. Ach, er zijn nog steeds mensen die het wel zien zitten, gezellig toch al die vreugdevolle gelukzoekers.

Onze Geert Wilders zegt:

“Wij willen niet meer, maar minder islam. Dus Turkije, blijf weg bij ons, je bent hier niet welkom.” Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in een videoboodschap aan het Turkse volk. De boodschap is ondertiteld in het Turks en ingesproken in een Nederlandse en in een Engelse variant.

Volgens Wilders maakt de Turkse regering het Turkse volk wijs dat het land ooit lid zal worden van de Europese Unie. “Nou, vergeet het maar. Jullie zijn geen Europeanen en zullen dat nooit worden. Een islamitische staat als Turkije hoort niet bij Europa.” Wilders noemt de onlangs herkozen Turkse president Tayyip Recep Erdoğan “een gevaarlijke islamist, die de islamitische vlag hijst”.

Wilders voorspelt dat Europese regeringen die instemmen met de afspraken die met Turkije zijn gemaakt over de opvang van vluchtelingen en visumliberalisatie door de eigen burgers zullen worden weggestemd.

Premier Mark Rutte veroordeelde de video van Wilders hard. Hij zei dat Wilders uiteraard vrijheid van meningsuiting heeft, maar dat hij nu wel een heel land en een hele bevolking “op een ongelooflijke manier” schoffeert. Rutte noemde dat “echt totaal ongepast”. Bovendien draagt het niets bij aan een oplossing, aldus de premier.

Heeft Rutte dan een oplossing? Wat denkt hij (als hij al denken kan) dat er zal gebeuren wanneer Turkije in de EU komt, vrij reizen en alles wat op ons afkomt? Hoeveel miljoenen Turken komen hier om mee te profiteren? Wilders heeft groot gelijk, maar Rutte walst over eenieder heen die het niet met zijn zienswijze eens is.

Laten we het onszelf eens afvragen: willen wij Turkije bij de EU? De Oekraïne, Macedonië, Albanië, Servië en weet ik veel wat er nog bij zal komen? Het loopt de spuigaten uit. Was dit de bedoeling van de opzet van de EU? Rijp en rot en allemaal in het EU-mandje?

Elk NAVO-lid, ook Nederland, moet meestrijden tegen IS in Syrië.

En daar gaan onze jongens, de strijd tegen de islam (ISIS) gaat beginnen. Zij mogen hun leven geven om deze wrede moordenaars van andersdenkenden, vrouwen en meisjesverkrachters te bestrijden. Hoeveel doden zullen er gaan vallen? Aan de ene kant bestrijden, aan de andere kant halen we ze met honderdduizenden binnen in onze landen. Dat er nog steeds velen zijn die het gevaar niet inzien, is onbegrijpelijk.

Ach, Charlie Hebdo en zoveel andere aanslagen (Boston) zijn alweer vergeten, Parijs? Ja dat was mooi. Hollande en Merkel, en niet te vergeten Obama, die met een treurige blik bloemen neerleggen. Bah. Wat zijn ze toch betrokken. Het is een farce. Ze halen zelf de moslims binnen (hoewel Frankrijk zeer weinig) en dan janken met de kraan open wanneer het misgaat en stoere woorden uitslaand. Mevrouw Merkel walst als een tank over alle gevoelens heen en dirigeert de wereld. Mevrouw Merkel is de baas en wij, wij moeten slikken.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", "Nuttige idioten", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Wij leven in de dagen van de “Arabische Lente”

 1. jowitteroos zegt:

  Het is en was en is altijd al geweest, een ‘islamitische lente’, hun Jihad

  Like

 2. DonnaDolce zegt:

  Het is allemaal al in 1947 bekokstoofd…de 3de wereldoorlog…. dit is een vooropgezet plan….Ben aan het lezen i ee boek en dit geeft exact weer wat er nu gaande is, ongelofelijk. Er zijn een hoop die vinden dat we complotdenken…maar waar rook is, is vuur….. het boek is zeker een aanrader, vind ik. http://www.bol.com/nl/p/de-boogeyman/9200000008934306/

  Like

 3. Elena zegt:

  Het was ook Corbyn van de Labour kliek, die met ISIS een kopje thee wilde drinken.
  Wat een malloot zeg.
  ISIS moet met wortel en tak volledig uitgeroeid worden.
  Het zal nog vele jaren duren om de ISIS sympathisanten te verdrijven naar de zandbak.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Martha waren woorden weer en Rutte blijft lachen de minister sjesident!

  Like

 5. Bas zegt:

  New Paperback Release. Hollande en Merkel: The Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Rutte het onbenullige broeken plassertje durft de waarheid niet aan, maar wel iemand die de waarheid spreekt voor schut zetten, wat is die rutte toch een ongelofelijke IDIOOT.
  Heeft jij ooit iets bij gedragen aan de nederlandse welvaart of oplossingen gevonden voor de crisissen die JIJ veroorzaakt hebt?
  Deze idioot kan nederland alleen maar naar de knoppen helpen, daar heb je een iq van een vlo voor nodig, en dat heb JIJ rutte!!!!!!!

  Like

 7. Martha N zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4201796/2015/12/04/Wilders-in-video-Turkije-blijf-weg-bij-ons-je-bent-niet-welkom.dhtml?show=react

  Wilders in video: Turkije, blijf weg bij ons, je bent niet welkom
  Het is mij opgevallen dat de commentaren voor een groot deel tegen Wilders zijn.
  Is dit een opgezet spel, al deze mensen die ineens tegen Wilders zijn.
  Ik heb op verschillende berichten een antwoord gegeven, maar alle zijn afgewezen.
  Deze mensen mogen dus schelden tegen Wilders, maar ik mag niets zinnigs terugzeggen.
  Opdracht van hogerhand?
  In ieder geval klopt hier ergens iets niet.

  Like

  • geentvkijker zegt:

   e i n d e l i j k …..er worden er meer wakker…..
   Goedemiddag Martha N……je bent een voorbeeld.

   Like

  • Cathja zegt:

   Zeer herkenbaar @ Martha N.!

   Anderen kunnen vaak meer zeggen dan ik, al ben ik nog zo beschaafd in mijn woordkeus!
   Mijn gedachte is dat ze doodsbenauwd zijn dat Wilders’ ster nog veel hoger zal rijzen, en daarom wijst men alle pro-Wilders stukjes af. Men plaatst alleen anti-Wilders stukjes, zodat lezers die misschien zelf nooit op een artikel reageren de indruk krijgen dat ‘half Nederland’ tegen Wilders is!
   De geluiden uit de samenleving laten mij het tegendeel zien.

   Like

 8. geentvkijker zegt:

  Ik hetzelfde, vorige week schreef ik een scherpe reactie ( geen schelden of onbeleefd of zo, want dat doe ik niet ) ….ging ook over de vluchtelingen die bij ons in de buurt opgevangen gaan worden,
  later wou ik het teruglezen …..ook : niet meer te vinden, niks geplaatst !

  Like

 9. heb ook net geantwoord en staat er ook niet in

  Like

  • Cathja zegt:

   Pro Wilders en anti vluchtelingen? Dan wordt uw stukje bijna zeker niet geplaatst! We zouden bij die kranten eens massaal een klacht in moeten dienen wegens partijdigheid. Een krant is een nieuwsbron die onpartijdig behoort te zijn. Zowel positief als negatief moet worden vermeld.

   Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Islammers die vluchten voor de islam, gelooft u het?
  IS is niet te verslaan, 1.500.000.000 ‘mensen’ geloven in de zelfde Mohammed met koran en hadith als handboeken.
  Ow ja, de moslims zijn ook nog eens globaal verdeeld in 2 groepen; sjieten en snieten, welke elkaar ook al niet moeten.
  Er is in feite maar een oplossing mogelijk, alles terug naar de zandbak en vecht het daar maar onderling uit.

  Like

  • DonnaDolce zegt:

   Helemaal mee eens, Hendrik, de zandbak is niet voor niets voor dit volk weggelegd, daar was een reden voor en zie hier de reden: ze kunnen met niemand overweg….mooie plek om het uit te “vechten”

   Like

 11. Cathja zegt:

  Beste Martha N., wat heeft u weer op voortreffelijke wijze de waarheid geschreven! Bedankt voor dit heldere artikel!
  Inderdaad, Mark Rutte heeft geen oplossing voor alle problemen waar ons land mee te maken heeft. Laat hem dan zijn mond houden over mensen die wél oplossingen aandragen, maar die hem persoonlijk niet aanstaan!
  Gewenst is: (volgens Wilders) streng optreden tegen extreme moslims in ons land, geen haatpredikers meer toestaan, foute moskeeën sluiten, en radicaliserende jongeren en Syrië-gangers uitzetten. Er moet een zuivering plaatsvinden. Dit ter bescherming van ons eigen volk.
  Mark Rutte bezigt van tijd tot tijd ‘stevige taal’, maar doet niets. Blaffende honden bijten niet. De deuren van Nederland worden niet gesloten voor de duizenden die aankloppen, en die hier geen recht op bescherming hebben.
  Rutte’s uitspraak dat Wilders “een heel land en een hele bevolking op een ongelooflijke manier schoffeert” moeten we maar langs onze ruggen laten afglijden. Wilders draagt regelmatig oplossingen aan voor de problemen waar Nederland en heel Europa mee zit, maar Rutte zelf doet niets anders dan lege woorden gebruiken, een MP onwaardig!
  Laat hem een voorbeeld nemen aan Viktor Orbán! Of vindt hij soms dat Orbán de hele moslimwereld ‘schoffeert’ door o.a. duidelijk aan te geven dat Hongarije geen moslimvluchtelingen wil opnemen?

  Like

 12. Joshua zegt:

  Cathja,
  Heel veel Nlders.geloven wat onze geniepige mp. zegt en vertellen precies wat hij verkondigt. Het wordt steeds erger dat mee praten met deze en de andere volksverraders in den haag en eu.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Joshua om 13:36

   Ja, inderdaad! Je vraagt je wel eens af of er nog voldoende mensen over zijn die zélf nadenken en een mening hebben, en die scherp zien wat er aan de hand is. Die zich geen zand in de ogen laten strooien, en zich in slaap laten sussen door geruststellende woorden van onze MP.

   Wat moet er gebeuren eer áller ogen open gaan? Pas als er niets meer te redden valt…?

   Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Geduld is een schone zaak, wacht maar eerst de grote chaos af en dat de pleuris uitbreekt, een epidemie onder het volk die niet meer te stoppen is, dat is wat nodig is om dit kabinet compleet omver te blazen, daarna grote schoonmaak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s