“Palestijn” zoekt paradijs

Screenshot_12

Hamas maakte een poster ter ere van de “held”.

(Door: Likoed Nederland)

U kent de prietpraat wel, van vooral linkse naïevelingen, dat moslimterroristen hun aanslagen plegen uit ‘wanhoop’.

Dat zou dan zijn vanwege ‘het ontbreken van vrede’ – natuurlijk, daarom moet je aan het moorden slaan, logisch – of vanwege ‘het ontbreken van economisch perspectief’. Dat is totale nonsens, want de ene na de andere wetenschappelijke studie toont aan dat het gemiddeld juist de hoger opgeleide islamitische bovenlaag is die de aanslagen pleegt.

Nee, het is geen wanhoop die de terroristen drijft, maar hoop. Hoop op het beloofde islamitische paradijs, zoals de imams dat beloven.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Fatah, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Palestijn” zoekt paradijs

  1. Tistochwat zegt:

    Off topic:

    Volgens de radio schijnt er grote onrust te zijn in Geldermalsen i.v.m. dat walgelijke AZC. De burgemeester wil het koste wat kost, doordrukken!

    Like

    • Realist zegt:

      Die waarschuwingsschoten waren gepland om bezorgde burgers bang te maken en te onderdrukken. Die burgemeester moet worden groepsverkracht door haatbaarden in soepjurken in de plaatselijke moskee.

      Like

      • Jan zegt:

        Zij is boos en verdrietig

        Burgemeester Miranda de Vries toonde zich geschokt en ontdaan door de ongeregeldheden vanavond in haar gemeente. Een menigte bestormde het gemeentehuis waarop de vergadering over de bouw van een azc in Geldermalsen moest worden gestaakt.

        De Vries twitterde meteen nadat de bijeenkomst werd stilgelegd dat zij “in- en inverdrietig” was door grimmige gang van zaken. Terwijl buiten de politie werd bekogeld met flessen, stenen en vuurwerk en agenten waarschuwingsschoten losten, werden binnen de mensen uit de raadszaal naar boven gesommeerd voor hun eigen veiligheid.

        http://nos.nl/artikel/2075660-burgemeester-geldermalsen-boos-en-verdrietig.html

        Al dat linkse volk wordt altijd ‘verdrietig’ als de ander hun rotzooi niet accepteert.

        Like

  2. Eerste gedachte, die bij MIJ opkwam: Beseft Gretta dit soort dingen? (Proest!)
    Mocht het antwoord tóch nog “ja”zijn, dan is het wijf ziek. Doodziek! -en zij niet alleen, trouwens…..
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  3. Pieter zegt:

    De familie van de messentrekker kan op blijvende financiele steun van Hamas rekenen. Dus geld is ook een drijfveer om een aanslag te plegen.
    Uiteraard moet je al niet helemaal lekker in je hoofd zijn, maar dat is met inteelt-culturen geen probleem.

    Like

  4. Jan Wandelaar zegt:


    +
    ROFLOL

    Like

  5. Jan zegt:

    Baby among 14 injured in terror attack at entrance to Jerusalem

    A terrorist from East Jerusalem plowed his car into a group of Israeli civilians at a bus stop at the entrance to Jerusalem on Monday afternoon, injuring 14 people. A 15-month-old baby was badly hurt, and two other people were moderately hurt, one of them a woman in her 70s. The infant’s mother was also among the injured


    The fact that his car was found to have an axe and a screwdriver in it indicated that he had also intended to try to stab people, police said.

    http://www.timesofisrael.com/at-least-9-injured-in-terror-attack-at-jerusalems-chords-bridge/

    Antwoord van de terroristenleider Mazen (Abbas): Palestinian violence is “justified popular uprising”
    http://www.miamiherald.com/news/nation-world/world/article49798935.html?utm_content=buffer9109d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

    Like

  6. Doornroosje zegt:

    Laat ik zeggen dat ik een groepsverkrachting NIEMAND gun. Deze burgemeester is een PvdAer dat zegt al alles. Ze moet nooit meer een kans krijgen om een dergelijk ambt uit te oefenen. Ik noem ze blindgangers.

    Like

  7. Pingback: “Palestijn” zoekt paradijs | Rechtsaf doorzee

  8. paulzwueste zegt:

    Volgens “Pauw” was de bezorgde burger in Geldermalsen verandert in “De bedorven burger!”….
    Vervolgens schkelde hij over op de volgende leugen…
    De demonstratie was verstoord door alleen maar “TUIG” dat niets met Geldermalsen te maken had!….
    De 1500 echte Geldermalsers hebben er dus naar gekeken en zagen dat het goed was?…
    Die Pauw is een linkse hond een pure criminele landverrader!

    Like

    • janchik zegt:

      Je hebt gelijk Paul, alle 14 gearresteerden blijken Geldermalsers te zijn, dus alweer hersenspoelende valse SP voorlichting van SP vriendje Pauw, daarnaast ook zijn hint dat alle geweld eigenlijk komt door Wilders uitlatingen (zie Joost Niemoller).
      Als je als zg onafhankelijke NPO dit soort nitwits toe laat hun vergiftigde linkse denkbeelden avond na avond te verspreiden is er iets goed mis bij de MSM maar gelukkig is niet iedereen geïnfecteerd met het rode leugen virus blijkt nu weer uit Geldermalsen. En zowel de NPO als VVD Rutte komen met alle leugens weg en blijven aan het pluche gekleeft want hierna moet landverrader en Turken reet likker Pechtold MP worden.

      Like

Plaats een reactie