Tsjechische president: Europa en islam onverenigbaar

Screenshot_14

De Tsjechische president Miloš Zeman.

(Vertaling: E.J. Bron)

PRAAG – De Tsjechische president Miloš Zeman heeft zich tegen een immigratie van moslims naar Europa uitgesproken. “Wij respecteren de islamitische landen en hun geloof, zolang hun bewoners niet naar Europa komen. Want zodra zij naar Europa komen, botsen er twee culturen op elkaar die niet met elkaar verenigbaar zijn”, zei hij in een interview met het staatspersbureau TASR. Moslims zouden zich tot nu toe in geen enkel Europees land geassimileerd hebben. Dat zou de onverenigbaarheid van de islamitische en Europese cultuur bewijzen.

Zeman riep de EU-lidstaten ertoe op om in plaats van in de opname van “vluchtelingen” meer in de bewaking van de EU-buitengrens te investeren.

Zijn land zou geen “asielzoekers” moeten opnemen, omdat deze voor aankomst in Tsjechië veilige landen gepasseerd zouden zijn. “Om deze vluchtelingenstroom onder controle te krijgen, betekent niet alleen de politie, maar ook het leger naar de grenzen te sturen en illegale immigranten terug te brengen. Juist, omdat wij voor hen niet het eerste veilige land zijn”, citeert het Oostenrijkse persbureau APA Zweman.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, Moslims, Tsjechië. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tsjechische president: Europa en islam onverenigbaar

  1. Feniks zegt:

    Tis een open deur, maar…volledig mee eens..
    nu het uitzettings beleid nog.

    Like

  2. Muurbloempje zegt:

    Amen. En zo is dat. Laat dat moslimtuig maar naar landen gaan waar hun geloofsgenoten wonen. Ik heb diep respect voor deze president. Waren er maar meer van dit soort!

    Like

  3. Joga zegt:

    Precies zoals destijds afgesproken, maar door de EU niet gehandhaafd. Waarom komt Rutte niet met zo’n vanzelfsprekende uitspraak om de Nederlandse grens te sluiten voor alle gelukszoekers?

    Like

  4. Elena zegt:

    Een wijze man. Dat heeft G.W. ook al geuit. Helaas wordt hij domen schaapachtig weg gehoond.
    Nu de andere landen nog.
    Laten alle vervolgde mensen zoals Christenen, Yezidi’s etc. maar hierheen komen.
    Er zijn legio opvang landen voor de moslim gemeenschap.

    Stel dat die ganse “vluchtelingen” bende met dagelijks duizenden mensen naar Saoudi Arabië waren getrokken…daar ook de grenzen stuk zouden maken/trappen en stenen naar de politie gegooid hebben…hoeveel doden zou S.A. gemaakt hebben onder die duizenden mensen?
    Iemand die het antwoord weet?

    Like

  5. Bob Fleumer zegt:

    Zeman is een zeeman, hij weet welke koers hij wil en kan varen en laat dat ook zijn bemannig(volk) weten, in verhouding tot Zeman is Rutte penis agraricus.

    Like

  6. Deze man spreekt zeer verstandige taal! Er lopen toch nog goede politici rond in Europa.

    Like

  7. Cathja zegt:

    Verstandige man. Helaas worden hij en zijn Hongaarse collega Orbán min of meer met de nek aangekeken in Brussel. Schandalig!
    Wij zouden ook zo’n MP moeten hebben. Dan zag het er voor ons land en volk niet zo beroerd uit als nu!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Cathja: 23.47. uur, op 17/12. Inderdaad, wij zouden ook zo’n leider verdienen, helaas hebben wij de lakei Rutte; die perfect de orders uitvoert van: Merkel, Juncker, Bilderberg en de NWO.

      Like

      • Marcel zegt:

        Vergeet ook ons land Belgie niet ! Het is er niet beter dan in Nederland en Duitsland hoor ; Integendeel .

        Like

  8. C.A.Barstow zegt:

    Zeman, een man naar mijn hart, de islam ideologie is volstrekt onverenigbaar met onze westerse normen en waarden, onze blinde leidslieden in het Haagse schijnen dat (nog) niet te willen inzien.
    Ik vrees dat wanneer de ogen open gaan het reeds te laat is, het mes zal dan reeds aan de keel staan.

    Like

  9. Avidia zegt:

    Hij mag meteen hier heen komen, zo”n president willen wij ook!!

    Like

  10. Hendrik M. zegt:

    Tja, deze goede man heeft helemaal gelijk!
    Beetje erg veel jammer dat de oppositie na de motie van afkeuring, waar Rutte schijit aan had, niet gezamenlijk hun ontslag aangeboden hebben…

    Like

  11. Avidia zegt:

    Al die Z.G. vluchtelingen het land uit, ze zitten alleen aan Uw broodtafel mee te eten, meer doen ze niet !!!!

    Like

  12. Pingback: Tsjechische president: Europa en islam onverenigbaar | Rechtsaf doorzee

  13. hans zegt:

    De goeie man heeft inderdaad gelijk, maar wij respecteren helemaal niet de moslims en hun “geloof” want waarom dan? Geen enkele redenen voor.

    Like

  14. Anna. zegt:

    Een wijze man……. Maar de EU heeft dan zo zijn tactiek……
    Deze man, en ook. Orban van Hongarije worden met allerlei wetten en regels over quota en grens bewaking enz getracht ” buitenspel ” te zetten……… Want zij verkondigen niet wat de EU graag wil horen……. Maar ZIJ VERTELLEN WEL DE WAARHEID……. EN GELUKKIG ZIJN ER NU OOK REGERINGS LEIDERS DIE DIT OPENLIJK ZEGGEN………. ZIJ HEBBEN GELIJK EN HOUDEN DIT TEGEN ALLEN STROMEN IN VAST…………..De islam hoort NIET bij in en bij Europa…………..

    Een gelukkige bijkomstigheid voor deze landen is dat ze vrij arm zijn en daardoor het gros van deze islam klaplopers niet voor deze ” uitkerigsruiven ” kiezen……….
    Want hoe graag Duitsland ook een verdeling over Europa wil, een islamiet laat zich niet dwingen waar hij wonen wil…… Hij zoekt zijn vrienden op……. Voor de toekomst…….!!!!!!

    Like

  15. Kraftavilqa zegt:

    Het is niet eens dat er twee culturen in botsing komen er is daarentegen sprake van een botsing van cultuur – de Europese – met barbarij – homohammedanisme – verder heeft de Tsjechische president volkomen gelijk, muzels in je land betekent alles in brand. Demuzel vijand van alles dat menselijk van alles dat goed is dient overal met kracht geweerd te worden. Zorg dat de muzel binnen z’n eigen achterlijke rotzandbak blijft in z’n zelf gekozen ellende en steun Israel want de Israelis hebben de pech tussen dat zooitje te zitten en ze kunnen moeilijk hun land oppakken en ergens anders heengaan.

    Like

  16. Jan zegt:

    Czech MEP spanks Euro Parl. for its suicidal refugee policies and its hypocricy on labeling products

    http://www.liveleak.com/view?i=779_1449465098

    Like

Plaats een reactie