Politie arresteert zes actievoerders Identitair Verzet

Screenshot_7

Protest bij de moskee.

Zes actievoerders van het “extreemrechtse” (???!!!) Identitair Verzet hebben vanochtend de Al-Fath moskee in Dordrecht bezet. Ze hingen spandoeken op het dak met leuzen als ‘Stop de Islam’ en ‘Minder, minder’. De politie heeft het protest inmiddels beëindigd.

Vier actievoerders zaten op het dak en twee op de grond. De politie heeft een deel van de weg naast de moskee afgesloten.  Het protest – dat zonder geweld verliep –  is inmiddels beëindigd.

De agenten die ingrepen bij de actie waren onderweg naar Rotterdam waar zaterdag ook een actie van anti-islambeweging Pegida wordt gehouden. De politie heeft de zes actievoerders gearresteerd. Het zijn allen mannen van rond de twintig jaar.  ,,We kijken nu of we deze mannen gaan vasthouden of niet”, zegt een woordvoerster van de politie.

Volgens het Identitair Verzet zullen de komende tijd vaker acties gehouden worden ‘tegen de islamisering van Nederland’.

Screenshot_8

Bron:
www.ad.nl
(h/t “Pogo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Counterjihad, Identitaire Beweging, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

34 reacties op Politie arresteert zes actievoerders Identitair Verzet

  1. Zes actievoerders van het Identitair Verzet hebben vanochtend de Al-Fath moskee in Dordrecht bezet. Mooi man toch nog een goede verzetsdaad tegen deze godvergeten moslim bezetters. Al krijgt men een heel Malieveld vol met tegenstanders van de islamisering, dan nog lacht de bestuurlijke elite hen midden in het gezicht uit. De gekozen volksvertegenwoordigers deze term is tenenkrommend en brengt mij een smerige smaak in de mond op…

    Like

  2. fransdewit zegt:

    Weet niet uit welke hoek ze komen maar kan het me helemaal voorstellen want de politiek is oost Indisch doof gebleken

    Like

  3. gielah zegt:

    Ach…. wat deze mannen deden was nog niet eens één honderdste zo erg als wat die krankzinnig geworden ME-er die 39-jarige onschuldige mevrouw in Geldermalsen, nog steeds met hersenletsel in het ziekenhuis, heeft aangedaan.
    Laten we eerst eens kijken hoe die ME-er ( of een áántal ME-ers) gaat worden aangepakt.
    Dat was tenslotte een poging tot doodslag.
    Ik ben maar een leek, maar ik had het niet ongerijmd gevonden als men de hoofd-verantwoordelijke, minister van der Steur, daarvoor een duwtje in de richting van aftreden zou hebben gegeven…. tenslotte ressorteert, voor zover ik weet, de politie onder hém.
    Deze week waren er geruchten dat de op het hoofd van die mevrouw rammende boef nog gewoon aan het werk zou zijn!!

    Kijk…. en als ik daar dan deze actie, waarbij mensen anti-islam spandoeken ophangen op het dak van een moskee… mee vergelijk…
    dan wens ik daar zelfs niet eens aandacht aan te besteden.

    Het eerste is een misdaad.
    Dit is een …..in het licht van wat de overheden over ons, Nederlanders, uitstorten aan ellende en onveiligheid… begrijpelijke actie, waarbij niemand gewond raakte en zelfs de moskee niet beschadigd werd.

    Waar práten we over!!

    Bestraf de misdadigers… zoals die ME-er en zijn eventuele opdrachtgevers…. en laat mensen, die tégen onrecht protesteren, gewoon met rust.
    Waren die mensen extreem-rechts?
    Of is dat weer zo’n gemakkelijk opgeplakt etiket… misschien zelfs niet eens wáár?

    Enne…. die ME-er of ME-ers…. van welke extreme club zijn dié idioten lid?
    Van de extreem politiek-correcten?
    Of van de extreme-kadaver-discipline-beweging?

    Hoe dan ook: hén willen wij ontslagen en vervolgd zien… liefst mét hun meerderen.
    Met de “poppenzonden” van met réden protesterende Nederlanders gaan we ons dan juist niét bezighouden.
    Laten we tenminste de SCHIJN ophouden dat we volwassen mensen zijn.

    Like

  4. Boze burgers nemen eindelijk recht in eigen handen

    U hoeft niet ver te zoeken als het gaat om incidenten waar boze burgers het recht in eigen handen nemen. Of het nu gaat om de gebeurtenissen in Geldermalsen, of de man die de Spaanse premier Rayo een keiharde stomp in het gezicht gaf, of het onder water zetten van een asielzoekers-centrum in het Duitse Gräfenhainichen, waar op 23.12 een groep van 80 asielzoekers zouden komen wonen, allemaal gebeurtenissen die plaats vonden op een dag.

    Het antwoord van de politiek : geweld is niet democratisch en mag niet gebruikt worden, waarna de verantwoordelijke politici zich veilig wanen en zich verschansen achter hun woordvoerders en mochten zij bedreigd worden aangifte doen en bescherming eisen van de politie. Waar deze politici echter aan voorbij gaan, is het feit, dat toen de vluchtelingencrisis overal in Europa ‘nog op een klein pitje brandde ‘ de burgers hier geen aanstoot aan namen en de paar nieuwkomers meestal tolerant of zelfs vriendelijk tegemoet traden. En zo had het ook moeten blijven. Lees verder >>> http://www.geennieuws.com/2015/12/boze-burgers-nemen-eindelijk-recht-in-eigen-handen/

    Like

  5. jungleelephant zegt:

    Hebben die agenten zich vast kunnen opwarmen;kunnen ze bij Pegida de volgende vrouw in elkaar timmeren!

    Like

  6. Thoth zegt:

    Een raar gebouw met zo’n koepel. Die hoort thuis in de woestijn, niet hier… Maar goed, het is fijn dat IV hiermee geprotesteerd heeft tegen de moskee…

    Like

  7. Cathja zegt:

    Het eigen volk zal wel weer de klos zijn. In een democratie mag je zeggen wat je op je hart hebt. Tenminste, sómmigen mogen dat, anderen weer niet.
    In Geldermalsen is een onschuldige vrouw in elkaar geslagen door de ME. In elkaar geslagen met mogelijk blijvend letsel. In elkaar geslagen door een landgenoot.
    Waar moet het heen als zelfs mensen die niets misdaan hebben al verrot geslagen worden?

    Er moet aangifte worden gedaan tegen deze ME-er. Hem moet poging tot doodslag ten laste worden gelegd!

    De actievoerders die de moskee bezetten hebben geen geweld gebruikt, niets vernield, maar toch zal er worden bekeken of ze deze mensen ‘gaan vasthouden of niet’.

    Wat volgt?

    Like

  8. ildiko zegt:

    meer meer van dit soort acties!

    Like

  9. Japio zegt:

    Het zijn helden, kunnen we een voorbeeld aan nemen.

    Like

  10. koddebeier zegt:

    Zoals gewoonlijk verleent ”ons trouwe” hermandad weer hand en spandiensten aan de vijanden van ons volk !!

    Like

  11. elcid zegt:

    Dit zijn de geuzen van vandaag de dag. Dat Nederland spoedig Islam-vrij moge zijn.

    Like

  12. Pingback: Politie arresteert zes actievoerders Identitair Verzet | Rechtsaf doorzee

  13. Gasso zegt:

    Nu kan de pliesie wel ineens in actie komen, maar als een autochtoon bestolen of belaagd word mag je een afspraak maken op t buro om aangifte te doen…. bah!

    Like

  14. Jules Vismale zegt:

    Als Marc Rutte en zijn kornuiten deze actie van het Identitair Verzet gaan vernemen gaan ze hopelijk NIET zitten uit te foeteren dat de actievoerders gevaarlijke neo-nazi’s, rechtsextremisten, racisten, xenofoben etc. zijn? Rutte en zijn maatjes gedragen zich, bijna in omgekeerde richting,
    gewoon als de jonge schaapsherder die het hartstikke leuk vond om anderen voor de gek te houden door vals alarm te slaan dat er zogenaamd een wolf bij de schapen kwam. Toen dit echter daadwerkelijk gebeurde geloofde niemand de huichelaar meer en kon de wolf zich vol eten met schapen, gelijk naar sommige moslims al is de wolf vergeleken met de moslimextremisten een braaf schoothondje.
    Nou blijkt echter weer dat in Utrecht, in de fundamentalistische AlFitrah-moskee, bepaalde imams en radicale moslims proberen om gematigde moslims tegen de “ongelovige” westerlingen op te zetten, haat tegen de multi-knuffelende autochtonen aan te wakkeren, willen ze hun kinderen geen les meer laten geven op een plaatselijke school en mogen gematigde moslims niet eens meer naar muziek luisteren of naar films kijken!
    Om het korter te zeggen: dat islam-tuig in de desbetreffende moskee gedragen zich ontzettend ondankbaar tegen hen aan wie ze hier voedsel, onderdak, geld en het belijden van hun geloof te danken hebben! En denken ze nou ECHT dat zij met hun verziekte haat iedereen in Nederland tot de islam kunnen bekeren of anders verdrijven om uitroeien? Ze roepen gewoon haat over zichzelf af en wat mij betreft wordt dit uitschot dadelijk op hun beurt door woedende islam-haters (en dan niet eens rechtsextremisten) belaagd, afgetuigd en verjaagd, gelijk als in Geldermalsen. Of gooi hen wat mij betreft in een modderpoel vol varkens, gevuld met varkensmest, en dat er hierna honden over hen heen urineren en breek die haatmoskee daar in Utrecht tot op de grond toe af!

    Like

  15. vision.ultimate zegt:

    Respect.

    Like

  16. Maarten zegt:

    Ik weet op dit moment niet meer dan hier beschreven en mijn eerste reactie is: Mooi, goed gedaan jongens.
    Er gebeurt eens wat in ‘mijn’ stad: Geweldig.
    Zo’n moskee klem naast het ziekenhuis, bejaarden tehuis en senioren woningen…gezellig…
    Weg met dat lelijke gebouw!

    Like

  17. boorzalf zegt:

    En deze klootzakken krijgen alle ruimte.

    schilderswijk.

    Like

  18. Maar die moskees waren toch allemaal beveiligd wegens de toenemende dreiging met foto’s en pamfletten?

    Like

  19. kraftavilqa zegt:

    “Extreem-rechts” al tientallen jaren codewoord voor “nazi”, “fascist”, “racist” kortom onlinks, onpolicor. Ofwel geuzennaam voor eenieder die door de meute der linkse habbezakkers verfoeid en verguisd wordt. De linksen allemaal nauw verwant aan de nationaal socialisten zijn inherent dol op een totalitaire ideologie als het homohammedanisme en haten derhalve iedereen die die ideologie afwijst want dat voelt alsof de linkse habbezakker – zo overtuigd van z’n onfeilbare morele gelijk – zelve wordt afgewezen pijnlijk.

    Like

  20. Leo zegt:

    Kijk, dit zijn nu al VERZETSHELDEN !!

    Like

  21. kruisridder zegt:

    Klasse actie van deze vrijheidstrijders. Wat mij betreft verdient dit overal navolging.

    Like

  22. Ad de Koning zegt:

    Heel goed want juist van jongeren moet het komen. Ik hoop dat er meer van deze acties zullen komen want van de regering is niets te verwachten als het om de islam gaat.

    Like

  23. D. G. Neree zegt:

    Hoezo ‘gaan kijken of we deze mannen gaan vasthouden’?
    Straatcriminelen staan na een uurtje weer op straat. Krakers bezetten panden en daar wordt niks tegen gedaan. Studenten vernielen het Maagdenhuis en maken een onglooflijke bende op het Spui. Dat mag allemaal. Maar een spandoek ophangen leidt tot langer vasthouden? De politie mag mensen maar 2 x 24 uur vasthouden en voor verlenging hiervan dient een grondige reden te zijn, bijvoorbeeld als een verdachte van een misdrijf langer ondervraagd moet worden.
    Maar het ophangen van spandoeken is niet eens een misdaad, maar een overtreding.

    Alles wat niet met de goedmenschideologie in zee gaat is meteen extreem-rechts… Walgelijke mentaliteit heerst er in NL. Dat gaat ons lelijk opbreken.

    Like

  24. Willie zegt:

    En dan zijn die flikken goed voor de booslims ??? Als ze er gebruik kunnen van maken , pfffff , wat eenh bende lafaards: waarom trapten zijzelf die bezetters er dan niet eigenhandig uit ? Nee, flikje bellen , hahaha bende schijtlaarzen

    Like

  25. Edjan zegt:

    HOERnaal vond het tijd voor een nieuwe ronde propaganda: ruim 7 op de 10 Nederlanders vindt de komst van een asielzoekerscentrum okay.

    Ik had toch zo zin om dat zitplassertje tussen zijn benen te trappen! Maar ja, daar zit bij die vuile leugenaar toch niks.

    Like

  26. Hendrik M. zegt:

    Verzetshelden gearresteerd door de door henzelf betaalde en ter zelfbescherming ingehuurde politie.
    Politie is er om de Nederlandse burgers te beschermen, doch wordt aangestuurd door een verachtelijke linkse landverraders kliek!

    Like

  27. Jade zegt:

    Verzetshelden, inderdaad… Respect!!!
    De overheid zal nu wel alles uit de kast trekken om deze lieden te slopen.

    Like

  28. Avidia zegt:

    Het eigen volk moet de mond houden, ja, dat vinden ze. Maar het eigen volk moet ook het geld opbrengen om al die mensen te onderhouden ten koste van de eigen bevolking waar wij hoge belastingen MOETEN betalen om al dat volk te onderhouden. Er is iets heel erg fout, ik ga zoeken wat er echt aan de hand is, waarom gebeurt dit allemaal in tijd van een paar jaar en de laatste maanden zo erg. Wat is er bekokstooft, waarom moeten wij dit ondergaan???? Waarom moeten wij een nederlaag ondergaan terwijl de politici in hoge torens wonen en net doen of er niets aan de hand is, wat is hun beloning hiervoor, gebeurt dat allemaal in het geheim, geheime afspraken met die beloning in het vooruitzicht???? Ik heb veel wantrouwen, Geert kom op!!!

    Like

  29. Kraftavilqa zegt:

    Ik vermoed dat zoals men Wilders het politiek functioneren onmogelijk tracht te maken door hem telkenmale met ongefundeerde onzinnige gerechtelijke procedures te bestoken. Men deze verzetshelden forse bekeuringen zal opleggen totdat zij zich het actievoeren simpelweg financiëel niet meer kunnen permitteren. Je steekt degene die onpolicor is zolang spaken in het wiel totdat hij opgeeft, dat is de tactiek. Leve de democratische rechtsstaat in 2015 geweldig hoor ziedaar de weerzinwekkende oogst van tenminste een halve eeuw van ingrijpende verlinksing.

    Like

Plaats een reactie