Dankzij PvdA-beleid is zorg voor modaal-verdieners tot vijf keer duurder, vaak onbetaalbaar

Screenshot_17

(Door: Bert Brussen)

Begeleiding na een beroerte? Van € 15,-  per uur naar € 70,- per uur

Hulpbehoevenden zijn in sommige gevallen tot vijf keer zo duur uit nu de gemeenten de tarieven bepalen voor dagbesteding en begeleiding. Mensen met een inkomen van modaal of hoger, of met een eigen vermogen, zijn honderden euro’s per maand meer kwijt, schrijft de Volkskrant dinsdag. Tientallen mensen zijn al met deze zorg gestopt omdat ze het niet meer kunnen betalen. Anderen beginnen er niet aan als ze de kosten horen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dankzij PvdA-beleid is zorg voor modaal-verdieners tot vijf keer duurder, vaak onbetaalbaar

  1. Muurbloempje zegt:

    Tja, de hobby van de Patij van de Arroganten (nepasielzoekers) moet ergens mee gefinancierd worden, toch??! Het klootjesvolk telt niet meer mee en kan verrekken.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    De Partij van de A-socialen, de Partij van de Allahtonen, de Partij van de Afgrond! Daar verwachtte ik al niet anders van. Maar wel geld voor asielzoekers, en de zogenaamde vluchtelingen. Ik braak en walg van de PvdA!!

    Like

  3. fleckie zegt:

    Nederlanders ‘mogen’ niet alleen een behoorlijk bedrag aan de UNRWA doneren voor ISLAMIETEN, per jaar, ( net als andere landen), maar mag ook ‘tegemoet komen’ op dit gebied in toestromende islamieten, ( voorafgegaan door diegenen die hier zich al ‘ goed ‘ ingenesteld’ hebben op politiek niveau, en al een behoorlijke ‘vinger in de pap hebben’……Men denke aan de ‘belemmering’ van aanwezigheid van mededemonstranten, van de Pegida demonstratie! hier in Nl.

    Like

Plaats een reactie