Gezicht Serious Request is model

Screenshot_20

(Door: Marcel Frost)

HILVERSUM – Hét gezicht van de inzamelingsactie 3FM Serious Request 2015 blijkt een model. Volgens een woordvoerder van de NPO worden voor de campagnes van de radiozender altijd professionals gebruikt. Media-ethicus Huub Evers spreekt van misleiding.

Model Lois is zowel op posters als in het promotiefilmpje van Serious Request te zien. Daarin loopt zij door een verwoeste straat en zegt een voice-over in het Syrisch/Arabisch dat elke dag onvoorspelbaar is. “Elke dag kan het fout gaan. Maar elke dag dat ik naar school ga, win ik van de oorlog.” De opbrengst van de actie van de radiozender gaat deze keer naar “de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden”. Lois, nog een middelbare scholier, is al vaker te zien geweest op reclamefoto’s en in commercials.

Media-ethicus Huub Evers vindt de aanpak niet deugen. “Ik denk dat je hier toch wel het woord misleiding mag gebruiken.”

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Gezicht Serious Request is model

  1. Pieter zegt:

    Het spotje was niet echt, dat was wel duidelijk. Vreemd vond ik de taal die het meisje sprak, kon die niet thuisbrengen.
    Er zijn weer enkele mensen die miljoenen gaan overhouden aan deze actie en al de domme sukkels maar dokken omdat ze zo graag op tv komen met hun smoelwerkjes.
    Schaamteloze zakkenvullerij. Waarom doen mensen daaraan mee.

    Like

  2. rs zegt:

    En 3FM Serious Request haalt op deze manier geld binnen voor het Rode Kruis, voor mensen ergens anders in Verweggistan ????????Laten ze eerst maar eens wat voor Hollandistan doen, dan zal het wel minder worden, want wij zijn niet zielig……………..
    Gisteren hoorde ik op de radio dat “ambtenaren “een cheque van 450.000 gaven. Je vraagt je af waar doen ze het van………….
    En dan dat model erbij……………….tja, het MOET en ZAL erger doen lijken .
    Van mij krijgt niemand een cent meer……………

    Like

  3. jungleelephant zegt:

    Vandaar dat het artikel ook achter de betaalmuur zit!SR is pure misleiding volgens steeds meer berichten!

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    En de linksmensch en de goedmensch zijn natuurlijk helemaal in de gloria, met deze oplichting!

    Like

  5. elisah zegt:

    Mijn dochter heeft het zelfde vest van h&m, wij vonden het al duidelijk dat het filmpje niet authentiek is.

    Like

  6. C.A.Barstow zegt:

    Ik ben benieuwd hoeveel er na dit spektakel aan de strijkstok blijft hangen.
    een niet gering bedrag denk ik zomaar.

    Like

  7. Theoden zegt:

    Ze lijkt totaal niet Syrisch maar halfbloed afrikaan blank. Hoe jong is dit kind?

    Like

  8. Theoden zegt:

    De meisjes in Syrie waren vast te blank voor Serious Request. Linksen hebben een blanke zelfhaat, als ze blank zijn.

    Like

  9. Avidia zegt:

    Ik zal nooit aan deze acties meedoen, en kijk er ook niet naar, dat gedoe om kijk mij eens meelijden, wij eten ook niet, kijk mij eens goed doen, gatver!!!! En als je die filmpjes volgt zitten al die kerels op de grond niets te doen, meestal zuigend aan een waterpijp, en wij maar geld storten, laten ze zelf aan het werk gaan, een zooitje is het daar.

    Like

    • Cathja zegt:

      Zo is dat, Avidia. Ook ik geef geen eurocent aan dit ‘goede doel’. Als ik écht een goed doel wil steunen, dan weet ik wel waar ik mijn geld met een gerust hart aan kan geven.

      Like

Plaats een reactie