VIDEO: Van Paradijs naar nachtmerrie – De ondergang van Zweden en het verval van het Westen

(Klik op het tandwieltje onderin de balk voor Engelstalige ondertiteling!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Europa, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Van Paradijs naar nachtmerrie – De ondergang van Zweden en het verval van het Westen

  1. Jade zegt:

    In deze video kwam ik filmmateriaal tegen wat ik vanavond al eerder heb gezien.
    Het gaat over genocide op de blanke bevolking van Europa en Amerika.
    Meteen komen we dan ook weer uit op de Coudenhove-Kalergi prijs
    die om de 2 jaar wordt uitgereikt door (NSDAP-) Brussel/Straatsburg.
    Von Rompuy en Merkel hebben de prijs inmiddels gehad…
    En Merkel doet zo haar stinkende best, misschien krijgt ze hem wel weer in 2016…
    Enniewee, de video…:

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Jade: 02.08. uur. Heel belangrijk, om hier kennis van te nemen! Ik hecht hier waarheid in te zien, het is een goor, duivels complot. En overal zijn de RODEN, en de politieke elite, de gehoorzame elite, om deze genocide te bewerken.

      Like

  2. Treintrien zegt:

    oh bedankt heer Bron en Rommel.
    Wat een prachtig stukje op 0:52 😉
    In tijden niet zo hard gelachen.
    Ze hadden dat wijffie alleen ff moeten ‘klappen’ met der jezus christ want dat is wel islamofoob, toch? ’t Linkl lullen rechts vullen mokkel vond het écht te vroeg 😉

    Like

  3. fransdewit zegt:

    Nou oke dan is straks iedereen halfbloed en daarna allemaal zwart. Fijn voor ze dan worden ze van zelf gestraft omdat ze niet meer kunnen zeiken over discriminatie en over blanken. Nee dan moeten ze het onderling kunnen doen. Dan moet er weer voor hun zelf gaan werken. Mooi!

    Like

  4. Astrid zegt:

    Dat moeten wij in NL ook gaan doen, om 06.00 uur bij al die goedmenschen voor de deur gaan staan met een luid allah-lied. Iedere ochtend. Wij geen rust, zij geen rust. Ze wanen zich zo veilig die volksverraders, die rust moet maar eens doorbroken gaan worden.

    Like

  5. delamontagne zegt:

    De mensen die de “gegoede” Zweedse buurtbewoners kwamen vertellen over de migranten, werden laten wel door de politie weggevoerd. VERBODEN…………
    Dit bleek niet uit filmpje.
    Dat de “dankbare”- “vluchtelingen” zich niet zo netjes bescheiden gedragen, zoals men van dankbare mensen zou verwachten is bij de Zweedse autochtoon toch wel onderhand doorgedrongen.


    ……………..
    Dankbaren, steken de Zweedse vlag in brand.
    [ [ denk eens in dat een Westerling, hetzelfde zou doen in een van de moslim-landen.
    Maar dan met de nationale vlag van ,t moslimland……..! ]]


    Hun “dankbaarheid” laten ze ook blijken uit de nagelaten cadeautjes.

    Like

  6. Pingback: VIDEO: Van Paradijs naar nachtmerrie – De ondergang van Zweden en het verval van het Westen | Rechtsaf doorzee

  7. Avidia zegt:

    Meneer Bron, mag ik zeggen dat ik dit volk haat??? Zij brengen in ieder land haat en slechtheid voort, maar houden wel hun hand op voor uitkeringen, want van werken hebben ze nooit gehoord, Ik wil geen belasting betalen voor dit volk, is dat erg????

    Like

Plaats een reactie